Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ααα το βρηκα βαλε T-shirt με logo "baby loading please vote"

Φοβερο|!|!!!!!!!!!!!

Αν σε καποιο απο αυτα το φορεματα βαλεις ενα εντονο φουλαρι, ενα εντονο σακακι, μια φαντεζι μπουτουνιερα?

Δεν θα προτινα κολαν με μπλουζοφορεμα...πολυ καθημερινα μου κανουν κ θελει κατι πιο....."πιο"

Και εγω κατι τετοιο θα ελεγα!!!!

Η ακομα καλυτερα, πας μπροστα απο ολους και λες " αχ δεν μπορω, δεν αισθανομαι καλα, λιποθυμω" ε, με εσενα θα σασχοληθουν ολοι, να εισαι σιγουρη!!!

Θελω κι εγω like....................

το εχεις κοριτσακι μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω κατι τετοιο θα ελεγα!!!!

Η ακομα καλυτερα, πας μπροστα απο ολους και λες " αχ δεν μπορω, δεν αισθανομαι καλα, λιποθυμω" ε, με εσενα θα σασχοληθουν ολοι, να εισαι σιγουρη!!!

Η αληθεια ειναι πως υπαρχει και η λυση να βαλω ενα στενο σεξυ φορεμα να φαινεται η κοιλια και τη Νικη αγκαλια, θα με προσεξουν ολοι που θα παει.;)

1211708.png

1219295.png

Να σοω σκεφτηκα να το προτινω αλλα λεω μετα το tshirt με τα Logo αν πω κ αυτο θα με παρουν με τις πετρες χαχαχαχα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Εχω εκνευριστει πολυ με τιις εκλογες.

Μου εχουν σπασει τα ....... νευρα να προσπαθω να πεισω τις φιλες μου οτι ειναι αναγκαιο να ψηφισεις.

Και το αποκορυφωμα ειναι τωρα που μιλαγα με την συνηφαδα, μου ειπε οτι αναγκαζεται να ψηφισει πασοκ γιατι ετσι που γιναμε δεν παει παρακατω, πρεπει να στηριξουμς το πασοκ, γιατι μετα θα πεσουν προστιμα απο την Ευρωπη κτλ κτλ.........

Μαρω μου, αν δεν κανω λαθος με το πασοκ δεν κατεβαινεις εσυ?

Αν ναι , τα π[αρακατω μην τα διαβασεις καν!!!!!

Και μην με μισησεις.......................

Μας βαλαν στο καλουπι που ηθελαν.

Αν δεν βγει το πασοκ, θα ειμαστε χειροτερα.

Το μνημονιο κτλ........

Με τα νευρα του κοσμου τι θα γινει?

Κι αν λειτουργησουμε ολοι οπως σκεφτεται η συνηφαδα τι μηνυμα στελνουμε στον Γιωργακη?

Καλα κανετε και μας γ.........

Αν παλι την δουμε πιο τσαμπουκας και βγει πχ "οικολογοι" , τοτε θα μας γ. απο την Ευρωπη............

Τι σκ@τα θα κανουμε??????????????

(εχω και ενα στομα τις τελευταιες μερες........ βοθρος)

Διαφημίσεις

Αννα μου δεν θα σε μισησω μην ανησυχεις. Καταρχην πρωτη φορα το ακουω αυτο με την Ευρωπη. Τι δουλεια εχει η Ευρωπη με τις αυτοδιοικητικες εκλογες. Και κακως εχουν συνδεσει ολοι αυτες τις εκλογες με μηνυματα και αλλες τετοιες αηδιες. Οι συνδιασμοι που κατεβαινου στο Αργος εχουν ατομα απο ολες τις πλευρες. Στο Γυθειο κατεβαινουν 5 υποψιφιοι ολοι της Ν.Δ. και μεσα στα ψηφοδελτια τους εχουν ατομα απο το χωρο του ΠΑΣΟΚ. Πες μου εσυ τι μηνυμα θα παρει και ποιος απο αυτη την περιοχη.

1211708.png

1219295.png

hallo!!

ένα έχω να πω..που σας το έχω ξαναπεί νομίζω...

η πολιτική/οί είναι σαν τα pampers της εβελίνας...χρειάζονται συχνή αλλαγή κ πέταμα για τον ίδιο ακριβώς λόγο..!!

μυρτούλα μου, με καταυποχρέωσες φιλενάδα...!! τα είδα μια γρήγορη κ θα τα μελετήσω πιο επισταμένα κ θα σας πω τι σκέφτομαι...

