Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!!!

Γύρισε καμια ή εγω με την Μάρω θα καλημεριζόμαστε και αυτη τη βδομάδα???

Μάρω τι κάνεις? πως παει το σπορακι?

Το Μελινακι απο το Σαββατο ρίχνει βόλτες κανονικότατα, είχε περπατήσει απο τότε που σας το είχα πει (24/07) αλλα γενικα δεν πολυεκανε βηματκια, βαριοταν, φοβοταν, ποιος ξερει? απο το Σαββατο κανει χιλιομετρα κανονικότατα!!!

Σήμερα ξαναπήγαμε κ σχολείο...δεν την είδα να έχει κανένα θέμα, μια χαρα πήγε στην "δασκάλα" της!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.

Μαλλον οι δυο μας θα ειμαστε και αυτη την εβδομαδα.

Μια χαρα ειναι. Την αλλη βδομαδα εχω ρανταβου για papp-a.

Μπραβο στο Μελινακι. Οπλισου με δυναμη ομως γιατι τωρα ξεκινας κι εσυ χιλιομετρα μαζι της. Η Νικη δεν στεκεται λεπτο. Οπου παμε την κυνηγαω. Και εννοειται οτι δεν καθομαστε ουτε στο καροτσι. Θελει να τρεχει.

1211708.png

1219295.png

δεν πειραζει....ας κανω κανα χιλιόμετρο να χασω κανα κιλο γιατι με εβλεπα τις προάλλες κ μια φρικη την εφαγα

θα αφησω να περασει κ ο σεπτεμβρης γιατι ειναι τιγκα σε γιορτες - γενεθλια - βαφτισια κ απο οκτωβρη θα μπω σε ρυθμο - σκεφτομαι να χτυπησω ενα λιποτοξ παλι....

good morning girls!!

Μυρτω μη λες για κιλα κοριτσι μου, απο Σεπτεμβρη θα βαλουμε στοχο και θα γινουμε συλφιδες!

Εμεις θα αδυνατιζουμε και η Μαρω θα φουσκωνει :D

Μαρωωωωω τι κανει το σπορακι;;; εχεις καλη εγκυμοσυνη η σε ταλαιπωρει με ναυτιες και ζαλαδες το ζουζουνι;;

Μυρτουλα τι κανει ο αντρουλης σου; πως παει με το πλευρο;

βαριεμαι κορες!

Καλημερα

Ευακι εμενα Σεπτεμβρη δεν με βολευει - ειμαι τιγκα σε γιορτες - γενεθλια κ γαμο κ βαφτιση (αρα κ φαι) οποτε μεταθετω τον στοχο για Οκτωβρη χαχαχαχα εκει θα αρχισει να φουσκωνει ακομα πιο πολυ η Μάρω!!!

Η Μελίνα δύο μέρες τώρα ξυπάνει στις 6,30 το πρωι...αν το κανει συστημα θα φρικαρω....κ σημερα εκλαιγε κ οταν την αφησα στο σχολειο, εχτες ηταν μια χαρα κ σημερα έκλαιγε....

Εν τω μεταξυ εχτες εριξε τα απιστευτα χιλιόμετρα στο σπιτι, ήταν να μην παρει μπρος το παιδακι μου!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες!!!!

Ευακι μια χαρα ειναι το σπορακι μου. Δεν με ταλαιπωρει καθολου. Οπως αλλωστε συνεβει και στη Νικη. Αφου ειναι στιγμες που ξεχνω πως ειμαι εγκυος.

Η Νικη εχει καμια 10 μερες που ξυπναει μες στη νυχτα, μεταξυ 2-5 και σπαραζει στο κλαμα. Ηρεμει μονο στην αγκαλια μου και αν αποκοιμηθει και την αφησω ξυπναει παλι και με ζηταει. Εχω φτασει στο σημειο να κοιμαμαι κατω διπλα στην κουνια της ή να την παιρνω μαζι μου στο κρεβατι μεχρι να βεβαιωθω οτι κοιμηθηκε καλα και να την αφησω μονη.

1211708.png

1219295.png

Ευακι μια χαρα ειναι το σπορακι μου. Δεν με ταλαιπωρει καθολου. Οπως αλλωστε συνεβει και στη Νικη. Αφου ειναι στιγμες που ξεχνω πως ειμαι εγκυος.

.

μπραβο κοριτσακι μου, ετσι μεχρι το τελος σου ευχομαι

Καλημερα!

Τι μου κανετε?

Εκμεταλευτηκατε εχτες την πανσεληνο? εμεις μπααααα, το ξεχασαμε τελειως....του χρονου παλι!

