Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ρε συ...συνήθως κατά τις 10 με 10κ15 έχει ξυπνήσει...σήμερα δεν ξέρω...της ήρθε βαρύ το βραδυνό γάλα κ ειπε να κοιμηθεί περισσότερο!!

ο αντωνης δε μας παει θαλασσα επειδη εχει μπαλα 2κ30...λεει παιζει η ελλαδα...τσαμπα η σκέψη...

το πασατ ωραίο..

Mo09p3.png

επειδη καλεσε τους φιλους του ως συνήθως να τη δουνε μαζί....κατάλαβες...; εχουμε κ θεμα με τη μπαλα..μας ενημερωσε οτι ολο το μηνα ετσι θα ειναι κ να μην πολυμιλάω....

βεβαια με τα ιδια λεφτά..μπορείς να πάρεις ένα accent καινούριο ή με ψιλοκάτι παραπάνω γύρω στα 13 το πεζό το 306...

θα κάνεις κ καλύτερο διακανονισμό για το δάνειο κ για πώληση του δικού σας...

Mo09p3.png

Καλημερες!!!

Ρε συ Μαρινα, που τα εμαθες ολα??? Με εστειλες πρωι πρωι μαρη!!!

Ναι Αννουλα, το Μελινακι ηταν η εκπληξη της βραδιας, το φαγαμε το παιδι!!! Σκεψου λοιπον πως εκαναν τα αλλα... Κι εγω τελικα ανακαλυψα οτι αν λειπει η Μυρτω ο μαλλιας βγαζει αλλον εαυτο! χαχαχαχα και ναι, ολες στα μπαλλακια!!! Πολυ γελιο! Η κοπελα προσπαθουσε με τροπο να μας πει "αφηστε τα, θα τα προσεχω εγω" αλλα εμεις καναμε τις κουφες!!!

Αννα, την καλυτερη τιμη την πετυχαινεις οταν πουλας το αυτοκινητο σε ιδιωτη! Ετσι ομως την πατησα κι εγω, περιμενα να πουλησω το Yaris μεσω αγγελιας, ο Τακης ειχε τραβηξει λιγο την τιμη και τελικα ηρθε η ωρα που το χρειαστηκα, το ασφαλισα (το ειχα ανασφαλιστο απο περισυ τον Αυγουστο που εληξε η ασφαλεια του) αφου επρεπε να το χρησιμοποιω και ειπαμε οτι τελος του χρονου θα το δωσουμε στην αντιπροσωπεια που θα παρουμε το καινουριο... Αν εχεις χρονο και μπορεις να περιμενεις, βαλε μια αγγελια, υπολογισε οτι μπορεις να το πουλησεις σε ιδιωτη συν 1000 με 1500 ευρω παραπανω απο οτι σου λεει ο μαντρας (τοσο θα το πουλησει κι εκεινος), ή μπες σε σαιτ (Auto Τριτη) κτλ και κανε εκτιμηση και περιμενε τηλεφωνα... Εμενα γενικως δεν μου αρεσουν τα τεραστια αυτοκινητα το Laguna ειναι ποοοολυ μεγαλο για να εχω γνωμη!

Ελεος μαρη Μαρινα, ασε το παιδι, ολοκληρο καλοκαιρι εχουμε μπροστα, θα παει για μπανιο αργοτερα... Μα τι βιασυνη ειναι αυτη που σε πιανει!!!!

Διαφημίσεις

Ρε κορες εγω με την Hundai εχω θεμα... Ειναι αυτοκινητο που το παντρευεσαι, δεν μπορεις να το ξεφορτωθεις με τιποτα μετα, ασε που το θεωρω πολυ μαπα... Οχι μην παρεις το accent... Ουτε γαλλικο, το Peugeot μας εχει μπιπ με τα σερβις του... Ρε παιδια, η Toyota μπορει να ειναι λιιιιγο πιο τσιμπιμενη στην τιμη αγορας, ξερεις ομως οτι σε καθε σερβις δεν θα εχεις και μια εκπληξη να αντιμετωπισεις!!! Στην Peugeot καθε φορα με το σερβις (ακομα και λαδια) μας πεφτουν τα μαλλια!!!

εντάξει αννούλα, όπως καταλαβαίνεις άμα περιμένεις από εμάς ή όλα σκάρτα θα σου τα βγάλουμε ή όλα άσχημα..οποτε αποφάσισε μόνη σου κ μην μας δίνεις σημασία..!!!

και ναι!!ξύπνησε επιτέλους ο τσιλιβιθρας μου!!! παω για ταισμα...τι σκατά να δώσω τέτοια ώρα, γάλα - φρούτα - μεσημεριανό;!!!!

μαλλον φρουτα με κόβω...

Mo09p3.png

Ελενακι, αν περιμενω ζητω που καηκαμε!!!!!!

Τα λεφτα θα πανε σε προμηθευτες και τραπεζες!!!!!!

Εμας μας αρεσουν τα μεγαλα ... αμαξια!!!!

Αν δλδ ερχοταν η Λαμπουσα εχτες θα τραβαγα τα μαλλια μου!!!!!

Θα παθαινε αμοκ!!!!!!

Αυτο που λες για τον μαλλια και την Μυρτω το εχω ακουσει κι απο αλλη μανουλα!!

Διαφημίσεις

Ρε κορες εγω με την Hundai εχω θεμα... Ειναι αυτοκινητο που το παντρευεσαι, δεν μπορεις να το ξεφορτωθεις με τιποτα μετα, ασε που το θεωρω πολυ μαπα... Οχι μην παρεις το accent... Ουτε γαλλικο, το Peugeot μας εχει μπιπ με τα σερβις του... Ρε παιδια, η Toyota μπορει να ειναι λιιιιγο πιο τσιμπιμενη στην τιμη αγορας, ξερεις ομως οτι σε καθε σερβις δεν θα εχεις και μια εκπληξη να αντιμετωπισεις!!! Στην Peugeot καθε φορα με το σερβις (ακομα και λαδια) μας πεφτουν τα μαλλια!!!

Αγαπη μου ποιος μιλησε για hundai?

Ποτε δεν θα αγοραζα τετοιο αυτοκινητο!!!!

Ποιο accent?

Me παλαβωσες!!!!

για πασατ μιλαω!!!

Ρε συ Αννουλα, οχι δεν θα τραβουσες τα μαλλια σου με την Λαμπουσιτσα, χαχαχαχ ολα ετσι εκαναν λιγο ή πολυ... Αλλα μεσα στον παιδοτοπο, αλλα εξω, αλλα αγκαλια, ετσι ημασταν χτες!!! Ειπαμε την επομενη φορα και οι συζυγοι μαζι, να γνωριστουν κιολας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...