Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κ μετα τις τρεις απανωτες καλημέρες της Μάρως ήρθααααααααααα

Επιτελους μετακομιαμε, την δευτερα 2/8 (δλδ με 2 μερες καθυστερηση λογω απεργιας)

Το τηλέφωνο έκανε κ καμια βδομαδα να συνδεθει γιατι πεσαμε κ σε βλαβη....

Το σπιτακι μας γινεται τεεεεελειο εχει ακόμα βεβαια μπολικη δουλεια αλλα να πω την μεγαλη μου αληθεια την βδομαδα που μας περασε τα παρατησαμε ολα κ κυριακη-τριτη πηγαμε μαλακασσα κ τεταρτη - σημερα δηλεσι, γιατι τελικα καταφερε κ πηρε κ ο Χρηστος αδεια τις ιδιες μερες με εμενα και ειπαμε να το εκμεταλευτουμε κ να ξεκουραστουμε οσο μπορουμε...

Καλα περασαμε κ εδω κ εκει...σημερα αφησαμε το Μελινακι Δηλεσι κ επιστρεψαμε...απο βδομαδα δουλεια κ οι δυο....αυριο εχουμε κατι εξωτερικες δουλιτσες κ την Κυριακη λεω να γιορτασω τα γενεθλια μου με all day μπανιο κ το βραδυ ουζακι σε καμια παραλια....

αυτα εν ολιγοις.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.

Επιτελους θα εχω παρεα. Μυρτουλα μου καλα κανατε και ξεφυγατε λιγες μερες.Αλλωστε το σπιτι μαζευεται και σιγα σιγα, δεν χρειαζεται να τρελαθητε. (Τα λεω σε εσενα για να τα ακουω κι εγω για αργοτερα που εχω μετακομιση.)

1211708.png

1219295.png

Καλημερα!!!

Ευχαριστώ πολύ Μάρω μου κ εσυ οτι επιθυμείς κ με το καλό το αδερφάκι της Νίκης!!!

Εγω μπορω να πω οτι πέρασα τα χειρότερα γενέθλια ever. Την Παρασκευη το απόγευμα κανωντας δουλειες στο σπιτι παραπατησε ο Χρήστος κ έπεσε κάτω, δεν χτυπησε μεν αλλα οπως στηριχτηκε για να μην χτυπησει τρανταξε ασχημα το πλευρό του. Πονουσε αλλα ξέρουμε οτι το χτυπημα στο πλευρο ειναι ζορι οπότε δεν το ψαξαμε ιδιαιτερα...χτες ομως πονουσε πολυ κ ειπαμε να παμε στο ΝΝΑ (ναυτικό νοσοκομείο) να βγαλει ακτινογραφια κ να παρει αναρωτικη μια κ σημερα γυρναγε δουλεια γιατι δεν μπορουσε να κουνηθει καλα καλα....κ εκει διαπιστωσαν καταγμα στο πλευρό κ τον κράτησαν μέσα. Υποψιαζομαστε οτι τον κρατησαν επειδη λογω Κυριακης κ αργιας δεν υπηρχε καποιος να αναλαβει ευθυνη να τον διώξει, αλλά μας είπαν οτι θα μεινει μεσα 2 μερες...εγω σημερα επρεπε να ερθω γραφειο γιατι ηταν κλειστο μια βδομαδα οποτε δεν μπορουσα να μην ανοιξω εστω για λιγο....θα παω το μεσημερι - απογευμα απο εκει..ειμαι να σκασω

Ξερω οτι κατι σοβαρο δεν ειναι κ οτι δεν παιρνει κ τιποτα για να φτιαξει, υπομονη μονο κ ξεκουραση.....αλλα οσο να ναι ευχαριστο δεν το λές

Διαφημίσεις

Τώρα με πηρε τηλ οτι του έδωσαν εξιτήριο αλλά εγω δεν βρίσκω τον αφεντικό μου να του πω να φυγω γμτ

Θα ερθει με ταξι στο γραφειο κ θα φυγουμε μαζι (γιατι επειδη θα αλλαξουμε κλειδαρια σπιτι εχουμε ενα σετ κλειδια κ δεν ασχοληθηκαμε να βγαλουμε δευτερο...ολα του γάμου δυσκολα κ η νυφη γκαστρωμένη που λένε...)

Καλημερα!

Πηγαμε χτες στο Λαγονησι σε μια ταβερνα να φαμε κ ξεκοιλιαστικαμε...

Κάποια στιγμη με ρωταει ο σερβιτορος "να ρωτησω αν ειναι αγορακι ή κοριτσακι???" εμεινα καγκελο κ τον κοιταγα...οκ φαγαμε κ πρηστηκα αλλα οχι κ να με περασει για εγγυο....λιγο μου την εδωσε (γιατι καταλαβα οτι εχω παχυνει) λιγο γελασα μαζι του....

Ποναει οταν κανει συγκεκριμενες κινησεις, οπως πχ οταν παει να γυρισει πλευρο στο κρεβατι η να γυρισει κλπ, οταν οδηγωντας πεσει σε καμια λακουβα γενικα δλδ στα τρανταγματα κ αποτομες κινησεις....πλευρο ειναι, θελει υπομονη...

Αλλα οδηγει κανονικά χωρίς πρόβλημα...πχ χτες μας πηγε εκεινος στο Λαγονησι κ σημερα με εφερε γραφειο κ θα ερθει μετα να με παρει να παμε στο Δηλεσι να δουμε λιγο το Μελινακι που το εχει εκει η μαμα μου...

Διαφημίσεις

ο γιατρος του ειπε ξεκουραση κ να μην κανει τιποτα για 3-4 μερες

αλλα ο αντρας μου ειναι λες κ εχει καρφια στον πισινο

οσο δυνατο ειναι να κάνεις την Νίκη να μην κινειται ολη μερα άλλο τόσο δυνατό είναι να κανεις κ τον Χρηστο....αλλα ξέρω οτι δεν μπορώ να κανω κάτι οπότε αρκουμαι στο να κοιτάω οτι τλχ προσέχει κ στην τελικη μεγαλο παιδί είναι αν πονέσει ας κατσει....

Χτες το απογευμα εφτιαξε ενα επιπλο για να καλυψουμε τον μπιντε μεσα στο μπανιο που μας χαλαγε την αισθητικη, ειχαμε παρει τα ξυλα κ έκατσε χτες κ το εφτιαξε...

Καλημερα!!!

Πήγαμε χτες κ ειδαμε το Μελινακι!

Καλά την φατσούλα που έκανε μόλις μας είδε δεν την αλλάζω με τίποτα!!! άστραψε η μουριτσα της!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...