Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαγδουλα κι η Λαμπουσα τοσο πινει για βραδυ και μαλιστα στα μισα περιπου την παιρνει ο υπνος, εχτες της εδωσα το γαλα πιο νωρις μπας και το πιει ξυπνια, αλλα δεν μου εκανε την χαρη. Κοιμηθηκε παλι!!

Εμενα παλι, δεν πινει το πρωι. Πινει γυρω στα 150 και μετα παιζει.

Μου αρεσε πολυ το τσααακ. Θα το κανω μοτο, οταν μου σπανε τα νευρα, θα λεω τσααακ και τελειωσε!!!!

Κανενας δεν θα σου δωσει τιμη αν δεν εχεις τα μετρα.

Φτιαξε μια προχειρη κατοψη σε ενα χαρτι και πηγαινε με αυτην.

Σου ειπα το θα κανεις. Θα δεις απ το νετ μια κουζινα που σου αρεσει και θα πας σε ενα συνοικιακο μαγαζι να φτιαξεις κουζινα!!!!!!!!

Μην με συγχιζεις τωρα!!!!! 18000 μια κουζινα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι...φτου φτου το παιδακι μου εχει ανοιξει η ορεξη της

Στο σχολειο απο οσο μου γραφουν τρωει ολη την φρουτοκρεμα κ ολο τοφαγητο (κ μεγαλα κ γεματα πιατα γιατι ειχα ζητησει να τα δω) κ καμια φορα ψωμι με μαρμελαδα ή μερεντα

το απογευμα σπιτι τρωει ή 200μλ νερο σε κρεμα ή 2 γιοαυρτια - σημερα λεω να ξαναδοκιμασω τοστακι

εχτες που γυρισα κατα τις 5,15 η μαμα μου της ειχε δωσει ηδη ενα κομματι τσουρεκι κ εφαγε την κρεμα της κανονικα, το πρωι ενω ειχε πιει γαλα, ετρωγα εγω τσουρεκι κ με τραβαγε κ γκρινιαζε να της δωσω....εφαγε πανω απο μιση φετα...

αν κ παλι δεν παρει βαρος τι ναπω.....λαμιες εχει....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Ρε κορίτσια εγώ ακόμα δεν του έχω δώσει ούτε ψωμί.Πολύ φοβάμαι!Μπράβο το Μελινάκι φαγητό!!!Η Λάμπουσίτσα δεν κάθεται να πιει το γάλα της,ε;;;Κάτι μου θυμίζει...Κι εμένα αρχίζει τα παιχνίδια, θέλει μόνος του, ρίχνει κάτω το μπιμπερό,το σηκώνει , ρουφάει ψεύτικα, ΄κάνει αααα...ότι ξεδίψασε, μου το δίνει πίσω και το πρωί μου έκανε καπάκι και ευχαριστώπολύ με το χεράκι!!!Με δουλεύει ή νομίζω;;;;;;;

Ax, Μαγδα ετσι κανει κι η Λαμπουσα!!!!!!

Μου το δινει να το πιω εγω και να κανω μετα μμμμ!!

Ρε κοριτσακι δωσε του παιδιου να φαει τιποτες!!!!!!!!!

Μυρτω τι ειναι λαμιες?????

Μια χαρα φαγακι τρωει το κοριτσι μας!!!!!!!

Θα παρει βαρος, που θα παει!!!!

Διαφημίσεις

Κατι σκουληκακια ειναι που τρωνε οτι βρουμε μπροστα τους

Η μαμα μου επειδη ο αδερφος μου ηταν τσιλιβιθρας ενω ετρωγε τον αγλεορα (μεχρι πουεγινε γομαρακι κ μετα παλι στυλακι) ελεγε οτι εχει λάμιες στο στομάχι που του τρώνε το φαγητο.....χαχαχαχα

Ο μαλλιας πινει ενα μπιμπερο γυαλινο γεματο (πρεπει να ειναι 300μλ) πρωι βραδυ... Το ρουφαει ολο αλλα δεν του φτιαχνω αλλο... Μετα τον χρονο υποτιθεται οτι καλο ειναι να πινουν 500μλ πρωι βραδυ! Νομιζω οτι μεσα στα 500 μλ πιανονται και τα γιαουρτια, τυρια κτλ... Μου ειχε δωσει ενα φυλλαδιο η παιδιατρος που ειχα στην Μυρτω, θα το βρω και θα αντιγραψω τι πρεπει να τρωνε και ποσες μεριδες...

