Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα εννοειται οτι δεν μιλαω για αν κραταν τα παιδια καθε μερα

εκει εννοειται οτι απαιτεις προγραμμα

μιλαω για αν το κραταει μια στις τοσες η γιαγια οτι εκει δεν χαθηκε ο κοσμος να βγει κ λιγο εκτος

βεβαια ειναι σαφως κ πως το βλεπει καθε μαμα

εγω παντα ημουν αρκετα ελευθερη κ ειμαι ακομα

οκ θα φαει στανταρ ωρες κ θα κοιμηθει το μεσημερι ΑΛΛΑ αν ειναι να παμε εξω, βολτα, δουλειες, οτιδηποτε τοτε θα παω λιγο μπρος η πισω το φαι κ τον υπνο της

επιπλεον στο σχολειο εχει αλλο ωραριο απο οτι σπιτι το σκ οποτε ειναι λιγο μπλεξιμο αλλα εγω δεν μπορω να συμβαδισω με το προγραμμα του σχολειου....δεν μου βγαινει χρονικα με τπτ δλδ....

αυριο πχ θα παμε στα πεθερικα εφοσον ειναι καλα

αν φαμε πιο αργα θα φαει μαζι μας

αν φαμε πιο νωρις το ιδιο

αν νυσταξει εκει θα κουρνιασει κ θα κοιμηθει (δεν εχουν μπεμποεξοπλισμο αυτοι) ή θα ανεβασω το καροτσι κ θα κοιμηθει

αν δεν θελει δεν θα κοιμηθει κ θα ξεραθει το βραδυ....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

καλα εννοειται οτι δεν μιλαω για αν κραταν τα παιδια καθε μερα

εκει εννοειται οτι απαιτεις προγραμμα

μιλαω για αν το κραταει μια στις τοσες η γιαγια οτι εκει δεν χαθηκε ο κοσμος να βγει κ λιγο εκτος

βεβαια ειναι σαφως κ πως το βλεπει καθε μαμα

εγω παντα ημουν αρκετα ελευθερη κ ειμαι ακομα

οκ θα φαει στανταρ ωρες κ θα κοιμηθει το μεσημερι ΑΛΛΑ αν ειναι να παμε εξω, βολτα, δουλειες, οτιδηποτε τοτε θα παω λιγο μπρος η πισω το φαι κ τον υπνο της

επιπλεον στο σχολειο εχει αλλο ωραριο απο οτι σπιτι το σκ οποτε ειναι λιγο μπλεξιμο αλλα εγω δεν μπορω να συμβαδισω με το προγραμμα του σχολειου....δεν μου βγαινει χρονικα με τπτ δλδ....

αυριο πχ θα παμε στα πεθερικα εφοσον ειναι καλα

αν φαμε πιο αργα θα φαει μαζι μας

αν φαμε πιο νωρις το ιδιο

αν νυσταξει εκει θα κουρνιασει κ θα κοιμηθει (δεν εχουν μπεμποεξοπλισμο αυτοι) ή θα ανεβασω το καροτσι κ θα κοιμηθει

αν δεν θελει δεν θα κοιμηθει κ θα ξεραθει το βραδυ....

Οχι δεν τον κραταν καθε μέρα μόνο καθε Παρασκευη η μαμα μου για να τον βλέπουν γιατι μενουν βεροια και δεν τον βλέπουν καθόλου...

