Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πλάκα κάνεις! Βρε Ευάκι στείλε πλιζζζζ τηλέφωνο με πμ!

Λοιπόν θα στείλω το απόγευμα τον Τάκη να ρωτήσει μόνο τιμή (ας ξεφτιλιστεί αυτός) και θα δούμε τι θα κάνουμε! αυτό με το παγωτό το γουστάρω περισσότερο!

το τηλ θα το εχω το βραδακι και θα στο στειλω μαλλον αυριο πρωι οκ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννούλα, ειδικά σε αυτήν την βάφτιση επειδή δεν θα κάνουμε τραπέζι, σκάμε χαζά λεφτά δεξιά κι αριστερά! Λέω στον Τακη "να βάλουμε λιγότερα μπαλόνια?" απάντηση "Αμαν πια, δεν θα κάνουμε ουτε τραπέζι, αυτό το παιδί πεταμένο θα το έχουμε??? Ότι και στην Μυρτώ, τίγκα στο μπαλόνι η εκκλησία!" Και μάλλον μετά θα έχουμε και αναψυκτικά και νερά και χυμούς!!! Αν του πω να βάλουμε φθηνότερο κουτάκι (εδω που τα λέμε, κρίμα είναι μωρέ, και στην Μυρτώ τέτοιο βάλαμε) θα πλακωθούμε πάλι!!!

το τηλ θα το εχω το βραδακι και θα στο στειλω μαλλον αυριο πρωι οκ;

ΟΚ, βασικά θέλω να τον ρωτήσω αν έρχεται στην περιοχή μας κι αν είναι διαθέσιμος τότε που είναι η βάφτιση! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

ΟΚ, βασικά θέλω να τον ρωτήσω αν έρχεται στην περιοχή μας κι αν είναι διαθέσιμος τότε που είναι η βάφτιση! Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

για την περιοχη μαλλον θα ερχεται γιατι στην πρωτη βαφτιση που τον "δοκιμασαμε" ηταν στην Παχη και η δευτερη της ανιψιας μας στον Κορυδαλλο. εσυ Χαιδαρι βαφτιζεις;

Μαρη, θα το πιστεψεις οτι ειναι απο τις πιο τρελες μου φαντασιωσεις?

Καλέ πως δεν το πιστεύω??? Μία από τα ίδια!

εμεις ετσι το καναμε - ο αντρας μου κουτακι for ever δεν εβαζε με τιποτα στο μικρο!!! οποτε το βαλαμε σε απλο και ηταν μια χαρα. φαινοταν και η γαλαζια σαντιγυ απο πανω και ηταν πολυ ομορφα!

Εμ ναι, φαντάζομαι ότι δεν θα βάζαμε ποτέ Forever Friends στον μαλλιά! Κανένα Μίκυ μάλλον (χαχαχα ρε σεις "του κουτρούλη ο γάμος" θα έπρεπε να λέγεται η βάφτιση, άλλα ντα άλλα όλα! Πρέπει να σας δείξω φωτος της βάφτισης της κόρης μου, να δείτε ότι όταν ασχολούμαι σοβαρά κάνω ωραία πράγματα, με συνοχή και λογική, δεν τα βλέπεις και ανακατεύεσαι από την πολυχρωμία!!! Μην με παρεξηγήσετε δηλαδή όταν δείτε τις φώτος του μαλλιά!!!)

Διαφημίσεις

για την περιοχη μαλλον θα ερχεται γιατι στην πρωτη βαφτιση που τον "δοκιμασαμε" ηταν στην Παχη και η δευτερη της ανιψιας μας στον Κορυδαλλο. εσυ Χαιδαρι βαφτιζεις;

Ναι παιδί μου!!! Αν έχει πάει Πάχη, πάει παντού! Τέλεια!

Από γεύση πως ήταν το παγωτό???

Ελενη μου, κοιτα να το ευχαριστηθεις, το να πανε 50 ευρω πανω, 50 κατω, δεν θα χαλασει ο κοσμος.....

Για τα μπαλονια σου ειπα την γνωμη μου, στολιστε την εκκλησια!!!!

Ο παπας σας αφηνει μετα το μυστηριο να κανετε τετοια κατασταση?

