Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες....Μυρτούλα περαστικά στο Μελινάκη σου,γρήγορα να γίνει καλά!!

Εμείς σήμερα είχαμε ξενύχτι...κατα τις 2.00 ξύπνησε χωρίς κανένα λόγο(ασθένειας ή πούφ ή πείνας) και ήθελε να τον πάρω αγκαλιά...τον πήρα για λίγο τον ηρέμησα και μετά πήγα να τον βάλω στο κρεβάτι του και πάλι άρχισε τα κλαματα...αυτό μας πήγε μέχρι τις 5.00 όπου τον πήρε ο ύπνος με το χέρι μου αγκαλιά...(το είχα περάσει ανάμεσα απο τα ξύλα της κούνιας και κυριολεκτικά κοιμήθηκα όρθια...)

Τώρα κουτουλάω και δεν έχω καθόλου όρεξη να κάνω το οτιδήποτε...και ο μικρός θέλει παιχνίδια!!!Τι θα κάνω??

Αυτααααααααααα κατα τ'άλλα όλα good!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!!!!!!! Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας , να ειστε παντα ευτυχισμενες και να χαιρεστε τα ταλιμπανακια!!!

Προχτες εγινε ο χαμος εδω, δεν προλαβα ουτε να κατουρησω και εψες καθησα σπιτι.

Ρε παιδια, ειμαι ανωμαλη, μου αρεσε παρα πολυ!! Μονη μου, με το κοριτσακι μου, να ξερω ακριβως τι εχει φαει, ακριβως τον υπνο της...

Εχτες εφαγε καλυτερα, το θετικο ειναι οτι εφαγε φρουτα και ψαρακι.

Ελενακι, μου αρεσε ιδιαιτερως η ευχη σου, μην ανυσηχεις, οταν γινω Μιδας, θα σε σκεφτω!!!!!

Επισης χαρηκα πολυ με την Μυρτω, παντα καλα να ακους για το παιδακι σου!

Οσο για τις σοκο, θα μπορουσες σε μια συναντηση γονεων να το αναφερεις στο ασχετο "πως επιβραβετε την καλη συμπεριφορα?" και να προτεινεις εσυ κατι αλλο.

Ειμαι σιγουρη οτι αν πουν την αληθεια και αλλοι γονεις θα αντιδρασουν.

Επισης εχω να δηλωσω οτι ο μπαμπας σου, ειναι φοβερος!!!!

Χαχαχα!!!!!

Μαρινα, τι να πω για το Εβελινι!! Φοβερη!!!!!

Ευακι, να πατε την εκδρομουλα σας, μπορει να του ερθει του Νικολη και να ειναι καλο παιδι!! Ετσι μας εκανε η Ελενα την Κυριακη, αφου δεν το πιστευα!!

Γεια σου Ηλεκτρα! Ειμαι η Αγλαια, παλιο μελος του καφε, αλλα ελειπα τους τελευταιους μηνες. Να σου ζησει το παιδακι σου! Αυτο το χθεσινο το κανει και η δικια μου συχνα πυκνα. Υποθετω οτι βλεπει καποιο ονειρο και τρομαζει. Στην ηλικια που ειναι, το καθετι που βλεπουν την ημερα, τη νυχτα το μεγαλοποιουν και τρομαζουν.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Μυρτουλα, περαστικα στο Μελινακι. Μαλλον την προλαβατε στην αρχη την ωτιτιδα!!!

Αγλαιτσα!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο που ξαναρθες!!!!!!!! Πολυ χαρηκα και περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!

Ηλεκτρα, δυσκολη νυχτα περασες!!!! Μηπωςειδε κανενα ονειρο και ξυπνησε τρομαγμενος?

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω κορίτσια μπορεί απλά νομίζω οτι μερικές φορές το κάνει γιατί θέλει απλά να είμαι εκεί απο κακομαθησιά(αν υπάρχει αυτή η λέξη...)Ουφ και θέλω και 2ο τρομάρα μου...

ogl1p3?r=1291460418

Γεια σου Ηλεκτρα! Ειμαι η Αγλαια, παλιο μελος του καφε, αλλα ελειπα τους τελευταιους μηνες. Να σου ζησει το παιδακι σου! Αυτο το χθεσινο το κανει και η δικια μου συχνα πυκνα. Υποθετω οτι βλεπει καποιο ονειρο και τρομαζει. Στην ηλικια που ειναι, το καθετι που βλεπουν την ημερα, τη νυχτα το μεγαλοποιουν και τρομαζουν.

Καλημέρα Αγλαίτσα και καλως ήρθες και πάλι εγώ είμαι καινούργια στο κλαμπ....φρεσκαδούρα!!

ogl1p3?r=1291460418

Η δικια μου καποιες φορες που με ηθελε απλα διπλα της τι εκανε: Εκλαιγε για να παω να τη δω και μολις με εβλεπε σηκωνοταν ορθια και χορευε στο κρεβατι! Ενω οταν ξυπναγε απο ονειρο εκλαιγε γοερα και η καρδουλα της χτυπουσε δυνατα. Αν δεις οτι απλα θελει παιχνιδια, μην ενδωσεις γιατι θα το κανει συστημα. Εγω της λεω σοβαρα ¨τωρα θα κοιμηθουμε και τελος¨, τη σκεπαζω και φευγω. Αν το ξανακανει, τα ιδια παλι. Συνηθως κοιμαται παλι χωρις πολλα πολλα.