Ειναι ανάλογα στο παιδί ο Στέργιος πχ δεν κοιμάται στο καρότσι με τπτ...και αν δεν φάει στις 1.30 το πολύ 2.00 γκρινιάζει και με το δίκιο του το παιδί αφού πεινάει..εχει μάθει σε έναν πολύ ωραίο ρυθμό και του την σπάει αν τον χαλάσεις οπότε συμβιβαζόμαστε και τον ακολουθάμε...

ogl1p3?r=1291460418

το καλοκαίρι που ήταν όλοι οι παππούδες μαζί και είπα να είμαι πιο χαλαρή ξέρεις τι έγινε???Ο Στέργιος έχασε 1 κιλό και 200 γρ από κακοφαγία γκρίνιαζε όλη μέρα και ήθελε αγκαλιές και έκανε κακουλάκια κάθε βράδυ στον ύπνο του που δεν το είχε κάνει ποτέ απο την ωρα που γεννήθηκε....και φυσικό ηταν να ξυπναει και να τσιρίζει γιατι συν της άλλης είχε και σύγκαμα από την διάρια(λογω κακοφαγίασ οπως προανέφερα)

ogl1p3?r=1291460418

Ναι οκ....εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε τοσο τραβηγμενα πραγματα....μιλαω για νορμαλ καταστασεις που το παραστρατημα δεν εχει κακα αποτελεσματα!

Μπορει να ειμαι κ λαθος δεν ξερω....γενικα σε πολλά πράγματα ειμαι αρκετα χυμα, καλό? κακό? θα δειξει το μελλον

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Ναι οκ....εννοειται οτι δεν αναφερομαι σε τοσο τραβηγμενα πραγματα....μιλαω για νορμαλ καταστασεις που το παραστρατημα δεν εχει κακα αποτελεσματα!

Μπορει να ειμαι κ λαθος δεν ξερω....γενικα σε πολλά πράγματα ειμαι αρκετα χυμα, καλό? κακό? θα δειξει το μελλον

Οχι κορίτσι μου δεν είσαι λάθος εσύ όπως σου είπα είναι στο παιδί μακάρι να ήταν πιο βολικός ο μικρούλης αλλά τι να κάνω η δόλια μάνααααααααα....

ogl1p3?r=1291460418

Καλησπερααααααα!!

Βρε Αγλαια τι καλα που ξαναρθες!! Ειχα αρχισει να αναρωτιεμαι αν εγινε κατι και χαλαστηκες με το καφε μας γιάυτο και δεν εγραφες τοσο καιρο!

Εγω ειμαι σπιτι σημερα, εστειλα το Νικολα στη μαμα μου και εριξα μια γενικη, και εχω και συνεχεια το σαββατο.

Ηλεκτρα κι ο δικος μου ειναι του προγραμματος, εννοειται πως δεν κοιμαται σε καροτσι και τις μερες που πχ ειμαστε εκτος σπιτιου βολτα, σε αλλο σπιτι επισκεψη κλπ ειναι μεν ελαστικος στο ωραριο του αλλα απο ενα σημειο και μετα γκρινιαζει.

παρατηρω πως οσο μεγαλωνει καποια πραγματα τα κανει τελειως διαφορετικα με μενα & τον μπαμπα του και διαφορετικα οταν ειναι στις γιαγιαδες (πχ τον υπνο). με αυτο εχουμε ολοι συμβιβαστει γιατι πλεον ειναι παιδακι και καταλαβαινει την καθε αλλαγη.

ευτυχως και οι 2 γιαγιαδες σεβονται τη γραμμη που ακολουθουμε με το παιδι - αλλα ειναι γιαγιαδες και ολη τους η εννοια ειναι μην κλαψει το παιδι! οποτε σε καποια πραγματα ειναι πιο ελαστικες.

αφου ελεγα στη μαμα μου πως τον βαζω τιμωρια και με εβριζε!!

αυριο δεν εχουμε ακομα καταληξει αν θα τον εχουμε μαζι μας.

τωρα στο θεμα υπνος εχουμε τακτικη που δεν την αλλαζουμε.

οσο και να κλαψει, οσο και να φωναξει.

αχ παω να φτιαξω ψητα λαχανικα για μεσημερι - σημερα εχω μερα αποτοξινωσης.

Ηλεκτρα κι εγω διαιτα κανω, θα μου λες τον πονο σου!!

Καλησπέρες!!!!