Ζεστη, ζεστη, ζεστη!!! Δεν αντεχω αλλο...

Καλησπέρα!!

Περαστικά στις αρρωστούλες μας. Φρικη να εισαι αρρωστος και με πυρετο με τετοια ζεστη!!

Μυρτω μου ευχομαι να βρειτε συντομα ενα σπιτακι βολικο και που να σας αρεσει!Να το αγοράσετε εσεις δεν παίζει,ε; 650 ευρω ενοικιο;;; Πωπω, τοσο πανε;; Ιδεα δεν εχω!! Σχεδον ενας μισθος!!!

Γαλα εμενα πινει 300-350 πρωι βραδυ! Δεν την πιεζω για περισσοτερο!

Πηζω τρελλα στη δουλεια...

500 πρωι βραδυ βρε Αννουλα, στο συνολο δηλαδη...

Λοιπον σας ποσταρω το φυλλαδιο που μου ειχε δωσει η παιδιατρος για την διατροφη παιδιου ενος ετους...

Γαλα & τυρι (45 γρ. κιτρινο τυρι ισοδυναμουν με 240 γρ. γαλα) 4 μεριδες των 120 γρ. (συνολικα 500 γρ. γαλα την ημερα)...

Ζωικες πρωτεϊνες αυγα ενα μερα παρα μερα (3 την εβδομαδα), μοσχαρι (απαχο) ή ψαρι ή κοτοπουλο 2 γευματα την ημερα απο 30 γρ. το γευμα (μπορει να τρωει 60 γρ. σε ενα γευμα)...

Ζυμαρικα-ψωμι ψωμι 2 μεριδες την ημερα (απο μιση φετα, συνολικα μια φετα ψωμι την ημερα)... Κορν φλεικς/κριτσινια/φρυγανιες 1 μεριδα την ημερα των 15 γρ.... Μακαρονια/ρυζι/πατατα 1 μεριδα την ημερα των 60γρ.

Φρουτα και λαχανικα

Πηγες βιταμινης C (εσπεριδοειδη, τοματα, λαχανο) 2 μεριδες την ημερα απο 80 γρ. (συνολο 160 γρ.)

Πηγες βιταμινης Α (πρασινα και κιτρινα φρουτα και λαχανικα οπως καροτα, κουνουπιδι, τοματα, σπανακι, αγγουρι, λαχανο, πεπονι, μηλο, μπανανα) 2 μεριδες την ημερα απο 30γρ. (συνολικα 60γρ. την ημερα)

Λιπη ή υδατανθρακες δηλ. ελαιολαδο 1 κουταλια σουπας την ημερα...

Αυτη ειναι η λιστα...

Διαφημίσεις

Δεν παιζει να αγορασουμε γιατι κ εγω κ ο Χρηστος εχουμε το εξης σκεπτικο κ δεδομενα

Κεφαλαιο να πεις βαζουμε τα μισα κ παιρνουμε τα αλλα μισα δανειο δεν υπαρχει

Οποτε μιλαμε για δανειο ολο το ποσο

Κ θα παρουμε ενα διαμερισμα το οποιο οταν το ξεχρεωσουμε θα ειναι η πολυκατοικια στην καλυτερη περιπτωση (δλδ αν μπουμε σε νεοδμητο) 20-25 ετων κ λιγα λεω την στιγμη που δεν παιζει κεφαλαιο, κ θα θελει ανακαινιση αρα πανω που θα τελειωσεις θα πρεπει να κανεις ανακαινιση

Βαλε ολα τα εκτακτα που θα βγαινουν μεσα στα χρονια

Κ οταν η πολυκατοικια γκρεμιστει δεν θα εχουμε γη κ η αντιπαροχη ειναι τπτ οταν εχεις ενα διαμερισμα μονο....

Αν αγοραζαμε ποτε κατι θα ηταν σπιτι - μονοκατοικια κ αυτο αν ειχαμε ενα ποσο μπροστα - αρα no money no house....

Οποτε μενουμε στο ενοικιο

Τωρα ψιλοκολωβαραω κ χαζευω στο spitogatos.gr κ κατι εχει

θα παρουμε κ την χρυση ευκαιρια σβαρνα κ κατι θα βρουμε ελπιζω!!!

Επισης (κοιτα να δεις τι κανω με πυρετο...)

Να αποφευγονται (εχω βρει ολα τα φυλλαδια της τυπισσας)...