βέβαια πριν από λίγο με πήρε η νύφη τλφ κ μου είπε ότι επειδή θα είναι κ άλλα 2 κοριτσάκια παρανυφάκια δε θέλει η δικιά μου να φοράει διαφορετικό, θέλει κ τα 3 ίδια να φορέσουν..(εντάξει ένα δίκιο το'χει)οπότε...μάλλον σαν μικρομέγαλο θα το έχω το μωρό...ουφφφφφφφφφ

Μάρω μου ασχέτως της απόψεως μου για τους πολιτικούς κ την πολιτική, εύχομαι περισσότερες μητέρες με παιδάκια σαν εσένα να ήταν μέλη της...μπας κ εργαζόταν κανείς..:) σου εύχομαι επίσης καλή επιτυχία όπως κ στην κουνιάδα της ηλέκτρας κ στην συνηφάδα της, στον άντρα της φίλης μου της φούλης.

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Μαρω, ειπε ο Γιωργακης οτι αν δεν βγει το πασοκ θα κανει βουλευτικες.

Εκει κολλαει το ολο με την Ευρωπη.

Εχτες εβελεπα ειδησεις στο σκαι και λεει τα σπρεντ ανεβηκαν, γιατι η Ευρωπη πιστευει οτι θα γινουν οι βουλευτικες, οποτε υπαρχει περιπτωση να κατεβει το πασοκ.

Μπαχαλο.............

Καλα ρε , ωραιοι οι υποψιοι του Γυθειου!!!!!!!!!

αααα επίσης βρίσκω την ιδέα της μυρτώς για το τ-σερτ με το λογκο καταπληκτική!!! κ εγώ προσωπικά θα την έκανα πράξη!!!

λίγο χιουμορ δεν βλάπτει ποτέ μέσα στη σοβαροφάνεια κ την υποκρισία!!!

δεν ξέρω αν έχετε δει τα σποτάκια του μπουτάρη!! όλα χιουμμοριστικά κ ένα κ ένα!!!

Διαφημίσεις

Μου εχουν σπασει τα ....... νευρα να προσπαθω να πεισω τις φιλες μου οτι ειναι αναγκαιο να ψηφισεις.

Εδω Αννα μου θα διαφωνησω....

Προσωπικα ψηφιζω παντα οχι επειδη είναι αναγκαίο, αλλα επειδη δεν θελω το λευκο ή το ακυρο ή η αποχη μου να παει υπερ του νικητη

Κ επισης θεωρω οτι οι δημοτικες-περιφερειακες εκλογες πρεπει να ειναι ψηφος προς το ατομο κ οχι προς το κομμα πισω απο το ατομο, αυτο που εχει γινει τωρα το θεωρω κατι παραπανω απο αηδια....

Αλλα δεν το θεωρω αναγκαιο το να ψηφισω....και που ψηφισω ποιος με ακουει? ποιος με λαμβανει υποψην?

λεμε οτι εστω ειμαι με τους οικολογους...οι οικολογοι παιρνουν ενα Α ποσοστο...λαμβανει κανεις υποψη αυτο το ποσοστο?

Η καθε κυβερνηση ειτε ΝΔ ειτε ΠΑΣΟΚ κανει αυτο που εχει στο κεφαλι χωρις να λαμβανει καν υποψη την αντιπολιτευση (δλδ κατι λιγοτερο απο την μιση Ελλαδα)

Εγω τα τελευταια χρονια μενω ΓΛυφαδα, αλλα ψηφιζω Ηλιουπολη, αρα οποιος κ να βγει στην Ηλιουπολη εμενα το ιδιο μου κανει, προσωπικα για εμενα δεν μπορει να κανει κατι....κ ο λογος που ειδικα φετος θα φηφισω ειναι να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΩ τον δημαρχο που ειναι τωρα γιατι με τις μακακιες (προσωπικες μακακιες γιατι ειναι κ γνωστος μας τρομαρα του) εμεινε η Μελινα εκτος σταθμου...θα ψηφισω την υποψηφια που κατεβαινει με τις ιδιες πολιτικες αντιληψεις (οι οποιες ποσως με ενδιαφερουν, θα το αναλυσω παρακατω) αλλα χωρις την υποστηριξη του κομματος...γιατι? γιατι ειναι γυναικα, γιατι μεσα στον συνδιασμο της ειναι μια φιλη της μαμας μου κ γιατι δεν εχω καποιο σοβαρο λογο να ψηφισω καποιον αλλο, δλδ για τελειως χαζους λογους....

