Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν ξερω ρε κοριτσακι μου, σε κατι τετοια της εχω εμπιστοσυνη μου εχει κανει διαγνωσεις απο το τηλ ουου!!!! Και στα παντα μεσα!!!!

Ειναι καμια βδομαδα που ειναι ετσι, με συχνο αλλαγμα και νερακι το εκανα καλα. Και εχτες το απογευμα, παλι κοκκινο!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ Μυρτω, δεν μπορειτε να μετακομισετε στο αδειο διαμερισμα που εχει αυτη? Κι εμενα θα μου την εδινε αν ειχε ενα κλειστο διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια και εβγαζε εμενα εξω! Βεβαια, δικα της ειναι τα γενια, δικα της και τα χτενια, αλλα μηπως θα επρεπε να της κανεις μια συζητηση? Εξηγησε της οτι εσυ σκοπευεις να μεινεις εκει για παρα πολλα χρονια, την συμφερει να σε εχει νοικαρισσα, μα καλα χαζη ειναι???

Tο πρότεινα όταν την ρωτησα, γιατι με ρωτησε γιατι ρωταω (εγω απο περιεργεια ρωτησα αλλα λεω ας το πεταξω να κοψω αντιδρασεις)

Δεν ειδα να τρελαινεται αλλα ειπε θα το σκεφτει

Αλλα μετα το ξανασκεφτηκαμε

Το διαμερισμα στον 5ο ειναι ακριβως ιδιο με το δικο μας αλλα με καποιες μικροδιαφορες αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα ομως....εχει ντουσιερα!!! το θεωρω αρκετα μεγαλο μειον

Επισης....αν εμεις σε 1-2 χρονια κανουμε ενα ακομα παιδακι θα πρεπει να φυγουμε γιατι δεν χωραμε με τιποτα...

Οποτε μια μετακομιση τωρα (γιατι για αλλαγη δεη, τοποθετηση a/c, μεταφορα επιπλων κλπ θα πληρωσουμε κανονικα) κ την στιγμη που πας σε αλλο σπιτι ολο κ κατι θα παρεις, κ ξανα μανα τα ιδια σε κανα δυο χρονια, εεε κριμα ειναι κ τζαμπα κοπος κ τζαμπα λεφτα

κ σιγουρα θα μου κανει κ αυξηση....

Κ επισης που ξερω εγω τι θα της σβουρηξει σε κανα χρονο κ θελει να το πουλησει κ αυτο....οποτε οχι, το απορριψαμε σαν ιδεα

Μαρω μου τι έπαθες? θες να σου ποσταρουμε μουσκουλα κ ωραια αντράκια να ανοίξει το ματι σου??? χαχαχαα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μαρω μου τι έπαθες? θες να σου ποσταρουμε μουσκουλα κ ωραια αντράκια να ανοίξει το ματι σου??? χαχαχαα

Να κανω αντιποινα στον αντρα μου?

Δεν μπορω να σκεφτομαι οτι καθεται στον υπολογιστη και χαζευει ξανθιες, καστανες, μελαχρινες και οτι αλλο υπαρχει διμετρες κουκλαρες σε σεξυ φωτογραφησεις με μαγιω, εσωρουχα ή μη. Δεν θελω να σκεφτω οτι χαζευει και τιποτα αλλο γιατι θα φουνταρω. Πιστευω οτι ηρεμησαμε απο αυτα.

1211708.png

1219295.png

Μυρτω, καλα το σκεφτηκατε!!

Κι εφοσον σας δινει περιθοριο χρονου, βρειτε το σπιτι που σας ταιριαζει!!

Μαρω μου, μην λες αλλα, σε παρακαλω, τα νευρα μου δεν ειναι καλα, ειμαι και αυπνη, θα παρω το κτελ και θα ερθω εκει!!!

