Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Kαι φυσικα ηρθε η τσαπατσουλα η Μυρτώ!!!

Ελενη μου ουτε εμενα μου αρεσει αυτο. Αλλα πλεον δεν μπορω να κανω πολλα πολλα. Δλδ το να πω "α αφου δεν με πληρωνεις κανονικα δεν ερχομαι" ακουγεται λιγο εκβιασμος. Επιπλεον θα πληρωθω απο τον ΟΑΕΔ κανονικα οποτε οτι παραπανω ειναι καλοδεχουμενο. Απλα υπολογιζα οτι θα βγαλω 2 μηνες τον σταθμο οικονομικα οποτε πλεν ισως βγαλω τον 1,5 πχ... Αν παω κ του πω τωρα οτι ξερεις δεν ερχομαι θεωρω οτι μονο σε καλο δεν θα μου βγει....

Κ για να μην λετε.....σφουγγαριζω όοοοοοοολο το καφέ κ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑ!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

πωπω...είπαμε σφουγγάρισμα και θυμήθηκα την παρκετίνη...μια φορά χρειάστηκα ιδιαίτερα και εκείνα στην ιστορία μην τυχόν και δεν γράψω καλά...ερχόταν 2 φορές το μήνα και μου έκανε συνδυαστικές ερωτήσεις κτλ. Η μμά μου λοιπόν πριν έρθει ο καθηγητής περνούσε με την παρκετίνη όοολο το δωμάτιο, τα έπιπλα κτλ.Από τότε όποτε τη μυρίσω...αρχίζω τα κατεβατά για τον νεοελληνικό διαφωτισμό και τη συνθήκη του Κιουτσούκ-Καϊναρτζή!!!Αχ, πώς θα μπω του χρόνου σε τάξη;;;Δίδαξα μία χρονιά και μετά ήμουν αποσπασμένη στη γραμματεία της διεύθυνσης και τώρα...φτού και από την αρχή!Πάντως απορώ πώς θα γίνει του χρόνου.Θα σχολάω, θα γυρνάω σπίτι και θα πρέπει να κάνω δουλειές, να μαγειρέψω για την επόμενη, να διαβάσω τα 5-6 αντικείμενα που θα έχω για την επόμενη, να διορθώσω καμιά 20 αριά εκθέσεις, να ετοιμάσω διαγωνίσματα, τεστ και φύλλο εργασίας για όλα τα τμήματα, και (θες ένα Σ/Κ μόνο για τις εκθέσεις τουλάχιστον!) θα θέλω να παίξω με το μωρό μου, να συμμαξέψω κτλ.Α!Και να είμαι και στην τρίχα, για να μη δω τίποτα στιχάκια στον πίνακα!!!Και μετά να είμαι και μια γυναίκα-φωτιά, γιατί τέτοιες τις παρουσιάζει η ΤV και καλά κάθε βράδυ!Όσο για τον ευτυχή σύζυγο...βοηθάει και με το παραπάνω, αλλά έχει και ένα διδακτορικό να τελειώσει και αν τον φορτώνω συνέχεια...δε θα το τελειώσει!Απλό!!!Για πείτε ρε κορίτσια, πώς τα βγάζετε πέρα οι εργαζόμενες;;;(Βέβαια πιστεύω πώς όταν δραστηριοποιείσαι λειτουργείς πιο οργανωμένα και τα προλαβαίνεις...αλλά να, είπα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου!Του χρόνου εδώ θα είμαστε και θα σας λέω πόση δύναμη παίρνω από τα παιδιά και δεν καταλαβαίνω πώς περνάει η ώρα...αλλά να μην γκρινιάξω και εγώ λίγο;;;)Καληνύχτα και Μυρτώ να΄σαι καλά που τα πήρες ένα πανί, γιατί εγώ βαρέθηκα φέτος για του χρόνου!

ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ? :-(:sad::-(:sad::-(
Mην το χαλάσεις, Δήμητρα!
Καμια ιδεα και για εμενα για το Νικη (της πεθερας)????????????
Βικτώρια
Για πείτε ρε κορίτσια, πώς τα βγάζετε πέρα οι εργαζόμενες;;;(Βέβαια πιστεύω πώς όταν δραστηριοποιείσαι λειτουργείς πιο οργανωμένα και τα προλαβαίνεις...αλλά να, είπα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου!
ΔΕΝ τα βγάζεις πέρα, απλά

WN6Op3.png

Καλημερα σας κορες!!!

