Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευάκι, πόσο οικονομικά δηλαδή? Από παλιότερη συζήτηση στο καφέ μας, έχω την εντύπωση ότι πάει γύρω στα 3,00/άτομο, για αυτό και δεν ασχολήθηκα καν. Κι εμένα μου ακούγεται ωραία σαν φάση!

Αννούλα ντίαρ, δεν ξέρω τι κυκλοφορεί τώρα, έχω όμως στο μυαλό μου να κάνω ότι έκανα και στην βάφτιση της Μυρτώς. Πήγαμε σε ένα φοβερό ζαχαροπλαστείο της περιοχής μας, διαλέξαμε κουτάκια (forever Friends) και το γλυκο το φτιάξαμε μόνοι μας! Όταν λέω το φτιάξαμε εννοώ, φάγαμε απίστευτους συνδυασμούς και "φτιάξαμε" στο τέλος ένα δικό μας! Αν θυμάμαι καλά ήταν κάτι σαν σοκολατόπιτα, με σιρόπι σοκολάτα και μπράουνις... Τεσπα, ήταν σοκολάτα με κόντρα σοκολάτα και ξανα μανά σοκολάτα (ότι μας αρέσει παραγγείλαμε όπως καταλαβαίνεις)! Πάντως το είχαν σχολιάσει θετικά όσοι ήταν φαν της σοκολάτας!!! Κάτι τέτοιο εχουμε σκοπό να ξανακάνουμε, να πάμε στο ίδιο ζαχαροπλαστείο, να φάμε απίστευτα γλυκά και να φτιάξουμε ότι μας έρθει!

Διαφημίσεις

ναι ρε συ, τόσα θα παραγγείλω!!! Αλλα ρε γμτ, αν έρθουν πχ 130 ατομα, θα περισσέψουν πολλά ρε γμτ! Και δεν αγχωνομαι μήπως δεν φαγωθούν, ούτε καν θα προλάβουν να μπαγιατέψουν, αλλά ρε γμτ, πολλά χαζά λεφτά σκορπάμε, είπαμε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουμε λίγο κράττει... Αυτήν την στιγμή δεν ξέρω καν αν αξίζει να δουλεύω, μετά τις διακοπές θα πρέπει να γράφουμε τα ημερήσια έξοδά μας και να δούμε τι μας γίνεται! Έτσι λοιπόν, στο γενικότερο πνεύμα της "συγκράτησης" έλεγα μήπως έπρεπε να παραγγείλουμε με σύνεση αλλά δεν πειράζει, το ξεκινάμε μετά την βάφτιση! (σκέψου να έρθουν 100 άτομα έτσι όπως το έχουμε κανονίσει και όλοι θα μας βρίζουν, τα άλλα 100 θα έρθω να σου τα αφήσω έξω από την πόρτα σου!!!)

Ευάκι, πόσο οικονομικά δηλαδή? Από παλιότερη συζήτηση στο καφέ μας, έχω την εντύπωση ότι πάει γύρω στα 3,00/άτομο, για αυτό και δεν ασχολήθηκα καν. Κι εμένα μου ακούγεται ωραία σαν φάση!

θα ρωτηση τη συνυφαδα και θα σε πω. νομιζω πως 3,00 ευρω το ατομο δεν ηταν με τιποτα!!

Διαφημίσεις

σφηνακια με προφιτερολ και σοκοφραουλα.

Μλκ τι μου κανεις μεσημεριατικα!!!!!!!

Και εχω σταματησει να τρωω γλυκα μπροστα στην Ελεν γιατι θελει κι αυτη!!!!!!!!

Ποσο περιπου θα σου κοστισει το κομματι απο αυτα που λες?

Ωπα, τα σχολιο για την πορτα μου δεν το ειχα δει!!!!

Σου ειπα, μην αγχεσαι!!!!!

Θα ανοιξει ο στομας και θα τα καταπιει!!!!!!!!!!!

Ευα, εσυ δεν παρεις τπτ!!!!! Εγω το ειπα πρωτη! Ενταξξξξξξξξξ????????????

χαχαχα ρε σεις, κι εγώ φτιάχτηκα μεσημεριατικα!

Αννούλα αν θυμάμαι καλά το 2007 είχαμε πληρώσει γύρω στο 1,30/τεμάχιο. Δεν χρέωνε έξτρα (αν θυμάμαι καλά και πάλι), κι εμείς για προφιτερόλ είχαμε πάει (φτιάχνει απίστευτο προφιτερόλ) αλλά μας πρότειναν να φτιάξουμε κάτι άλλο που θα μας αρέσει περισσότερο! Και να το ένα γλυκό πίσω από το άλλο, αλλεργικό σοκ από την σοκολάτα παραλίγο να πάθουμε εκείνο το απόγευμα! Πωπω, με βλέπω να πηγαίνω σήμερα κιόλας!

Ευα, εσυ δεν παρεις τπτ!!!!! Εγω το ειπα πρωτη! Ενταξξξξξξξξξ????????????

θα φας μαρη 100 γλυκα μονη σου;;;;;

θα βαλω την Ελεν & το Νικολα να σε κοιτανε και να σου λενε "μαμ" να δω τι θα κανεις!!! :D

χαχαχα ρε σεις, κι εγώ φτιάχτηκα μεσημεριατικα!

Αννούλα αν θυμάμαι καλά το 2007 είχαμε πληρώσει γύρω στο 1,30/τεμάχιο.

ελα ρε!! 1,30 πριν 3 χρονια; εμας μας πηγε νομιζω 1,20 του Νικολα φετος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...