Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αααααα ελενάκι..σας το χάλασε το ταξιδάκι ε...; κρίμα...δεν πειράζει μωρέ...που θα άφηνες 4 μέρες την μυρτούλα..;

δες το κ θετικά..:)

τι άλλα; έχω μια βαρεμάρα...κ φυσικά καμμία εδώ τώρα που μπορώ...

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μαρινάκι, κανένα μαγικό της γιαγιάς για το βράχνιασμα λοιπόν?

Λίγο καλύτερα είναι, το καλό είναι ότι δεν βήχει...

Σιγά μαρή που δεν μου απάντησες, μήπως δεν ξέρω πόσοι πελάτες μπαινοβγαίνουν?

εδω ειμαι κ εγω...είναι καμια εδω???

Ελενη βλεπουμε μεσω δορυφορικης αλλα μαλλον εχει θεμα η κεραια της πολυκατοικιας, σε ολους κανει νουμερα το σημα...

Την πηρααααααααααααααααααααααααααααα

την καφετιερα καλε....γυρισα σπιτι, φτιαγμενη για μαγειρεμα κ αραγμα κ με αρχισε ο Χρηστος, διαλεξες? κ απο που θα την παρουμε κλπ κλπ κλπ λεω εγω ακομα το σκεφτομαι, ειναι περιττο εξοδο κλπ κλπ κλπ ααα καλα μου λεει γιατι ελεγα να παμε να την παρουμε...αρχιζει παλι κ μεπιανει μανια αλλα την κατευναζω...κ αρχιζει σελιγο...δλδ δεν θα παμε? κ ελεγα να παμε...να την παρεις απο σημερα να την εχουμε το σκ....εεε δεν ηθελα πολυ, πηγαμε κωτσοβολο την ειχε αλλα μου φανηκε ακριβη, πηγαμε media markt την ειχε 9Ε πιο ακριβα απο οτι την ειχα βρει στο ιντερνετ κ την πηραμε, πηραμε κ καφε, την εβαλα να δουλεψει με νερο να καθαρισει κ ηδη εκανα τον πρωτο εσπρεσσο του Χρηστου...λιγο κουλη η ωρα - εγω δεν επαιζε να πιω- αλλα θελει λεει να ξενυχτησει....εχω φτιαχτει για καπουτσινακι αυριο το πρωι, οποια θελει κερναω, ανοιξαμε κ σας περιμενουμε!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μυρτούλααααααααααααααααααα

καλορίζικη η καφετιέρα, καλούς και πολλούς καφέδες...

Τελικά ποια πήρες?

Καλά, με αυτά και με εκείνα, αύριο θα ανεβάσω και την δική μου από την αποθήκη, οπωσδήποτε καπουτσίνο αύριο!!!

Την Morris πηρα που δεν αρεσε στην Μαρινα...βεβαια εχω μεινει με την διαφορα στις τιμες...

σε 2 site 120Ε αλλα μονο κατοπιν παραγγελιας - φεξε μου κ γλιστρισε

σε ενα αλλο 125 αλλα με τα μεταφορικα εβγαινε καποθ 134

σε ενα αλλο 135 (εκει ψιλοκατεληγα)

media markt 144 (απο εκει την πηραμε, λεμε για 9Ε παρτην κ δεν περιμενουμε κουριερ κ πως θα φτασει κλπ κλπ)

κωτσοβολο 155......

παντως με αυτον που εκανα του χρηστου μοσχομυρισε το σπιτι

ελατε λεμε, κερναω!!!

Πήρα ένα ψυγείο στην μαμά μου τον προηγούμενο μήνα μέσω σάιτ. Όταν καταλήξαμε στο μοντέλο (είχε κολλήσει με την Πίτσος η μαμά) έκανε ο Τάκης σύγκριση τιμών και τελικά το πήραμε με 150? διαφορά από Κωτσόβολο κτλ... Απίστευτες διακυμάνσεις τιμών!

Διαφημίσεις

ναι ρε συ...αυτες τις μερες που ψαχνομουν κ εμπαινα στο σκρουτζ εβλεπα την ιδια καφετιερα (αλλη οχι αυτη που πηρα) απο 60 εως 170Ε...ελεος δλδ....

α καλα εγω με το manual ανα χειρας τον εκανα...αλλα ηταν ευκολο

σημερα εκανα εσπρεσσο...αυριο θα δοκιμασω αφρογαλα, εχουμε να γελασουμε πολυυυυ

μωρακι? ας περιμενει καναδυοτρειςτεσσεριςπεντεεξιεφταοχτω μηνες ακομα....

ε, όχι ρε συ, αν περιμένει 8 μήνες θα περιμένεις εσύ άλλους τόσους να το γεννήσεις... Πωπω, δεν έχω γνώμη τελικά για το πότε είναι καλό να κάνεις δεύτερο παιδί, τι διαφορά ηλικίας να έχουν, πόσο χρονών πρέπει να είσαι κι αν πρέπει να κάνει κάποιος δεύτερο/τρίτο/τέταρτο παιδί...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...