Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχω λαδι για μασαζ λεβαντας που εγω δεν παιζει να χρησιμοποιησω....αν το βαλω σε ζεστο νερο λετε να κανει την ιδια δουλεια??? καλα μην βαρατε, μια ερωτηση εκανα χαχαχαχ

Χαχαχα, νομιζω οτι θα εχεις τα αντιθετα αποτελεματα με τη λεβαντα, μην σε παρω και στον λαιμο μου ομως...

βηχα εχει ΜΟΝΟ το βραδυ κ αφου ξαπλωσει, μαλλον την ενοχλουν φλεματακια, ολη μερα ουτε ενα γκουχ δεν κανει....της βαζω ορο

το οσμοκλιν ειναι ζουμι ή εκνεφωμα??? ποσα θα της βαλω γμτ.....

Το οσμοκλιν ειναι εκνεφωμα. Ο φαρμακοτριφτης μου ειχε πει οτι αφου βαζω αυτο, να μην της βαζω ουτε καν ορο. Μυρτω, μονο με αυτο σωθηκα.

Ειναι το μονο που την ξεμπουκωνει. Ακριβως για τα φλεματα της εδωσα αεριους.

Αννουλα σε γενικες γραμμες ρουχα κ εγω προσπαθω να απλωνω μολις τελειωσει το πλυντηριο....εχω πρατηρησει οτι ειναι κ πιο μαλακα αν τα απλωσω αμεσως αλλα καμια φορα ξεχνιεμαι....εν τω μεταξυ σε αυτο το σπιτι εχει στο χωλ ντουλαπι πατωμα - ταβανι που κατω μπαινει το πληντηριο κ πανω λινοθηκη, μια φορα εβαλα πλυντηριο κ το ξεχασα, δεν το εβλεπα κιολας για να το θυμηθω....το αδειασα την επομενη μερα, οταν τα απλωνα μου βρωμαγαν κ λεω μλκ θα πρεπει να τα ξαναπλυνω αλλα οταν στεγνωσαν κ αεριστηκαν ηταν οκ, παλι καλα....

Μονο που θα ηξερα οτι ειναι ετσι , θα τα ειχα ξαναβαλει. Στην παραμικρη υποψια, τρελαινομαι!!!!!!!

Αχ, γιατρε μου......... Σου ρχομαι...................

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ειναι το αεριους? εγω αερολιν της δινω σιροπι αλλα μονο αν εχει πολυ βηχα, οχι με το παραμικρο....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μονο που θα ηξερα οτι ειναι ετσι , θα τα ειχα ξαναβαλει. Στην παραμικρη υποψια, τρελαινομαι!!!!!!!

Αχ, γιατρε μου......... Σου ρχομαι...................

αν υποψιαστω........οτι εισαι maniac με την καθαριοτητα......θα πεθανωωωωωωω!!

Πες το βρε Ευα....κ εγω δεν την ειχα για μανιακ κ μου εκανε κ εντυπωση....την ειχα για νορμαλ ανθρωπο την Αννουλα.....Αννουλα μας, μας απογοητευσες όπως καταλαβες!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

αν υποψιαστω........οτι εισαι maniac με την καθαριοτητα......θα πεθανωωωωωωω!!

Δεν θα με χαρακτηριζα ετσι, ισα ισα, μπορει να κανω να ξεσκονισω και 10 μερες, αλλα με καποια πραγματα εχω τρομερο κολλημα!!!!!!

Πες το βρε Ευα....κ εγω δεν την ειχα για μανιακ κ μου εκανε κ εντυπωση....την ειχα για νορμαλ ανθρωπο την Αννουλα.....Αννουλα μας, μας απογοητευσες όπως καταλαβες!!!

Χαχαχα, οχι ρε, φυσιολογικη ειμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ή οχι?)

Διαφημίσεις

Τι ειναι το αεριους? εγω αερολιν της δινω σιροπι αλλα μονο αν εχει πολυ βηχα, οχι με το παραμικρο....

Το αεριους εχει αρκετες χρησεις και συνδιαζεται και με αλλα φαρμακα.

Η συνιθησμενη χρηση ειναι για αντισταμινικο. Τωρα το χρησιμοποιησαμε για να μην εχει φλεματα που την πνιγουν.

Εμας παντως μας εκανε δουλεια, κοιμηθηκε και δεν ξυπνησε καθολου.

Αερολιν της εχω δωσει σε καποιες κρισεις που την επιαναν, αλλα αυτο ειναι για τον λαιμο.

Καλημερα!!

Εφαγα 1 ωρα στο αρχειο στο υπογειο ψαχνοντας φακελλο και εγινα χαλιαααα :evil: λερωθηκα γμτ. ε μεσα στη βρωμα και τη σκονη λερωσα και τη ζακετα & το πουκαμισο μου!!

ο Νικολακης μου ξυπνησε αποψε κατα τις 3 παρα κλαιγοντας με λυγμους - μαλλον ονειρο εβλεπε το μαναρακι μου και κλααααααμα!! πηγε ο παναγιωτης τον πηρε αγκαλιτσα αλλα τιποτα, σηκωθηκα κι εγω τον πηρα αγκαλιτσα και αρχισα να τον νανουριζω και ηρεμησε.

