Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρινα μεγαλη σταρ το Εβελινι, να σας ζησει!!!

Κι εγω παιρνω babylino στο Νικολα συνηθως, μου στελνουν και κουπονια και ειναι πολυ καλες.

απο τα λιμπερο δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενη, νομιζω οι λιγοτερο απορροφητικες απο ολες. εχει ξυπνησει πολλακις κατουρημενος ο Νικολης, και το 5 νουμερο που φοραει ειναι μικρες σε συγκριση με babylino και παμπερς.

τα παμπερς μια χαρα τα βρισκω - αλλα πανακριβα.

οποτε δεν τα παιρνω.

εχω δοκιμασει και τις πανες του Lidl, μια χαρα ητανε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπάρχουν πολλες στιγμες αγωνιας οταν μεγαλώνεις παιδια και η αληθεια ειναι οτι χρειάζεται πολυ mind control για να μην γινει μια μανα υστερικη.Χρειαζεται πολυ κοπος και μεγαλη ψυχραιμια για να μην δειχνεις τον φοβο σου 'η πως τρεμει η καρδια σου στην σκεψη και μονο οτι μπορει να παθουν κατι.

ogl1p3?r=1291460418

Τωρα που δεν βρισκονται πια στην κοιλια ή στο καροτσι συνειδητοποιεις πως τα παιδια ειναι ενα κομματι απο εσενα, αλλα προκειται για ενα ανεξάρτητο κομμάτι. Και δεν εχεις το δικαιωμα μαζι με την αγαπη σου να του κληρονομησεις και τις φοβιες σου

ogl1p3?r=1291460418

Αυτη η απολυτη, απεριοριστη και ανευ ορων αγαπη που ανακαλύπτεις μερα με την μερα λεπτο προς λεπτοειναι δεδομενη.Οι χτυποι της καρδιας εχουν συντονιστει για παντα.

ogl1p3?r=1291460418

Κι αυτο το συναισθημα ειναι τοσο συγκλονιστικο αλλα και τοσο τρομακτικο...Η μητροτητα σε κανει να μαθαινεις καθε μερα και κατι καινουργιο για τον ευατο σου.Οπως για παραδειγμα πως μπορεις να εισαι δυνατη ενω νιωθεις ευαλωτη και φοβισμένη..Οτι μπορεις να γελας ενω θες να κλαψεις και εκει που πιστευεις πως δεν αντεχεις αλλο να συνειδητοποιεις πως εχεις φτερα για να τα ανοιγεις και να προστατεψεις οτι πολυτιμοτερο εχεις

ogl1p3?r=1291460418

Διαφημίσεις

εγώ σου'πα εσύ εγκυος είσαι!!!

κανε ενα τεστ ρε!! ολο δακρυβρεχτα μου λες...κ δεν ταντεχω!!!

μα μες στα σκ@τα κ τις πανες μου λες αυτα>?????????!!!! ελεος !!! θα πηδηξω απτο παραθυρο

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Διαφημίσεις

εγω κατι ηθελα να γραψω αλλα με ολα αυτα μπλοκαρα....χαθηκα λεμε.....

βρε ηλεκτρα μου γραφε τα ολα σε ενα κειμενο, μας ταραξες χαχαχαχα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

εγώ σας αφήνω..ήρθε ο μακετίστας κ σε λίγο θα με φωνάξει για κατι σχεδια..

οπότε σι γιου λειτερ!!

ηλέκτρα ααααν προλάβω το απόγευμα θα τον πιούμε τον εσπρέσσο!!!(χαχαχα όχι παίζουμε!!)

as1cEWu-M3-1210MjA2NzkyZHwwMDAxODcwZHxldmVsaW5pIGlz.gif

Χαρα στο κουραγιο σου τότε Ηλεκτρα!!!

Εχτες μου μπηκαν ιδεες να παρω καφετεριερα εσπρεσσο - καπουτσινο αλλα την θελω κ οικονομικη....ξερουμε κατι? α κ να παιρνει καφε απο σμ, οχι σαν μια που εχει η κουμπαρα μου κ παιρνει εναν κ μονο καφε που υπαρχει καπου στην κηφισια.....απλα πραγματακια

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...