Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

φραουλα την αποφευγω μεχρι να παμε στον γιατρο κ να τον ρωτησω γιατι ειναι λεει το πλεον αλλεργιογονο φρουτο

κερασια βαριεμαι το ενα ενα καθαρισμα κ βγαλσιμο κουκουτσι....με το "φλουδι" τα αλεθεις?

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο στο Μελινακι που τρωει ολο το φαγακι! Καλά εμενα τοσο γαλα ουτε για αστεια. 120 θα πιει το βραδυ και 200 το πρωι. απο φρουτα της εχω δωσει σχεδον ολα τα καλοκαιρινα εκτος φραουλας (ειπαμε μου εχει κατσει ασχημα) και δεν της αρεσουν καθολου τα κερασια!! α, και βανιλιες ακομα δεν της εχω δωσει. δεν βρηκα να μου αρεσουν ακομα σμ ή λαικη! ροδακινα, νεκταρινια, πεπονι τα τσακιζει!

φραουλα την αποφευγω μεχρι να παμε στον γιατρο κ να τον ρωτησω γιατι ειναι λεει το πλεον αλλεργιογονο φρουτο

κερασια βαριεμαι το ενα ενα καθαρισμα κ βγαλσιμο κουκουτσι....με το "φλουδι" τα αλεθεις?

βερυκοκα & ροδακινα τα ξεφλουδιζω

αυτό με τις φράουλες ακόμα το κρατάτε;

εμένα ο παιδίατρος μου είπε, μέχρι το χρόνο όχι φράουλες κ μέλι μετά ελεύθερη διατροφή, ό,τι θέλει δλδ..

εντάξει αν εχει κπ ιστορικό το παιδί αλλεργιών προσέχεις..αλλά αν τρώει τα παντα κ δεν το πειράζει τπτ, οι φράουλες θα το πειράξουν;

η δικιά μου ειδικά φράουλες -κεράσια-γιαούρτι τα τσακίζει..ειναι ο αγαπημενος της συνδυασμός.

το πεπόνι δεν της αρέσει, αλλά καρπούζι της κόβω φέτα κ τη μασουλάει..

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Μολις σας εστειλα κατι πρωτες παπαρατσι φωτο, δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο αλλα να παρετε μια ιδεα...εκει που τρωει την μπανανα ειναι με την νονα της!

οταν εχω θα σας στειλω κ αλλες

Μαρινακι επειδη εγω τρελαινομαι για φραουλες θελω να φαει η μικρη. Απλα επειδη οταν πηγα στον γιατρο ξεχασα να ρωτησω, δεν το θεωρω λογο να παρω τηλ για αυτο, τελος του μηνα θα ξαναπαμε για εμβολιο οποτε θα τον ρωτησω

Ευα κ εγω της το λεω κ το πρωι που εφυγα την φιλησα κ της λεω "να εισαι καλο κοριτσι στο σχολειο το απογευμα θα παμε να παιξουμε με τους φιλους σου κ τα μπαλακια που σάρεσουν..." χαχαχχα απο μικρο στα μπαλακια το Μελινακι

Μαρινακι οπου ειμαι εγω ειναι κ η μηχανη ΑΛΛΑ υπομονη μερι δευτερα γιατι δεν νομιζω να καταφερω να μπω σκ.....

Διαφημίσεις

κορίτσια σας αφήνω..πάω για πεντικιούρ!!

κ μυρτώ μπες ρε 1 λεπτακι να μου στείλεις φωτο το σ/κο...μεχρι τη δευτέρα θα περιμένω...;

πλιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ

αντε φιλάκια τα λέμε αργότερα

Mo09p3.png

Εγω κ η Μελίνα θα είμαστε, κ η Λιτσα κ Ευα σιγουρα απο οτι καταλαβα

Πηρα τωρα την Ελενη κ η συνδεση δεν ειναι εφικτη....σταθερο της δεν εχω...

Άννα εσυ τελικά???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...