Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εδω Αννα μου θα διαφωνησω....

Προσωπικα ψηφιζω παντα οχι επειδη είναι αναγκαίο, αλλα επειδη δεν θελω το λευκο ή το ακυρο ή η αποχη μου να παει υπερ του νικητη

Μα αυτο ακριβως εννοω με την λεξη "αναγκαιο"

Οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν δεθει μεγαλο πληγμα απο ολες τις κυβερνησεις, αρα ναι η αποχη ειναι ενα μυνημα οτι κανεις δεν ειναι αξιος....γιατι απλα κανεις δεν ειναι....δεν ξερω αν υπαρχει καπου κρυμμενος αυτο ο αξιος....αλλα ακομα δεν εχει εμφανιστει, και οι πολιτικοι με ολη την εννοια της λεξεως που ειχαμε καποτε απλα μας τελειωσαν.....

Κοιτα, δεν ειμαι καμια πορωμενη και με κανενα κομμα.....

Το θεωρω ομως , ολο αυτο που μας εχουν κανει, αφορμη για να ξυπνησουμε.

Η αποχη θα ειχε νοημα, αν μας επαιρναν και λιγο στα σοβαρα.

Εφοσον δεν μετρα η αποχη, δεν θα την κανω.

Αυτο που θελω πραγματικα ειναι να ριξω μολοτοφ και στους 300 της βουλης, στους 300 βοηθους τους και στους 5 γυμναστες.

(ασε τους γυμναστες τους κραταω για παρτυ μου, να με βοηθουν στο τσαμπα χαμαμ)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν θελω να μου ζητατε συγνωμη οταν αναφερεστε στην πολιτικη. Εγω αποφασισα να κατεβω γιατι θελω να βοηθησω να γινει η πολη που ζω καλυτερη, ανεξερτητα απο χρωματα.

Μπραβο κοριτσι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(θα σε παρω και εσενα στο χαμαμ......)

να σου πω κ εγώ ετσι πως έγινε δε θελω να κανω το μωρο...

αλλά είναι ο 1ος μου ξαδερφος κ τη θελει παρα πολυ κ δεν μπορω να πω οχι...

τα άλλα 2 είναι τα παιδάκια της αδερφης της νύφης..οπότε κ εκείνα αναγκαστικά θα γινουν....

εγώ είχα 2 μεγάλες παράνυμφες την αδερφή μου κ μια φίλη μου.. κ φυσικά με συνόδευσε στα σκαλίά ο μπαμπάς!!! εσύ πρωτοτύπησες εύα!!!??? πήρες μαδερ μαζί; καλά οδικός μου ούτε συζήτηση να αφηνε τη μαμα!!! καμάρωνε σαν να μην πω τι!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Υπαρχει και η αποψη οτι με την αποχη αφηνεις τον αλλο να αποφασισει για την παρτυ σου...(που δεν ειναι κ πολυ λαθος εδω που τα λεμε)

Προσωπικα αν πχ στον δευτερο γυρο στην Ηλιουπολη πανε ο νυν δημαρχος κ καποιος αλλο θα παω για να ψηφισω τον αλλο δεν παει να ειναι κ οικολογος πρασινος (ναι ειμαι φανατικα κατα του νυν, φαινεται νομιζω χαχαχα αφηστε που εχει κοψει τους μισους δρομους να τους κανει φαρδια πεζοδρομια κ εχει γινει η Ηλιουπολη ενα κυκλοφοριακο χαος)

Αν δεν μπει ο νυν στον β΄γυρο δεν παω καν...

Μαρω μου μακαρι να σκεφτοντουσαν ολοι σαν εσενα αλλα δυστυχως ειδικα στις μεγαλες πολεις ειναι τελειως διαφορερικα κ το ξερεις...

3 παρανυφακια εεεε....θελω κ εγωωωωωωωωωωωωω, εγω που ηθελα, εψαχνα κ δεν εβρισκα?????????

Παντως βρισκω λογικο η νυφη να τα θελει ολα ιδια...αν της προτεινες εσυ να βαλουν ολα κατι πιο ελαφρυ? λιγο να το "βαρυνεις" εσυ, λιγο να το ελαφρυνουν τα αλλα κατι θα γινει....

εγω εχω αλλη απορια...θα κατσει το Εβελινι ή θα τα κανει όλα λαμπογυαλο???

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

εσύ πρωτοτύπησες εύα!!!??? πήρες μαδερ μαζί; καλά οδικός μου ούτε συζήτηση να αφηνε τη μαμα!!! καμάρωνε σαν να μην πω τι!!!

δε ζουσε ο μπαμπακας και δεν ηθελα αλλον αντρα, ηθελα τη μανουλα μου ;)

να σου πω το φανταστηκα οταν ειπες οτι πηγες με την μαμα αλλα ειπα να μην το πω εγω κ πεταξω καμια μπαρουφα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

εντάξει...την πέταξα εγώ....

συγνώμη ευάκι αν σε έφερα σε δύσκολη θέση... κ εγώ το ίδιο θα έκανα...

τώρα μπορώ να πάω να αυτοκτονήσω με την ησυχία μου κ να το βουλώσω εγώ κ οι ηλίθιες απορίες μου δια παντός!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

κ εγώ δε θέλω να μου ζητάς συγνώμη- φτάνει πια!!!

θα με πάρεις κ εμένα;

Με κολλησες, εψαχνα να βρω ενα ποστ μου, που να μην στην λεω και σου ζηταω συγνωμη!!!!!!!!!!!!

Αντε, αν εισαι καλο παιδι, κατι θα γινει και για σενα!

(το ονειρευομουν διαφορετικα, 5 αντρες κι εγω, μου την χαλασατε, Ρωμαικο οργιο το καταντησαμε!!!!!)

τώρα μπορώ να πάω να αυτοκτονήσω με την ησυχία μου κ να το βουλώσω εγώ κ οι ηλίθιες απορίες μου δια παντός!

Με επνιξες παναθεμα σε............... Μου βγηκε ο καφες απο την μυτη!!!!!!

αμά απορία!! εννοείται λαμπόγυαλο!!!

θα μας δείτε στο σταρ στις διεθνείς ειδήσεις!!!

Να φερω και την Ελενα, να σαπισουν τον παπα στο ξυλο, να πεταξουν τα ρουχα τους και να ειναι ο γαμος της χρονιας?

Ε? Ε? ε? Φανταστικη μου φιλεναδα??????????????????????

Στον γαμο εμενα με συνοδεψε μαμα και αντρας της.

Μπαμπας τσου.

Του ειπα αν θελει να ερθει να με δει νυφουλα, αν δεν το αντεχει οκ.

Να ερθει απο το σπιτι να φαμε , να πιουμε, να γνωριστει με τον αντρα μου..

Ουτε ενα τηλεφωνο δεν πηρε.................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...