Τι πράγμα κι αυτό το σημερινό!!! Έμεινα στο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι της μαμάς για τουλάχιστον δέκα λεπτά, έπεφτε χαλάζι στο μέγεθος λεμονιού! Δεν μπορώ να σας περιγραψω την φασαρία και τον χαμό, κάποια στιγμή μου έκοψε και έβαλα το αυτοκίνητο στο μαγαζί της ξαδέρφης μου που έχει τέντα από πάνω μπας και δεν πάθει πολύ ζημιά. Και φυσικά έσκισε και η τέντα από την δύναμη της βροχής... Μέχρι να πάω στην μαμά μου έγινα μούσκεμα αν και είχε κόψει η βροχή, πόσο μου την δίνουν τα ζωντανά με τα τζιπ που βρίσκουν την ευκαιρία να τρέχουν σαν τρελοί και να κάνουν μούσκεμα τον κόσμο! Ζώα...

Μετά άλλο ένα δίωρο για να έρθω σπίτι, πλημμύρες παντού... Κι όσο σκέφτομαι ότι και σήμερα στο γραφείο είχαμε βάλει γυρίσει το air condition στο κρύο και απορούσαμε με τα μέτρα έκτακτης ανάγκης που ανακοινώθηκαν...

Αγλαΐτσα welcome! Χαίρομαι που είστε όλοι καλά, σου είχα στείλει και μέιλ κάποια στιγμή επειδή είχα ανησυχήσει, δεν απάντησες ποτέ και νόμιζα ότι θα είχες τους λόγους σου... Τον λόγο που δεν έμπαινες τόσο καιρό δεν θα τον σκεφτόμουν ποτέ!!! Μα ποτέ όμως... Έτσι κι αλλιώς δεν γνωριζόμαστε όλες δια ζώσης, δεν μειονεκτείς δηλαδή (αν αυτό είναι το πρόβλημα), μην τρελαίνεσαι!!!

Ηλέκτρα το να βγει ο Στέργιος εκτός προγράμματος μία στο τόσο ειδικά από παππούδες δεν είναι κάτι το φοβερό! Στο λέω εγώ που έχω μια υστερία με το θέμα πρόγραμμα... Να είσαι σίγουρη ότι ξέρει που τον παίρνει να κάνει τα "δικά" του, δεν θα σου χαλάσει καμία σειρά. Πάρε τον άντρα σου και φύγετε και να περάσετε σούπερ!!!!

Ευάκι πως πάει δίαιτα? (τι μου θύμισες τώρα!!!)

Μυρτούλα περαστικά κι αγύριστα στο Μελινάκι...

Αννούλα χαίρομαι κοριτσάκι μου που σου άρεσε η ευχή μου, κι αν παρ' ελπίδα γίνει πραγματικότητα μην με ξεχάσεις κακομοίρα μου!!! Άντε μαρή μου έλειψες!!!!

Πάμε για μπάνια και μετά να διαλέξω τις φώτος της βάφτισης... Ναι, ξέρω, επαναλαμβάνομαι...

ααααααααααα ρε Ελένη...!!!!!!!!!!!1

από το πρωί αναρωτιέμαι τι ήθελα να σου πω κ επιτέλους το θυμήθηκα!!!-μολις εβαλα εβελιν για νανι..κ γι αυτό το θυμήθηκα...:(σορυ

οχι δεν αποστείρωσα την οδοντόβουρτσα..αλλά επειδή κ εγώ το είχα σκεφτεί είχα διαβάσει το κουτί κ έλεγε ότι είναι αποστειρωμένη, κ κάπου στο παρεντς είχα δει ότι μετά από κάθε πλύσιμο θέλει να την βάλεις σε βραστό νερό για 1 λεπτάκι κ μετά αποθήκευση σε δοχείο στεγνό για να μην πιάσει μύκητες..κ αυτό είναι σημαντικό επειδή τα περισσότερα ούλα τους είναι σκισμένα τώρα κ πολύ εύκολα μπορεί να πάθουν στοματίτιδα τα μπεμπε..ελπίζω να σε κάλυψα- κ επειδή άργησά όντως να απαντήσω κερνάω επίσκεψη σε παιδοδοντίατρο αλλά ....στη Νάουσα!!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

