Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημέρα!!

εμ βέβαια!!!!κ όπως λέει κ η φίλη μας η μάγδα για όλα εγώ φταίω!!! μεχρι που χάσαμε κ στη γιουροβίζιον!!!!;)σωστά ελεν; (κατάλαβα ευάκι οταν αναφερόσουν σε μενα...απ'αύτό το μεγαλοδικηγόρος!!εμ βέβαια...που αλλού να αναφερόσουν!!!!!:;;;;;χαχαχαχα!!!!

εγώ φταίω που χάσαμε στην γιουροβίζιον!!!:D

τα άρρωστα πώς είναι;

Θα δείξει. 8 και 20 έχουμε ραντεβού στην γιατρό. Ο μαλλιάς δεν τρώει αλλά το προτιμώ από το να κάνει εμετό...

εκανα ακτίνες στο χέρι κ τελικά όντως μου είπε τενοντίτιδα..κ να μη σηκώσω κανένα βάρος για τουλάχιστον 10 ημέρες...μου δωσε κ κάτι χάπια....ας το πει βεβαια στο εβελίνι οτι 10 μερες γιοκ αγκαλια....

πωπωπω... Δηλαδή ούτε νύχια δεν θα μπορείς να φτιάξεις τώρα? Πως θα απλώσεις το χεράκι!!! Τι έπαθες κοριτσάκι μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

Kαλημερες!!!!!!

Ελεν, πως πηγε το βραδυ?

Άστα μην στα πω!!!!:tongue: Διάφορα με ...βασάνιζαν!!!

Ααααα για τα παιδιά λες??? Όλα καλά, τουλάχιστον δεν έκανε κανένα εμετό. Ο μαλλιάς ξύπνησε χαράματα, ο Τάκης μου είπε ότι ήταν 5 η ώρα, περίμενα κανά μισάωρο και του έφτιαξα γάλα, του το έδωσα και τον έβαλα ξανά για ύπνο και κοιτάζοντας την ώρα ανακάλυψα ότι ήταν 5παρά20!!! Έγινε χαμός, ούτε την ώρα δεν ξέρει να διαβάζει σωστά???

Ευακι, τα θες και τα παθαινεις, σορυ κιολας κοπελια, αλλα μας εβγαλες τον Νικολη και μας κοτσαρες τον αντρα σου? Τι περιμενες? Θα το αφηναμε ασχολιαστο?

Αφου μας ξερεις!!!!!

Έχετε αρχίσει και μου την δίνετε με το facebook!

Λιτσακι, καλα να περασετε!!!!!

Ναι, ναι, να ξεκουραστείς κοριτσάκι και να ξεφύγει λίγο το μυαλό!

Μαρινακι, τελικα τενοντιτιδα!! Αγκαλια το Εβελινι, μονο αν ερχεται εκεινη και να εισαι καθιστη πχ στον καναπε, να ανεβαινει και να ερχεται στην αγκαλια σου!

Βρηκες τπτ? Εγω εψαξα αλλα ολα ειναι μπομπονιερες!!!!!

Η Μυρτω μηπως μας δωσει τα φωτα της?

Πάλι στην απ' έξω εγώ!!! Σιχαμένες!!!

Κορες, οσες χετε φεις, εχω κανει μια κοινοποιηση για μια τσαντα. ?Καντε λαικ πλιζζζζζζ!!!!!!!

Βρε που να σας καεί το facebook και να μην μπορείτε να κάνετε login...

Αν και την τυχη μου την ξερω. Μια λακουβα να βρεθει στην ερημο, θα παω να πεσω μεσα....

Και μετά θα έρθω και θα πέσω κι εγώ πάνω σου που επίσης είμαι γνωστή γκαντέμω... Και φυσικά θα σε λιώσω!

Κοριτσακια θελω μια μικρη βοηθεια. Το βραδυ εχει την κεντρικη ομιλια ο συνδιασμος και θα βγουμε συσωμοι στην τηλεοραση. Τι θα μπορουσα να φορεσω για να ξεχωριζω λιγο περισσοτερο?