Ανεκαθεν σιχενομουν (σορρυ Μαρω) οτι εχει σχεση με την πολιτικη

Πρακτικα ακριβως την θεση καθε κομματος δεν την ξερω, δλδ τι υποστηριζει ο καθενας, ψηφιζω αυτο που ψηφιζαν οι γονεις μου γιατι ετσι δεν ασχοληθηκα κ το βρηκα ευκολη λυση, καθε φορα που βλεπω πολιτικο εννοειται οτι αλλαζω καναλι...

Οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν δεθει μεγαλο πληγμα απο ολες τις κυβερνησεις, αρα ναι η αποχη ειναι ενα μυνημα οτι κανεις δεν ειναι αξιος....γιατι απλα κανεις δεν ειναι....δεν ξερω αν υπαρχει καπου κρυμμενος αυτο ο αξιος....αλλα ακομα δεν εχει εμφανιστει, και οι πολιτικοι με ολη την εννοια της λεξεως που ειχαμε καποτε απλα μας τελειωσαν.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

hallo!!

ένα έχω να πω..που σας το έχω ξαναπεί νομίζω...

η πολιτική/οί είναι σαν τα pampers της εβελίνας...χρειάζονται συχνή αλλαγή κ πέταμα για τον ίδιο ακριβώς λόγο..!!

Καλα αυτο ηταν θεικο!!!!! Το ειχες γραψει στο φεις καποια στιγμη!!!!!!!!

μυρτούλα μου, με καταυποχρέωσες φιλενάδα...!! τα είδα μια γρήγορη κ θα τα μελετήσω πιο επισταμένα κ θα σας πω τι σκέφτομαι...

βέβαια πριν από λίγο με πήρε η νύφη τλφ κ μου είπε ότι επειδή θα είναι κ άλλα 2 κοριτσάκια παρανυφάκια δε θέλει η δικιά μου να φοράει διαφορετικό, θέλει κ τα 3 ίδια να φορέσουν..(εντάξει ένα δίκιο το'χει)οπότε...μάλλον σαν μικρομέγαλο θα το έχω το μωρό...ουφφφφφφφφφ

Τι να τα κανει 3 παρανυφακια?

Εγω δεν ειχα, δεν μου πολυαρεσει κιολας, να πω την αληθεια μου!!!!!

Μάρω μου ασχέτως της απόψεως μου για τους πολιτικούς κ την πολιτική, εύχομαι περισσότερες μητέρες με παιδάκια σαν εσένα να ήταν μέλη της...μπας κ εργαζόταν κανείς..:) σου εύχομαι επίσης καλή επιτυχία όπως κ στην κουνιάδα της ηλέκτρας κ στην συνηφάδα της, στον άντρα της φίλης μου της φούλης.

Αντε πες, οτι εχει να κανει με την Ηλεκτρα ενταξει.......

Την φιλη σου την Φουλη γιατι την αναφερεις??????????

Χαχαχα!!

Οι περισσοτεροι Ελληνες εχουν δεθει μεγαλο πληγμα απο ολες τις κυβερνησεις, αρα ναι η αποχη ειναι ενα μυνημα οτι κανεις δεν ειναι αξιος....γιατι απλα κανεις δεν ειναι....δεν ξερω αν υπαρχει καπου κρυμμενος αυτος ο αξιος....αλλα ακομα δεν εχει εμφανιστει, και οι πολιτικοι με ολη την εννοια της λεξεως που ειχαμε καποτε απλα μας τελειωσαν.....

συμφωνώ απολύτως μαζί σου μυρτώ στο κομμάτι που παρέθεσα...

(στα υπόλοιπα ως προς το τι θα ψηφίσεις τελικά όχι:tongue:)

και ναι ούτε εγώ θα ψηφίσω...τίποτα το οποίο κατακρίνω....

επίσης το λευκό-άκυρο δεν πηγαινει υπερ της πλειοψηφίας ποτέ...γι αύτό άλλωστε υπάρχει ξεχωριστή κατηγορία...

Αντε πες, οτι εχει να κανει με την Ηλεκτρα ενταξει.......

Την φιλη σου την Φουλη γιατι την αναφερεις??????????

Χαχαχα!!

είναι κ αυτή μαμά αυγούστου!!! εντός ολίγου θα σας την κουβαλήσω!!!χχαχαχαχ!!!

τις πήρε όλες αμπάριζα!!:tongue::tongue:

Δεν θελω να μου ζητατε συγνωμη οταν αναφερεστε στην πολιτικη. Εγω αποφασισα να κατεβω γιατι θελω να βοηθησω να γινει η πολη που ζω καλυτερη, ανεξερτητα απο χρωματα.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...