Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειχε ερθει χτες το απογευμα μια φιλη με τις κορες της , 3 χρονων η μεγαλη και 4 μηνων η μικρη.

οπως καταλαβαινετε εγινε χαμος, ο Νικολας με τη μεγαλη λυσσαξανε, εκεινη να του λεει πραγματα και να περιμενει ο Νικολας να την καταλαβει, να τραβανε πραγματα, να φωναζουνε, καποια στιγμη τον εριξε κατω πανω στο παιχνιδι - ειχαμε και κλαμματα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

A!!!Καλα Ευα μην την ψαχνεις...

Ετσι κανουν τα καλοπαιδα μας....

Με τον ξαδερφο της σε καποιες - ελαχιστες - στιγμες αγαπης, αγκαλιαζονται και πεφτουν και οι 2 κατω!!!!

Δεν τα γλυτωνεις κατι τετοια .... Τουλαχιστον μην χτυπησουν σοβαρα!!!!

Την Κυριακη θα παω μαλλον με την Μελινα στους σιλους μας στην Σαρωνιδα που εχουν ενα γιο 3,5 ετων κ μια κορη 15 μηνων, ειμαι πολυ περιεργη να δω τι θα κανουν

Βεβαια κ στην γιορτη μου που ειχαν ερθει τα παιδια την ειχαν καταβρει...ο "μεγαλος" δε την ειχε δει μεγαλος κ προσεχε τις μικρες....πολυ γελιο

Ερωτηση : στο χαλί της μικρης δεν παταει επανω κανενα επιπλο κ απο κατω εχει γυαλιστερο πλακακι, ξερουμε τι μπορω να βαλω απο κατω για να μην κινδυνευει να γλιστρισει??? μου ειπαν για αφρολεξ αλλα του Χρηστου του φαινεται οτι θα γλιστραει...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

HALLO!!

κοριτσάκια χαμός γίνεται εδώ!! το ένα τλφ πίσω απ'το άλλο κ δουλειά πανικός!!

μυρτώ ξέρω τι να βάλεις κάτω απ'το χαλί αλλά δε σου λέω γιατί μετά η φιλενάδα σου η αννούλα λέει ότι έχω άποψη για όλα κ με κοροιδεύει!!

βαλτην να ζητήσει γονατιστή συγγνώμη - να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπεί κακό λόγο για μένα, και ούτε θα με κοροιδέψει ξανά ποτέ της!! και μετά θα σου πω!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Ελα βρε Αννουλα...κοίτα τι μου κάνεις τώρα για να πειράζεις την Μαρινα...

Κινδυνευει το χαλι να γλιστρησει κ αν ειναι το Μελινάκι επάνω μπορεί να πέσει και να χτυπήσει άσχημα.....κρίμα δεν είναι?????

Κ εσυ βρε Μαρινακι, μην το πέρνεις κ τόσο προσωπικα...εεεε? πες μου καλε, σκέψου οτι κινδυνευει το παιδάκι μου!!!!

για το μελινάκι ρε γμτ!!!! θα κάνω την υποχώρηση!!!!

λοιπόν μυρτούλα στο παιδικό τμήμα στο ΙΚΕΑ στο τμήμα χαλιών έχει πλαστικό λεπτό αντιολισθητικό ταπητα που το παίρνεις με το μέτρο όσο είναι το χαλι σου το βάζεις από κάτω κ κολλάει στο πάτωμα κ δεν αφήνει το χαλί να σουρώσει ή να γλιστρήσει το παιδί.

Αν το ΙΚΕΑ σου πέφτει μακρυά έχω την εντύπωση ότι είχα δει τέτοιο κ στο Practiker.

ααααα ωραια....η αληθεια ειναι οτι το ικεα το βαριεμαι

θα παω πρωτα πρακτικερ που ειναι κοντα μου κ αν δεν εχει θα δω μπας κ παμε ικεα....

ευχαριστω εκ μερος του Μελινακίου Μαρινακι!!!

Διαφημίσεις

Το τριγυριζω....μου φαινεται περιττο εξοδο αυτη τη στιγμη αλλα οτι με τρώει με τρώει...ειναι κ μακριά τα χριστούγεννα για να το ζητήσω για δώρο ρε γμτ...

Καλά κάνεις..κ εγώ που την είχα πάρει όταν μπήκαμε στο σπίτι ήμουν πωρωμένη στην αρχή έκανα μερικές φορές κ τώρα είχα 2 χρόνια να τη χρησιμοποιήσω κ την χρησιμοποίησε η ηλέκτρα προχθές...

Χέι κούκλες...

Καλέ κόρες, 300,00€ είναι για τέσσερις μέρες και δύο ακόμα φορές που υπολογίζω να την αφήσω πριν... 50,00€ την ημέρα παίρνει η κοπέλα, λογικά χρήματα δεν είναι?

