Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ρε συ ευάκι εγώ δεν απορούσα!

στα 2-3 χρόνια γάμου ήμουν τρελή καψούρα (καλή ώρα εσύ), στα 5-6 ήθελα να τον τζάσω να πάω γι άλλα, κ τώρα απλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν γιατί είμαι περισσότερα χρόνια μαζί του παρά μόνη μου!!

έχεις μέλλον!!!!

Mo09p3.png

ασε που κατα καιρους πεταω κατι μαργαριταρακια τυπου Αντουαν και τρωω δουλεμα οοοοολη τη χρονια, τα θυμαται το βλαμμενο και μου τα χτυπαει, με κανει και ρεζιλι σε φιλους.

κι οχι τιποτα αλλο, τα θυμαται και γελαει μονος του και με νευριαζει.

αλλα ειπαμε......τον αγαπω!!!

(εεεεε ψαχνω εμοτικον που να βαραει σφυρια στο κεφαλι του)

ξερεις που τρελλαινομαι;

οταν βλεπω τι καλος πατερας ειναι.

και δεν "ευλογαω τα γενια μου" τωρα, μιλαω σοβαρα.

περα απο την αγαπη που του δινει & του δειχνει - γιατι ο συζυξ δεν ειναι πολυ εκδηλωτικος - με το μικρο ειναι απλως αλλος ανθρωπος.

Διαφημίσεις

Θελτε να σας πρηξω με ενα θεματακι που με εχει πειραξει?

Λοιπον, πριν γνωρισω τον Θαναση ειχα μια αλλη σχεση-καψουρα, απο αυτες που σε κανουν να κανεις ολες τις μλκ του κοσμου μαζεμενες!

1 χρονο κρατησε η σχεση με ενα χωρισμο που μονο σε ταινιες βλεπεις! Ολη η κατασταση κρατησε 2 χρονια περιπου.

Ο τυπος dj. Η τοτε κολλητη μου δουλευε μαζι του.

Ειμαστε χωρισμενοι που λετε, αλλα ολο και κατι παιζει, τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα συναντιομασταν για μπαλακια. |(το καλυτερο της ζωης μου)

Ενα βραδυ εχουμε βγει με την φιλη, εγω δεν εχω μπαταρια στο κινητο και περιμενω μην απο τον αλλον να συναντηθουμε, ζηταω απο την φιλη να μου δωσει το τηλ της να βαλω την καρτα μου να δω αν εχει ερθει μηνημα.

Το βαζω, τελως παντων μην τα πολυλογω, βλεπω μην. απο τον Β. Α! Ωραια λεω. Τελικα το μηνημα αυτο, ηταν αποθηκευμενο στο τηλεφωνο της φιλης μου, το οποιο ηταν ενα ερωτικο τραγουδι.

Κοιταω πιο κατω, ολο μηνηματα του. Ολα ερωτικα.

Δεν θα το πολυαναλυσω το τι εγινε μετα.

Τες πα ψιλοκοβουμε παρεα και βρισκομαστε μετα απο χρονια σε ενα γαμο μια κοινης μας φιλης. Αγκαλιες φιλια κτλ

Βρισκομαστε στο φεις. Πιανουμε μια κουβεντα χτες και μου σκαει το νεο του αιωνα.

Ειναι εγκυος απο τον Β.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω γιατι θελω να την αρπαξω στα μπουνιδια ??????????????

Ειναι φυσιολογικο?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

:tongue::P:D:)

ξερεις τι ειναι το μοναδικο πραγμα που πηρε ο γιος μου απο μενα: η πολυλογια μου (διδυμακι γαρ)

ο αντρας μου το φυσαει & δεν κρυωνει!!!

Εγω γιατι θελω να την αρπαξω στα μπουνιδια ??????????????

Ειναι φυσιολογικο?

απολυτα!!!

ξερεις οι ερωτες που μας μενουν λιγο απωθημενο, που μας εχουν ταλαιπωρησει κλπ ασχετα με το αν εχουμε προχωρησει τη ζωη μας και ειμαστε καλα παντα μας "καιει" το θεμα.

εσενα που ειχε τετοια εκβαση και μαλιστα απο ....... "φιλη" λογικο να νιωθεις ετσι.

αλλα αστη να γεννησει και τη δερνεις μετα!

πάντως λίγο αργά βρήκες να σε πειράξει....να πούμε την αλήθεια!!

αφού τόσα χρόνια πέρασαν, το ήξερες ότι κάτι έπαιζε μ'αυτούς...εσύ δόξα το θεό μια χαρούλα είσαι, έχεις κ την ελενίτσα να καμαρώνεις..

μη χαλιέσαι τζάμπα..αστην να γεννήσει και ευχήσου της:

ένα μωρό που να μην κοιμάται-και να μην κάθεται στον κώλο του ούτε δευτερόλεπτο!!!!χαχαχαχα!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

ήρθε ο συζυγος της αννας κ μας αφησε στα κρυα του λουτρου δεν μαθαμε τα παρελκομενα!! αύριο λέει θα απαντήσει!!!

σας αφήνω κ εγώ γιατί έχω μια χαρτούρα μέχρι πάνω, κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθώ!!

μακια

Mo09p3.png

μυρτω τι πανες βαζει το μελινακι;

εχει μια προσφορα καλη ο σκλαβενιτης στα παμπερς

με 2 συσκευασιες -12 ευρω!

πηγα χτες και το ειδα και συμφερει γιατι κατα τα αλλα τα παμπερς ειναι ακριβα.

παμπερς και λιμπερο οτι βρω σε προσφορα

γενικα προτιμω λιμπερο

ειχε την παρασκευη το καρφουρ -50% στα λιμπερο, ειχα κ εγω 4 κουπονια -2,5Ε κ πηρα 4 μεγαλα πακετα συνολο 32-33Ε....καλη αγορα το λες....

ειχα κ απο μια αντιστοιχη φορα ακομα στοκ αλλα 2-3 μικρα

εχω πανες για πολυυυυ καιρο ακομα

γενικοτερα κυνηγαω προσφορες σε τετοια πραγματα κ χρησιμοποιω κ πολυ κουπονια....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...