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Και εγω έτσι ακριβώς ενεργούσα αλλά χθες δεν ησύχαζε με τπτ ουτε με το καλό ούτε με το κακό...Τεσπα ας ελπίσουμε οτι ηταν ενα ατυχές γεγονός και οχι συνήθεια!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

ΑΓΛΑΪΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(ένα ολόκληρο ποστ για την πάρτη σου κ μόνο κ μετά συνεχίζω με τις υπόλοιπες)

μην στεναχωριέσαι βρε χαζή που δεν τις γνώρισες από κοντά ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

εμενα που δε με εχεις δει...εντάξει!! μια απώλεια τη λες-σημαντική κιόλας!!! αλλά εντάξει βρε...θα σου στέλνω κάθε μέρα μια φώτο να αντισταθμίζεις!!!χαχαχαχα!!!!

χωρίς πλάκα τώρα....ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΊΔΑ!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Νευρα νευρα νευρα πολλα νευρα

Ειπα πριν λιγο στο αφεντικο οτι υπαρχει περιπτωση την Παρασκευη να μην μπορω να ερθω γιατι ειναι αρρωστη η μικρη κ δεν εχω που να την αφησω

Μου λεει θα λειπει ο Σ (θειος τεμπελης που λεγαμε), θα λειπεις εσυ, ε να λειπω κ εγω να το κλεισουμε...

Λεω δεν ειπα οτι θα λειπω σιγουρα, αν ειναι καλα θα την στειλω σχολειο, αν δεν ειναι τι να κανω??? (μεταξυ μας σκοπευα ακομα κ καλα να ειναι να μην την στειλω σχολειο για να την προφυλαξω λιγο λογω σαββατου, αλλα σε αυτον θα ελεγα οτι ακομα δεν ειναι καλα)

Δεν με νοιαζει τι θα κανεις, σου ειπα οτι θα λειπει ο Σ, οποιαδηποτε αλλη κουβεντα περισσευει........

μιλαμε για απιστευτα νευρα...............

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Αχχχ το μελινάκι μου....τι έπαθε ρε.... πονάει κιόλας; δλδ η τσιμπλίτσα ήταν απτην ωτίτιδα ε;...αντε αφού παίρνει αντιβίωση ελπίζω να επανέλθει γρήγορα....περαστικά της...

φιλενάδα μου..τι ξενύχτι ήταν αυτό μωρέ....ποιός ξέρει τι τον πείραξε...λες όνειρο;...τι να πω...αχ αχ....άντε να κοιμηθείς το μεσημέρι τουλάχιστον...

αννούλα...μου...για ξανασκέψου την φράση σου αυτή....πιο κακομαθημενο παιδακι απο την Ελενα δεν παιζει να υπαρχει....και πρόσθεσε άλλο ένα ονοματάκι δίπλα στο έλενα...να είσαι μέσα....ω ναι..το'χουμε ξαναπεί...τα παιδιά μας μια κατηγορία από μόνα τους...! εν τω μεταξύ...έχει πλάκα να σου βγάλει κ κανένα καινούριο φασούλι να θέλει να είσαι εκεί για να τρώει...(ω ναι το έχω περάσει και αυτό)...άντε αφού έφαγε εχθές μπορεί να ξεκολλήσει...

λιτσάκι μου σπίτι ε;..κοπανούλα κοπανούλα; καλά κάνεις!!!!ελπίζω να μην πιάσεις τη σιδερώστρα παραμάσχαλα κ να ξεκουραστείς λίγο...(άντε να δούμε πόοοοοτε θα πας στο γιατρό!)

Δεν ξερω αν ποναει...τι να σε πω....το προλαβαμε στην αρχη

Τελικα ειναι καλο που στανταρ τα βλεπει καθε βδομαδα παιδιατρος στον σταθμο, την πρηγουμενη τριτη μας ειχε γραψει "κανενα ευρημα", τωρα ωτιτιδα αρα το προλαβαμε στην αρχη

η τσιμπλα μπορει να ειναι κ απο κρυωμα σε συνδυασμο με την μυξα....

σημερα ειναι εντελως απυρετη, μεσα στην τρελλη χαρα απο οσο λεει η μαμα μου

εχει φαει ηδη 4 μπισκοτα κ 1+3/4 μπωλακια κρεμα....

να εδρασε τοοοοοσο γρηγορα η αντιβιωση????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

έ αν είναι στην αρχή...γιατί να μην έδρασε...

αλλά κ η δικιά μου κ ο στεργιούλης όταν είχαν πυρετό μες στην τρελλή χαρά ήταν...

δεν τα παίρνεις κ άκρη τα μωρα...

μην ασχολείσαι με τον αφεντικό...τι περίμενες να σου πει..προφανώς δε σε πίστεψε....μπαμ κάνει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...