Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσιααα!!!

Μισω αυτη την υγρασια, φευγω απο το σπιτι το πρωι και σκαω!!!

Ρε γμτ μου ακυρωσε η καθαριστρια για αυριο, ειναι αρρωστη! και εχω παρει και αδεια αυριο αλλα δεν πειραζει, θα κανω εγω τις δουλειες μονη!! μπας και πισω τον αντρα μου να βαψει τον τοιχο στο παιδικο!

αχ δεν εχω ορεξη για δουλεια παλι σημερα.

καλημερούδια!!

καλέ πού είστε όλες;

Μυρτούλα ούτε καλημέρα σήμερα;

λίτσαααααααααααααααααααααααα!!!!! πώς είσαι φιλενάδα;

μάρωωωωωωω χάθηκες!!!

αννούλα κ εσύ;;;

ηλέκτρα;;;;

αχχχχχχχχ μόνη μου θα ομιλώ;;;;κλαψ κλαψ

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Καλημερες καλημερες

τωρα μπηκα κ εγω, μπηκα το πρωι αλλα δεν προλαβα να δω τπτ κ αρχισαν τα τηλ οποτε βγηκα....

Οντως πολυ ησυχια σημερις, τι παθατε καλε???

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

γιουπιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!! δε θα μιλάω μόνη μου!!!

τι κάνεις;

το μελινάκι; - ο πωπός της;χαχαχα!!

ξεχασα να σου πω εχθές για το λάδι..

βάζω 3 κουτ.σουπας ελαιόλαδο κ 1 κουτ. γλυκου νερό και το χτυπαω στη φραπιερα κ το ρίχνω στον πωπό της το βράδυ πριν κοιμηθεί κ οταν ξυπνήσει έχει υποχωρήσει ΄κατά πολύ..2-3 μέρες κ φεύγει τελείως

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

καλα το Μελινακι, ο πωπος ξεκοκκινησε αλλα πρεπει να την ενοχλει γιατι οταν την σκουπιζω με μωρομαντηλο ψιλοτσιναει...

ηξερα ελαιολαδο μαζι με χαμομηλι, οχι νερο

δευτερη μερα σημερα που ξυπνησε με τσιμπλα κολλημενη κ δενανοιγε το ματακι της

την εκανα παλι με χαμομηλι, αλλα δεν της αρεσει κ χτυπιεται...

να παρω τον παιδιατρο να του πω τι? εχει τσιμπλα κ τι να κανω? ηλιθιο μου ακουγεται....

Γεια σας κουκλες.

Πως ειστε? Δεν διαβασα τιποτα, δεν ξερω τι γινεται. Ηρθα για λιγο μονο στο γραφειο και θα ξαναεπιστρεψω σπιτι να συνεχισω. Οπως καταλαβαινετε γινεται πανικος. Σημερα θα ερθει αυτος που πηραμε τα επιπλα να μας τα στησει. Ευτυχως που ειναι γνωστος ο ανθρωπος και ηρθε στο Τολο τα ελυσε και τωρα θα ερθει να τα ξαναδεσει. Ρουχα, τροφιμα, απορρυπαντικα και καλυντικα ειναι διασπαρτα παντου και δεν ξερω πως να τα βολεψω. Εχω τρελαθει. Κι εχω και ολους να φωναζουν να μην κουραζομαι. Πηγα και στη γιατρο χθες και μου ειπε να κατσω κατω, να χαλαρωσω και να κοιμαμαι πολλες ωρες. Ελα μου ομως που δεν μπορω να κανω τιποτα απο αυτα. Ειδικα με τη Νικη να ξυπναει απο τις 6:30. Το αποκορυφωμα βεβαια ολης της τρελας των ημερων ειναι οτι την Κυριακη το μεσημερι, την ωρα που ερχομαουν απο Τολο με τα τγελευταια πραγματα και μεσα στην τρελη χαρα που επιτελους εφυγα, τρακαρα. Το αυτοκινητο ειναι χαλια. Πορτα πισω δεξια, αξονας, ψαλιδια και διαφορα αλλα τεχνικα μερη που να μην σας ζαλιζω τωρα. Κια πανω που ελεγε ο πατερας μου δεν εχει δουλεια του εφερα εγω.

1211708.png

1219295.png

εμεις παμε γιατρο το βραδυ γιατι βηχει ο μεσιε νικολας και ακουω και ενα "βρασιμο" στο στηθακι του, ελπιζω να μην ειναι τιποτα.

Ρε μαρω μου τρακαρισμα;;

εγω ειχα τρακαρει οταν ειμουν 6 μηνων εγκυος.

ξεκουραση μια κουβεντα ειναι στη φαση που εισαι. και μονο η μετακομιση φτανει! πωπω ξυπναει πολυ νωρις η νικη ε;;

Διαφημίσεις

δευτερη μερα σημερα που ξυπνησε με τσιμπλα κολλημενη κ δενανοιγε το ματακι της

την εκανα παλι με χαμομηλι, αλλα δεν της αρεσει κ χτυπιεται...

να παρω τον παιδιατρο να του πω τι? εχει τσιμπλα κ τι να κανω? ηλιθιο μου ακουγεται....

να τον παρεις βρε, μπορει να ειναι τιποτα αλλο και να σου πει να βαλεις κολλυριο στο παιδι, μην το αφηνεις.

Μαρω χαλαρα.....το νινι πανω απο ολα...

αν ο γιατρος ειπε να κατσεις, κατσε

εγω απο την μετακομιση αυτο που εκανα κ με εσωσε ειναι να μεταφερω οτι μπορω μονη μου, οποτε οταν ηρθαν τα βαρια, κουζινα, ρουχα κλπ ηταν ηδη τακτοποιημενα κ παλι καναμε 3 βδομαδες να συνεφερουμε το σπιτι κ να αδειασουμε το μπαλκονι που ηταν κατι σαν αποθηκη...(βεβαια την μια λειπαμε αλλα οκ)

για το αυτοκινητο κριμα αλλα να λες παλι καλα που εισαι εσυ κ το νινι καλα, αυτό μετράει

κ φανταζομαι οτι εχεις κτρεξιμο με τις εκλογες τωρα...εμ κ εσυ βρε κοπελια ολα μαζι παρεα? δεν τα κανουν αυτα....

κουραγιο,υπομονη, κ χαλαρααααααααααααααααααααααα

Καλημέρα να 'μαι και εγώωωωωωωωωω.....!!!!Τα νεύρα μου κουρέλια...γκρρρρρρρρρ...

Μάρω μου τι να πω κορίτσι μου πρόσεχε τον ευατό σου και το νινάκι σου... άσε και τιποτα για αργότερα δεν χρειάζεται να γίνουν όλα με την μία,σιγα σιγα!!Βοήθεια δεν έχεις απο κανέναν??

Μαρίνα που είσαι???Δουλεια?

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...