Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με εντυπωσιάζεις μυρτώ!!!

εντάξει αν δεν τα καταλάβαινα κ τώρα!!!!

ρομάν εχουμε κ εμείς στην κουζίνα, από το τρουκς έχουμε μόνο την εξωτερική του σαλονιού και στα δωμάτια έχουμε από αυτό που κάνει σαν θηλιά με το ύφασμα της κουρτίνας κ το περνάς μέσα από τη βέργα... (σίγουρα θα έχει κ όνομα αυτό ε;)

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

να σας πω να μου πειτε αν εχω αδικο

σημερα γιορταζει η πεθερα κ θα παμε εκει

σημερα κανονισε ο χρηστος να ερθουν να φτιαξουν την δορυφορικη (δεν γινοταν αλλη μερα οντως οπτε δεν φταει σε αυτο)

του λεω παρε την μαμα σου κ ρωτα την τι ωρα να παμε κ αν εσυ καθυστερησεις παω εγω με την μικρη να την δει λιγο πριν κοιμηθει κ ερχεσαι οταν τελειωσεις

ολα καλα μεχρι εδω

μιλησαμε πριν λιγο κ μου λεει η μαμα μου ειπε να παμε 8.30-9 θα μαζευτουμε (μαλλον θα ειναι κ αλλοι) αλλα της ειπα οτι θα πας νωριτερα

εγω η δολια ειπα να παω νωριτερα υπολογιζοντας οτι η προσκληση θα ειναι νωρις αρα μην παμε εμεις αργα λογω κεραιας κ για να δει κ την μικρη εε κ 10-11 να γυρισουμε

αλλα αφου η προσκληση ειναι αργα γιατι να παω εγω νωριτερα - για να δει την μικρη θα μου πειτε κ γιατι το ειπες....

στην αρχη τα πηρα λιγο αλλα μαλλον εχω αδικο μια κ το ειχα προτεινει

απλα το ειχα προτεινει υπολογιζοντας αλλιως κ αλλιως μου βγηκαν - κοινως την πατησα...κ νωριτερα θα παω κ αργα θα φυγουμε....γμτ

καλυτερα να μασαω ωρες ωρες κ ας παχαινει χαχαχαχα

ΥΓ. για οποια εχει απορια σημερα δεν εχω δουλεψει καθολου σχεδον κ βαριεμαι οικτρα να δουλεψω....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

ναι ρε κ εγω μονο στην εξωτερικη του σαλονιου θα κανω τρουκς, στην εσωτερικη απλη ραφη με κορδελα που σουρωνεις...ξερεις το κλασσικο

αυτο με τις θηλιες εχουμε στην Μελινα

στο δωματιο μας την απλη κλασσικη γιατι βαλαμε απο το παλιο σπιτι που ειχαμε κλασσικα κουρτινοξυλα

ααα να σας πω κ το αλλο, πηγα απο το παλιο σπιτι να δω αλληλογραφια κ δεν ενιωσα τπτ

ενω την ωρα που ειχα μεινει μονη μου πανω κ το εκλεινα με ειχε πιασει τρελλη μελαγχολια....

ναι ρε εύα έτσι την λένε...κ όλοι νομίζουν ότι εβελίνα την βγάλαμε σε αυτήν, ότι την βαφτίσαμε δλδ ευαγγελία κ τη φωνάζουμε εβελίνα..

αλλά εμείς την βαφτίσαμε εβελίνα...και είναι ευα+ελένη από την πεθερά κ μαμά...και μου τη δίνει αυτό...και τη γιορτή της την κάνουμε 21 μαίου - κ όλοι με ρωτούσαν σήμερα γιορτάζουν οι ευαγγελίες....;!!! ε μου τη δίνει...γι αυτό...ψάχνω κ καμμία άλλη εβελίνα που δεν είναι ευαγγελία...

η αληθεια ειναι πως οσες Εβελιν & Εβελινες ξερω ειναι απο Ευαγγελια.

πολυ εξυπνο το εβελίνα...ευα+ελένη αλλα νομιζω πως δεν παει κανενος το μυαλο εκει.

κι εγω νομιζα πως το μωρο σου Ευαγγελια ηταν βαφτισμενη :oops:

μη βαρααααααας

Διαφημίσεις

Καταλαβες? Η Μυρτω δουλάρα στην κουζίνα κ οι άλλες να πίνετε καφεδακια.....

Όχι ρε δεν θα σας αφησω, θα κανετε την λάντζα (το σιχαινομαι - πριν απο τραπεζι σπιτι μου εχει προσφερθει η μαμα να ερθει να βοηθησει - ελα της λεω - η μαμα επλενε τσουμπλεκια κ ψιλοεκοβε υλικα κ εγω δημιουργουσα χαχαχαχαχα) οκ η Μαρω απαλασσετε λόγω καταστασης! α κ θα προσεχετε κ το Μελινοσιφουνακι...

Μυρτουλα παρεξηγησες. Οση ωρα εσυ θα μαγειρευεις εμεις θα κραταμε τα παιδια. Μετα τα πιατα ππλυντηριο και εμεις καφεδακι. Θα εχουμε φροντισει βεβαια τα ζουζουνια να κοιμονται για να υπαρχει ηρεμια.

1211708.png

1219295.png

Οχι ρε Μαρινακι....μηηηηηηηηηηηηηη

Βρε Ευα πρόσεχε κ εσυ πως τα λες καλό μου, ειναι ευαισθητουλα στο θέμα πεθερ το μαρινακι............

Διαφημίσεις

Οχι ρε Μαρινακι....μηηηηηηηηηηηηηη

Βρε Ευα πρόσεχε κ εσυ πως τα λες καλό μου, ειναι ευαισθητουλα στο θέμα πεθερ το μαρινακι............

δηλωσα εκ των προτερων αγνοια για το ονομα της πεθερας.

αφηνω στην ακρη το οτι ειναι και το δικο μου ονομα.

Χαχαχα!!!!!!!!

Αρτεμη(ναι, στο κολλησα, τελειωσε τωρα), συνηθως το Εβελινα βγαινει απο το Ευαγγελια, πηδα απο το παραθυρο ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!

Μυρτω, καλα εκανες και πηγες αλλου, απο οτι φαινεται η 1η κυριουλα δεν ηθελε να δουλεψει!!!!!

Και ρε συ κοπελια, μην τα παιρνεις ετσι, ενταξει δεν εκανε τπτ ο Χριστιανος!!

Πηγαινε εσυ κατα τις 9 παρα και πες οτι τωρα μπορεσες λογω του παιδιου.

δηλωσα εκ των προτερων αγνοια για το ονομα της πεθερας.

αφηνω στην ακρη το οτι ειναι και το δικο μου ονομα.

ευάκι για να μπεις στο θέμα, θα προτιμούσα να πω το παιδί μου ευαγγελία σε σένα παρά στην πεθερά μου!!!

Mo09p3.png

Για ποιο θεμα την πάτησα?

Για το μαγειρεμα ή για την πεθερα

Αν ειναι για το μαγειρεμα το εχω (ηδη σκεφτομαι το μενου της γιορτης σε σχεδον ενα μηνα τι λεμε τωρα)

Αν ειναι γθα την πεθερα ναι ρε γμτ...την πατησα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...