χαχαχαχα κι εγώ, πλένοντας τα δόντια της Μυρτώς σκέφτηκα ότι ούτε σήμερα πλύναμε τα δόντια του μαλλιά, έτσι θυμήθηκα ότι δεν μου απάντησες και μπήκα με φόρα για να σου πω "Μαρινάκι με γράφεις!!!" Κοριτσάκι μου εσύ!

Αυτές που πήρα εγώ, δεν νομίζω να είναι αποστειρωμένες, είναι μέσα σε ένα ροζ κουτάκι απλά τοποθετημένες, δεν είναι σε σακουλάκι. Θα τις βράσω την πρώτη φορά! Δηλαδή κάθε μέρα θα την βράζω για ένα λεπτό? Έτσι μου ΄ρχεται να πάρω κανονική οδοντόβουρτσα... Αύριο λοιπόν πλένουμε δόντια!

Σπεραααααααα!

Ρε Μυρτω ξεχασα να ρωτησω τι κανει το παιδι!! ελπιζω να επεσε ο πυρετουλης και να ειναι καλυτερα.

Ελενη σημερα εχω μερα αποτοξινωσης και να πω την αληθεια μου ψιλοπειναω. ποσα φρουτα και ποσα λαχανικα να αντεξω σε μια μερα;; τωρα τρωω γιαουρτι για να ξεχναω τον πονο μου!

Ασε εγινα κι εγω μουσκεμα φευγοντας απο τη μαμα μου το απογευμα. μεχρι να παω στο αμαξι μουσκεψα παντου. ευτυχως βρηκα το θειο μου στην πορτα και πηρε αγκαλια το νικολα κατω απο την ομπρελα και τον εφερε στο αμαξι - ο οποιος νικολας μολις ειδε την ομπρελα εβαλε τα κλαμματα!!

τωρα στο θεμα υπνος εχουμε τακτικη που δεν την αλλαζουμε.

οσο και να κλαψει, οσο και να φωναξει.

αχ παω να φτιαξω ψητα λαχανικα για μεσημερι - σημερα εχω μερα αποτοξινωσης.

Ηλεκτρα κι εγω διαιτα κανω, θα μου λες τον πονο σου!!

Τέταρτη μέρα σήμερα ....αντε να δούμε πάντως μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πω παει μια χαρα..το καλό είναι οτι δεν πεινάω!!!Το εβαλα σκοπο να ξαναγίνω όπως ήμουν όταν παντρεύτηκα 8 κιλάκια είναι που θα πάνε θα χαθούν...Εσυ πως τα πας??Αντέχεις??

ogl1p3?r=1291460418

Μόλις έβαλα τον μικρό για νάνι άντε να δούμε πως θα παει σήμερα...μακάρι να μην ξυπνήσει θεέ μου!!!Εχουμε και μυξούλες τον μπουκωσα όμως και ορό του βαλα και τις ρούφηξα και προσπάν και ευκάλυπτο όπως μου είπε η Μαρίνα..μόνο που Μαρινάκι δεν βρηκαμε προπολαν και πηραμε της απιβιτα...αυταααααααααα

ogl1p3?r=1291460418

εγω θελω να χασω 10 και το εχω παρει ζεστα.

ουτε εγω πειναω - κι εχω βρει και μια διατροφολογο που δεν με εβαλε σε διαδικασια ζυγισματος, γραμμαριων κλπ. απλα εχω μια μερα την εβδομαδα αποτοξινωση και δεν ειναι και το καλυτερο μου.

κι εγω για υπνο τον εβαλα αλλα προς το παρον κανει ακροβατικα μεσα στην κουνια και φωναζει μαμααααααααααααα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...