Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχχχχχχ να σας αντιγράψω το μειλ που έστειλα στην ελένη το πρωί????

είχα έμπνευση!!

αφου κ μόνη μου γελούσα!!!

τις απαντήσεις τις δεν τις αντιγράφω...αν θέλει τις βάζει αυτή το βράδυ

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

και σε φαντάζομαι:

πρωί-πρωί σκας μύτη στο γραφείο!! με τον καπουτσίνο στο χέρι (ακόμη κ αν δεν πετυχε το αφρόγαλα η άλλη δεν το ξέρει!!!)

το παίζεις Κυρία!! αλλά βραζεις από μέσα σου!

και σκέφτεσαι!!! εεεεε την κακομοίρα...σιγά μην ασχοληθώ περαιτέρω μαζί της!!!

λες ένα ξερό καλημέρα! και κατευθύνεσαι στο γραφείο σου χαζολογόντας με όοοοοοοοοολες τις υπόλοιπες πλην αυτής!!!!

με την άκρη του ματιού σου την κοιτάς που σε παρακολουθεί!!! κ σε ανεβάζει ακόμα περισσότερο αφού είναι πια ολοφάνερο : σε ζηλεύει παράφορα!!!

έρχεται να σου μιλήσει....την κοιτάς με οίκτο! φυσικά δεν ακούς τι λέει...κ σκέφτεσαι πώς θα είναι το καπουτσίνο επάνω στο κεφάλι της!! αλλά λυπάσαι τελικά το καημένο

το καπουτσινάκι που τόοοοοοοσο παιδέύτηκες να κάνεις!!!

στο τέλος και αφού τελείωσε αυτά που έχει να σου πει....φεύγει....κ εσύ γελάς χαιρέκακα με την κακομοιριά της,

σου .....

πέφτει όλο το καπουτσίνο πάνω σου!!! γίνεσαι χάλια και φυσικά φταίει ο Τάκης που πήγε κ πήρε αυτά τα χάρτινα ποτηράκια που δεν κλείνουν ΄καλα!!! άει σιχτήρ!!!!!!

υγ. αναμένω πλήρη αναφορά...τι έγινε τι εμαθες τι σου ειπε τι της ειπες όοοοολα!!! δε θα με σκάσεις εσύ με μισόλογα!!!

κ μην ανησυχείς εδώ είμαι εγώ!! να της κάνω ένα τλφ απο το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Βούλη ότι χρωστάει απλήρωτες κλήσεις 4 ετών, τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχονται στο σύνολο των 5845 ευρώ, τα οποία αν δεν πληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομαδας θα προχωρήσουμε σε αγωγή κ μήνυση!!!!!!!!!!!!

ρε φιλενάδα !! μη με λες ΜαρινάκΗ και νιώθω σαν τον Ιωσήφ Μαρινάκη ή κανένα κριτίκαρο μουστακαλή με 2 μέτρα κοτσίδα!!! άστο ή σκετο μαρίνα ή μαρινάκΙ!!!!!

Πάλι μου την λές ρε συυυυυυυυυυυυυυυ...επίτηδες σε λέω έτσι τόοοοοοοοσοοοοοοοοοοο καιρό χιχιχιχι!!!Σύντεκνε Μαρινάτση!!!

ogl1p3?r=1291460418

Ωρεεεεεεε κοπελια:

σκοπος ειναι να την τιμωρησεις βαζοντας την καπου που δεν θα μπορει να παιξει κλπ.

εσυ την πηγες κατευθειαν εκει που θα ξεσαλωσει κανοντας τσουλιθρα;;;

θελω κι εγω τετοια τιμωρια παρεα με το Εβελινι!!!

Πάλι μου την λές ρε συυυυυυυυυυυυυυυ...επίτηδες σε λέω έτσι τόοοοοοοοσοοοοοοοοοοο καιρό χιχιχιχι!!!Σύντεκνε Μαρινάτση!!!

μαζί σου σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!!!!! συντέκνισσα!!!!!!!???????!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κ μην ανησυχείς εδώ είμαι εγώ!! να της κάνω ένα τλφ απο το δικηγορικό γραφείο της Μαρίας Βούλη ότι χρωστάει απλήρωτες κλήσεις 4 ετών, τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις ανέρχονται στο σύνολο των 5845 ευρώ, τα οποία αν δεν πληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομαδας θα προχωρήσουμε σε αγωγή κ μήνυση!!!!!!!!!!!!

Καλά εεεεε τώρα σε φοβήθηκε το μάτι μου...πω πω!!!!

ogl1p3?r=1291460418

Ωρεεεεεεε κοπελια:

σκοπος ειναι να την τιμωρησεις βαζοντας την καπου που δεν θα μπορει να παιξει κλπ.

έχεις δίκιο ρε συ ευάκι...αλλά δεν την είχα βάλει ποτέ τιμωρία..και εμένα όταν μ'εβαζαν τιμωρία μ'εστελναν στο δωμάτιό μου...ε είπα να κάνω το ίδιο...που να ξέρω πώς θα μου γυρίσει..

τώρα το αφήνω λίγο καιρό να ξεχαστεί κ οταν θα την ξαναβάλω θα κάνω αυτό που είπες κ εσύ κ η ηλέκτρα, στο καρεκλάκι της μόνη της χωρίς τραγουδάκια κλπ...

απλά γελούσα κ με τον εαυτό μου..που ούτε αυτό δεν έκανα σωστά!

Ωρεεεεεεε κοπελια:

Κι εγώ κι εγώ κι έγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω θέλω ιμωία!!!

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

έχεις δίκιο ρε συ ευάκι...αλλά δεν την είχα βάλει ποτέ τιμωρία..και εμένα όταν μ'εβαζαν τιμωρία μ'εστελναν στο δωμάτιό μου...ε είπα να κάνω το ίδιο...που να ξέρω πώς θα μου γυρίσει..

τώρα το αφήνω λίγο καιρό να ξεχαστεί κ οταν θα την ξαναβάλω θα κάνω αυτό που είπες κ εσύ κ η ηλέκτρα, στο καρεκλάκι της μόνη της χωρίς τραγουδάκια κλπ...

απλά γελούσα κ με τον εαυτό μου..που ούτε αυτό δεν έκανα σωστά!

εγω η προκομενη διαβαζα ενα βιβλιο που εχω και ελεγε για τιμωρια - ταιμ αουτ το ελεγε - να αδειασουμε το παρκο απο τα παιχνιδια και να βαλουμε το παιδι εκει μονο του και να φυγουμε απο το δωματιο.

α, αφου πρωτα εχουμε προειδοποιησει - κατι σαν αυτο που κανει η "νταντα αμεσου δρασεως"

αλλα εγω επιμενω. μαζι με την Ηλεκτρα θελουμε παρεα με το Εβελινι τιμωρια στο δωματιο της!!!

Καλά εεεεε τώρα σε φοβήθηκε το μάτι μου...πω πω!!!!

μη φοβάσαι ρε!!! απλά ξέρεις...εσύ να μου συμπεριφέρεσαι με στοργή κ προδέρμ..γιατι ο γκρεμός απέναντί είναι!!! χε χε χε χε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...