Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λυσσάξατε κάριες με τον καφέ μας! Δεν θα μάθετε λεπτομέρειες που να σκάσετε!!!

Μαρινάκι δόξα τω Θεώ φαντασία έχω, μπορώ να φανταστώ τι έχει ήδη η Εβελίνα....

Το Λιτσάκι που είναι βρε παιδιά? Ελπίζω όλα να είναι καλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρινα μου Κοζανη μενω. Κοντα ειμαστε δηλαδη!

Ελενιτσα ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο μπορει να φαει σχεδον τα παντα! Αρκει να μην βαζω αλατι, μπαχαρικα και γενικα οτιδηποτε μπορει να ερεθισει το στομαχακι του. Οσο για τα φασολια, βαζω λιγα και πιο πολυ ζουμακι. Γινεται μια βελουτε σουπιτσα μουρλια!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

μήπως γιατί ΔΕΝ υπάρχουν...?????????? λέω εγώ τώρα!!!!

χαχαχαχαχαχα:P:p:p:p:p:p

Μαρή θα πάμε και θα σε έχουμε και ανοιχτή ακρόαση αλλά δεν θα σε ακούμε, έτσι για να σκάσεις!

Διαφημίσεις

Λοιπον...ηρθα με "βαφτισοποστ"

Έκανα χτες μια βόλτα στο κέντρο κ πηρα αρκετες ιδεες.

Σε μπομπονιερα καταληγω μαλλον σε αυτό

http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=3258 κ θα δεσω επανω τουλι κ οικολογικο χαρτι με smarties ¨η φρουτακια http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=3698 μεσα (σκεφτομαι να τις κανω μονη μου)

Προσκλητηριο σε αυτό http://www.elxisdoro.gr/details.php?productsid=5320

Στολισμος με μπαλονια σε αναλογο στυλ.

Σε καποιο μαγαζι βρηκα κ βιβλιο ευχων στο ιδιο στυλ κ μοτιβο με το προσκλητηριο κ θα το εμπλουτισω με φωτο της μπεμπας κλπ.

Μαρτυρικο (σκεφτομαι κ αυτα να τα κανω μονη μου) σκεφτομαι παραμανα κ πανω να κρεμασω ενα ροζ ματακι, ενα σταυρουδακι απο φυλντισι, χαντρουλες κ κορδελιτσες. Εχω βρει μεταλικες μικρες νεραιδουλες αλλα δεν κολανε με ολο το υπολοιπο οποτε μαλλον θα τις αποφυγω. (αν παω σε μεταλλικο συνδυαζω μονο μπομπο κ μαρτυρικο ενω αυτες που επελεξα ειναι πιο παιδικες κ χαρουμενες νομιζω)

Σε γενικες γραμμες οι περισσοτεροι μου ειπαν να παω σε κανα μηνα παλι γιατι μεσολαβει εκθεση κ θα εχουν νεα κομματια. Εγω βεβαια ειμαι ανθρωπος που αν βρω κατι που μου αρεσει το κλεινω κ δεν περιμενω να δω αλλα σχεδια κλπ. Θα παρω τιμες απο ενα ακομα καταστημα που συνεργαζεται ο ανθρωπος που εχει τον χωρο δεξιωσης κ θα τα παρω στο κοστος του (αν εχει τα ιδια σχεδια βεβαια) κ θα αποφασισω.

Τι λετε????

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μυρτώ εμένα μου άρεσαν όλα και η ιδέα με τούλι και smarties αλλά η μπομπονιέρα μου φάνηκε κάπως άχαρη...sorry αλλά η άποψή μου είναι...μπορεί να την αδικεί και η φώτο...

Mo09p3.png

Καλε σιγα, για αυτο τα έβαλα για να μου δωσετε γνωμες. Η αληθεια οτι η φωτο τηνα δικει πολυ την μπομπο. Το ιδιο στυλ νεραιδας το βρηκα κ σε μελωδο κ σε καθιστη νεραιδουλα αλλα το μαγνητακι θεωρω οτι θα πεταχτει λιιιιγο δυσκολοτερα...Στα μαγαζια υπαρχουν σε 4 χρωματα κ τα παιρνεις αναγκαστικα κ τα 4 (κιτρινη, ροζ, πορτοκαλι, πρασινη) τωρα δεν ξερω αν αυτος στο ιντερνετ τα εχει όλα. Σιγουρα θα παω απο εκει απλα σε σχεση με τα καταστηματα σο κεντρο ηταν πολυ πιο οικονομικος.

Ιδια φατσουλα, σωματακι, ποδαρακια ιδια με χαντρες κλπ αλλα οχι φλατ οπως αυτη. Ειναι χοντρουλουτσικη κ καθεται στον πωπω της κ κρεμονται τα ποδαρακια. Δλδ ενα διακοσμητικο για παιδικο δωματιο που θα φαει φουντο στην πρωτη εκκαθαριση, ενω πιστευω το μαγνητακι μενει πιο πολυ. Όχι???