Διαφημίσεις

Ναι κ θα παρει κ την Λιτσα μαζι κ μετα όλες μαζι θα πάρετε τηλεφωνο την Μαρινα να βαλει μπρος το διαζυγιο

Κ μετα θα μπει η Ελενη κ θα δει όλα αυτα κ θα αρχίζει να τραβαει τα μαλλια της κ θα ερθει εκει να σας τα συμβιβάσει! δεν λέγαμε να κατεβουμε Ναυπλιο? εεε οριστε το καταφεραμε, εγω θα ερθω για μπούγιο!!!

Δεν τα ξεχασα και ποτε. Ετσι μου ερχετε να σας ποσταρω κατι απο αυτα που κατεβαζει.

Αν ειναι τπτ της προκοπης!!!! Χαχαχα!!!!

Ειλικρινα τωρα, λετε να μετακομισετε, καντε μαζι και μια καινουρια αρχη σε ολους τους τομεις.

Ασε πισω ολα αυτα - αρκει να τα αφησει κι εκεινος-

Ναι κ θα παρει κ την Λιτσα μαζι κ μετα όλες μαζι θα πάρετε τηλεφωνο την Μαρινα να βαλει μπρος το διαζυγιο

Κ μετα θα μπει η Ελενη κ θα δει όλα αυτα κ θα αρχίζει να τραβαει τα μαλλια της κ θα ερθει εκει να σας τα συμβιβάσει! δεν λέγαμε να κατεβουμε Ναυπλιο? εεε οριστε το καταφεραμε, εγω θα ερθω για μπούγιο!!!

Χαχαχα, δλδ εσυ βγαζεις την ουρα σου απ εξω?

Παλιομουσιτσα, για να βριζει μονο εμενα η Ελεν!!!!

Ρε Μυρτουλα μια κουβεντα ειπες και αμεσως με εκανες και χαμογελασα. Ειμαι υπερβολικη οταν του ζηταω να μην κατεβαζει διαφορες σεξυ φωτογραφισεις διασημων και μη?

1211708.png

1219295.png

Ναι εισαι πολυ υπερβολικη! Απορω πως δεν το καταλαβαινεις απο μονη σου κ ρωτας εμας.....τςττςτςτςτςτ

Εγω Αννα ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος, αυτο ειναι το κακο μου μαλλον.....

Διαφημίσεις

Δεν εχω ασχοληθει πολυ τον τελευταιο καιρο με το τι κανει. Αλλα ναι συνεχιζει να κατεβαζει. Βεβαια ειπε οτι σταματησε να ασχοληται με ταινιες και κατεβαζει μονο καμια φωτο τυπου playboy(θελω να πιστευω).

1211708.png

1219295.png

Μπορει καμια φορα να ειναι κακο γιατι επηρεαζομαι πολυ ευκολα...

Πχ στο θεμα που μας απασχολει τωρα με το σπιτι σας ειπα την αποψη μου για το πανω διαμερισμα....αν μου ελεγε ο χρηστος οτι οχι ειναι καλα ειναι ευκαρια να μην κανουμε πολλα πολλα μια κ ειναι ιδιο σπιτι αρα ξερουμε τι παει που κλπ, θα ειμαστε πανω κατω κ θα βαζουμε πραγματα με την ησυχια μας κλπ θα με επειθε κ θα πηγαιναμε επανω - απλο παραδειγμα ηταν αυτο ετσι.....γενικα επηρεαζομαι ευκολα απο αποψεις αλλων...οποτε καμια φορα μπορει να ειναι κ κακο αυτο....

δλδ συγγνωμη....σου ειπε σταματησα αλλα που κ που κατεβαζω φωτο???

σορρυ κιολας αλλα αυτο δεν ειναι λιγο θρασσος....???

ρε κοπελια στειλε λιγο την μικρη στην πεθερα, στην μαμα καπου, βαλε τα σεξυ - προστυχα εσωρουχα σου κ καντε μια φωτογραφηση να εχει να χαιρεται......θα λυσετε το προβλημα σας!!!!!!

ΥΓ. προσπαθω να ελαφρυνω το κλιμα μην βαρεσετε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...