Βρε Αννούλα, ποια κατάσταση??? Απλά θα υπάρχει έξτρα τραπέζι με αναψυκτικά δίπλα στα γλυκά! Δεν έχω σκοπό να το ξημερώσουμε εκεί!

(στο μεταξύ το σπίτι μας είναι δίπλα στην εκκλησία, ούτε να φανταστώ δεν θέλω ότι μπορεί να θέλει ο πεθερός πχ να έρθει σπίτι μετά!!!! Ετσι μου έρχεται να βάλω και χημική τουαλέτα δίπλα στα αναψυκτικά, να είναι όλοι κομπλέ και να μην χρειαστεί κανείς να έρθει σπίτι!)

Ναι παιδί μου!!! Αν έχει πάει Πάχη, πάει παντού! Τέλεια!

Από γεύση πως ήταν το παγωτό???

ηταν πολυ καλο και στις 2 βαφτισεις - γι'αυτο αλλωστε τον προτεινω τον ανθρωπο.

η συνυφαδα του ειχε πει για περιπου 300 ατομα και τις ειπε 350 ευρω.

Για τον πεθερο ή την πεθερα τα λες αυτα?????????? Ε????????????????????????

Αποκαλυψη τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα βαλεις την αρχοντομουστουνα της στην πορτα σου και ενα χ απο πανω!!!!!!!

Πως ειναι τα σηματα πχ απαγορευεται η σταθμευση? Ε!!!!!! Ετσι!!!!!!!

Η μαλλον: Απαγορευεται η παραμονη και η σταθμευση!!!!!!

Διαφημίσεις

Βρε Αννούλα, ποια κατάσταση??? Απλά θα υπάρχει έξτρα τραπέζι με αναψυκτικά δίπλα στα γλυκά! Δεν έχω σκοπό να το ξημερώσουμε εκεί!

ε αμα του κανεις κατι τετοιο, εξελιξε το λιγο και βαλε ζαχαρωτα, γλυφιτζουρια και αλλες τετοιες μλκ π.χ. marshmellows. νομιζω θα δειξει πολυ ωραιο.

μη βαρας ρε κοπελια μια ιδεα εριξα.... :tongue: :tongue: :tongue:

Χμ, είχε πολλά άτομα η συνυφάδα σου! φοβάμαι ότι υπάρχει ταρίφα, πχ για να πάω κάπου θέλω τουλάχιστον 300,00 ευρώ, αν έχεις πολλά άτομα σε συμφέρει αλλά στα λίγα δεν συμφέρει με τίποτα! Τεσπά, δεν χάνω τίποτα να τον ρωτήσω!

Χμ, είχε πολλά άτομα η συνυφάδα σου! φοβάμαι ότι υπάρχει ταρίφα, πχ για να πάω κάπου θέλω τουλάχιστον 300,00 ευρώ, αν έχεις πολλά άτομα σε συμφέρει αλλά στα λίγα δεν συμφέρει με τίποτα! Τεσπά, δεν χάνω τίποτα να τον ρωτήσω!

η αλλη βαφτιση πρεπει να ειχε καμια 100αρια ατομα. και σιγουρα τους πηγε εξισου οικονομικα γιατι ξερω πως δεν ξανοιχτηκαν πολυ. αλλα οπως λες κι εσυ ρωτα, δε χανεις τιποτα.

ε αμα του κανεις κατι τετοιο, εξελιξε το λιγο και βαλε ζαχαρωτα, γλυφιτζουρια και αλλες τετοιες μλκ π.χ. marshmellows. νομιζω θα δειξει πολυ ωραιο.

μη βαρας ρε κοπελια μια ιδεα εριξα.... :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχαχαχα φαντάζομαι το σκηνικό! Λοιπόν, ακούστε!

1) Πολύχρωμα μπαλόνια, καμμία συνοχή μεταξύ τους!

2) Πολύχρωμες μπομπος (υποτίθεται να είναι όλα πολύχρωμα), στα χρώματα των μπαλονιών...

3) Πολύχρωμα πράγματα πάνω στα τραπέζια που θα είναι όλα τα άλλα πολύχρωμα!

χαχαχαχαχ ρε κόρες, θα έρχεται ο κόσμος, θα βλέπει όλο αυτό το χρώμα και θα ξερνοβολάει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...