Νυφικό!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ξεχασα να σας πω. Χθες ανεβηκα Αθηνα με το Θανο και παραγγειλαμε φωτα για το σπιτι. Για ολο το σπιτι μαζι με τις λαμπες 750 συνολο.

Σούπερ τιμή! Μην σου πω ότι είναι και πολύ φθηνά! Καλορίζικα!!!

:) σου εύχομαι επίσης καλή επιτυχία όπως κ στην κουνιάδα της ηλέκτρας κ στην συνηφάδα της, στον άντρα της φίλης μου της φούλης.

χαχαχαχα όχι πες σοβαρά τώρα, ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΗ ΦΟΥΛΗ??? χαχαχαχα κι από που βγαίνει?

Καλα ρε , ωραιοι οι υποψιοι του Γυθειου!!!!!!!!!

Φτου κακά, μην ξανακούσω αυτή τη σκατοπόλη! Άει σιχτήρ, να να να να να να!!! εμοτικον που ρίχνει μούτζες με χέρια και με πόδια!

ενταξει βρε, που να ξερετε!

παντως μας καταχειροκροτησαν!!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Είμαι σίγουρη!!! Πολύ καλό αυτό βρε συ Ευάκι, φοβερή κίνηση!!!

Επίσης, Αννούλα είσαι φίλη ρε συ... Την επόμενη φορά πάρε αλάτι και ρίξε στις πληγές ΟΚ???

Έφυγα, πάω παιδίατρο, να δω πως θα κρατήσω ξύπνιο τον μαλλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

darlings καλησπερα!!

αν και μονη μου θα τα λεω, δε νομιζω να ειναι καμια μεσα!

Ελεν πως πηγε ο ντοκτορ;

εγω τον πηρα τηλ για το βηχα του Νικολα, μου ειπε πως κυκλοφορουν πολλες ιωσεις και ειναι λογικο να βηχει.

μου ειπε να τον παρακολουθω και αν δω πως χειροτερευει να του δωσω κατι σταγονες αλλιως τιποτα.

για την ωρα κοιμαται ησυχα.

κι ο βαφτιστηρας μου με βηχα, και η κορη των κουμπαρων μας.

ρε τι εγινε με ολα τα μωρα μας; αι στο καλο κ*λοιωσεις!

Κι ο χειμώνας ακόμα δεν μπήκε Ευάκι μου!!!

Περαστικούλια του Νικόλα και του βαφτιστήρα, να είναι απολύτως τίποτα...

Τα παιδιά μου είναι καλά, ακροαστικά δεν έχουν, ο λίγος βήχας που κάνουν πια μπορεί να είναι από μύξες ή φλέγμα. Η Μυρτώ βήχει στον ύπνο της και σφυρίζει ροχαλίζοντας, ο μαλλιάς βήχει στάνταρ αφού πιει το γάλα πρωί βράδυ. Απόψε δεν έβηξε τώρα που το σκέφτομαι.

Θα αφήσω την ερχόμενη εβδομάδα και την μεθεπόμενη θα πάμε να κάνουν και τα δύο την πρώτη δόση του εμβολίου της γρίπης συν το Infanrix Hexa 4η δόση ο μαλλιάς. Άντε να δούμε και με αυτό...

Ευάκι είσαι εδώ???

Κι επειδή η Εύα το πιθανότερο είναι ότι παίζει μαζί σας στο facebook (@#@#@#@# το φέισμπουκ μέσα) συνεχίζω γιατί πριν βιαζόμουν!

