Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου. Μελαγχολησα βρε κοριτσακια με αυτα που διαβαζω. Μαρινακι καλυτερα μην συζητατε τωρα τιποτα εν θερμω. Ο καιρος θα δειξει. Αν θες τη γνωμη μου, μην του λες οχι. Πες απλα θα δουμε, η αργοτερα. Κριμα ειναι βρε να τσακωνεστε!

Μυρτουλα εχεις δικιο για τα εξοδα, ετσι οπως το θετεις. Αλλα πιστευω στην πορεια ολα γινονται...;)

Αχ κοριτσακια κι εγω θελω δευτερο! Αλλα τι να κανω που το Νοεμβρη ξεκιναω ειδικοτητα και θα ειναι κομματακι δυσκολο...

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινάκι!!!

Μάλιστα... Σε διάβασα δις και πολύ προσεχτικά...

Έχω πολλά να σου πω αλλά μόνο αν θέλεις να το συζητήσεις (κάτι που δεν νομίζω ότι θέλεις τώρα)...

Για την ώρα κάνε το πρώτο βήμα εφόσον εσύ πέταξες τον άνθρωπο έξω από την κρεβατοκάμαρά του και δεν υπάρχει λόγος να συζητήσετε τώρα αυτό το θέμα. Δεν είναι κάτι που λύνεται έτσι απλά και όπως καταλαβαίνεις δεν μπορείτε να είστε μαλωμένοι μέχρι και αν λυθεί!

Άντε, βρείτε τα σήμερα όμως, κοιμηθείτε αγκαλίτσα και μην κάνετε κουβέντα για αυτό προς το παρόν...

Λίτσα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, πριν τον μπέμπη ήθελα ένα και μόνο παιδί, τώρα θεωρώ ότι είναι ευτυχία να κάνεις πολλά παιδιά και να κάτσεις σπίτι να τα μεγαλώσεις!

Διαφημίσεις

01/05-

02/05- eleni_k (μπεμπουκος)

03/05- anna27 (μπέμπα)

04/05-

05/05- little princess (μπέμπα)

06/05- my princess (μπέμπα)

07/05-

08/05- griniara....(μπέμπα)

09/05-

10/05-

11/05- mpoumpouki (μπέμπα) - aglaitsa (μπέμπα)

12/05-

13/05-

14/05-

15/05- mbizelitsa (μπέμπα)

16/05- twinky (μπέμπα)

17/05- pelia (μπέμπης)

18/05-

19/05- chiqui (μπεμπίνιος) - unic (μπέμπα) – mirtoula (μπέμπα) - aggelaki007 (μπέμπα)

20/05- magda30 (μπέμπης) - angel25 (μπέμπα) – BOYKI (μπέμπα)

21/05- natasa_spyros (spyrakos m)!!

22/05-

23/05- monbebe (μπέμπης)

24/05-

25/05- Xamodraki (μπέμπα) - seenaurora (μπέμπης)

26/05- zouzounitsa79 (μπέμπα) - maan (μπέμπα) - Eva 1977 (μπέμπης) - Del (μπέμπης)

27/05- marw_arg (μπέμπα) - christine76 (μπέμπα)

28/05- evita79 (μπέμπα)

29/05- tsika29 (μπέμπα)

30/05-

31/05- ChristinaGRZ (μπραντζελίνος)

όταν λέτε μην το συζητάτε τώρα τι έννοείτε;

αφού θέλει ΤΩΡΑ 2ο παιδί για να είναι λέει κοντά οι ηλικίες τους...εεε δεν τον συζητάμε σήμερα αύριο, μεθαύριο θα το ξανασυζητήσουμε αναγκαστικα

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

όταν λέτε μην το συζητάτε τώρα τι έννοείτε;

αφού θέλει ΤΩΡΑ 2ο παιδί για να είναι λέει κοντά οι ηλικίες τους...εεε δεν τον συζητάμε σήμερα αύριο, μεθαύριο θα το ξανασυζητήσουμε αναγκαστικα

Αυτό τώρα του ξημέρωσε ή το έλεγε από πριν? Κι εσύ ήσουν πάντα της άποψης του να κάνεις ένα μόνο παιδί ή είσαι επηρρεασμένη από την εγκυμοσύνη σου?

αυτός πάντα έλεγε ότι θέλει τουλάχιστον 2 παιδιά... εγώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα, τα λατρεύω τα μωράκια... αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα κάνω και 2ο αφού είδα κ έπαθα να κάνω το 1ο.. ενδόμυχα και χωρίς να το εκφράσω ποτέ έλεγα ας γεννηθεί καλά και ποτέ δεν σκέφτηκα για άλλο...σε εκείνη τη φάση νομίζω ότι και ο Αντώνης το ίδιο σκεφτόταν..

δεν διαφωνώ ότι ο Αντώνης είναι και ήταν πιο ξεκάθαρος από εμένα όλο αυτόν τον καιρό..

Mo09p3.png

Αγγελάκι, καλώσόρισες!!!Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Να σου πω λίγο μυστικά, μη μας ακούσουν οι άλλες...ποια είσαι και μας αποχαιρέτησες 00.01;;;Δεν πιστεύω να ΄σαι καμιά σταχτοπούτα και έχουμε και άλλα!!!

