Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μυρτω, το θεμα ειναι απο ποιον επηρεαζεσαι.

Αν ειναι ο Χρηστος ή και καποια λιγα ατομα, αυτο μπορει να δειχνει, απλως οτι τους εμπιστευεσαι..

|Αν ομως αυτο γενικευεται, ναι, οντως εισαι ο,τι του φανει του λολοστεφανη!!!!

Χαχαχα!! ελπιζω να μην παρεξηγιεσαι, εεεεεεε?????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαι λιγο - λιγο ομως - οπου φυσαει ο ανεμος.....τι να κανουμε

ναι δεν βλεπεις πως παρεξηγιεμαι......κομμενη κ σε εσενα η καλημερα (ηδη την εχω κοψει απο την μαγδα που ειναι η κακια αγοραστης που βγαζει εξω τον ενοικο)

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Χαχαχα!!!!!!!!

Μυρτω, αν εισαι λιγο, πολυ λιγο, δεν πειραζει.

Εμενα μου εχει τυχει να χαλασω φιλια για τον αντιθετο λογο.

Σε καποιες αποψεις ειμαι πολυ καθετη, θα το συζητησω, αλλα το μυαλο μου δεν αλλαζει με τπτ!!

Τωρα ειδα τα μειλ!!

Λιτσακι, το φορεμα το μπλε-μωβ θα βαλεις στην βαφτιση ε?

Εισαι εσυ, κοριτσι μου!!!!!!

Πλυ ωραιο!!!!!

Ευα, με αρρωστησες με το φουα γκρα, πραγματικα σου μιλαω, αρρωστησα!!!!!!

καλημερααααα!!

με πηζουνε λιγο σημερα στη δουλεια, τωρα κανω διαλειμμα για φρουτακι και σας διαβαζω!!

ρε κοριτσια δε νομιζω οτι υπαρχει αντρικος υπολογιστης που να μην εχει φωτο & βιντεο .....πονηρου περιεχομενου! ο δικος μας εχει σιγουρα πολλα, τα κατεβαζει ο καλος μου.

εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει, απο τη στιγμη που το ερωτικο μας κομματι λειτουργει καλα.

βεβαια ολα αυτα ειναι πολυ υποκειμενικα, ο καθενας οπως το βλεπει. ολοι μας οι φιλοι και οι γνωστοι παντως αντρες εχουν αναλογη ασχολια.

φιλη Μαρω μηπως να το παρεις ετσι λιγο πιο χαλαρα;

ας πουμε εμεις οι γυναικες χαζευουμε την κορμαρα του Μπραντ Πιτ, τους κοιλιακους του Ντειβιντ Μπεκαμ (πεθαινω!!!!), τον υπεροχο Χιου Τζακμαν.....και αλλους πολλους. ;)

Διαφημίσεις

καλα σε καποια πραγματα ειμαι κ εγω πολυ καθετη

αλλα σε πραγματα που δεν εχω για τον Α ή Β λόγω σχηματισμενη κ απολυτη αποψη μπορεις να με επηρεασεις.....

καλημερααααα!!

με πηζουνε λιγο σημερα στη δουλεια, τωρα κανω διαλειμμα για φρουτακι και σας διαβαζω!!

ρε κοριτσια δε νομιζω οτι υπαρχει αντρικος υπολογιστης που να μην εχει φωτο & βιντεο .....πονηρου περιεχομενου! ο δικος μας εχει σιγουρα πολλα, τα κατεβαζει ο καλος μου.

εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει, απο τη στιγμη που το ερωτικο μας κομματι λειτουργει καλα.

βεβαια ολα αυτα ειναι πολυ υποκειμενικα, ο καθενας οπως το βλεπει. ολοι μας οι φιλοι και οι γνωστοι παντως αντρες εχουν αναλογη ασχολια.

φιλη Μαρω μηπως να το παρεις ετσι λιγο πιο χαλαρα;

ας πουμε εμεις οι γυναικες χαζευουμε την κορμαρα του Μπραντ Πιτ, τους κοιλιακους του Ντειβιντ Μπεκαμ (πεθαινω!!!!), τον υπεροχο Χιου Τζακμαν.....και αλλους πολλους. ;)

Βρε κοριτσακι, συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Αν εσυ κατεβαζες τον Χιου Τζακμαν με την μαλαπερδα εξω, δεν θα στην ελεγε ο καλος σου?

Δεν ειναι κακο να εχει ο υπολ. ενα τετοιο φακελο, αρκει να χρησιμοποιειται για την καλοπεραση και των δυο.

Ποιος δεν ειδε την Τζουλια? Ολοι οι αντρες του ντουνια την ειχαν.

Για το πιο κατω ποστ, δεν τρωω.

