Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μπρος γκρεμος και πισω Μαρινα Ηλεκτραααααααααα!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

γεια σου ρε μαρινα!!

αληθεια καπου το δεκεμβρη δεν εχει γιορτη τσιπουρου στη ναουσα; (ασχετο)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

μη φοβάσαι ρε!!! απλά ξέρεις...εσύ να μου συμπεριφέρεσαι με στοργή κ προδέρμ..γιατι ο γκρεμός απέναντί είναι!!! χε χε χε χε!!!

Κατάλαβα όλα τα απωθημένα της παιδικής ηλικίας σε εμένα θα τα βγάλεις...αχχχχχχχ μάνα κάνε κουράγιο!!!Ακου εκεί προδέρμ!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

όχι τσίπουρου - κρασιού λέγεται και έιναι συνήθως 2-3 εβδομάδες πριν τα χριστούγεννα.Οταν θα ανακοινώσουν πότε θα σου πω..το σκέφτεσαι;

το συζηταγαμε με τον αντρα μου - το βλεπαμε σε αφισες οταν ειχαμε ερθει ναουσα το 2006 και λεγαμε πως αν εχεις παρεα θα ειναι πολυ καλα.

το σκεφτομαι σαν τρελλη αλλα δεν ξερω αν θα καταφερουμε να το υλοποιησουμε. θα δουμε.

Τσίπουρογιορτές - καζάνια έχουν όλο τον χειμώνα!!!Δεν σας είπα το Σάββατο ήταν τα συμπεθέρια(οι γονείς μου και τα πεθερικά μου) σε ένα καζάνι (στον Διαμαντακο για όσες ξέρουν δλδ η Μαρίνα) και γλέντησαν μεχρι πρωίας...τύφλα όλοι και το καλύτερο...έπεσε η πεθερά μου και η μαμά μου σχεδόν μέσα στο καζάνι η μία έκαψε τον κ..λο της και η άλλη έσπασε την μύτη της...δλδ ελεος!!

ogl1p3?r=1291460418

αυτα ειναι!!

μια χαρα τα συμπεθερια, ζηλευω!!

οι δικες μου (μαμα & πεθερα) ειχανε παει χτες Ψυρρη και τα πινανε με 3 φιλες τους, ευτυχως γυρισανε πισω σωες!!! χαχαχαχα

το συζηταγαμε με τον αντρα μου - το βλεπαμε σε αφισες οταν ειχαμε ερθει ναουσα το 2006 και λεγαμε πως αν εχεις παρεα θα ειναι πολυ καλα.

το σκεφτομαι σαν τρελλη αλλα δεν ξερω αν θα καταφερουμε να το υλοποιησουμε. θα δουμε.

παρέα έχετε πάντως!! έτσι θα σας αφήσουμε!!!??? τόσοι ναουσαίοι εδώ - σε λίγο αν έρθουμε κ αλλες θα είμαστε περισσότερες ναουσαίες στο καφέ!!!! τώρα για τα αλλα θεματα δεν ξερω αλλά αν ερθετε θα πάμε κ σε κανένα καζάνι να δείτε...(αν βέβαια βρούμε που να αφήσουμε τη μικρή...)

Τσίπουρογιορτές - καζάνια έχουν όλο τον χειμώνα!!!Δεν σας είπα το Σάββατο ήταν τα συμπεθέρια(οι γονείς μου και τα πεθερικά μου) σε ένα καζάνι (στον Διαμαντακο για όσες ξέρουν δλδ η Μαρίνα) και γλέντησαν μεχρι πρωίας...τύφλα όλοι και το καλύτερο...έπεσε η πεθερά μου και η μαμά μου σχεδόν μέσα στο καζάνι η μία έκαψε τον κ..λο της και η άλλη έσπασε την μύτη της...δλδ ελεος!!

τουρι μπερι!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

αυτα ειναι!!

μια χαρα τα συμπεθερια, ζηλευω!!

οι δικες μου (μαμα & πεθερα) ειχανε παει χτες Ψυρρη και τα πινανε με 3 φιλες τους, ευτυχως γυρισανε πισω σωες!!! χαχαχαχα

Καλά τα πάνε και εσένα εεε??Μπράβο αυτό είναι ευχάριστο όταν συμβαίνει!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

παρέα έχετε πάντως!! έτσι θα σας αφήσουμε!!!??? τόσοι ναουσαίοι εδώ - σε λίγο αν έρθουμε κ αλλες θα είμαστε περισσότερες ναουσαίες στο καφέ!!!! τώρα για τα αλλα θεματα δεν ξερω αλλά αν ερθετε θα πάμε κ σε κανένα καζάνι να δείτε...(αν βέβαια βρούμε που να αφήσουμε τη μικρή...)

!

ευχαριστουμε μαρινακι.και τη μικρη να αφησετε καπου θα εχουμε το Νικολα. δεν πειραζει, απο μικρος στα βασανα - και στα κρασια!!

θα κερναει το εβελινι σφηνακια!!

εγω αποσύρομαι στα ιδιαίτερα διαμερίσματά μου!!!χαχαχα!! να κάνω ένα μπάνιο σαν άνθρωπος ΜΟΝΗ μου στην μπανιέρα πριν ξυπνήσει ο ταρζάν!!!!

ματς μουτς σι γιου λειτερ

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...