Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πραγματικα, εστω και καθυστεριμενα!

Χρονια πολλα:

Στον Παναγιωτη της Ευας,

Στο Μαρινακι μας (ελπιζω να μπεις, να το δεις),

Στην Μαρω μας (με το καλο),

Στην Μυρτουλα μας (τα ποσα κλεινεις?)

Ελπιζω να μην ξεχασα κανεναν!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Έκλεισα τα 28....

Ασε προχτες με επιασε μια κριση οτι κοντευω τα 30 κ φρικαρα....

Η κριση με επιασε οταν αποφασισα οτι πρεπει επιτελους να παρω μια ενυδατικη να την ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ (γιατι το να την παρεις ειναι ευκολο, το να την χρησιμοποιεις - για εμενα - ειναι σπανιο φαινομενο, να σκεφτειτε εχω ενα σωληναρια κανα 3χρονο κ ακομα εχει μεσα....)

Θελω κατι σχετικα οικονομικο....οποτε ημουν στο σουπερ μαρκετ κ χαζευα την σειρα της olay και μετα nivea κλπ κ απο συνηθεια κοιτουσα στα νεανικα δερματα κ εβλεπα τις αντιγηραντικες κ εφευγα μακρια....κ ξαφνικα σκεφτομαι οτι πλεον πρεπει να παψω να κοιταω τα νεανικα δερματα, οκ οχι κ αντιγηραντικη αλλα ειπαμε οχι κ νεανικα κ κατα της ακμης, κ οτι θα αρχισει να σπαει το δερμα μου κ θα φαινομαι μεγαλη κλπ κλπ.....

εκει με επιασε κριση πανικου κ εφυγα ΧΩΡΙΣ ΚΡΕΜΑ....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

μλκ δεν πας καλα!!!!!!!!!

Απο τωρα? Κατσε να κλεισουμε τα 30 και τοτε θα μπορουμε να γκρινιαζουμε με την ησυχια μας!!!!!!!!

Α!! Ημουνα στο φαρμακειο να παρω ορο για την Ελενα, με πλησιαζει μια και προσπαθει να μου πουλησει καλλυντικα, ξεκιναει με αντιηλιακη, την αγοραζω( ηθελα μια η αληθεια ειναι) και μετα αρχιζει να μου λεει για ρυτιδες!!!!!

Πώς κρατηθηκα και δεν εστειλα πουθενα ουτε που ξερω!!!!!!!

Διαφημίσεις

εμ φαινεται κοπελια οτι βαζεις απο τα 19

φρεσκαδουρα εισαι....

ναι η αληθεια ειναι οτι καταληγω η σε vichy ή σε olay

περιμενω να ανοιξει απο βδομδα η φιλη μου το φαρμακειο κ να δω...

την θελω κ πολυυυυυυ ελαφρια - εχω λιπαρό δέρμα κ δεν αντεχω τπτ πανω μου

τωρα μου εφερε μια φιλη δωρο ενα gift set του Κορρε κ ειχε μεσα διαφορα μεγεθους δειγματακι - φακελακι

εβαλα σημερα αυτη που ειναι για λιπαρα αλλα πολυ στοκος μου φανηκε (ειπα να αρχισω απο τα δειγματακια να φευγουν)

αν κ προς το παρον δεν νιωθω αυτη την γλοιωδη αισθηση που εχω οτανβαζω κρεμα....

εν τω μεταξυ το gift set τιγκα στην αντιρυτιδικη...αντε απο δω.....

κι εγω λιπαρο δερμα εχω και βαζω την aqualia thermal της vichy.

ειναι πολυ ελαφρια και απορροφαται αμεσως, κι εγω δεν μπορω βαριες κρεμες καθολου!

κορε δεν εχω δοκιμασει ποτε - κανενα προιον. ειναι καλα;

Κορες για τις κρεμες της vichy, μου ειπε φιλος που δουλευει σε φαρμακοβιομηχανια οτι δεν ειναι και πολυ σοι, αλλα ενταξει ειναι και οικονομικες.

Του κορρε ειναι για πιο μεγαλες ηλικιες.

Προσωπικα αυτο το διαστημα βαζω μονο ενυδατικη της μπεπανθολ, γιατι δεν αντεχω πολυ βαριες κρεμες στο προσωπο μου και αυτη ειναι μια χαρα.

Το χειμωνα θα παρω μια πιο βαρια, δεν ξερω ακομα ποια!!!

Κορες για τις κρεμες της vichy, μου ειπε φιλος που δουλευει σε φαρμακοβιομηχανια οτι δεν ειναι και πολυ σοι, αλλα ενταξει ειναι και οικονομικες.

!!!

ωωωωωχχχχ μη μου λες τετοια!

Διαφημίσεις

Ετσι μου ειπε αυτος και επισης οτι στο εξωτερικο δεν της χρησιμοποιουν καθολου.

Κοιτα, αν εσενα δεν σε χαλαει (σπυρακια κτλ) και την εχεις βολευτει, ποιο ειναι το προβλημα?

Ενα σαπουνι προσωπου που εχω του κορρε δεν με τρελαινει

Επαιρνα της vichy αλλα τελευταια φορα δεν ειχε η φιλη μου κ πηρα αυτο αλλα δεν θα το ξαναπαρω

Κρεμα οτι εχει μεσα το σακουλακι που μου εφεραν (προχτες) εβαλα εχτες μια κ οπως ανοιξα το φακελακι εβαλα κ πεταξα το υπολοιπο, πολυ χαλια κ βρωμαγε κιολας (βεβαια δεν ηταν για λιπαρα δερματα αλλα λυπαμαι να πανε χαμενα)

αυτο που ανοιξα σημερα ειναι με ελια κ δεν ξερω τι αλλο, καλή δείχνει....

εγω εχω μια απεχθεια να το πω, αντιπαθεια να το πω στην avene, χωρις προφανη λόγο βεβαια....απλα μου εχουν κατσει στραβα....

κ για τις Olay μου εχουν πει καλα λόγια...συγκεκριμενα η παραπεθερα ορκισμενη πελατισσα Estee Lauder χροοοονια τώρα με πλήρη σειρα κρεμών (κ η αληθεια ειναι οτι εχει προσωπο καθρεφτη) οταν αποφασισαν να κανουν περικοπες σε "χαζα" εξοδα κ σου λεει οκ περικοπες κ εγω καθε τριμηνο να θελω καμια 300ρα για κρεμες δεν λεει πηρε πληρη σειρα της olay κ εχει μεινει σουπερ ευχαριστημενη....

Αννουλα ευχαριστω πολυ για τις ευχες.

Μη μιλατε για ηλικιες και ρυτιδες γιατι το Δεκεμβρη κλεινω τα 34. Εγω αυτη τη στιγμη εχω παρει μια της apivita για παναδες αλλα δεν βλεπω να κανει κατι. Τις vichy και τις κορρε τις εχω δοκιμασει σχεδον ολες. Δεν εχω παραπονο. Καλες ηταν. Α, εχω παρει και olay μια φορα. Βασικα δεν εχω δει καποια διαφορα αναμεσα στις κρεμες που εχω δοκιμασει.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...