1) Όλα τα προσθετα τροφων (τεχνητα χρωματα, βελτιωτικα και αρωματα)

2)Αλκοολουχα ποτα (χαχαχαχα φανταζεστε να τους διναμε και κρασακι με το φαγητο τους?)

3)Αναψυκτικα, ιδιαιτερα τυπου "κολας"

4)Τσιχλες

5)Σοκολατες και σοκολατουχα ροφηματα

6)Θαλασσινα (οπως καβουρια, γαριδες, αστακος)

7)Φρουτα οπως φραουλες και σταφυλια... Τα υπολοιπα επιτρεπονται ακομα και σε κονσερβες...

:cool:Πατζαρια

9)Ξηροι καρποι

10) Μπαχαρικα και καρυκευματα (μουσταρδα, τουρσι, κετσαπ, ξυδι)

11)Χοιρινα προϊοντα (χοιρομερι, αλλαντικα, μπέικον, λαρδι)

12) Συνισταται η χορηγηση φαρμακων να γινεται με ιατρικη συνταγη...

Ρε συ Μυρτω αυτο που λες δεν ειναι λογικη! Με τα λεφτα που δινεις στο ενοικιο θα μπορουσες να ξεχρεωσεις το σπιτι σου, το οποιο καποια στιγμη θα σου δωσει κατι πισω αν θελεις να το πουλησεις... Τωρα ανοιγεις το παραθυρο και πετας 650 ευρω καθε μηνα στον αερα!

Το στεγαστικο για μενα δεν ειναι ρισκο! Υποθηκευεις το ιδιο το σπιτι κι αν στην τελικη σου πανε ολα στραβα στο παιρνει η τραπεζα... Μηπως και τοσα χρονια που πληρωνεις ενοικιο εχεις τιποτα στα χερια σου?

Οχι δεν εχω, αλλα δεν εχω κ το ξερω

Με 650-700Ε δεν παιζει δανειο ΟΛΟΥ του ποσου αγορας του ακινητου

Κ μετα που θα πουλησω διαμερισμα 25-30 ετων κ να βγαλω κ κατι??? δεν παιζει κατι τετοιο - τα διαμερισματα χανουν απο την αξια τους...δεν κερδιζουν εκτος αν κανεις παπαδες μεσα

Σε αυτο ειμαστε κ οι δυο αμετακινητοι

Η αγοραζουμε (αν μπορεσουμε καποια στιγμη) ΣΠΙΤΙ η τιποτα

Το διαμερισμα κατ'εμε ειναι επενδυση ΜΟΝΟ αν το θες για να το νοικιασεις εξ αρχης κ εσυ μενεις καπου αλλου

Πηραμε τις απαντησεις των εξετασεων...

Και τα δυο ειπε η γιατρος οτι μαλλον περνουσαν ιωση οταν τις καναμε επειδη τα λευκα τους ειναι λιγο ανεβασμενα, ο μικρος επειδη ειναι η πρωτη φορα θα ξανακανει γενικη αιματος σε εναν μηνα μονο και μονο για να εχουμε τις τιμες του κανονικες...

Το σιδηρο της Μυρτως απο 40 που ηταν τον Σεπτεμβρη εχει παει 67 και η φερριτινη απο 14,12 εχει παει 18,62... Χοληστερινη εχει ακριβως την ιδια οριακα πλεον ανεβασμενη τιμη 180 αλλα το καλο ειναι οτι εχει ανεβει η καλη χοληστερινη δυο μοναδες κι εχει πεσει η κακή... Αααα, και ειχε υπογλυκαιμια το κοριτσακι μου, θα πρεπει να δουμε παλι λιγο το σακχαρο ειχε 73 (καλα δεν ανησυχω για αυτο τωρα)... και ο αιματοκριτης εχει πεσει απο 37,8 που ειχε σε 35,1... Τωρα αυτο νομιζω οτι δεν ειναι και καλο...

Ο μαλλιας 77 σιδηρο, 106,19 φερριτινη (απιστευτο δεν ειναι αυτο το ποσο???) και 35,6 αιματοκριτης... Τουλαχιστον αυτος εχει νορμαλ καπως χοληστερινη 164...

Ρε κοριτσια, τις εκανα στο ΙΚΑ τις εξετασεις τους, μηπως να τις ξανακανω ιδιωτικα? Καλα η επανεξεταση του μαλλια ιδιωτικα θα γινει αλλα μηπως να τις επαναλαβω ολες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...