Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Να πω και γω περαστικα στο Μελινακι. Αν και μου φαινεται οτι ειναι δοντια!!!

Για να εστειλε λουλουδια θα ειχε τυψεις! Και γω μαζι σου!!

Λιτσακι οποτε θες μας λες...

Ασχετο αλλα δεν μπορω να στειλω πμ...Ελενη μηπως σου ηρθε τιποτα;;;

Ρε συ Μαρινα!!! Πλακα κανεις τωρα, πραγματικα θελω να σε υποστηριξω αλλα ρε συ, κι εσυ αν ησουν στην θεση του αυτο θα ελεγες!!! ελεος δηλαδη, εσυ ειδικα δεν πιστευεις σε λογια και γκαντεμια!!! Τα καλα και τα συμφεροντα! Και σου εστειλε λουλουδια για αυτο? ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ!!!

εσύ ΤΕΡΜΑ!! αν σου ξαναπω εγω το προβλημά μου να μου τρυπησεις τη μύτη και τον αφαλό!!

αμα πια!!! μια φορά να με στηρίξεις ΜΙΑ!!! τι ζητάω πια;;;!!!!!

φίλη σου λέει μετά....!!!αιντε άιντε!! ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ - ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ και πολύ σου είναι!!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Το Μελινακι εχει παλι πυρετο 38...σε λιγο ετσι κ αλλιως φευγει απο τον σταθμο οποτε δεν εχει νοημα να παω να την παρω.

Γμτ.....να δω αν ειναι ετσι αυριο πως θα την αφησω στην κουνιαδα μου να παμε στο γαμο....δεν μας θελει αυτος ο γαμος....κ οχι τπτ αλλο ο αντρας μου θα χαρει κ εγω θα σκυλιασω.....

Ο πεθερος ηταν να φυγουν για το εξοχικο κ καθονται να μας βοηθησουν να βρουμε σπιτι....πηραν κ σε ενα μεσιτικο που παιρνει αμοιβη μισο ενοικιο κ το σκεφτομαστε σοβαρα.....δεν αντεχω να ξεκοκαλλιζω εφημεριδες.....

Λιτσακι οοοοοτι κ να εγινε εγω μαζι σου, οταν θελησεις πες μας!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

http://webtv.antenna.gr/webtv/categories?cid=3112

αχ το βρηκα, δειτε το αποσπασμα απο το χθεσινο επεισοδιο 23/06!!! Δειτε please!!!!!!

εδω φορτωνει τα ζωα μου αργα κ την ειδα μονο καθιστη

πολυ μουντο για τα δικα μου δεδομενα, αλλα σαν στυλ αυτο που περιγραφεις μου αρεσει - στο υφασμα ειναι η διαφωνια μου....αλλα επιφυλασσομαι να το δω σε αλλη οθονη κ ορθια κ θα επανελθω

νομίζεις κατάλαβα τι έγινε; εκεί που έπινα ωραία-ωραία το πρωινό μου καφεδάκι πάνω στον άσπρο καναπέ, εμφανίστηκε ο γκαντεμόσαυρος κ μου λέει πρόσεχε μην το χύσεις! και εκείνο το δευτερόλεπτο μου'πεσε!!!

ε αφού τον σιχτήρισα, γυρνάει κ μου λέει : εγώ φταίω που είσαι άχρηστη;

εεεε από τότε δεν του ξαναμίλησα...(σημειωτέον μολις είχα κάνει γεμιστά που μου ζήτησε και πίτσα για το βράδυ που είχε μπάλα κ είχε καλέσει ως συνήθως τους φίλους του!! όλα από τα χέρια της άχρηστης!)

εγω μαζι σου.....αυτος φταιει γιατι σε γκαντεμιασε!!! ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑ

Ευχαριστώ μυρτώ μου...μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...τελικά..!!

πάντως να σου πω φοβερό το πεθερίδιο ε; δεν πήγε διακοπές για να σας βοηθήσει;

οι δικοί μου θα πήγαιναν τις διακοπούλες τους φυσικά κ μετά θα θεωρούσαν ότι βοήθησαν κιόλας...

Mo09p3.png

το είδα...τέλειο..τι να πω..θα έχω το νου μου αν το πετύχω πουθενά θα σε πω..αλλά ετσι που το βλέπω στανταρ θα βρεις νουμεράκι

Αληθεια σου αρεσε ετσι? Κι εγω νομιζω οτι θα βρω νουμερο, τι στο καλο??? Ρε συ, σημερα σκεφτομουν, μηπως να το ραψω???

εσύ ΤΕΡΜΑ!! αν σου ξαναπω εγω το προβλημά μου να μου τρυπησεις τη μύτη και τον αφαλό!!