Φαντασου αν ετρωγα τι θα ειχα παθει τωρα.

Για αυτο τον λογο κατι βιντεακια που δειχνουν γουρουνια και μοσχαρια, που τα τρωω, δεν τα χω δει ποτε!!!

δλδ συγγνωμη....σου ειπε σταματησα αλλα που κ που κατεβαζω φωτο???

σορρυ κιολας αλλα αυτο δεν ειναι λιγο θρασσος....???

ρε κοπελια στειλε λιγο την μικρη στην πεθερα, στην μαμα καπου, βαλε τα σεξυ - προστυχα εσωρουχα σου κ καντε μια φωτογραφηση να εχει να χαιρεται......θα λυσετε το προβλημα σας!!!!!!

ΥΓ. προσπαθω να ελαφρυνω το κλιμα μην βαρεσετε.....

Μυρτω μου, τωρα που το ανεφερες, μου ειπε μια μερα που ημουν πολυ χαλια οτι μολις κοψει λιγο η δουλεια στο ξενοδοχειο θα με παρει, θα κλεισει μια σουιτα με πισινα και θα περασουμε ενα δυημερο τα δυο μας. Λες να ειναι η λυση του προβληματος αυτη τελικα?

Κι εγω ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος. Μππορει να με κανει ο αλλος οτι θελει. Επηρεαζομαι παρα πολυ.

Ευακι προσπαθω να το παρω λιγο πιο χαλαρα αλλα ζηλευω:oops:

Αννα μου δεν μπορει να δουμε μαζι ταινια και μετα.... Ντρεπεται.

1211708.png

1219295.png

Μυρτω μου, τωρα που το ανεφερες, μου ειπε μια μερα που ημουν πολυ χαλια οτι μολις κοψει λιγο η δουλεια στο ξενοδοχειο θα με παρει, θα κλεισει μια σουιτα με πισινα και θα περασουμε ενα δυημερο τα δυο μας. Λες να ειναι η λυση του προβληματος αυτη τελικα?

Ισως..

Αντε να κανετε, να δουμε!!!!

Κι εγω ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος. Μππορει να με κανει ο αλλος οτι θελει. Επηρεαζομαι παρα πολυ.

Ευακι προσπαθω να το παρω λιγο πιο χαλαρα αλλα ζηλευω:oops:

Αννα μου δεν μπορει να δουμε μαζι ταινια και μετα.... Ντρεπεται.

Λοιπον, οταν το διαβασα αυτο γελασα, λεω δεν ειναι δυνατον....

Και κατευθειαν σκεφτομαι:

Μηπως ειναι αυτη η πηγη του "κακου"?

Μηπως ο Θανος δεν ειναι απελευθερομενος πανω στο θεμα του σεξ και βλεποντας αυτες τις ταινιες αισθανεται καπως διαφορετικα, πιο ωραια?

Οταν χμ, γκουχ, κανετε σεξ, προτιμα να κανει καποια καθιερομενα πραγματα, που τα εχετε κανει και σας αρεσουν?

Η κανετε καθε φορα και κατι αλλο?

Σορυ, πολυ προσωπικες ερωτησεις, αλλα μπας και βγαλουμε καμιαν ακρη!!!

Η λυση δεν ξερω αν ειναι αλλα σιγουρα θα σας κανει καλο....ενταξτε κ την φωτογραφιση στο προγραμμα χαχαχα

Εμεις παλια που ειχαμε nova κανοντας ζαπιγνκ αργα το βραδυ πεφταμε πανω σε διαφορα....το αφηναμε για λιγο καμια φορα :oops: κ μετα μια χαρα μπαλακια....με παθος κιολας..... :oops: :oops: :oops:

ΥΓ. τωρα που ειπα nova πρεπει να του πω κατεπειγοντως να φτιαξει τον αποκωδικοποιητη σημερα....η Μελινα ηπιε γαλα χωρις Ελεονωρα Μελετη σημερα :mrgreen:, τον εχουμε παρει απο τον Ιανουαριο απο Γερμανια κ τον εχουμε κ καθεται γιατι λεει επρεπε να μπουν στο ψηφιακο πακετο πρωτα κ μετα να τα βρουμε (τα ελληνικα καναλια, τα αλλα τα πιανουμε)

Διαφημίσεις

Συγγνωμη ρε Μαρω (ειχα πει οτι δεν θα ασχοληθω αλλα δεν με αφηνετε), ντρεπεται να δειτε μαζι τετοια ταινια αλλα δεν ντρεπεται να την βλεπει μονος του?

