Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

Ξεκινησαν οι καλοκαιρινες αποδρασεις ε;;; Τελεια!! Καλα να περασετε Μαρινα και Μυρτω.

Λιτσακι μου και συ να περασεις τελεια. Με το καλο να βαφτισεις τον ξανθουλη!!

Ελένη μου φοβερη η μικρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κουκλες.

Πολυ ησυχια εχει το καφε μας. Εφυγε Λιτσα, Μυρτω και Μαρινα και δεν κουνιεται τιποτα?

Τη γνωμη σας για κατι θελω. Την Κυριακη ο Θανος προτεινε να παμε μια βολτουλα οι τρεις μας. Δεν ξερω τι να κανω με το φαγητο της μικρης. Ολα τα γευματα (φρουτο , φαγητο, γιαουρτι) θα ειμαστε εκτος. Πως μπορω να της τα δωσω και αξιζει τον κοπο να παρω τοσα πραγματα μαζι μου ή να φαει κατι αλλο μια μερα?

1211708.png

1219295.png

Καλημερες!

Μαρω, η μικρη τρωει μονο αλεσμενα? Εκτος απο τα βαζακια με τα ετοιμα αλεσμενα φαγητα που θα μπορουσες να παρεις μαζι σου, θα μπορουσες να παρεις το φαγητο της ετοιμο αλεσμενο και το απογευμα να της δωσεις τοστ στο χερακι να τρωει... Αυτο στην περιπτωση που τρωει μονο αλεσμενα (το τοστ μην το φοβηθεις, αυτο ηταν το πρωτο που εδωσα στον μαλλια οταν ετρωγε ακομα αλεσμενα)... Αν τρωει και κανονικο φαγητο μην τρελλαινεσαι, πατε σε ταβερνα το μεσημερι και παραγγελνεις κατι του στυλ γεμιστα ή μουσακα ή ψαρακι με πατατουλες... Τωρα για το φρουτο δεν ξερω τι να σου πω, το πολυ πολυ να μην φαει φρουτο μια μερα...

Καλημερες!

Μαρω, η μικρη τρωει μονο αλεσμενα? Εκτος απο τα βαζακια με τα ετοιμα αλεσμενα φαγητα που θα μπορουσες να παρεις μαζι σου, θα μπορουσες να παρεις το φαγητο της ετοιμο αλεσμενο και το απογευμα να της δωσεις τοστ στο χερακι να τρωει... Αυτο στην περιπτωση που τρωει μονο αλεσμενα (το τοστ μην το φοβηθεις, αυτο ηταν το πρωτο που εδωσα στον μαλλια οταν ετρωγε ακομα αλεσμενα)... Αν τρωει και κανονικο φαγητο μην τρελλαινεσαι, πατε σε ταβερνα το μεσημερι και παραγγελνεις κατι του στυλ γεμιστα ή μουσακα ή ψαρακι με πατατουλες... Τωρα για το φρουτο δεν ξερω τι να σου πω, το πολυ πολυ να μην φαει φρουτο μια μερα...

Εκτος απο ψωμι, παξιμαδι, μπισκοτο και αλλα τετοια δεν της εχω δωσει ακομα κανονικο φαγητο. Οχι οτι θα εχει προβλημα, θα τα καταφερει πιστευω να τα φαει ολα. Δεν θα αλειωθει τα φαγητο αν το παρω ετοιμο αλεσμενο μεσα στο αυτοκινητο απο το πρωι? Αυτο με προβλξματιζει περισσοτερο.

1211708.png

1219295.png

Καλημερα!!!!!!

Μαρω μου, μην παρεις απο το σπιτι αλεσμενο φαγητο.

Εκτος κι αν εχεις ψυγειακι , αλλ αμετα πώς θα το ζεστανεις?

Αυτο που σου λεει η Ελενη, ειναι ετοιμα βαζακια που τα πουλανε τα σουπερ.

Εγω δεν της εχω δωσει.

