Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι και την ομορφιά μου και την εξυπνάδα μου; τι θα απογίνει ο κόσμος χωρίς εμένα...;

γι΄αυτο ξανασκεψου το :tongue:

και δωσμου ελαφρυντικα γιατι ειναι το ονομα μου και το αγαπαω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα!!!!!!!!

Αρτεμη(ναι, στο κολλησα, τελειωσε τωρα), συνηθως το Εβελινα βγαινει απο το Ευαγγελια, πηδα απο το παραθυρο ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

τώρα τώρα!!! 1142!!!! μπουζουριάστε την αφού της κόψετε 1 1000κάκι πρόστιμο!!!!

Mo09p3.png

Μαρω, πώς ακριβως θα κανονισουμε να κοιμουνται τα παιδια και μαλιστα οοοολα μαζι???????

Εχετε οπιο στο Αργος ετσι δεν ειναι??????

κι αν δεν εχουν θα βρουμε χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

ναι βρε ευα, το θεμα δεν το εχουμε με το ονομα αυτο καθ'αυτο, το εχουμε επειδη λενε ετσι την πεθερα....

ναι Αννα το καταλαβα οτι μαλλον δεν φταειι ο χρηστος - αφου το προτεινα - απλα υπολογιζα αλλιως....τι να κανουμε

δεν λεει ρε να παω 9 παρα -θα πανε κ οι αλλοι κ σε λιγο η μικρη θα κοιμηθει, το θεμα ειναι να την δει λιγο - εχει να την δει απο την βαφτιση = 23 Μαιου κ αν ξεχνατε εχουμε 1 Σεπτεμβριου, θα μου πειτε εμεις φταιμε οχι....αλλα αυτο είναι άλλο θεμα που προτιμω να μην το θιξω....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

οπιο κ τεζα τα μωρα...μεχρι κ ο γιωργος θα κοιμηθει κ θα ξεχασει να ξυπνησει

ρε Λιτσα μπες κ χανεις τα καλα

ρε μαρινα μια κ θα κανεις το τηλ δεν λες κ για εμας που με εχει ντουμανιασει ο αλλος διπλα? αυτη τη στιγμη νιωθω να πνιγομαι....κ δεν κινδυνευει κ η θεσουλα μου - η καταγγελια ηρθε απο ναουσα θα πουνε οι τυποι

Μαρη Αρτεμη, οοοταν θα ερθω για σκ, θα φωναζω την μικρη Βαγγελιω!!!!!!!!!!!!!!!!

κ γω θα σου ξυπνήσω την ελεν στις 3 το πρωί κ θα τη βάλω να κλαίει στο αυτί σου μέσα!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μαρω, πώς ακριβως θα κανονισουμε να κοιμουνται τα παιδια και μαλιστα οοοολα μαζι???????

Εχετε οπιο στο Αργος ετσι δεν ειναι??????

Θα τους δωσουμε παπαρουνοζουμο. Παντως εγω εχω τη μητερα μου για ναρκωτικο. Μολις της πει 2-3 τραγουδακια ξεραθηκε.

1211708.png

1219295.png

εγω φτου μην το ματιασω το παιδακι μου την βαζουμε κατα τις 9.30 γιαυπνο κ 9.32 εχει ξεραθει....δεν αντεχει αλλο

ξεθεωνεται ολη μερα πανω κατω κ παιχνιδι

αφου απο τις 8 κ κατι τριβει ματια

δεν την βαζω νωριτερα ομως γιατι τοτε θα ξυπναει απο τις 6

ηδη τωρα κ 7-8 βαρια το ματι γαριδα

ασε που ακομα κ να κοιμαται το σκατο ακουει το ξυπνητηρι μου κ ξυπναει...

ρε κορίτσια το είδατε αυτό;

το έριξε το μωρό στο ποτάμι και αυτοί που το μάζευαν το πέρασαν για γατάκι...κ πήγαν να το σώσουν...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/blog-post_5242.html#more

Mo09p3.png

Δεν ειδα το βιντεο - με καλυψε η περιγραφη σου...

επισης δεν ηξερα την "μετατροπη" του τροκτικου...ασχετο αλλα να μην το πω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...