Δεν θα εκφερω γνωμη, μιλαω εκ του ασφαλους (και δεν κοιμαμαι ορθια), ο Τακης δεν γουσταρει τον υπολογιστη και δεν καθεται μεσα καθολου! Τις ελαχιστες φορες που εχουμε δει τετοιες ταινιες (στις περιοδους του "σκυλιου" Μαρινακι) εγω τον εχω παρακινησει και μαλιστα φερεται σαν γυναικα ("γιατι δηλαδη πρεπει να δουμε, εγω απο μονος μου δεν σου κανω???" κτλ χαζα)... Αλλα ρε κοριτσια, δεν μου κανει νορμαλ να το κανει συνεχεια και μονος του! Κι εμενα θα με εκνευριζε και ειδικα αν δεν ηθελε να βλεπουμε μαζι!

καλημέρες!!!!!!!!Τρώω τοπρωινό μου (pizza από χθες!)και από Δευτέρα δίαιτα!Μάρω μου, πραγματικά πρέπει να πάρειςτον καλό σου και νακάνετε μια μεγάαααλη συζήτηση!Συζητήστε τί ονειρεύεστε, τι θέλετε και πώς σκέφτεστε το μέλλον και μετά δείτε αν βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Εξήγησε στον άντρα σου ότι π.χ. αν κάπνιζε και σε ενοχλούσε πάλι θα ΄προσπαθούσεςνα τον πείσεις να το κόψει. Εξήγησέ του ότι αν δεν είναι εξαρτημένος, τότε θα του είναι σχετικά εύκολο.Αν πάλι όχι,τότε τα συμπεράσματα δικά του. Πάντως εξήγησέ του όμορφα και γλυκά ότι δεν το θεωρείς άρρωστο, απλά τον έχεις ψηλά και με άυτή τη στάση πέφτειστα μάτια σου, γιατί συνήθως αυτοί που επιδίδονται σε αυτό το άθλημα είναι αυτοί που δεν έχουν αυτοπεποίθηση, έχουνχαμηλή αυτοεκτίμηση και εσύ τον έχεις πιο ψηλά καιδε θες να μειώνει έτσι τον εαυτό του. Ανέθεσέ του περισσότερες ευθύνες και προσπάθησε να του αποσπάσεις την προσοχή από τονυπολογιστή.Κάθε μέρα έξω,παρέες, ταβερνούλες,μπαράκια,όχι λαπ τοπ στις διακοπές και οδήγησέ τον σε μια ας πούμε ακούσια αποτοξίνωση. Να είσαι θερμή και ζεστή μαζί του,σαν να είναι ένα μικρό παιδί που μετά τη ζημιά το χαιδεύεις και του λες ότι΄΄ο,τι έγινε έγινε...και δε θα ξαναγίνει! Ετσι δεν είναι;;;Πάμε γι άλλα, πιο ωραία και πιο σπουδαία. Δείξε του ότι η γυναίκα του είναι σπάνια και απέχει έτη φωτός από τα illustration ανθρωποειδή που βλέπει...

Και για να ευθυμήσουμε...υπάρχουν και χειρότερα!!!Εμένα βλέπει Χαρδαβέλα!!!

χαχαχαχα, κι αντε Μαγδουλα μου να του κοψεις τον Χαρδαβελλα!!! Με τι προσοντα? Τι ακριβως θα μπορουσες να κανεις για να τον αποσπασεις??? Εισαι φοβερη κοριτσαρα μου, αι λαβ γιου καργα!!!

Στην τελικη ρε συ Μαρω, ξεκολληστε απο το σπιτι, ολη μερα με τα πεθερικα μεσα στα ποδια σας ειστε... Θυμηθειτε τον λογο που ειστε μαζι και σαν τελευταια λυση, κοψτε την συνδεση του ιντερνετ στο σπιτι! Ε, μα πια....

Λοιπον, οταν το διαβασα αυτο γελασα, λεω δεν ειναι δυνατον....

Και κατευθειαν σκεφτομαι:

Μηπως ειναι αυτη η πηγη του "κακου"?

Μηπως ο Θανος δεν ειναι απελευθερομενος πανω στο θεμα του σεξ και βλεποντας αυτες τις ταινιες αισθανεται καπως διαφορετικα, πιο ωραια?

Οταν χμ, γκουχ, κανετε σεξ, προτιμα να κανει καποια καθιερομενα πραγματα, που τα εχετε κανει και σας αρεσουν?

Η κανετε καθε φορα και κατι αλλο?

Σορυ, πολυ προσωπικες ερωτησεις, αλλα μπας και βγαλουμε καμιαν ακρη!!!

Κατα καιρους αναφερει καποια πραγματα αλλα μεχρι τωρα δεν τα εχουμε δοκιμασει. Παντως αυτο που λες το εχω σκεφτει κι εγω. Γενικα μαζι μου ειναι αρκετα συγκρατημενος και ντροπαλος. Μηπως τελικα ειμαι πολυ αγριογκομενα και τον κομπλαρω?

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...