Αν τρωει μπισκοτακια κτλ, μπορεις στην ταβερνα που θα πατε να παρεις πατατες βραστες ή τηγανιτες, κολοκυθακια και κανα μπιφτεκακι, τροφες που ειναι μαλακες και μπορει να της μασησει.

Διαφημίσεις

κοριτσακι παρε βαζακια με ετοιμο φαγητο και φρουτοκρεμα, παρε ισοθερμικο τσαντακι που διατηρει τη θερμοκρασια και βαλε μεσα γιαουρτακια, παρε κανενα μπισκοτακι και ετοιμη για βολτα!!

δωστης ετσι και κατι απο αυτα που θα φατε εσεις για δοκιμη, πχ ντοματουλα σαλατα, ρυζακι, πατατουλες.

καλα να περασετε!!!

Ηρθα κ εγω, είμαστε στο εξοχικο του πεθερου αλλα μεσα στον πολιτισμο κ την τεχνολογια....

Αν κ με τρωει να απαντησω σε Μαρινα κ Ελενη δεν το κανω για να μην το επαναφερουμε....αν κ δεν ειναι του χαρακτηρα μου το αφηνω να πεσει κατω.

Χτες κανμε τις εξετασεις της μικρης, τσιριξε ολιγον αλλα της περασε κ αποτελεσματα την Τριτη. ειχε και κατι πιο ειδικες γα να δουμε με το βαρος τι παιζει που δεν τις καλυπτει κανενα ταμειο κ θα πληρωσω 125Ε!!!! τι να κανουμε...ολα για το παιδι μου χαχαχαχα

Εδω μια χαρα...το Μελινακι ξελυσαει στο μπουσουλημα κ το μπανιο κ ολη μερα γυρνοβολαει, μαλλον της εχει κοπει λιγο η ορεξη γιατι τρωει σχετικα λιγο αλλα οκ μικρο το κακο, οταν πεινασει θα φαει, αποφασισα να γινω πολυ κουλ....τελος. Κ χτες το βραδυ ζοριστηκε λιγουλακι να κοιμηθει, αλλαγη περιβαλλοντος κ οχι στο κρεβατι της αλλα μια δυο τρεις, λιγο αγκαλιτσα εεε κοιμηθηκε.....σου λεει τι θα κανω ξυπνια θα μεινω? εχει πιασει το νοημα το παιδι μου....πρεπει να μαθω να βολευομαι λεει γιατι εμπλεξα με τρελους....

Μαρω συμφωνω κ εγω...βαζακια κ εισαι μια χαρα. Κ εμεις χτες τελικα φυγαμε πο νωρις απο οτι υπολογιζαμε κ της εδωσα βαζακι σε μια ταβερνουλα που σταματησαμε, μια χαρα το εφαγε λιγο παραπανω απο το μισο.

Καλα να περασετε Μαρω κ Μαρινακι!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημερα κορες!!!!!

Ειμαι τα χαλια μου τα μαυρα.

Η μικρη μου σηκωσε ενα ξαφνικο πυρετο εχτες το απογευμα στις 7 και συνεχιζουμε.......

Μονο πυρετο, τπτ αλλο!!!!

Εφτασε μεχρι 38,7 . Το ντεπον, δεν της τον κατεβαζει αμεσως αλλα μετα απο καμια-μιαμιση ωρα!

Ορεξη εχει, διαθεση οχι και πολυ.

Αυτα τα ωραια.......

Καλημερες κουκλες!!!

Αννουλα, μιλησες με την παιδιατρο? Δεν θα ειναι τιποτα μωρε, ειναι κι αυτος ο σκατοκαιρος, μια ετσι μια γιουβετσι! Μην τρελλαινεσαι, ετσι ειναι τα πιτσιρικια, απο το πουθενα σηκωνουν εναν πυρετο για πλακα...

Περαστικα κι αγυριστα στην ομορφη, να μας πεις καλα νεα συντομα...