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol: Eleni Δεν εκανα παραθεση γιατι θα τα διαγραψεις,αλλα εχω πεθανει στο γελιο με τους επιθετικους προσδιορισμους που χρησιμοποιησες:lol::lol::lol: :lol::lol::lol:

Kατα τα αλλα ειναι για κλαμματα....Αρα δεν παιζει να κανεις υπομονη μονο ξυλο παιζει να δωσεις....

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Η δικια μου πεθερά δεν ειναι μανιατισσα αλλα εχει όλα τα "καλά" τους. Ειναι απο την Καλαματα και το ολο μανιατικο το εχει και το παραεχει. Σε καταλαβαινω παρα πολυ καλά Ελένη μου!!!! Σε πολλά σημεία είδα την δικιά μου πεθερά...μπρμπρμπρ....

Αλλα για να λεμε και μια αληθεια(γιατι θα πέσει φωτια να με καψει), με το παιδι ειναι κυρία! Μερικες φορες το σκεφτομαι και ετσι..."μου κραταει το παιδι και παλι παραπονιεμα"ι... Αλλα δεν μπορω να το βουλωνω σε ολα!!!!

Άρχισαν τα όργανα... Τελικά μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω...

Μόλις πήρε ο πεθερός τηλέφωνο για να ρωτήσει τι ώρα ξυπνάνε τα παιδιά το απόγευμα, 6 του είπε ο καλός μου, εντάξει 5 θα έρθουμε!!! Για αύριο αυτό...

Δεν ξέρω τι έχει γίνει αλλά θεωρητικά ο πεντάμορφος ο κουνιάδος μου σήμερα μετά την δουλειά θα πήγαινε εκεί για να τους το πει και να τους μπαστακωθεί. Αν όντως έγιναν έτσι όπως είχε σχεδιάσει τα πράγματα, αυτοί σαν γονείς, τους λέει το παιδί τους ότι χωρίζει και αυτοί βρήκαν αφορμή να έρθουν την επομένη για καφέ σε μας??? Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι περίμενα. Εγώ τους περίμενα από την άλλη εβδομάδα, όχι από την άλλη στιγμή...

Στο μεταξύ μίλησα το πρωί με την πρώην συνυφάδα και μου είπε ότι ο κουνιάδος μου ήθελε χτες να της δώσει χρόνο να το σκεφτεί και σκέφτηκε ο πανέξυπνος να μην πάει απευθείας στους γονείς του (για να μην τους δώσει δικαίωμα) αλλά να έρθει στον Τάκη να μείνει για 10-15-20 μέρες!!! Λες και ο Τάκης θα τον φάει στο κεφάλι! Ευτυχώς που η κοπέλα τον απέτρεψε από κάτι τέτοιο...

Πάνω που είχα κάνει τις ανασούλες μου και τα είχα βάλει τα πράγματα σε μια σειρά μέσα στο μυαλό μου, το στομάχι μου ξαναδέθηκε κόμπος και δεν με βλέπω ούτε σήμερα να κοιμάμαι...

ΧριστινάκιGRZ καταλαβαίνεις τώρα γιατί θα χάσω τον ύπνο μου?

Ρόξυ μου, όντως η κατάσταση είναι για γέλια...

Αυτό που σκέφτομαι είναι αύριο να μην είμαι καθόλου φιλόξενη, αν τεθεί το θέμα του χωρισμού εγώ θα το κόψω, θα ασχοληθώ μόνο με τα παιδιά μου σαν να μην υπάρχουν καν αυτοί εδώ, θα τους δώσω αντισηπτικό να βάλουν στα κουλά τους με πρόφαση τα σπυριά του μπέμπη (αυτό την πεθερά θα την στείλει) και θέλω να πιστεύω ότι θα ξαναθυμώσουν...

Ιδέες για να τους εκνευρίσω περισσότερο δεκτές...

(Κορίτσια δεν είμαι έτσι, αλήθεια, δεν ξέρετε τι έχω περάσει με αυτούς, κι εγώ τρομάζει με τις κατινιές που σκέφτομαι και κάνω...)

Η δικια μου πεθερά δεν ειναι μανιατισσα αλλα εχει όλα τα "καλά" τους. Ειναι απο την Καλαματα και το ολο μανιατικο το εχει και το παραεχει. Σε καταλαβαινω παρα πολυ καλά Ελένη μου!!!! Σε πολλά σημεία είδα την δικιά μου πεθερά...μπρμπρμπρ....

Αλλα για να λεμε και μια αληθεια(γιατι θα πέσει φωτια να με καψει), με το παιδι ειναι κυρία! Μερικες φορες το σκεφτομαι και ετσι..."μου κραταει το παιδι και παλι παραπονιεμα"ι... Αλλα δεν μπορω να το βουλωνω σε ολα!!!!

χαχαχαχα σύμφωνα με την γεροντοκόρη θεία οι Καλαματιανοί είναι σωματέμπορες και διπρόσωποι, δεν μοιάζουν με τους Μανιάτες που είναι καλοί και ντόμπροι (καλά αυτό με τρελλαίνει όταν το λένε οι παλιοκλάνες... Όλα από πίσω τα κάνουν)!!!

Αφού της εχεις εμπιστοσύνη με το παιδί σου μην μιλάς καθόλου... Εγώ δεν της έχω εμπιστοσύνη πουθενά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...