Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γιαουρτι; ο γιος μου δεν το θελει καθολου. ακομη και τα παιδικα που του δινω δεν τα πολυθελει.

εγω καμια φορα του βαζω γιαουρτι στη φρουτοκρεμα και γινεται σαν smoothie! και το τρωει και δεν του ξυνιζει ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ντέ μην βαρας!!!! χαχαχα

αρνακι για απογευματινο??? (πλακα κανω εεε)

όταν ημασταν στην Μαλακασσα στην νονά της ένα πρωι την ανέλαβε η νονά της κ ο μπαμπάς της για να κοιμηθώ εγω λιγο. Σηκώθηκα λοιπόν κατα τις 11 κ την βρισκω να τρωει φρουτόκρεμα κ μου λεει η νονά της "τρωμε ροδακινάτη πεπονάδα με εσανς μπισκότου" απο τοτε μας εμεινε αυτο, οποτε ενα πρωι λεω στην μαμα μου η εγγονη σου εφαγε συκατη πεποναδα (ειχε συκο μεσα) κ εμεινε η μανα μου να με κοιταει....παει χαζεψε λεει το παιδι μου.....σΙκατη πεπονάδα τί είναι αυτό?????

κ smoothie ο Νικόλας....μια χαρά τον βρίσκω...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

τι να κανω, πρεπει να ειμαστε ευρηματικες με τα μωρα. οπως η νονα της με την πεποναδα :D

το αυγο που δεν το θελει το αλεθω στο φαγητο του. να τον κυνηγαω να το φαει και να κλαιει; σε καμια περιπτωση. ενω ετσι δεν το καταλαβαινει και παιρνει και την πρωτεινη του!

μμμ κ εμενα η μαμα μου, μου ειπε οτι τις τελευταιες μερες δεν το ηθελε με τιποτα

μαλιστα εδιωχνε με το χερι της το μπωλ με το αυγο κ εδιχνε το μπωλ με την φρουτοκρεμα...ξύπνια η κυρια

εγω να πω την αληθεια μου την αφησα χωρις να της δωσω κ ειπα να το παλεψουν στο σχολειο - τοσα λεφτα παιρνουν ας παιδευτουν με το αυγο (είμαι κακιά????)

καλα ο δικος μου το αυγο δεν το εφαγε ποτε σκετο.

μονο αλεσμενο. οταν ξεκινησε να τρωει και του πηγαινα το κουταλι κοντα εκλαιγε!

δεν τον αδικω! αυτο το πηρε απο μενα χαχα. κι εγω τα αυγα δεν τα πολυθελω.

Διαφημίσεις

Σοβαρα ε? Η Ελενα το αυγο το ξεσκιζει, αφου εχει τυχει να εχει τελειωσει και να φωναζει!!!!

Τωρα για απογευματινο, θα φαει ψωμι με ντοματα και λαδακι ή τοστ, καμια φορα μπορει να της φτιαξω καποιο ζυμαρικο σκετο με λαδακι, γενικως εχω γινει πολυ ευριματικη με τα φαγητα!!

Αχ, εχτες αργησε ο Θανασης να γυρισει σπιτι και ειχε λυσαξει της πεινας, του βαζω φαγητο και τσουπ η Ελεν απο διπλα, τρωει ολο το κρεμμυδι απο την σαλατα και το βραδυ δεν μπορουσε να κοιμηθει!! Μου αμολησε και κατι σκατουλε το πρωι πρωι , μου ηρθε ο θανατος!!!!!!!

Μυρτω, σωστη την βρισκω την νονα!!!!

εγω τρελαινομαι

βραστα, τηγανητα ολα, μελατα κ να κανω παπαρα φρεσκο ψωμακι μιαμ μιαμ.....

μονο για ομελετα δεν τρελαινομαι αλλα οκ τρωω...

χτες φαγαμε αυγα τηγανητα κ πατατες κ σαλατα κ ψωμακι δικο μου

η καλυτερη μου ηταν

σημερα εχω τα πεθερικα τραπεζι....εεε τοσο τρεξιμο εριξαν με το σπιτι κ την μετακομιση οποτε τωρα που γιναμε πλεον σπιτι (κ εχω κ γυναικα σημερα αρα ΚΑΘΑΡΟ σπιτι επιβαλεται...)

μωρε ψωμι κ ντοματα ή τοστ παει καλα

αλλα ζυμαρικο για απογευματινο? μετα το μεσημεριανο δεν ειναι too much?

αν της εκανες κανενα ρυζογαλο? κανα ζελε με μπισκοτα? κεικ παπαρα? δημητριακα με γαλα?

εγω ακομα κρεμες του δινω το απογευμα. τις τρωει μανιωδως και ειναι κι λιγο ευκολια για τη μανουλα :oops:

αλλα λεω να τον αρχισω και τοστακι.

κρεμμυδι ε; φανταζομαι τι θα σου "σερβιρισε" το πρωι χαχαχαχαχα

εγω εχω αυριο καθαριστρια και το βραδυ τραπεζωνω κουμπαρους για τη γιορτη του αντρα μου.

Μυρτω τι θα φτιαξεις στα πεθερικα? Αυγα ματια ή ομελετα???? χαχαχαχα!!!!!!!

Οχι ρε συ, ζυμαρικο θα της φτιαξω σε περιπτωση που δεν εχει φαει καλα το μεσημερι.

Γενικως τρωει καλα, αλλα πολλες φορες μπορει να κανει απεργια για κανα δυο μερες.

Εχουμε κι αυτα τα κωλοδοντια, βγαλαμε 2 και τωρα ειναι τουμπανιασμενα αλλα 2, ολα μαζι τα βγαζει αυτο το παιδι!!

Διαφημίσεις

Πάντως το ημερολογιο για αυριο λεει Φανουρίου, Ποιμένος οσ., Οσίου επ. Κορδούης

Αννουλα θα κανω ζαμπονοτυροπιτα (νεα συνταγη θα πειραματιστω) κ χοιρινο στο φουρνο με μανιταροσουπα κ μπυρα μιαμ μιαμ μιαμ....κ σαλατουλα

Εμείς να δω πότε θα βγάλουμε δόντια...στα 2 είμαστε ακόμα....αργεί πολυ ρε γμτ κ δεν ξερω αν πρεπει να ανησυχησω πια....

αααα με προλαβες

Να τον χαιρεσαι Ευακι!

κ εγω επειδη εχω γενεθλια 15αυγουστο παντα περνανε στο ντουκου (κ φετος στο ΝΝΑ)

αλλα επειδη μετα εχω γιορτη 24/9 κανω εκει τραπεζι συνηθως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...