Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινάκι, μου ήρθε φλασιά για παρανυφικό της Εβελίνας. Το βαφτιστικό της Μυρτώς είναι σαν νυφικό, καλοκαιρινό βέβαια. Όταν (και άμα έτσι όπως το πας) τελικά κατέβεις Αθήνα και βρεθούμε (εντελώς υποθετικό όλο αυτό, έτσι???) να στο φέρω να το δεις? Θα μπορούσες να της φορέσεις λευκό κορμάκι από μέσα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τι εχει σημερα ο Τακης???????

Χαχαχα, δεν τον αντεχω................

Είναι στην ανάρρωση βρε Αννούλα, τέτοια φοβερή αρρώστια πέρασε, τι νόμιζες??? Τόσο απλό έιναι να επανέλθει ο οργανισμός μετά από τέτοια ταλαιπωρία???

Ούτε εγώ τον αντέχω... Σκεφτόμουν επίσης χτες... Μαρίνα, εσύ μπορείς να αναλάβεις υποθέσεις (διαζύγιο λόγου χάρη) μόνο στο νομό σου? Το δικό μου δεν θα μπορούσες? Αν έρθω εγώ εκεί???

ριξε ρε καμμια φωτο να το δω

αννούλα!!! είδες παρτυ κ εμφανίστηκες;

Ναι κοπελια, αφου ειμαι παρτυ ανιμαλ!!!!!!

Ασε το πρωι που ερχομουν στο μαγαζι, ειδα μια πολυ μεγαλη παρεα που γυρνουσαν απο εξοδο.

Πως μου εχει λειψει ολο αυτο!!!!!!!!!

δε πιστεύω να μιλήσετε οι 2 σας στο τλφ...!!!!!!!!!! τηλεδιάσκεψη τώρα!!!!!!!!

αει σιχτήρ που θα μαφήσετε απέξω!!!!!!!!!

χαχαχαχα, μπορούμε να το κάνουμε? Μέσα είμαι!

Αννούλα, η φαντασία δεν περιορίζεται σε αυτά που βλέπουμε... Αχχχχχχχχχχχχχ!

Διαφημίσεις

Είναι στην ανάρρωση βρε Αννούλα, τέτοια φοβερή αρρώστια πέρασε, τι νόμιζες??? Τόσο απλό έιναι να επανέλθει ο οργανισμός μετά από τέτοια ταλαιπωρία???

Ούτε εγώ τον αντέχω... Σκεφτόμουν επίσης χτες... Μαρίνα, εσύ μπορείς να αναλάβεις υποθέσεις (διαζύγιο λόγου χάρη) μόνο στο νομό σου? Το δικό μου δεν θα μπορούσες? Αν έρθω εγώ εκεί???

Θα χωρισεις αυτον τον βραχο ?

Που στομα εχει και μιλια και δεν εχει?

Γιατι?

εγώ διαζύγια δεν αναλαμβάνω τέρμα!!!! κ αν αναλάβω θα υπερασπιστώ ... ΤΟΝ ΤΑΚΗ!!! που τέτοια αρρώστια περασε ο ανθρωπάκος..κ συμπαράσταση μηδέν!!!!

κ εγώ θέλω να βγώ αννούλα...να βγω κ να γυρίσω πρωί!! κ να μη με νοιάζει τι ώρα θα φάει η μικρή κ τι θα φάει..κ πόση αγκαλιά θα θέλει..κ γενικά τπτ....αλλά με το όνειρο θα μείνω...:(

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

δε πιστεύω να μιλήσετε οι 2 σας στο τλφ...!!!!!!!!!! τηλεδιάσκεψη τώρα!!!!!!!!

αει σιχτήρ που θα μαφήσετε απέξω!!!!!!!!!

Γμτ, εχω την καμερα στο σπιτι, εσεις εχετε?

Να το κανονισουμε για το αλλο Σαββατο?

Τι λετε?

Μονο με skype γινεται?

Η και με το msn?

Ναι κοπελια, αφου ειμαι παρτυ ανιμαλ!!!!!!

Ασε το πρωι που ερχομουν στο μαγαζι, ειδα μια πολυ μεγαλη παρεα που γυρνουσαν απο εξοδο.

Πως μου εχει λειψει ολο αυτο!!!!!!!!!

9 το πρωί??? Ρε συ τι μου θύμισες!!!! Στο Market στην Καστέλλα πήγαινες? Την πρώτη φορά που είχα πάει (μετά από Καρπούζι, ερε γλέντια) στις 4 το πρωί, όλοι φορούσαν γυαλιά ηλίου στο κεφάλι και αναρωτιόμουν αν ήταν νέα μόδα... Εεεε ΟΚ, στις 8 το πρωί βγήκαμε από εκεί! Τι τέλειο μαγαζί, τι φοβερή μουσική!

Και μετά γνώρισα τον Τάκη και τέλος όλα αυτά!

εντάξει μαφήνετε απέξω κ στην συζήτηση...τωρα καταλαβα την προσωπικότητά σας αθηναίες!!!που μιλάτε για άντρες ειδικά κ σε μενα τπτ!!!

μπορώ να πάθω κατάθλιψη...

Δεν σε φοβάμαι!!! Θα σε παρηγορήσει η Φούλη, Σούλη, Τούλη κτλ...

Ααααα, εγώ δεν έχω κάμερα! Κανονίστε, εκτός του facebook να βρείτε κι άλλον τρόπο να με κλ@σετε...

Αν υπερασπιστείς τον Τάκη θα κάνω μήνυση και σε σένα!!!

Όταν (κι άμα κτλ - μην επαναλαμβάνομαι) έρθεις θα το κανονίσουμε το τρελό ξενύχτι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...