Τελικά τζίφος! Ίσα που ξεσηκωθήκαμε!!! Κι εξηγώ:

Αφού αποφασίσαμε ότι θα πάμε και χαλάλι (αν κι έτσι όπως πήγαινε μας συνέφερε καλύτερα να πάμε 7 μέρες στο Μαυρίκιο), σήμερα ξεκινάω τα τηλέφωνα για να κανονίσουμε ξενοδοχείο και αν μας συμφέρει να κάνουμε έστω την μια διαδρομή αεροπορικώς για να αποφύγουμε το ταξίδι... Οι τύποι λοιπόν ούτε καν ήξεραν πότε είναι το Φεστιβάλ, υπολόγιζαν μέσα Νοέμβρη όπως πάντα! Έλα όμως που φέτος πέφτουν οι κωλοεκλογές και μετατέθηκε το Φεστιβάλ για 03/12-12/12. Θα έπρεπε λοιπόν να κλείσουμε από 02/12-05/12... Από τα έξι ζευγάρι (εμείς θα ήμασταν το 7ο) ένας ενας λάκιζε... Ο ένας έχει επαγγελματικό ταξίδι στο Τόκιο και θα φύγει από Κυριακή 05/12. Άλλοι δύο, έχουν ήδη κανονίσει εκδρομή τα Χριστούγεννα και τους φαίνεται πολύ κοντά, θα έχουν λέει τότε Christmas mood... Άλλοι δύο είπαν ότι "αααα, δεν πειράζει, άστο το Φεστιβάλ, πάμε μέσα Νοέμβρη όπως το εχουμε στο μυαλό μας, παίζει και η τοπική ομάδα μπάσκετ αγώνα στην Θεσ/νίκη τότε και θα μείνουμε με την ομάδα!!!" Κάποιοι κατεβαίνουν ως δημοτικοί σύμβουλοι και δεν μπορούν, άλλοι δεν θέλουν να πάνε στο ξεκάρφωτο στην Θεσ/νίκη "άμα είναι έτσι πάμε αλλού", ενδιαφέρονται για το φεστιβάλ και δεν συμφωνούν έτσι...

Τεσπά, όπως καταλάβατε, ένας χαμός και φυσικά ξενερώσαμε! 3 ώρες σήμερα με αυτό ασχολιόμουν και μπούχτησα (δουλειά γιοκ όπως καταλαβαίνετε, 2η εβδομάδα που ξύνομαι!) Άμα είναι να το συζητάμε από την αρχή, πότε, που, ποιοι κτλ, εεεε άστο! Οπότε μάλλον δεν παίζει το σενάριο, τουλάχιστον αυτό...

Η Μυρτώ δεν έβηξε το βράδυ, τουλάχιστον σαν σκύλος, τις 2 ή 3 φορές που έβηξε ήταν υγρός βήχας, σαν να έχει φλέγματα... Εξακολουθεί και μιλάει σαν νταλικιέρης αλλά είναι λίγο καλύτερα νομίζω...

Μυρτώ τώρα με την ψηφιακή δεν έφτιαξε καθόλου το σήμα σας? Ή είναι θέμα σύνδεσης? Αυτό με την απίστευτη βαβούρα και τον χαμό που ξαφνικά σου γυρνάει το μάτι, μου έχει συμβεί πολλές φορές.... οοοοοοομμμμμμμμμμμμ....

Εύα θα σου βρει η Μυρτούλα φοβερές ιδέες, κάτσε να μπει και η Μάγδα και θα σου κάνουν το δωμάτιο αγνώριστο...

Όταν θα έρθει η ώρα να χωρίσω παιδιά και να φτιάξω και τα δύο δωμάτια Άννα, Μυρτώ και Μάγδα θα παίξετε μαζί μου, ναι???

Αυτά τα νιους, σήμερα νιώθω να πετάω... Εύα αν (έξω και μακριά) σε ξαναπιάσει μέση/πόδι, έχω να σου συστήσω φοβερά χαπάκια... Πετάω λέμε, πετάω!!!

Θα σας καληνυχτίσω μετά!!!

Τσα! Κυρια Ελενη, δεν σας προλαβα μαλλον....................

Ειμαι μαγαζι, αλοουν. Απο την μια γουσταρω, απο την αλλη παλι οχι....

Τζιφος τελικα με το ταξιδι?

Ρε πατε καπου μονοι σας, να χαρειτε τον ερωτα σας!! (κανονισε να μην κατσεις του Τακη)!

Τα χαπια που λες της Ευας ειναι απο τα απαγορευμενα?

Φτου σου, δεν ντρεπεσαι!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...