Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχχχχχχχχχχ κοριτσάκια μου τι έπαθα....

βάζω το μωρό στο αυτοκίνητο κ κρατούσε τα κλειδιά μου. Τη δένω κανονικά στο καρεκλάκι της, κλείνω την πόρτα κ μέχρι να πάω από την πόρτα του οδηγού, αυτή πατάει το κουμπί κ κλειδώνει την πόρτα!!!!

της έλεγα αργά-αργά..εβελίνα πάτα το κουμπί...πάτα το κουμπί κ όλο πατούσε το λάθος...

παω τρεχάτη σπίτι...κ αφήνω τη μικρή μονη της στο αμάξι!!! κ παιρνω τον αντώνη τλφ να έρθει κ ξαναγυρνάω πίσω... (ευτυχώς που ήταν η κυρία που καθαρίζει..αλλιώς εκεί στην ερημιά που μένω τι σκατά θα έκανα...πώς θα έμπαινα στο σπίτι... που ούτε τλφ είχα...είχα ήδη αφήσει την τσάντα μου μέσα...!!)

αυτή εν τω μεταξύ είχε ρίξει τα κλειδιά στο κάθισμα...κ της λέω εβελίνα πάρε τα κλειδιά...τα ψάχνει..κ τα παίρνει...κ της λέω πάτα το κουμπί..πατούσε καμμιά 10αριά φορές λάθος, μετά της λέω το άλλο, το άλλο κ άνοιξε τελικά...

αχχχχ....πήγα κ ήρθα...κορίτσια...μου γινε μάθημα, τώρα...αλλά τι πέρασα....χριστέ ...μου

ακριβως το ιδιο επαθαν με το βαφτιστηρα μου το καλοκαιρι, ευτυχως - για καλη τους τυχη - ο μικρος πατησε αμεσως το κουμπι και ξεκλειδωσε.

αλλα κι εκεινοι μεχρι να ξεκλειδωσει το αμαξι ....... τα ειδαν ολα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Ελενακι σπιτι σημερα!

νοσταλγω απιστευτα τις περσινες μερες που ειμουν σπιτι με το μικρο.

τωρα που ψιλοκρυωσε κι ο καιρος θυμαμαι το περσινο φθινοπωρο!

ρε εισασταν πολυ ωραιοι στις φωτο! σου παει το μπλε!

Ο πυρετός του Νικόλα ήταν ανά πόσες ώρες? Πρώτη φορά κάποιο από τα παιδιά μου κάνει πυρετό εξ' αιτίας εμβολίου και νιώθω λίγο περίεργα...

ωχ! δε θυμαμαι ακριβως. νομιζω την πρωτη μερα ηταν πιο συχνος γιατι του διναμε αντιπυρετικο ανα τριωρο, τη δευτερη εμεινε εξαωρο χωρις αντιπυρετικο. βεβαια και τα 2 βραδια ανεβασε πυρετο κανονικα, παρολο που ειχε προηγηθει και μπανακι που βοηθαει να πεσει ο πυρετος.

αγχωθηκες κοριτσακι μου ε;

χαχαχα αχ βρε Εύα μου, να είσαι καλά!!! Μην μιλάμε για μένα όμως, κάθε φορά που κατά λάθος βγαίνω σε φώτο σοκάρομαι από το θέαμα...

Κοίτα να δεις ώρα που βρήκε ο Τάκης να θέλει το πισι... Πέντε μόνο λεπτά λέει το θέλει για να ενεργοποιήσει το καινούριο κινητό του... Θα περιμένεις?

Διαφημίσεις

ωχ! δε θυμαμαι ακριβως. νομιζω την πρωτη μερα ηταν πιο συχνος γιατι του διναμε αντιπυρετικο ανα τριωρο, τη δευτερη εμεινε εξαωρο χωρις αντιπυρετικο. βεβαια και τα 2 βραδια ανεβασε πυρετο κανονικα, παρολο που ειχε προηγηθει και μπανακι που βοηθαει να πεσει ο πυρετος.

αγχωθηκες κοριτσακι μου ε;

Ξέρεις ποια είναι η πλάκα? Από την Δευτέρα τον κοιτάω συνέχεια για πυρετό και σήμερα που έκανε στην αρχή το πήρα πολύ αψήφιστα... Του έδωσα ντεπόν, πήγαμε και άφησα κανονικά την Μυρτώ για λογοθεραπεία, μετά την μαμά μου στην οδοντίατρο, μετά ξαναπήγαμε στο μάθημα της Μυρτώς και την περιμέναμε να τελειώσει, μετά να πάρω την μαμά μου και γενικώς δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία... Τώρα που βραδιάζει με έχει πιάσει λίγο...