αμα πια!!! μια φορά να με στηρίξεις ΜΙΑ!!! τι ζητάω πια;;;!!!!!

φίλη σου λέει μετά....!!!αιντε άιντε!! ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΣΤΗ - ΠΑΜΠΑΛΑΙΑ και πολύ σου είναι!!!!

Οχι κοριτσακι μου, δεν θα αντεξω να το περασω δευτερη φορα!!! Ο παλιοαντωνης, ο παλιογκαντεμης, τι τον θελεις στο σπιτι ειδικα οταν πινεις καφε στον ασπρο καναπε??? Αφου τον ξερεις τι καλτσας ειναι!!! Τιποτα, σε αλλον οροφο εσυ και σε αλλον αυτος οταν πινετε καφε, αχχχχ κοριτσακι μου τι τραβας!!! Και ξεφτιλα, λουλουδια ηταν αυτα που σου εστειλε??? Κανονικα θα επρεπε τουλαχιστον 100 λευκα τριανταφυλλα, σαν το χρωμα που ειχε ο καναπες! Τι να σου πω Μαρινακι μου, δεν εχω λογια με αυτον που πηγες και παντρευτηκες! Ξερεις τι διακριτικη που ειμαι, αλλιως θα ελεγα κι αλλα!!!

(το εσωσα τωρα??? Εεεεε καλη μου λατρεμενη, μοναδικη φιλεναδα???)

Μυρτουλα, μεχρι 38 δεν ειναι πυρετος, ας την κανει ενα ντουζακι ο (φοβερος, τρομερος, λατρεμενος) Χρηστος και ισως πεσει... Τετοιον χαζοπυρετο μου εκανε κι ο μαλλιας την προηγουμενη εβδομαδα... Περαστικουλια της μωρε!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ μυρτώ μου...μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...τελικά..!!

πάντως να σου πω φοβερό το πεθερίδιο ε; δεν πήγε διακοπές για να σας βοηθήσει;

οι δικοί μου θα πήγαιναν τις διακοπούλες τους φυσικά κ μετά θα θεωρούσαν ότι βοήθησαν κιόλας...

Ναι απο πεθερικα ψωνισα καλα γενικως κ ευτυχως, οκ εχει ο καθενας τα στραβα του αλλα δεν ειναι σημαντικα...χαζομαριτσες ειναι ψιλοσπαστικες ωρες ωρες αλλα χαζομαριτσες

Ο πεθερος κ η παραπεθερα δεν δουλευουν οποτε το να φυγουν απο δευτερα αντι για αυριο δεν τους λεει κατι...δεν χανουν κατι ιδιαιτερο δλδ...

ενω στους γονεις μου μια που ειπα οτι μετακομιζουμε κ μια που το ξεχασαν...οκ δεν μπορουν να βοηθησουν γιατι οταν εχεις μεγαλωσει σε δικο σου σπιτι κ δεν εχεις ποτε ασχοληθει με το θεμα δεν μπορεις, αλλα μια ερωτηση "παιδια τι γινεται? ειδατε τπτ? αξιζει τπτ?" δεν βλαπτει....τεσπα χαζοπαραπονακι ειναι αυτο

Τζενακι (με αυτα και με αυτα τωρα διαβασα το ποστ σου) μου ηρθε το πμ σου!!! Θα το εξετασω το βραδυ με τον Τακη, το απογευμα θα παμε τελικα να παραγγειλουμε μπομπος και προσκλητηρια, το βραδυ να δουμε αυτο που μου εστειλες, αντε να τελειωνουμε με την βαφτιση!!!! Δεν μπορω να ασχοληθω αλλο! Ευχαριστω κουκλιτσα!!!

μυρτούλα μου συγγνώμη που θα στο πω...αλλά όπου κ αν εχεις μεγαλώσει μια εφημερίδα να σημειώσεις 2 αγγελίες για το ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ δεν ειναι δα και τοοοοσο δύσκολο...

αδιανόητο μου φαίνεται μεθαύριο να μετακομίζει το εβελινάκι κ εγώ να το παίζω κινέζος...

καθόλου χαζοπαράπονο...εγώ θα είχα στραβώσει...:(

Mo09p3.png

ναι, αν οι γονεις της μυρτως εδιναν σημειωμενες εφημεριδες στην κορη τους θα γινοταν ο χαμος με τον γαμπρο επειδη και καλα επεμβαινουν στην ζωη τους!

Ειναι περιεργη η σχεση, ισως θα επρεπε να ρωτησουν και να δειξουν ενδιαφερον αλλα μεχρι εκει! Εγω θα βιδωνομουν αν με επρηζαν (καλη ωρα οπως εσυ θα πρηζεις την Εβελινα μεθαυριο) με σπιτια και ερωτησεις αν δεν τους το ειχα ζητησει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...