Σημερα η μικρη παλι 6.00 το πρωί ξύπνησε...ήμουν όμως "κακιά" της εβαλα πιπιλα κ μουσικη, την άφησα να κλάψει κανα δεκάλεπτο κ ξανακοιμηθηκε ως τις 8 παρα

Σορρυ αλλα δεν την παλεύω να σηκώνομαι κάθε πρωι απο τις 6.00 - 6.30 χωρίς λόγο....

Πήρα κ το αλμπουμ κ το ψηφιακο αρχειο απο την βαφτιση

Το αλμπουμ καλό είναι αλλα δεν εχει βάλει καθόλου γραφικά όπως είχαμε πει...ψηφιακο μεν κ ωραιο απλο κ λιτο δε, χωρις γραφικα κ επεξεργασιες....ασχημο δεν ειναι αλλα δεν ειναι κ αυτο που ειχαμε συμφωνησει

Γενικως περιμενα οτι κατι θα παει στραβα κ καποια μακακια θα γινει κ το εχω παρει χαλαρα. Το καλό είναι οτι απομωνοσε απο το βιντεο φωτο απο στιγμες που δεν υπηρχαν φωτογραφιες (οταν την ντυναμε κ οταν εσβηνε το κερακι της) που του ειχα ζητησει κ τις προσεθεσε οποτε καπως το εσωσε....

θα περασω καποιες να σας στειλω να δειτε κ στολισμο κλπ

Καλημερα.

Μυρτω μου παντα κατι παει στραβα σε γαμους και βαπτισεις. Εγω αυτο καταλαβα. Θα περιμενουμε υλικο για να σας καμαρωσουμε.

Εμεις χθες το μονο που καναμε ηταν να ερθει η κουμπαρα μας και να καθισουμε για φαγητο στη βεραντα. Οπως καταλαβες δεν δωσαμε και μεγαλη σημασια στο φεγγαρι.

Πηγαμε παιδιατρο σημερα και εκανε εμβολιο. Το επομενο μας ειπε 20 μηνων. Η Νικη ειναι 11400 και 79 ποντους. Μεσα σε ενα μηνα πηρε 100 γραμμαρια και 2 ποντους. Μια χαρα τη βρισκω.

1211708.png

1219295.png

11400? κ εγω εχω χαρει που σπασαμε το φραγμα των 7,500 χαχαχαχαχ

εμεις αρχες σεπτεμβρη εχουμε το mmr (το priorix μας εγραψε)

σκεφτομαι να της το κανω ομως μεσα του μηνα γιατι εχω ακουσει πολλα για τις παρενεργειες του

να εχει περασει η βαφτιση των κολλητων μας (12/9) κ να ειναι καλα κ να εχουμε χρόνο μεχρι την γιορτη μου (24/9) που παιζει (αναλογα αν θα ειναι εδω ο Χρηστος ή οχι) να κανουμε τραπεζι κ grand opening στο σπιτι

Διαφημίσεις

κοριτσια ξαναπιασε ζεστη & δεν θα το αντεξω.

την εχασα τη φεγγαραδα χτες, και τωρα που το σκεφτομαι καθε χρονο τη χανω.

δεν της δινω και πολυ σημασια φαινεται.

Μυρτω σου ξυπναει 6,30 εε; τι ωρα κοιμαται το βραδυ;

πρωινος τυπος το Μελινακι!

κατα τις 9,30 βαρια

9 ξεκιναμε μπανιο, πινουμε γαλα κ τεζα

ειπαμε να την κρατησουμε παραπανω αλλα δεν αντεχει

χτες πχ ξεκινησαμε μπανιο 9,15 (ελεγα 9,30 αλλα ειδα οτι δεν πηγαινε) κ παλι ηταν μεσα στην γκρινια κ δεν ηπιε κ γαλα απο την νυστα

στην αρχη ειπαμε μηπως εφταιγε οτι 2 μερες ειχε χτυπησει κατι 2ωρα - 3ωρα το μεσημερι αλλα κ χτες που κοιμηθηκε κατι λιγοτερο απο 1,5 ωρα παλι τα ιδια - κ νωρίτερα μαλιστα σημερα στις 6 ενω χτες κ προχτες 6,30

ευτυχως σημερα καταφερα κ την αφησα κ το πηγε 8 παρα που σηκωθηκα εγω κ μαλλον με ακουσε....

Γεια σας κορες!!!!!!!!

Καλο χειμωνα κλαψ κλαψ!!!!!!

Πώς περασαμε? Ψιλοκαλα...

