Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λιτσακι μου γλυκο, φαση ειναι θα περασει γιατι απο οτι καταλαβα δεν ειναι μονο το σεξ, σου την εχει δωσει γενικως.

Κανε λιγο υπομονη, δεν θα παρετε αδεια το καλοκαιρακι να ξελαμπηκαρετε λιγουλακι?

Ελενακι, οταν εκανα εγω τα προσκλητηρια ετσι μου τα εδωσαν, ευτυχως που βαλαν και φακελους να μην τρεχεις, παντως ρωτα τους, γιατι ειναι και λιγο "οτι να ναι" οι τυποι!!!

Το δωρο της κουμπαρας, καλο μου ακουγεται, αλλα αν δεν τα φοραει αυτα?

Μυρτω, σε παρακαλω, ασε τον ανθρωπο ησυχο, τον εφαγες πια!!!!!

Καλα, το να μην γουσταρει την μανα της νυφης, πρωτη φορα το ακουω σαν δικαιολογια για να μην παει καποιος σε γαμο!!!! Απιστευτος ο Χρηστος!! Ακου τι σκεφτηκε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλο!! Τι μου κάνετε κοριτσάρες μου. Μου λειψατε, αλλα εχω απιστευτη δουλεια και τα εχω παιξει! Δεν ειμαι και στην καλυτερη ψυχολογια γενικα...

Παω να διαβασω τι εχετε γραψει, και τα ξαναλεμε!!

(χαχαχα ξεχασα πριν να το αναφερω, ΛΑΤΡΕΥΩ ΧΡΗΣΤΟ!!!)

Ναι καλα...ημουν ΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟΥΡΗ!!!

Αδικο που δεν παει την μανα της δεν εχει, η γυναικα ειναι ανεκδιηγητη, ουτε εγω την παω, ουτε οι γονεις μου (ειναι οικογενειακοι φιλοι χροοοοοονια) ουτε κανεις απο ολο τον κυκλο μας.....αλλα σιγουρα αυτο ΔΕΝ ειναι δικαιολογια για να μην θες να πας σε ενα γαμο, κ στην τελικη δεν πας για την μαμα αλλα για την νυφη!!!

Εμεις περναμε την φαση μπαλακια μια φορα την εβδομδα, βεβαια ειμαστε σε καλο δρομο, τεινουμε στο 2-3 την εβδομαδα.....

για τα σκουλαρικια (αν κ φοραω) δεν τρελαινομαι

προτιμω κατι σε ρολοι καλο

εμεις στην κουμπαρα δωσαμε χρηματα για ενα διημερο που ηθελαν

στον κουμπαρο πηραμε κατι για την φωτογραφικη του μηχανη (ενα εξαρτημα που κανει κατι δεν ξερω τι - ασχολειται πολυ με φωτογραφια κ σχολη κλπ)

στο γαμο στην κουμπαρα ρολοι κ στον κουμπαρο στερεοφωνικο αυτοκινητου

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

εεε τι περίμενες ρε μυρτώ??? να σε υποστηρίξει καμμία εδω;;; δε νομίζω...

εμείς στη νονά της μικρής πήραμε λαπτοπι. (εγώ σκουλαρίκια ποτέ μου δεν έχω φορέσει αν κ για δώρο καλό μου ακούγεται αααν φοράει - προτιμώ ρολόι ασυζητητί)

που είσαι ρε τζενάκι; όλα καλά; γιατί κοπελιά έπεσες; (αν σου κανε τπτ ο αντρας σου μην το λες εδω...όλες μαζί του θα είναι!)

Mo09p3.png

Ελένη μια χαρα ειναι οι μπομπο και τα προσκλητηρια που σου ειπαν τα κοριτσια!Οτι χρειαστεις για τον φωτογραφο μου λες!Εμεις στους κουμπαρους πηραμε εναν πινακα!

Λιτσακι μου πολυ ωραιο το φορεμα (δεν θυμαμαι αν στο ειπα)

Μαρινα μου τελειες οι φωτο. Θεες και οι τεσσερις!!

Και μεις αυτες τις μερες δεν ειμαστε και πολυ στα καλα μας. Χθες και μεις Μυρτω μπορουσαμε να τσακωθουμε ετσι ανευ λογου!

Οταν ημανε εγγυος, δεν με πλησιαζε καν!!!

Συνολικα το καναμε 2-3 φορες κι αυτες πολυ πολυ ησυχα, δεν μας αρεσε και δεν το ξανακαμε!!! Χαχαχαχα!!!

εγώ πάλι όταν ήμανε έγγυα!! κάναμε 0,5 φορά!!! και λέω μισή γιατί από την τρομάρα μας ούτε κατάλαβα αν μπηκε τι και που!!!!!!!χαχαχαχα!!! ωραίες εποχές!!!