Απο οτι βλεπω μονο εγω ειμαι ξυπνια?

Ξυπνατε ρεεεεε!!!!!!!

Τι εχουν τα Μαγιοπαιδα και δεν κοιμουνται τα βραδια???

Εχτες παλι, ξυπνησε στις 3 και κοιμηθηκε 5 παρα.

Στην αγκαλια μου, μια χαρα η κυρια , με το που εβαζα στην κουνια, γυρναγε με κοιταγε και γελαγε.

Δεν ξερω αν το παθαινετε κι εσεις, εγω εκνευριζομαι, θελω να φωναξω, θελω να ουρλιαξω αλλα συγκρατιεμαι.

Μετα απο λιγο, εχω τυψεις. Ειμαι καλα η να παω σε κανα ψυχιατρο να με ελεγξει?

Μαγδα μου, δεν θα προλαβαινεις, οπως ειπε και η Χριστινα, καποιες φορες θα μεινεις και με το μαλλι αλουστο, το σπιτι ολιγον χαλια και αλλα πολλα που δεν στα πω.

Θα σου αφησω την χαρα της ανακαλυψης!!!

Διαφημίσεις

Καλημερούδια!!

κ εγώ ξυπνητή...από τις 7 παρακαλώ...δεν ξέρω γιατί, μάλλον γέρασα...παλιά αν δεν είχα δουλειά ξυπνούσα και στις 11!! τώρα μετά τις 8 ποτέ...

Μάγδα, δεν ξέρω αν έχεις βοήθεια από πουθενά, αλλά εγώ ας πούμε δεν νιώθω ότι δεν προλαβαίνω..(μη βαράτε!!) έχω γυναίκα που καθαρίζει το σπίτι οπότε από αυτό τέλος, τη μικρή την κρατάει η μαμά μου όταν είμαι δουλειά οπότε ύσηχη και από εκεί, τώρα ένα φαγάκι έυκολο είναι που κάνω (ενίοτε και ταπεράκι από μαμά) και τα πιάτα πλυντήριο, και σουπερ μαρκετ πάντα ο Αντώνης οπότε μπήκαμε σχετικά εύκολα σε σειρά..

Κορίτσια αν θέλετε δείτε ΕΤ3 στις 11:30 θα μιλήσει ο μπαμπακούλης μου (Βούλης Γεδεών) λέγεται για μια εκδήλωση που θα κάνει ο ΣΕΒΕ( σύνδεσμος εξαγωγέων βορείου ελλάδος)

σας φιλώ όλες και βασικά τα μωρά σας

Mo09p3.png

Για πείτε ρε κορίτσια, πώς τα βγάζετε πέρα οι εργαζόμενες;;;(Βέβαια πιστεύω πώς όταν δραστηριοποιείσαι λειτουργείς πιο οργανωμένα και τα προλαβαίνεις...αλλά να, είπα και εγώ να μοιραστώ τις σκέψεις μου!

Έτσι ακριβώς! Εγώ υπό πίεση λειτουργώ πάντα καλύτερα μιας και βάζω πρόγραμμα το οποίο δεν αμελώ ποτέ γιατί δεν με παίρνει. Μάγδα μου εσύ είσαι σε πλεονεκτική ώρα μιας και το αργότερο 2 θα είσαι στο σπίτι σου... Όταν επιστρέψω στην δουλειά θα είμαι σπίτι το νωρίτερο 7 το απόγευμα!

Βικτώρια

Τι λες μαρή? Ούτε ένα γράμμα κοινό με το Νίκη δεν έχει!!!!:tongue:

Μαρινάκι μην μας εκνευρίζεις άλλο!!! Άκου δεν νιώθεις ότι δεν προλαβαίνεις! Τον παππού της νυφούλας μου δεν θα δώ??? Αλίμονο!

Λενιώ, μην ξεχνάς ότι μένω στη Νάουσα!! όπερ σημαίνει ότι όπου και να θέλεις να πας μπορείς να το κάνεις με τα ποδια, δεν υπάρχει μποτιλιάρισμά, αν θες αυτοκίνητο βρίσκεις parking αμέσως και όλα τα υπόλοιπα που στην Αθήνα χρειάζεσαι τη μισή μέρα χωρίς να έχεις τελειώσει τη δουλειά σου ακόμα...