Η μανουλα μου που ηταν αρρωστουλα την προηγουμενη εβδομαδα της το γυρισε σε βρογχιτιδα και η καημενη κανει εισπνοες, παιρνει αντιβιωση & σιροπι, χαλια ειναι!! εμεινα εγω με το μικρο σημερα & αυριο εχει παρει ρεπο ο Παναγιωτης.

και η χαζη στεναχωριεται κιολας που ειναι ετσι και δεν μπορει να κρατησει το παιδι!!

μια την εχω, μια με εχει...καταλαβαινεις!!

Διαφημίσεις

Ξέρεις ποια είναι η πλάκα? Από την Δευτέρα τον κοιτάω συνέχεια για πυρετό και σήμερα που έκανε στην αρχή το πήρα πολύ αψήφιστα... Του έδωσα ντεπόν, πήγαμε και άφησα κανονικά την Μυρτώ για λογοθεραπεία, μετά την μαμά μου στην οδοντίατρο, μετά ξαναπήγαμε στο μάθημα της Μυρτώς και την περιμέναμε να τελειώσει, μετά να πάρω την μαμά μου και γενικώς δεν του έδωσα ιδιαίτερη σημασία... Τώρα που βραδιάζει με έχει πιάσει λίγο...

Ελα βρε, και πυρετο να κανει δεν εισαι πρωταρα!!

να'ναι καλα το ντεπον!

εμεις του δινουμε αντιπυρετικο - το οποιο το λεει μαμ και γλυφεται!!! - και τον αφηνουμε να κοιμαται. απλα τον τσεκαρουμε κανα 2 φορες στη διαρκεια της νυχτας να δουμε πως ειναι.

Την Μυρτώ την έπαιρνα και κοιμόμασταν μαζί όταν είχε πυρετό, αυτός δεν κοιμάται με τίποτα μαζί μας... Χτες ξύπνησε στις 1μιση και τον πήρα μαζί μας για να μην ξυπνησει την μικρή, κάθησε λιγο (με φιλούσε, με χάιδευε, κολλούσε πάνω μου, θα τον έτρωγα μιλάμε) και μετά έλεγε νάνι και έδειχνε την πόρτα για να τον πάμε στην κούνια του να κοιμηθεί... Φοβάμαι ότι δεν θα ακούσω το ξυπνητήρι και δεν θα ξυπνησω τη νύχτα να τον δω...

σκεφτομαι το αυριανο ξυπνημα και ξενερωνω απο τωρα!!

ρε αυτο το ξυπνημα στις 6 δεν συνηθιζεται!

φευγω απο το σπιτι και ειναι νυχτα.

στις 6 ξυπνάτε??? πωπω!!!

Εγώ στις 7 προσπαθώ να σηκωθώ, αλλά τελικά σηκώνομαι γύρω στις 7:20 και φυσικά τρέχω πανικόβλητη... Ευτυχώς ο Τάκης φτιάχνει γάλα και ταϊζει τον μικρό, έχω να τα ντύσω και να κάνω ένα ντουζ... Με την ψυχή στο στόμα τρέχω από το πρωί...

Τι ώρα πιάνεις δουλειά? Δουλεύεις κοντά στο σπίτι σου?

Την Μυρτώ την έπαιρνα και κοιμόμασταν μαζί όταν είχε πυρετό, αυτός δεν κοιμάται με τίποτα μαζί μας... Χτες ξύπνησε στις 1μιση και τον πήρα μαζί μας για να μην ξυπνησει την μικρή, κάθησε λιγο (με φιλούσε, με χάιδευε, κολλούσε πάνω μου, θα τον έτρωγα μιλάμε) και μετά έλεγε νάνι και έδειχνε την πόρτα για να τον πάμε στην κούνια του να κοιμηθεί... Φοβάμαι ότι δεν θα ακούσω το ξυπνητήρι και δεν θα ξυπνησω τη νύχτα να τον δω...

μωρε το αγορι μου!! χαδιαρης ειναι :D

κι ο Νικολας το κρεβατι του θελει, μαζι μας δεν κοιμαται!

νομιζω πως θα εχεις την ενοια του και θα τον δεις το βραδυ και αποκλειεται να μην ακουσεις ξυπνητηρι. κι εσυ να μην ακουσεις, εχεις τον Τακη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...