Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα μανούλες και καλή εβδομάδα...

Και εμείς περάσαμε πολύ ωραίο σουκου..οικογενειακά,με φίλους τέλεια τώρα περιμένω την Πέμπτη πως και πως ...μακάρι να έχει καλό καιρό να πάμε καμία εκδρομούλα!!!

Αααααα για τιμωρία ρωτήστε το Μαρινάκη, έχει μια πολύ καλή!!!Χε χε...

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα οταν λεω τιμωρια κανω το εξης:

οταν παει πχ κοντα στην τηλεοραση και αρχιζει να παταει κουμπια, να χτυπαει την οθονη και αλλα τετοια του λεω αρχικα "Νικολα φυγε απο εκει δεν πειραζουμε την τηλεοραση", ο Νικολας φυσικα επιστρεφει και επαναλαμαβανει. τοτε τον παιρνω τον βαζω στο καρεκλακι φαγητου & τον δενω για να μην μπορει να σηκωθει, κλεινω την τηλεοραση και βγαινω απο το δωματιο, τον αφηνω μονο του.

τις 2 πρωτες φορες χτες δεν αντεδρασε. μετα τις επομενες 3 εκλαιγε. καταλαβε οτι τον βαζω εκει για τιμωρια. τον αφηνα κανα πενταλεπτο και πηγαινα και τον κατεβαζα. του ελεγα "η μαμα σε εβαλε εδω γιατι πειραζες την τηλεοραση"

απο εκει και μετα καθε φορα που πλησιαζε την τηλεοραση με το που ελεγα "Νικολα" εφευγε.

παντως και το σαββατο τα ιδια εκανε - και παλι τιμωρια ειχε.

νομιζω θελει αρκετο καιρο μεχρι να συνειδητοποιησει, αλλα θελω να ελπιζω πως θα καταλαβει.

θα δειξει!

Αννουλαααααααααααααααααααααααααααααααααααα τωρα μπηκα φεις κ το ειδα...

Χρόνια πολλάααααααααααααααα, πολύχρονη, πολύχρωμη και ευτυχισμένη, πάντα γεμάτη υγεία, χαρές και ευτυχια!!!

Ναι σπιτι το απογευμα αν ακομα ειναι ετσι θα δοκιμασω ελαιολαδο...σκέτο ή με χαμομηλι κ με χαμομήλι πως γινεται??? γιατι μια φορα που ειχα κανει μαλλον πατατα εκανα....για πείτε

Ναι μου βγηκε σεντονι παλι....τι πρωτοτυπο....αλλα ειχα πολλά να πω...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Χαχα, με το που βγαινει το ποστ, βλεπω το σεντονι της Μυρτους!!!!!!

Μακαρι να το ξεπερασετε ανωδυνα με τον αντρα σου, οτι κι αν ειναι αυτο....

Στο πωπουδακι δοκιμασε ελαιολαδο, οπως ειπαν οι φιλες Μαρινα και Ευα, κανα δοντι μπορει να βγαζει.

Εγω φοραω μποτα!!!!!!!!!!! Καλο χειμωνα!!!!!

Πλάκα κάνεις εμείς εδώ φοράμε μπότα εδώ και ένα μήνα...και το τζάκι καίει φούλ!!!Αχ τυχερούλες...

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

Πλάκα κάνεις εμείς εδώ φοράμε μπότα εδώ και ένα μήνα...και το τζάκι καίει φούλ!!!Αχ τυχερούλες...

Καλτσακια εβαλα την προηγουμενη εβδομαδα κ φυσικα μονο μπαλαρινες προς το παρον αντε κ σημερα γοβα

Μποτα ακομα δεν....για το Σαββατο με βλεπω να κανω την αρχη που εχουμε γιορτη στο Μελινακι κ θα μου ειναι βολικη με κανα κολαν κ μπλουζοφορεμα μεσα στο σπιτι...

Κ τζακι ειπαμε....εχτες πρωτη φορα, θελαμε να δουμε κ αν τραβαει κλπ (μετακομισαμε τον αυγουστο στο σπιτι που ειμαστε τωρα προς ενημερωση σου - μην χανεις συνεχειες χαχαχα)

κ τωρα που ειπα γιορτη κ επειδη σημερα θα παμε lidl....

ειπαμε να κανουμε γιορτουλα το σαββατο το απογευμα στο Μελινακι

κατα βαση μεγαλοι θα ειμαστε κ 5-6 παιδακια μαξ...να κανω τυροπιτακια κλπ κ καμια μπομπα κ ενα γλυκο (σκεφτομαι cheesecake) - δεν σκοπευω να τους κρατησω για φαι το βραδυ - η ειναι ασχετο λόγω ώρας μιας κ ειναι κατα βαση μεγαλοι? αλλα απο την αλλη ξεροσφυρι?

Μυρτουλα ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ετσι θα κανεις, κανα τυροπιτακι, καμια μπομπα, γιατι θα εχεις και παιδακια, που μπορει να πεινασουν, οποτε μια χαρα ειναι.

Ηλεκτρα, εκει πανω ειναι αλλος κοσμος!! Και να φανταστεις οτι φετος πιασαν νωρις τα κρυα!!!