πολυ τον λυπηθηκα!! τι ονειρο να εβλεπε το αγορακι μου;;; :( :( :(

μετα ξανακοιμηθηκε κανονικα ευτυχως.

Ε δεν το πιστεύω...Ακριβως το ίδιο σκηνικό(κλάμα, μπαμπας και μετα μαμα και νανι) με μόνη διαφορά την ώρα!!!(Στις 5.00)Ρε συ λες να σεληνιάζονται???

ogl1p3?r=1291460418

σιγουρα με κάγκελα και μάλιστα με κενό κάτω για να μπορεί να κατεβαίνει μόνος του.Φαντάζομαι ότι σκαρφαλώνει και κατεβαίνει από παντού οπότε δεν θα του είναι δύσκολο.Απλώς στην αρχή μέχρι να το συνηθίσει βάζε του κανένα μαξιλάρι κάτω στο πάτωμα.Πολύ μεγαλόσωμος είναι ο μικρούλης σου

Ναι το μωράκι μου είναι...από νεογέννητο ..4 κιλά γεννήθηκε!!Αχ σε ευχαριστώ θα το δοκομάσω λοιπόν(σε κανένα μήνα λέω) και άντε να δούμε....

ogl1p3?r=1291460418

Το αεριους εχει αρκετες χρησεις και συνδιαζεται και με αλλα φαρμακα.

Η συνιθησμενη χρηση ειναι για αντισταμινικο. Τωρα το χρησιμοποιησαμε για να μην εχει φλεματα που την πνιγουν.

.

εχω πιει αεριους με το τσουβαλι!!

Διαφημίσεις

μυρτώ ευκάλυπτο έχει στο σουπερ εκεί που έχει κ τις δάφνες κλπ

επίσης στο φαρμακείο έχει ένα της appivita με ευκάλυπτο κ κάτι άλλο δεν θυμάμαι που είναι φυτικό μονο σε ένα μπλε μπουκαλάκι κ κάνεις εντριβή μ'αυτό στο στήθος, την πλάτη κ της βάζω αν είναι μπουκωμένη κ κάτω απ'τη μύτη κανά 2 σταγονίτσες κ ανοίγει. Αυτό το κάνω στα πολύυυυυυυ χάλια της κ όταν κοιμάται. Ααααν δε με καταλάβει κ ξυπνήσει μόλις ανοίξω την πόρτα της, έχω στο χέρι μου απ'αυτό κ το βάζω κάτω απ'τη μύτη της..κ ανοίγει..

κάνει ό,τι δουλειά κάνει στους μεγάλους το vicks φαντάσου. Μόνο που είναι για μωρά. Επίσης έχεις τέτοιο που είναι σαν κεράκι από κατω κ απο πάνω βάζεις νερο κ αιθέρια έλαια για να μυρίζει ωραία; ε εγώ βάζω σ'αυτό από αυτό το έλαιο ευκάλυπτου κ βοηθάει πολύ στην αναπνοή της.

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

όχι ρε οταν είναι ΄ξυπνητή το έχω στο σαλόνι κ στο δωμάτιο της... όταν πάει για ύπνο το σβήνω...πέρισυ είχα αφήσει ένα ποτηράκι με νερό κ έλαιο στο δωμάτιο της πάνω στο καλοριφερ κ όλο το βραδυ ψιλομύριζε...αλλά σου λέω σε πολύ μπούκωμα για να μην ξυπνάει!!!!!

σε εντυπωσίασα ευάκι?????????!!!!!!!!!!να σε πω κι άλλα βρε!~!!!!!!χαχαχαχα!!!

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

όχι ρε οταν είναι ΄ξυπνητή το έχω στο σαλόνι κ στο δωμάτιο της... όταν πάει για ύπνο το σβήνω...πέρισυ είχα αφήσει ένα ποτηράκι με νερό κ έλαιο στο δωμάτιο της πάνω στο καλοριφερ κ όλο το βραδυ ψιλομύριζε...αλλά σου λέω σε πολύ μπούκωμα για να μην ξυπνάει!!!!!

σε εντυπωσίασα ευάκι?????????!!!!!!!!!!να σε πω κι άλλα βρε!~!!!!!!χαχαχαχα!!!

Τωρα καταλαβαίνεις γιατι λεω οτι εισαι πολύ έξυπνη???:tongue:

ogl1p3?r=1291460418

πες πες κι αλλα να μαθαινω!! :D :D :D

καλο αυτο με τα αιθερια ελαια, κι εμενα θα με βοηθησει με το μπουκωμα που εχω!!!

ασε που μου αρεσει η μυρωδια στο χωρο! παλιοτερα στο πατρικο μου συνηθιζα να καιω νερακι με αιθερια ελαια. στο σπιτι τωρα δεν το εχω κανει αλλα θα το δρομολογησω!

ασχετο, εχει μια διατροφολογος διαλεξη την αλλη εβδομαδα πανω σε θεματα διατροφης των παιδιων και θελω να παω να την παρακολουθησω.

θα εχουμε μετα πολυ υλικο να κουβεντιασουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...