Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , kate82 είπε:

Αν σ έγραψε τις lacasif μια την εβδομάδα είναι σαν αμπούλες.... η αλήθεια είναι ότι έχουμε άκουσε για τελειομηνη εγκυμοσύνη και με 2ββ για αυτό οι περισσότεροι λένε μην κολατε στις βαθμολογίες...

Είναι μικρή η ποσότητα που έχουν μέσα, για αυτό μας δινουν extra ,ρώτα την παθολόγο σου ή τον εξωματιστη σου 

όταν δεν πετυχαίνουμε με ΑΑ μας πέφτει η διάθεση, εμένα σχεδόν μου τα ξέκοψε ο εμβρυολόγος.  

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ ξεχασα το βασικοτερο

Λιτσακι κ Ελενακι περαστικα σας!!!

Αννα κ εμενα δεν πολυκοιμαται γιατι ειναι περιεργα τα ωραρια με τον σταθμο, καμια ωριτσα για μεσημερι

Αλλα το βραδυ ψιλοκρατιεται κ κατα τις 9 πιανουμε μπανιο κλπ, οποτε καλα ειμαστε

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια τι παθανε τα μπεμπακια σας;

Ελεν & Λιτσακι περαστικα!!!!

Γκαντεμικη η Παρασκευη τελικα! ας ειναι περαστικα ολα και εμεις θα βρεθουμε. στην τελικη βρισκομαστε μια και καλη οταν ερθει η Μαρινα.

.

Η μικρη εδω και 3 μερες σταματησε τον μεσημεριανο υπνο! Ζω ενα δραμα!

Κατα τις 7 30 αρχιζει και τριβεται! Με εχουνε πιασει κατι νευρα , αλλο πραγμα!!

ρε πανω που στρωνουμε μια κατασταση χαλαει κατι αλλο!!

καλως ηρθα στον κοσμο των παιδιων!! (εμοτικον που βαραει σφυρια στο κεφαλι του) :tongue:

Αννουλα μου μια χαρα ειναι ο σπορος.

Λιτσακι και Ελενακι περαστικα σας.

Τελικα ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως. Αλλο ενα πρωινο που η Νικη ξυπνησε νωρις και την πηρα στο κρεβατι μας. Τι να εκανα ομως? Ξυπνησε τη νυχτα κατα της 5 παρα και πηγε 5:30 να ξανακοιμηθει. Ποσο να αντεξει και η διολια μανα.:(

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

στην τελικη βρισκομαστε μια και καλη οταν ερθει η Μαρινα.
Χωρις μπεμπε για ποτακι, οπως ειχαμε πει....δεν ειναι κακοοοοοοοοοο

Χεχεχεχε!!!!!!!! (Εμοτικον που τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση!!!!!!)

ρε πανω που στρωνουμε μια κατασταση χαλαει κατι αλλο!!

καλως ηρθα στον κοσμο των παιδιων!! (εμοτικον που βαραει σφυρια στο κεφαλι του) :tongue:

Χαχαχα!!!!!!!!!!! Γεια σου ρε Ευα!!!

(θελουμε και δευτερο????????) Πηραμε , πηραμε!!!!

Τελικα ειμαι ανεπιδεκτη μαθησεως. Αλλο ενα πρωινο που η Νικη ξυπνησε νωρις και την πηρα στο κρεβατι μας. Τι να εκανα ομως? Ξυπνησε τη νυχτα κατα της 5 παρα και πηγε 5:30 να ξανακοιμηθει. Ποσο να αντεξει και η διολια

μανα.:(

Μαρω, Μαρω........

Εχουμε παλι κανα δυο μερες που η μικρη ερχεται στο κρεββατι μας.

Αυτη την φορα , ομως τα πραγματα μου φαινονται πιο δυσκολα.

Οπως εχω ξαναπει, δεν ειμαι της σχολης "αστο να κλαιει".

Ψαχνοντς λοιπον, βρηκα την no cry solution, σκεφτομαι να το παραγγειλω, πανω κατω καταλαβα τι θελει να πει η ....ποιητης!

Θα ξεκινησω απο σημερα κι ο Θεος βοηθος!!!

εντιτ: δεν με πειραζει και πολυ που κοιμομαστε ολοι μαζι, αλλα ξυπναμε κουρασμενοι καθως η Ελενα πιανει ολο το κρεβατι!!

οπα κοπελια μην παραγγειλεις τιποτα!!

νομιζω πως το εχω σπιτι σε μορφη pdf και θα ψαξψ να στο στειλω.

(το ειχα ξεκινησει να το δοκιμαζω στο Νικολα περυσι τον Οκτωβριο αλλα δεν μου εκατσε.)

Αυτη τη no cry edition τη θελω κι εγω. Στη δικη περιπτωση ξυπναω μονο εγω πιασμενη αφου μπαμπας και κορη καταλαμβανουν ολο το κρεβατι κι εγω κρεμομαι στην ακρη.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

ρε κορες ο Νικολας στο κρεβατι μας δεν κοιμαται με τιποτα.

και πυρετο που ειχε και τον ειχα παρει καθοταν το νουμερο και βαραγε παλαμακια με 39 πυρετο στις 12 το βραδυ.

εγω παλι ειμουν παιδι που πηγαινα στο κρεβατι των γονιων μου μεχρι το δημοτικο.

Εγω παντως θελω δευτερο....κ συντομα...ενα τοσο δα τσακ θελω για να σταματησω τα αντισυλληπτικα κ βουρ στο ψητο, στο οικονομικο κολλαω κ στην ζωη με 2 μπεμπε αλλα οκ, κανεις δεν χαθηκε, θα ειναι δυσκολα αλλα θεωρω πολυ εγωιστικο να αφησω μονο του το Μελινακι...

Εγω παλι ειμαι της σχολης "αστο να κλαψει" κ τηρωντας το η μικρη πλεον ξεραινετε με την μια, αααααν ξυπνησει παω, πιπιλα, μουσικουλα κ φευγω, ισως κλαψει λιγο αλλα θα κοιμηθει παλι...

Ευακι, αν το εχεις με σωνεις!!!!!!!!!!

Το δοκιμασες αλλα δεν επιασε ή δεν το εκανες?

Εμενα το προβλημα μου, ξεκιναει απο οταν ηταν νεογενητη η Ελενα, που για να κοιμηθει την κουναγαμε.

Μαλακια, ναι.

Τεραστια? ναι!

Αλλα πριν να φυγουμε για διακοπες ειχε στρωσει, της εδινα το γαλα της και την εβαζα στο κρεββατι της ξυπνια.

Εριχνε 2 νιαουρισματα και κοιμοταν.

Στις διακοπες ομως που επαθε την τρελομαμακιαση, γυρισαμε πισω και πλεον δεν την κανω καλα με τιποτα.

Μυρτω, ενα βραδυ ειπα κι εγω να αφησω να κλαψει, (δεν ξερωπώς κλαιει η Μελινα) αλλα δεν αντεξα. Ηταν μαρτυριο και για εκεινη και για μενα.

Σε 10 λεπτα την πηρα αγκαλια.

Απο τοτε ειπα οτι αφου δεν μπορω να το εφαρμοσω δεν ξαναδοκιμαζω ποτε!

Ηταν μαρτυριο τα 3-4 βραδια που κρατησε η προσαρμογη, σε αυτο δεν διαφωνω καθολου μα καθολου, αλλα ειπαμε καλυτερα αυτο για λιγες μερες παρα στο κρεβατι μας για μια ζωη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...