Mo09p3.png

που είσαι ρε τζενάκι; όλα καλά; γιατί κοπελιά έπεσες; (αν σου κανε τπτ ο αντρας σου μην το λες εδω...όλες μαζί του θα είναι!)

Μπα τιποτα δεν μου εκανε και αυτος ο κακομοιρης. Απλα ειναι δυσκολη βδομαδα...πρεπει να ειναι και αναδρομος ο Ερμης...κατι τετοιο τελος παντων..

Εγω οταν ημουνα εγκυος καναμε αλλα οχι πολλα πραγματα. Δεν ειχα και πολυ ορεξη!! Η κολλητη μου που ειναι εγκυος εχει τρελλη ορεξη...Κανουνε κανονικοτατα μην πω περισσοτερο απο πριν. Και αναρωτιεμαι που την βρισκει την ορεξη!!!

Διαφημίσεις

εγώ πάλι όταν ήμανε έγγυα!! κάναμε 0,5 φορά!!! και λέω μισή γιατί από την τρομάρα μας ούτε κατάλαβα αν μπηκε τι και που!!!!!!!χαχαχαχα!!! ωραίες εποχές!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!! 0,5??? Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

χαχαχα εγω ειμαι οι ολες που υποστηριζουν τους αντρες??? Καλε μονη μου ειμαι, οι υπολοιπες λυσσατε και τους περιμενετε στην γωνια!!! Αλλα ο Χρηστος ειπαμε, ειναι η αδυναμια μου!!! Και ρε συ Μυρτω, ολο σε εκνευριζει αλλα μονη σου το λες οτι εχει δικιο! Και ναι, ειναι λιγο τραβηγμενο να μην θελεις να πας σε εναν γαμο επειδη θα δεν γουσταρεις την μαμα της νυφης, αλλα αν η μαμα της νυφης μπερδευεται παντου και ειναι στα μεσα και στα εξω του γαμου, εχει ενα δικιο ο χριστιανος! Εγω που δεν θελω να παω την Κυριακη σε μια βαφτιση επειδη θα ειναι η πεθερα μου μαλλον και ολοι οι πενταμορφοι, τι να πω??? (προτεινω να γινει ο Χρηστος μελος στο καφε μας για να μπορω να συνεννοηθω επιτελους με εναν ανθρωπο!!!)

Ολες λετε ρολοι ε? Μωρε νομιζω οτι εχει αρκετα και μαλιστα καλα ρολογια! Εγω παλι δεν τρελλαινομαι και δεν τα προσεχω, θα την ρωτησω ομως! Αλλα ρε σεις, τα συγκεκριμενα σκουλαρικια ειναι τοοοσο διακριτικα, διαχρονικα και φινετσατα, σας ειπα μεχρι κι εγω φοραω... Τεσπα, θα την ρωτησω μαλλον και αν τελικα θελει ρολοι θα πρπει να μου πειτε και ποιο να παρω...

Μολις με επιασε η μεση μου... Τι θελω και λεω ποσο καλα ειμαι???

Μα γιατι ρε Μαρινα, αδικο εχω? οταν εδω κ ενα χρονο με πρηζει δεν θελω κ δεν θελω κ ξαφνικα σκαει βαρδια εεεε εγω φταιω? τον εσωσε που καταφερε να την αλλαξει....

Εμεις οταν ημουν εγγυος ειχα τρελλες ορεξεις κ ειχαμε κ το οκ του γιατρου. Το πρωτο τριμηνο καναμε αρκετα, μετα εφυγε κ γυρισε κ με βρηκε με κοιλια (στον 7ο) κ του ηρθε καπως....αλλα πες πες τον καταφερα κ καναμε 4-5 φορες με αποκορυφωμα το βραδυ πριν γεννησω....μια χαρα ηταν, ειχαμε βρει νεες στασεις ουυυυυ!!!! χαχαχα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Αααα! Να σας πω κατι!!!

Δεν θα με τρελλανετε εσεις!!! Τρελενομαι καιμονη μου, δεν σας εχω αναγκη!!!

Παιρνω το μερος των κοριτσιων, μου την λετε!!!

Παιρνω το μερος των αντρων παλι μου την λετε!!!

Τι θετε πια!!!!

Οταν ημουν εγκυος στην Μυρτω το καναμε σαν τα σκυλια!!! Μιλαμε οτι τον ξυπνουσα αξημερωτα, το εβλεπα στον υπνο μου!!! Η χαρα του Τακη ηταν αυτη η εγκυμοσυνη... Το σταματησαμε στα μεσα του 6ου μηνα επειδη εκανα συσπασεις...

Στην εγκυμοσυνη του μαλλια το καναμε σιγουρα μια φορα, νομιζω οτι ξεκινησαμε και δευτερη αλλα δεν θυμαμαι το τελος της (αν ειχε)... Καμμια διαθεση για ολο αυτο, ουτε να το σκεφτω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...