Διαφημίσεις

Καλησπερα! Πως ειστε Αννουλα μου? καλυτερα ελπίζω!!!

Εμεις καλα αν εξαιρεσετε οτι εχουμε κηρυξει απεργια πεινας....τα φρουτα οοολα αλλα μεσημερι καμια 10ρια μπουκιες με το ζορι κ το απογευμα 4 κουταλιες ανθος αραβοσιτου κ μετα τπτ....βεβαια ολη μερα τσιμπολογαει διαφορα...

Σε λιγακι θα ετοιμαστουμε να βγουμε για φαγητο...θα πιει γαλα πριν φυγουμε κ μετα βουρ για εξω...

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημερες κουκλες!!!

Ηχθεσινη μερα ηταν χαλια, η μικρη σε καποια φαση μου σηκωσε 39,3 και της επεσε με πονσταν.

Μιλησα με δρ, μαλλον ιωση ειναι, αλλα για να ηρεμησω θα κανω και μια καλλιεργια μην τυχων εχουμε καμια ουρολοιμωξη.

Θα με τρελλανουν ολοι!!

Μου λενε δοντια. οκ, ρε παιδια, κανουν δεκατα αλλα πυρετο δεν νομιζω. Τι λετε κι εσεις?

Ευχαριστω για τα περαστικα.

Απο τοτε που βαφτιστηκαμε, ολο κατι εχουμε!!!!!!

Α!! Ξεχασα να πω οτι απο το βραδυ ειναι απυρετη!!

Επισης, σημερα δεν βαφτιζεται και ο ξανθος μας???

Να μας ζησει Λιτσακι!!!!!!!

Λιτσακι μου, να σου ζησει ο Γιωργακης, να ειναι παντα γερος γερος γερος και εσυ να τον καμαρωνεις παντα! Θελω λεπτομερειες της βουτιας, πως ηταν, η συγκινηση, το κλαμα, ΟΛΑ!!! (ετρεχα ολη μερα, σε πηρα τηλ. αργα αλλα δεν το σηκωσες...)

Αννουλα, οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν δεχονται οτι τα δοντια κανουν πυρετο, οι παλιες μανουλες ομως λενε οτι κανουν... Κι η Μυρτω μεχρι να χρονισει εκανε δυο φορες ενα 38 στα ξεκουδουνα και τρεχαμε για καλλιεργεια ουρων... Δυο μερες μετα εσκαγε δοντι... Τι να πω, το θεμα ειναι οτι η Λαμπουσα ειναι καλα τωρα! Αγυριστα να ειναι!!!

καλημερα & καλη εβδομαδα!!

Λιτσακι καλοφωτιστος ο ξανθος, επισημως πια Γιωργος!! να τον χαιρεστε!

Αννα περαστικα στο μωρο, ελπιζω να μην εχετε πυρετουλη!

Αννα θα συμφωνησω μαζι σου, αν το παιδι εφτασε μεχρι 39,3 δεν ειναι δοντια. ιωση θα ειχε το μαναρακι.

ρε γμτ αυτο το πραγμα να λενε ολοι πως πονανε τα δοντια του μωρου σαν τη λυση για ολα μου τη δινει!!

νομιζω πως ειναι η ευκολη δικαιολογια για τη γκρινια, τη δυστροπια κλπ κλπ των μωρων.

ειναι δυσκολα στον υπνο και ξυπνανε το βραδυ, ααααα τα δοντια φταινε!!

ειναι γκρινιαρικο, ααααα τα δοντια του!

δεν τρωει, αααα τα δοντια του!!

αυτα. μπηκα φωρτο πρωι πρωι :tongue:

Χαχαχαχα!! Ευακι, θα σε παρω δικηγορο!!!!!!!!

Καλημερα καταρχην!!!!

Εμεις ειμαστε καλυτερα, δεν σηκωσε αλλο πυρετο, αλλα σημερα θα την παω δρ να την δει.

Ελπιζω να περασατε ωραια το σκ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...