Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!!!

Αννα ρωτησα τον αφεντικο αν τον ειχαν ενημερωσει για την αυξηση κ μου ειπε οχι κ οτι θα ρωτησει τον λογιστη την τριτη που θα ξαναρθει, ειδωμεν....

Τελικα το ειπα κ στον Χρηστο μιας κ ειχα ηδη μιλησει με αφεντικο αρα δεν ειχε να με πιεσει με κατι...

Μαρινα εμενα μου αρεσουν αυτες οι tutus, δυστυχως την ανακαλυψα λιγο μετα την βαφτιση αλλιως ειναι 1000% δεδομενο οτι θα της εκανα κατι τετοιο να βαλει πριν την βαφτιση....

Βεβαια για παρανυφικο ισως ειναι "λιγο", ασε με να το κοιταξω, εχω κατι σαιτ με τετοια φορεματακια, θα σου στειλω λιστα στο Mail σου αργοτερα...

Χτες πηγα σε 3 σμ, για ψωνια εβδομαδας στα 2 (lidl και σκλαβενιτη) κ μετα βασιλοπουλο γιατι ψαχνω fondue που θελουμε να φαμε σημερα....δεν βρηκα - φερνουν λεει μονο στις γιορτες - θα παω σημερα careffour που παλιο που ψωνιζαμε εκει βρισκαμε παντα...ισως επειδη ειναι γαλλικο, δεν ξερω...θελουμε fondue λεμε!!! εχω κ συνταγη για να κανω εγω αλλα το βαριεμαι....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ειδες? Η Μυρτω ειναι μανουλα σε κατι τετοια!!!!!!

Μου αρεσουν κι εμενα τα tutus αλλα 1ον δεν ξερω αν πηγαινει στο Εβελινι κατι τετοιο, 2ον, οντως για την περισταση δεν ξερω.......

Μυρτω για την συσκευη μιλας? Αν ναι, θα βρεις σιγουρα σε μαγαζι με οικιακα ειδη. Δεν ξερω αν εχετε στα μερη σας τυπου ζαφιροπουλου....

Ευακι, ναι , να παρω εγω μπερμπερυ τσαντουλα, με βλεπω λιιιιιιγο χλωμη, οποτε ας δω κι απο κει....

Αν και την τυχη μου την ξερω. Μια λακουβα να βρεθει στην ερημο, θα παω να πεσω μεσα....

Οχι καλε...συσκευη εχουμε

Ψαχνω την συσκευασια με το ετοιμο μιγμα fondue, υπαρχουν 2-3 μαρκες....παλια που ψωνιζαμε απο careffour ειχε στανταρ γιατι παιρναμε, ο σκλαβενιτης εφερνε αλλα τα σταματησε κ ο βασιλοπουλος μου ειπε μονο στις γιορτες φερνει, οποτε θα παω careffour σημερα κ ελπιζω να μου κατσει....

Ψαχνω αλλα μου φαινονται ολα πολυ στημενα...εχω βρει 1-2 νεραιδε ωραια.... καπου ειχα δει τελεια αλλα που...........θα ψαχτω, θα ψαχτω...

α κ για τσαντουλες....εγω κ Burbery Και louis vuiton εχω μεγαλες...ο αδερφος της κουμπαρας μου δουλευει στον ολπ κ σε καθε παραλαβη παιρνουν για εκεινους, η κουμπαρα μου δεν τις κραταει κ μου τις δινει

κατα 95% μην πω 99% τρωνε μπανανες αλλα μικρο το κακο....

Διαφημίσεις

Ρε Μυρτω αν ειναι ετσι φτιαξτο μονη σου να τελειωνεις!!!!!!

Διαφορα τυρακια, λιγη κρεμα γαλακτος και ετοιμο !!!!!

το βαριεμαι να το κανω μονη μου....δεν εχω κανει ποτε

εχω σθνταγη αλλα δεν την εχω κανει ποτε....

Μαρινα σου εστειλα ενα mail με διαφορα...ποσταρε εδω αν σου κανει κλικ κανενα....

Γεια σας...............

Ευακι προκαλεις. Γι΄αυτο κι εγω σ' εφτυσα μη σε ματιασουμε.

Μυρτω δεν αφηνεις τα fondue πρωι πρωι γιατι ειμαι και εγκυος γυναικα.

Μαρινακι θα συμφωνισω πως ειναι καπως ολο αυτο το τουλι. Σαν μπομπονιερα θα ειναι το παιδι.

Κοριτσακια θελω μια μικρη βοηθεια. Το βραδυ εχει την κεντρικη ομιλια ο συνδιασμος και θα βγουμε συσωμοι στην τηλεοραση. Τι θα μπορουσα να φορεσω για να ξεχωριζω λιγο περισσοτερο?

1211708.png

1219295.png

Σημερα σε σκεφτομουν Μαρω κ ελεγα οτι τωρα τρεχεις κ πριν βγω το μεσημερι να σου ευχηθω καλη επιτυχια!!!

Τι να βαλεις για να ξεχωρισεις....ισως καποιο εντονο χρώμα? δλδ αν βαλεις ταγιερ να βαλεις κατι πχ κοκκινο απο μεσα απο το σακακι, καποιο εντυπωσιακο αλλα σικατο φορεμα....δυσκολο...ολοι καλοντυμενοι φανταζομαι θα ειναι, θελει σκεψη αυτο....

ααα το βρηκα βαλε T-shirt με logo "baby loading please vote" ή "vote for my mommy" χαχαχαχαχ (πλακα κανω εννοειται εεεε)

Διαφημίσεις

Αν σε καποιο απο αυτα το φορεματα βαλεις ενα εντονο φουλαρι, ενα εντονο σακακι, μια φαντεζι μπουτουνιερα?

Δεν θα προτινα κολαν με μπλουζοφορεμα...πολυ καθημερινα μου κανουν κ θελει κατι πιο....."πιο"

τωρα αυτα δεν ξερω αν ειναι πολλα η λιγα

εμεις τα πηραμε οοοοοοοοοολα απο πρακτικερ οποτε δεν ειναι μετρο συγκρισης

αλλα ειναι ολα πολυ ομορφα κ με την λογικη του ενοικιου ψωνισαμε...πχ τωρα στην μετακομιση το φως της κουζινας παροπλιστηκε γιατι δεν ταιριαζε, το εδωσα στην μαμα μου, αλλα δεν ηταν ακριβο κ δεν εκλαιγα λεφτακια

σιγουρα οταν ψωνιζεις για δικο σου σπιτι ειναι αλλιως....

Αν σε καποιο απο αυτα το φορεματα βαλεις ενα εντονο φουλαρι, ενα εντονο σακακι, μια φαντεζι μπουτουνιερα?

Δεν θα προτινα κολαν με μπλουζοφορεμα...πολυ καθημερινα μου κανουν κ θελει κατι πιο....."πιο"

Ηξερα πως ολο και καποια καλη ιδεα θα ειχατε να προτεινεται γι' αυτο απευθυνθηκα σε εσας. Θα το δοκιμασω.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...