Ευακι, εγω ακομα τιμωρια δεν.. Προς το παρον με ακουει, αλλα καποιες στιγμες που δεν θα με ακουσει με την πρωτη, την δευτερη αλλαζω τον τονο της φωνης και τοτε θα με ακουσει!

Αννα πολυχρονη & οτι επιθυμεις!!

Το '81 εισαι χρυσο μου;;; ε ρε νιατα!! :D

Ο γιοκας μου δε χαμπαριαζει ευκολα, γι΄'αυτο και τιμωρειται!!!!

Μυρτω μια χαρα μου ακουγονται αυτα που σκεφτεσαι να ετοιμασεις για τη γιορτη. ουτε ξεροσφυρι θα τους εχεις ουτε θα κατσουν να περιμενουν βραδινο τραπεζωμα. και οσο νωρις και να ερθουν αυτα που θα κανεις στανταρ θα φαγωθουν!

Καλα κ να μην φαγωθουν απο εκεινους θα τα φαμε εμεις το σκ....δεν αγχωνομαι για το τι θα γινουν....χαχαχα

εκανε το σαββατο το πρωι μια φιλη μου παρτι γενεθλιων στην κορη της - εκλεισε τα 3. ειχε παιδακια ολων των ηλικιων. απο 4 μηνων μεχρι 9 χρονων.

ρε τι εγινε μεσα στο σπιτι!!! επαθα πανικο!!

μονο ο δικος μου δεν εφαγε τουρτα - (ε, και το μωρο!!)

ολα τα υπολοιπα πηραν το κομματι τους. αλλα δεν ζητησε. τον ξεγελαγα με λιγο τσουρεκακι. καποια στιγμη που εβαλε το χερακι του πανω σε ενα κομματι τουρτα μου το εδινε να του το σκουπισω, δεν εκανε κινηση να το βαλει στο στομα.

Διαφημίσεις

Ετσι θα κανεις, κανα τυροπιτακι, καμια μπομπα, γιατι θα εχεις και παιδακια, που μπορει να πεινασουν, οποτε μια χαρα ειναι.

Ηλεκτρα, εκει πανω ειναι αλλος κοσμος!! Και να φανταστεις οτι φετος πιασαν νωρις τα κρυα!!!

!

Μυρτούλι και εμένα μια χαρα μου φαίνονται...κάνε και καμιά κρεπούλα γεμιστή ή κανένα μίνι κεφτεδάκι ή μικρά πιτσάκια!!!Ερώτηση: Τί είναι η μπόμπα????

Άλλος κόσμος όντως κορίτσι μου που μένουμε θέε μου!!!Κάλα το είχα πάρει απόφαση να μείνω στο νησί(Κεφαλονιά) τι γύρισα???Αλλά αν δεν γύριζα δεν θα γνώριζα τον Χρήστο μου...ούτε το Μαρινάκη!!!

ogl1p3?r=1291460418

Η μπομπα ειναι τα σαντουιτσακια καλε, τα μικρα που ουσιαστικα ειναι φτιαγμενο το σαντουιτσακι κ κομμενο στα 4 κ ντανιασμενο παλι ολο μαζι οπως ειναι το ψωμι του τοστ....δεν ξερω πως αλλιως να το εξηγησω....στααααανταρ εχεις φαει και δει!

απο φουρνου θα παω σημερα Lidl κ οτι βρω, τυροπιτακια, πιτσακια, πεινιρλακια κλπ

δεν θα κανω κ πολλα....ενα μεζε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Κ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΑΝΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ

ρε φιλενάδα !! μη με λες ΜαρινάκΗ και νιώθω σαν τον Ιωσήφ Μαρινάκη ή κανένα κριτίκαρο μουστακαλή με 2 μέτρα κοτσίδα!!! άστο ή σκετο μαρίνα ή μαρινάκΙ!!!!!

OFF και πάλι μ'εβγαλε η μικρή!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Αααααα για τιμωρία ρωτήστε το Μαρινάκη, έχει μια πολύ καλή!!!Χε χε...
Μαρινα δωσε μας τα φωτα σου!

ΟΚ ΟΚ!!! αφού έχω δίπλα μου το χαφιέ!!! θα σας πω τι απέγινε η τιμωρία μου!!!

λοιπόν λέω στην εβελιν αν το ξανακάνεις αυτό θα σε βάλω τιμωρία...

το λέω μια φορά, 2 φορές ε την 3η την πάω τιμωρία στο δωμάτιο της...

αυτή λοιπόν άρχισε να κάνει τσουλήθρα κ να παίζει...

την επόμενη μερα ήθελε πάλι να πηδάει από τον καναπέ κάτω και της λέω αν το ξανακάνεις θα σε βάλω τιμωρία

και πάει στη σκάλα - πιάνεται απ'την πορτούλα που έχουμε και φωνάζει

"μωία - μωία - μωία!!! δλδ τιμωρία-τιμωρία!! αυτή προφανώς τιμωρία κατάλαβε ότι ήταν η τσουλήθρα....

οπότε προς το παρόν το θέμα τιμωρία....το'χω...χ@σει!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...