Κι εγώ στην αποχή είμαι για πρώτη φορά φέτος. Πάντα αποχή δήλωνα αλλά στο τέλος εκνευριζόμουν και σκεφτόμουν σαν την Μυρτούλα, πήγαινα και ψήφιζα κόμματα που δεν τα ήξεραν ούτε αυτοί που ήταν στο ψηφοδέλτιο. Φέτος όμως δεν πάω, δεν έχει νόημα, πάντα κάτι κομματόσκυλα, κάτι ηλίθιοι (σόρι κοπελιές, όποιος στην εποχή μας πιστεύει σε "ηγέτες" και σε ιδανικά, είναι ηλίθιος για μένα) θα ψηφίσουν όπως ψηφίζουν πάντα, σαν τα πρόβατα δηλαδή και θα πανηγυρίζουν ύστερα με σημαίες και κόρνες... Πόσο γελοίο μου φαίνεται. Άσε που θεωρώ ότι ζούμε την μεγαλύτερη αναρχία και χούντα όλων των εποχών, πως είναι δυνατόν να θεωρούμε την ψήφο το μεγαλύτερο προνόμιο της δημοκρατίας όταν δεν υπάρχει ουσιαστικά δημοκρατία? Υπάρχουν νόμοι που κανείς δεν σέβεται, ούτε οι ίδιοι οι νομοθέτες αφού με την θέσπισή τους αφήνουν και ένα σωρό παραθυράκια και ο καθένας τους μεταφράζει κατά πως τον συμφέρει... Υπάρχουν θεσμοί μόνο και μόνο για να υπάρχουν, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει... Όλα για το Θεαθήναι...

Αννούλα, όσον αφορά τον πατέρα σου, τόσο νοιώθει τόσο κάνει... Αυτός χάνει, φαντάζομαι ότι τώρα που έγινες γονιός μπορείς να το καταλάβεις αυτό, έτσι? Δεν πειράζει αγαπάκι, να είναι καλά όπου είναι... Αντε μωρέ, μια μεγάλη αγκαλίτσα από μένα (κι ας με βασανίζεις σκασμένη!!!)

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

μόλις ξύπνησα κ είπα να πιω καφέ μαζί σας!!

αννούλα μου....αγκαλίτσα κ από εδώ...

ελεν..βλέπω προς το καλύτερα οδεύει η οικογένεια...βέβαια καταλαβαίνω οτι ό,τι κ να έγινε με τα παιδιά...βασικά εκείνος ο πυρετός του Τάκη ήταν που σας τσάκισε οικογενειακώς..οπότε σε αυτόν κ πάλι να ευχηθούμε περαστικά!!!

εμείς φτου φτου φτου μια χαρά...εγώ βεβαια με κουλό χέρι...αλλά φόρεσα αυτό το μαραφέτι κ λίιιιιιιιιιιιιγο βοηθάει....

όσο για τα νύχια...μην ανησυχείς!! θα βρώ εγώ τρόπο να τα κάνω!!!!χαχαχαχ!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

ΝΑΙ λατρεμένη μου, εδώ είμαι... Μην με φτύσεις και πας facebook!!!

Α, ναι ξέχασα να αναφέρω... Ο Τάκης είναι φυσικά ακόμα άρρωστος, αφού την γλύτωσε κι αποφύγαμε τα χειρότερα δεν μιλάμε καθόλου!!! Δεν θα πεθάνει τελικά τώρα, είναι τόσο πολυ δυνατός γενικότερα!!!

έκανα κ μια βόλτα από εκεί αλλά δε βρήκα τπτ ενδιαφέρον!!!!!!!χαχαχα!!!

τι έχει το πρόγραμμα σήμερις;

εδώ έχει καλό καιρό..λέω αααααααν με το καλό ξυπνήσει κ φάει ο ταρζάν να πάμε καμιά τατα...

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Τετοια λεγε μου, οτι βραθηκαμε επιτελους με την Ελεν ον λαιν!!!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!!!!

Οσον αφορα τον μπαμπα, δεν με πολυνοιαζει πλεον...

Για αυτο και διαλεξα αντρα που να μην εχει καμια σχεση μαζι του!!!!!!!!!

Ελεν ειδες μαστερ εχτες??????????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...