Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

θα φας μαρη 100 γλυκα μονη σου;;;;;

θα βαλω την Ελεν & το Νικολα να σε κοιτανε και να σου λενε "μαμ" να δω τι θα κανεις!!! :D

Αντε να χαθεις!!!!!!!!!!!

Ζουλιαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να τους δωσω απο 1 κουταλια, παραπανω με τπτ, δεν βγαινω μανα μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εσείς κορίτσια πήγατε και δεν είχατε τέτοια επιλογή? Είχατε δηλαδή να επιλέξετε μεταξύ κάποιων γλυκών κι όχι "φτιαξτο μόνος σου"? Νόμιζα ότι όλοι έτσι κάνουν! Αλήθεια πόσο σας χρέωσαν τα γλυκά? Να έχω μια ιδέα!

Ελενακι, επειδη δουλευα σε ζαχαροπλαστειο, εχουν καποια στανταρ γλυκα και απο κει και περαα αν θες κατι αλλο, στο φτιαχνουν.

Εγω πηγα εκει που δουλευα και δεν πληρωσα ουτε τα γλυκα ουτε την τουρτα που ειχα για μετα.

Αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στο 1 ευρω το τεμ.

ελα ρε!! 1,30 πριν 3 χρονια; εμας μας πηγε νομιζω 1,20 του Νικολα φετος.

Μωρέ είχαμε πει διάφορες τιμές, είχε να κάνει και με το κουτάκι που επέλεγες! Κάπου εκεί πάντως από 1,20 μέχρι 1,35 (που μας το άφησε 1,30 αυτό νομίζω ήταν το τελικό!) Είχαμε βρει το γλυκό τσακ μπαμ και είχαμε κολλήσει στο κουτάκι!

Διαφημίσεις

λοιπον Ελενακι μολις μιλησα με συνυφαδα και χοντρικα τους πηγε 1 ευρω ανα ατομο το παγωτο. εβαζε εννοειται και απο τις 3 γευσεις αν το ζηταγες και σε οτι ηθελες. και νομιζω ειχαν κανει συννενοηση αν καποιος ζητησει δευτερο να του δωσει.

ρε σεις!!! 1,20 η Εύα, 1,00 λέει η Αννούλα, αν μου πει δηλαδή γύρω στο 1,50 που υπολογίζω να σηκωθώ να φύγω και να μην δοκιμάσω τίποτα (γιατί αν τους φάμε ένα σκασμό γλυκά θα είναι ξεφτίλα να σηκωθούμε να φύγουμε έτσι????)!

αυτός Αννούλα πάντως ήταν όντως φτιάχτο μόνος σου, από το παντεσπάνι (εμείς δεν βάλαμε) μέχρι την κορυφή το πήγαμε στρώση στρώση! Κοίτα να δεις, τι τα θυμήθηκα τώρα, με αναγκάζετε να παραγγείλω κρέπα σοκολάτα! Σκασμένες!!!

Ελενακι, επειδη δουλευα σε ζαχαροπλαστειο, εχουν καποια στανταρ γλυκα και απο κει και περαα αν θες κατι αλλο, στο φτιαχνουν.

Εγω πηγα εκει που δουλευα και δεν πληρωσα ουτε τα γλυκα ουτε την τουρτα που ειχα για μετα.

Αν θυμαμαι καλα ειναι γυρω στο 1 ευρω το τεμ.

σε ποιο δουλευες;

Ευα, δεν φανταζεσαι, ομως...........

Οπως ειπα, δουλευα σε ζαχαρ. Οταν πρωτοπηγα, μεσα σε 1μηνα ειχα παρει 4 κιλα.

Ξερεις τι ειναι να βλεπεις την σοκολατα να τρεχει μπροστα σου καυτη????

Αχαχαχαχααχχχχχχ!!!!!!!!!! κολαση!!!!!!!!!!!

λοιπον Ελενακι μολις μιλησα με συνυφαδα και χοντρικα τους πηγε 1 ευρω ανα ατομο το παγωτο. εβαζε εννοειται και απο τις 3 γευσεις αν το ζηταγες και σε οτι ηθελες. και νομιζω ειχαν κανει συννενοηση αν καποιος ζητησει δευτερο να του δωσει.

Πλάκα κάνεις! Βρε Ευάκι στείλε πλιζζζζ τηλέφωνο με πμ!

Λοιπόν θα στείλω το απόγευμα τον Τάκη να ρωτήσει μόνο τιμή (ας ξεφτιλιστεί αυτός) και θα δούμε τι θα κάνουμε! αυτό με το παγωτό το γουστάρω περισσότερο!

Διαφημίσεις

Ευα, δεν φανταζεσαι, ομως...........

Οπως ειπα, δουλευα σε ζαχαρ. Οταν πρωτοπηγα, μεσα σε 1μηνα ειχα παρει 4 κιλα.

Ξερεις τι ειναι να βλεπεις την σοκολατα να τρεχει μπροστα σου καυτη????

Αχαχαχαχααχχχχχχ!!!!!!!!!! κολαση!!!!!!!!!!!

Θέλω να κυλιστώ σε καυτή σοκολάτα, θέλω να πέσω τα ανάσκελα από την πολύ ζάχαρη!!! Λυπήσου μας βρε αννούλα, αυτό είναι φαντασίωση!

ρε σεις!!! 1,20 η Εύα, 1,00 λέει η Αννούλα, αν μου πει δηλαδή γύρω στο 1,50 που υπολογίζω να σηκωθώ να φύγω και να μην δοκιμάσω τίποτα (γιατί αν τους φάμε ένα σκασμό γλυκά θα είναι ξεφτίλα να σηκωθούμε να φύγουμε έτσι????)!

αυτός Αννούλα πάντως ήταν όντως φτιάχτο μόνος σου, από το παντεσπάνι (εμείς δεν βάλαμε) μέχρι την κορυφή το πήγαμε στρώση στρώση! Κοίτα να δεις, τι τα θυμήθηκα τώρα, με αναγκάζετε να παραγγείλω κρέπα σοκολάτα! Σκασμένες!!!

το κουτακι το for ever ειναι ακριβο.

Μπορεις να βαλεις το απλο το πλαστικο, για να κατεβασεις λιγο την τιμη.

Θέλω να κυλιστώ σε καυτή σοκολάτα, θέλω να πέσω τα ανάσκελα από την πολύ ζάχαρη!!! Λυπήσου μας βρε αννούλα, αυτό είναι φαντασίωση!

Μαρη, θα το πιστεψεις οτι ειναι απο τις πιο τρελες μου φαντασιωσεις?

το κουτακι το for ever ειναι ακριβο.

Μπορεις να βαλεις το απλο το πλαστικο, για να κατεβασεις λιγο την τιμη.

εμεις ετσι το καναμε - ο αντρας μου κουτακι for ever δεν εβαζε με τιποτα στο μικρο!!! οποτε το βαλαμε σε απλο και ηταν μια χαρα. φαινοταν και η γαλαζια σαντιγυ απο πανω και ηταν πολυ ομορφα!

Ευα, αν ειναι τοσΑ τα χρηματα, αξιζει.

Πιο καλα το παγωτο!!!! Θα το ευχαριστηθουν ολοι!!!

Ειναι στο Περαμα. Α!!! Και τωρα και στο Κερατσινι, ανοιξε παγωτατζιδικο, διπλα απο το μαυρο προβατο.

Να πας να φας. Το φτιαχνει μονο με γαλα και κρεμα γαλακτος!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...