Την Ελενα την επιασαν τα παντα μαζεμενα, μουτζωμενη εφυγα, σιγουρα απο το πεθερικο, που παω και αφηνω μονο του τον κανακαρη της!!!!!!

Λοιπον, φτανω Αιγινα, την ιδια μερα γινεται μπλακ αουτ απο φως , την αλλη μερα το νερο........ Πλενω την μικρη με εμφιαλωμενα, εγω 3 μερες με τα αλατια.

Δεν υπαρχει κλιματισμος, βγαζει η μικρη σε ολες τις κλειδωσεις ιδρωτσιλες!

Στην θαλασσα, απο εκει που ηταν κυρια και επινα κι εγω τον καφε μου ηρεμη, τωρα παιρνει τα κουβαδακια της και παει στην θαλασσα!! Πανικοβλητη εγω απο πισω της!!!!

Ουτε εκει καθιστος καφες! Παιε κι αυτο το ονειρο!!

Ερχεται το φως , μετα απο λιγο και το νερο. Ωραια λεω θα ηρεμησουμε λιγακι...

Μπααααααααα.......... Αρχιζει μυξα και βηχας. Η μικρη με ενα μαμα συνεχεια στο στομα, δεν κατεβαινει απο την αγκαλια μου με τπτ!!!!!

Βρε καλη μου, βρε χρυση μου, τπτ!!

Ερχεται ο μπαμπας μας, την επομενη φευγουμε για Θεσσαλονικη!!!!!!!!!

Ουαου!!!!!! Μες την τρελη χαρα εγω! Θα παμε Χαλκιδικη, θα παμε Ναουσα..... Καλα, κοιμησου και παραγγειλα.... Πυρετο η Ελενα.

Το μονο που εκανα, ηταν να παω στην Τσιμισκη για ψωνια!!!!! Α! Ψεμματα, πηγαμε και Νικητη την πρωτη μερα, το βραδυ μου εκανε τον πυρετο.....

3η μερα γυρναμε στην βαση μας, η μικρη μια χαρα, α δεν μπορει καποιος μου κανει πλακα!!!!!!!!!!

Βεβαια, η μαμακιαση καλα κρατει!!!

Και παμε στην χθεσινη μερα, πρωτη στην δουλεια, αφου με εχει πρηξει η πεθερα - κροταλιας, οτι το παιδι δεν κατσει μαζι της και θα με παρει τηλ να κλεισω το μαγαζακι, ολα κυλανε ομαλααααα......

Παω στο σπιτι, μμμμμ ουτε μια φορα δεν σε ζητησε...

Αντε και του χρονου να ειμαστε καλα εμεις και τα παιδακια μας να ξαναπαμε διακοπες...

(αν διανοηθω οτι του χρονου θα ειναι παλι ετσι, συμπεθερα!!!!!!!!!!!)

εντιτ: εμεις παντως με την χθεσινη πανσεληνο σεληνιαστηκαμε!!!!!!!!

Μυρτω πως παει ο Χρηστος τα πλευρα του? Θυμασαι που το ειχε παθει κι ο Θανασης? Στην αρχη ειναι τα ζορια, μετα περναει. Ειδικα ετσι μαμουνια που ειναι και δεν βαζουν .... κατω!!

Μαρω μου διαβαζω μια χαρα το νινι ε? Μπραβο κοριτσακι!!! Ετσι, μεχρι το τελος!!!!!!

Ευακι ολα καλα?

Ωραια περάσατε κ εσεις βλεπω!!!

Του χρόνου θα είναι καλύτερα, είμαι σίγουρη!!!

Ο Χρηστος ποναει, καποιες μέρες πιο πολύ, κάποιες πιο λίγο, βέβαια τα παυσίπονα ειναι διακοσμητικα στον παγκο...αν δεν θυμηθω εγω μπααααααα

Εμείς δεν σεληνιαστηκαμε...μπαλακιαστηκαμε.....

ΥΓ. Αννουλα για τ κουρτινοξυλα που συζητουσαμε τα πηραμε τελικα ενα απο λερου, ενα απο πρακτικερ, κ ενα απο μαγαζι με χαλιά κουρτινες κλπ, το τελευταιο μας ηρθε λιγο ακριβα αλλα σημερα το παραγγειλαμε αυριο το πρωι το ειχαμε σπιτι μας, καπου μας ειχε πιασει κ μια κουραση κ ειπαμε δωστα κ τελος.....σορρυ φιλεναδα, νιωθω ασχημα αλλα εκεινες τις μερες καθε μικρο πραγμα που εφευγε με ανακουφιζε απιστευτα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...