Μαρινάκι μου, μωρέ τον καταλαβαίνω το σύζυγο!Είδε τη γλύκα τώρα και θέλει και άλλο παιδάκι.Καλά και για τη μικρή θα είναι σημαντικό, αλλά από την άλλη και εσύ, μόλις ανέβηκες την ανηφόρα, που να βρεις κουράγιο;;;Πιστεύω πως φταίνε δύο λέξεις για την παρεξήγηση που πιστεύω πως θα λυθεί απόψε κιόλας!!!Είναι οι λέξεις ΠΟΤΕ και ΤΩΡA.Εσύ του λες ΠΟΤΕ και δεν μπορεί να το δεχτεί και με το δίκιο του και αυτός σου λέει ΤΩΡΑ, πράγμα αδύνατο, αφού θέλεις το χρόνο σου, επίσης με το δίκιο σου. Και για να μονιάσετε πες του πως το Εβελινάκι σου είπε πριν κοιμηθεί ότι θέλει ο μπαμπάς να κοιμηθεί με τη μαμά, άσχετα που εσύ δεν θέλεις!!!Ε δεν μπορεί,θα καλμάρει και μετά εσύ με τον τρόπο σου και σε δεδομένη στιγμή θα του πεις πως νιώθεις!Δε σε φοβάμαι εσένα!

Χριστινάκι, ΤΊ ΝΑ ΠΩ...πάντως άλλη φορά, αν δεις το Δία να έχει κάψες, κάτσε σπίτι σου!!!Εγώ τώρα ίιιισως ξεμυτίσω για κανέναν καφέ γιατί πλέον θηλάζω 3 φορές τη μέρα βράδυ-άγρια χαράματα-καραάγρια χαράματα και από το πρωί κρεμούλες κτλ, οπότε μια βόλτα στα μαγαζιά θα την κάνω!Αλλά περιμένω την αδερφούλα μου από Ολλανδία, να δω τί θα μου φέρει και μετά!Εσώρουχα, τσάντες, μέχρι καπαρντίνα και γόβες μου έφερε την άλλη φορά!

Ερώτηση: Η γατρός είπε να προσθέσω ζυμαρικό...τί βάζετε εσείς και πώς το φτιάχνετε;;;Με λεπτομέρειες παρακαλώ, γιατί αλλιώς θα χώσω το αστράκι στην πατατοκολοκυθόσουπα και όποιον πάρει ο χάρος!Καλέ, όλα αυτά τα κορίτσια που είναι στη λίστα που είναι;;;Για κάντε όλες ΟΟΟΟμμμμμ...μήπως μας θυμηθούν...Καληνύχτα φιλενάδες...Για τον καφέ στη Θεσσαλονίκη δεν έρχεστε, ε;;;Μωρέ μήπως να κατέβω καμιά βόλτα τον άλλο μήνα Αθήνα,να πιούμε το καφεδάκι μας και να δούμε με την ευκαιρία και το νονό του παιδιού αααν τα καταφέρει...

Μαρινάκι, το ότι η πρώτη σου ήταν μια απαίσια και ψυχοφθόρα εγκυμοσύνη δεν σημαίνει ότι όλες οι εγκυμοσύνες σου θα είναι έτσι... Ούτε βέβαια ότι δεν θα είναι... Ούτε επίσης το ότι δυσκολεύτηκες να συλλάβεις την πρώτη φορά σημαίνει ότι κάθε φορά θα φτύνεις αίμα για να μένεις έγκυος... Στην Μυρτώ έκανα 15 (εκ των οποίων οι 10-12 ήταν απαίσιοι από τον τρόπο που το βίωνα) μήνες και στον μπέμπη είπα ότι θα ήθελα να ξαναγεννήσω Μάιο, με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησα τις προσπάθειες και όπως είδες μία και έξω... Η πρώτη εγκυμοσύνη μες τους εμετούς, η δεύτερη τίποτα... 2 εμετούς έκανα επειδή με κόλλησε η Μυρτώ γαστρεντερίτιδα...

Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα, ειδικά την στιγμή που ήταν πολύ έντονο το στρες και το άγχος για σένα... Δεν υπάρχει λόγος να μαλώνεις μαζί του, αποκλείοντας κάτι το οποίο και εσύ ξέρεις ότι θέλεις να το κάνεις μόνο και μόνο επειδή δεν είναι καλό το timing. Λίγη διαλλακτικότητα θέλει, και οι δύο ζήσατε τις ίδιες καταστάσεις, πάντα ο τρόπος που λες κάτι είναι αυτός που μετράει... Επειδή λοιπόν η κατάσταση είναι ήδη φορτισμένη, γνώμη μου να μην το συζητήσετε καν τώρα... Βρείτε τα όμως, ας γυρίσει ο χριστιανός στο κρεβάτι του (έλεος μαρή σαν 10χρονο κάνεις) και βάλτε τα κάτω με λογική... Δεν είναι ανάγκη να είστε απόλυτοι και να κάνετε συζητήσεις που να αφορουν ριζικές αλλαγές στην ζωή σας την στιγμή που δεν είστε έτοιμοι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...