Η νίκη στα Αγγλικά είναι victory, λατινογενής λέξη το Βικτώρια = Νίκη...(τι λέω πρωί-πρωί)!!

μην πάθεις σοκ με τον παππού!!! αισίως φτάσαμε τα 110κιλά τα Χριστούγεννα!!!

Mo09p3.png

Λενιώ, μην ξεχνάς ότι μένω στη Νάουσα!! όπερ σημαίνει ότι όπου και να θέλεις να πας μπορείς να το κάνεις με τα ποδια, δεν υπάρχει μποτιλιάρισμά, αν θες αυτοκίνητο βρίσκεις parking αμέσως και όλα τα υπόλοιπα που στην Αθήνα χρειάζεσαι τη μισή μέρα χωρίς να έχεις τελειώσει τη δουλειά σου ακόμα...

Η νίκη στα Αγγλικά είναι victory, λατινογενής λέξη το Βικτώρια = Νίκη...(τι λέω πρωί-πρωί)!!

μην πάθεις σοκ με τον παππού!!! αισίως φτάσαμε τα 110κιλά τα Χριστούγεννα!!!

Καλά, τι συνειρμός είναι αυτός? Δηλαδή εσύ μόλις γνωρίζεις μία Βικτώρια σκέφτεσαι ότι μπορεί να γιορτάζει του Αγίου Νικολάου??? Άντε να το εξηγήσεις στην πεθερά αυτό!!!:tongue: Η δική σου μέτραγε τα γράμματα του ονόματός της στο όνομα που θα δώσεις στην μικρή, η πεθερά Νίκη θα πάθει μπλάκ άουτ αν της πεις ότι ονομάζεις μέν την μικρή Βικτώρια, αλλά στην ουσία δίνεις το όνομα της στην εγγόνα!!! χαχαχαχα Χριστινάκι αν το σκέφτηκες έτσι είσαι πολύ μπροστά μιλάμε!!!

Μαρίνα χτες σκεφτόμουν το όνομα της κορούλας σου! Γιατί να κάψεις το όνομα της μαμάς σου? Γιατί δεν δίνεις το όνομα της πεθεράς μόνο (ωραίο είναι) και στην περίπτωση που το δεύτερο είναι κορίτσι να ονομαστεί κανονικά το όνομα της μανούλας σου? Στην περίπτωση που κάνεις 2 κόρες, θα έχουν και οι δύο ωραία ονόματα, άσε που θα συγκινήσεις και τον άντρα σου με αυτήν την κίνηση... Αυτό δεν είναι το ζητούμενο?

Να δώσεις εσύ της πεθεράς σου κούκλα!! εγώ ΔΕΝ το δίνω!!!

Εκτός τούτου να σε ενημερώσω ότι έχουμε ήδη κάνει ονοματοδοσία στην Εβελίνα στο ληξιαρχείο πριν κάνουμε το διαβατήριο της...άρα τσάμπα η σκέψη συμπεθέρα!!

Επεξεργάστηκαν by maan

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Καλά μαρή, εγώ έβλεπα τον παππού στην τηλεόραση, τον Αντωνόπουλο και το πάρτυ του Λουκιανού στην Βουλιαγμένη (πάντα το ζήλευα) κι εσύ καθόσουν κι έγραφες???

Ο μπαμπάς είναι για γούτσου γούτσου... Μοιάζετε κιόλας!

Πω πω όταν ακούς για την πεθερά γίνεσαι ταύρος μαινόμενος!!! Α, μαρή εγώ απλά σκέφτομαι ότι καις το όνομα της μαμάς σου, χέστηκα για την πεθερά! Η πεθερά ξέρει για την πράξη ονοματοδοσίας? Να υποθέσω ότι την ονομάσατε Εύα-Ελένη όχι Εβελίνα σωστά?

στις διαφημίσεις έγραφα βρε!!! καλός ο μπαμπάκας ε;;;

Ναι ρε, πολύ καλός σου είπα είναι να κάντσεις πάνω του και να κάνεις γούτσου γούτσου στα μαγουλάκια... 11:30 ακριβώς που έβαλα την ΕΤ3 μιλούσε ο Αντωνόπουλος, μετά λίγο ο μπαμπάκας σου και μετά το πάρτυ... Δεν μας έδωσες την ακριβή ώρα που θα έβγαινε ο μπαμπάς χαζοβιόλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...