Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αντε ολα τα αλλα, βρε αθεοφοβη, ακομα και τις χελωνες φοβασαι???????????

Χαχαχα!!!!!!

το μονο που με σωζει ειναι πως κινουνται αργα οποτε τους ξεφευγω γρηγορα μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :P:tongue::P:tongue::P:tongue:

εγω ειμαι παιδι για ελευθερο καμπινγκ χαχαχαχαχαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, ειδικα για ελευθερο!!!!!!!!!!

Χαχαχα!!!!!!

Πριν καποια χρονια ειχαμε κανει ελευθερο στην Λευκαδα, σε μια υπεροχη παραλια.

Το πρωι που ξυπνησαμε, η σκηνη απ εξω ηταν καλυμενη με ακριδες!!!!!!

Παιδια, δεν υπηρχε σημειο ελευθερο!!!!!

Ε, ενταξει, τι θα μας κανουν οι ακριδες?

Θα μας φανε?

ααα οχι! το μικρο θα ηθελα πολυ να τον στειλω και το σκεφτομαι απο τωρα. ασχετα με τις δικες μου φοβιες εκεινος πρεπει να αποκτησει εμπειριες. να γινει φυσιολατρης! :D

Καλημέρα σας και αντίο!!!!!!!!!!

Χτυπάει πρινέναλεπτό το τηλέφωνο!!!

-Ναι;;;(Εγώ!)

-Μαγδούλααα, πες αλεύρι!!!-Η πεθερά σου σε γυρεύει!(η πεθερά!!)

-Ααα,γεια σας,τί κάνετε;;

-Ερχομαι για το Σ/Κ!!!

Πάω να κάνω δουλειέεεεεςςςς....

Διαφημίσεις

Θυμηστε μου λιγο...οι διπλωματικες σχεσεις Μαγδας - πεθερας πως ειναι? να εχουμε το νου μας για κανα φονικο????

Νομιζω οτι το Μελινάκι μας δουλευει!!!

Προχτες το χαρτι απο το σταθμο ελεγε οτι εφαγε ψωμι κ εχτες ψωμι με μαρμελάδα.....λεω καλα αυτο δεν αλεθεται, πως εφαγε μιση φετα???

παιρνω σημερα τηλ (να σημειωσω οτι δεν με πειραξε καθολου, ισα ισα χαρηκα που παιρνει γευσεις αλλα απορησα πραγματικα) κ τους λεω λυστε μου την απορια

κ μου λεει η δασκαλα

Το Μελινακι εβλεπε τα αλλα παιδακια να τρωνε κ τσιριζε κ το ζηταγε...οποτε ειπαμε να της δωσουμε....της δωσαμε μπουκιτσα κ την μασαγε, ημουν απο πανω της κ της εδωσα μεγαλη μπουκια να δω τι θα κανει κ την μασησε κανονικα.....κ σημερα εφαγε ψωμι με μερεντα!!!! ΑΛΛΑ οποτε εχω προσπαθησει να της δωσω φαι που δεν ειναι αλοιφη πνιγεται κ το φτυνει....

ΑΡΑ το παιδι μου μας δουλευει κανονικα....ωραιααααααααααααααα

παντως πρεπει να εχει ανοιξει η ορεξη της

τρωει ολη την φρουτοκρεμα κ το φαγητο (χορταστικοτατα πιατα τα εχω δει) κ το απογευμα η 200μλ νερου σε κρεμα ή 2 γιαουρτια, το βραδυ γυρω στα 200 γαλα κ το πρωι 340....αντε να παρουμε κανα κιλο!!!

βεβαια μου ειπε οτι κ στο σταθμο τωρα που τα βγαζουν εξω (τα μπεμπακια εχουν πριβε βεραντα με περγκολα απο πανω κ παιχνιδια, κουνια, τσουληθρα, σπιτακι κλπ) ξελυσσαει κ της αρεσει πολυ!!!!

κ φυσικα οτι γενικα ειναι καλο παιδι κ χαρουμενο κλπ

κουκουβααααααααααααααα

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

μωρα το κοριτσακι σου πολυ βολικη ειναι!! πρεπει να της αρεσει με τα αλλα παιδακια και να περναει καλα! οσο για τα αλεσμενα.....ε μαλλον κανει τη δυσκολη στη μανουλα:tongue:

καλημέρα κοπελιές!!

πωπω τζενάκι ντουβρουτζάς μου'ρθε!! είχες κ το μωρό μέσα; φαντάζομαι τρομάρα που πήρατε!!

καλά ρε τι πάθανε όλα τα μπεμπεδια κ έχουν μύξες μες στη ζέστη; αμαν πια...

εγώ ορό της βάζω ακόμα κάθε βράδυ στο μπάνιο..τώρα δεν ξέρω γιατί, έτσι από συνήθεια μάλλον, κ αφού καθαρίζει που καθαρίζει ας είναι καθαρή γενικά!

καλά μελινάκι τρέλλα!!! του άνοιξε κ η όρεξη!!! τη φαντάζομαι να κλαίνε τα άλλα παιδιά κ αυτή από δίπλα να βαράει παλαμάκια κ να γελάει!!

εγώ για καμπινγκ...δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω...νομίζω...

α ρε μάγδα, να πω ότι συμπάσχω...ό,τι κ να πω...λίγο είναι...μονο μη μαλωσετε κ εσεις...

χαμός στο δικαστήριο το πρωί, χάλασαν οι κλιματισμοί είχε 32 βαθμούς κ βρωμούσε ιδρωτίλα, ξινίλα, ποδαρίλα κ όλα τα εις -ίλα....μέχρι να τελειώσουμε με βγήκε η πίστη....ουφφφφ ευτυχως πίσω στο γραφειάκι τώρα!!

Mo09p3.png

Καλημερα

Στελνω αγωνιστικους χαιρετισμους στη Μαγδουλα.

Μυρτω μου εσεις τρωτε πολυ. Μπραβο σας. Εμας τωρα τελευταια μας εχει κοπει η ορεξη. Οχι οτι εχει προβλημα. Πρεπει να εχουμε πιασει σιγουρα τα 11 κιλα. Θα ξερω σιγουρα την πιο πανω βδομαδα που παμε παιδιατρο για εμβολιο.

Εγω δεν εχω κανει ποτε ελευθερο καμπινγκ αλλα υποθετω οτι οι διανυκτερευσεις μου σε σκηνη οταν πηγαινα βουνο με τον ορειβατικο το ιδιο ειναι. Και ομολογω οτι ειναι τελεια. Ουτε ζουζουνια με ενοχλουν, ουτε ο ηλιος που βγαινει νωρις, τιποτα.

Περαστικα στα αρρωστουλια σας κοριτσια και ελπιζω το απογευμα να βρεθειτε ολες μαζι και να διασκεδασετε. Πιειτε και για εμας που θα λειπουμε ενα καφεδακι.

1211708.png

1219295.png

Διαφημίσεις

μωρα το κοριτσακι σου πολυ βολικη ειναι!! πρεπει να της αρεσει με τα αλλα παιδακια και να περναει καλα! οσο για τα αλεσμενα.....ε μαλλον κανει τη δυσκολη στη μανουλα:tongue:

κ στο σχολειο, το μεσημεριανο το θελει αλοιφη, αυτο μου ειπε κ η δασκαλα....ενω ψωμι μασαει, με το φαι πνιγεται ...το προηγουμενο σκ της ειχα κανει κρεατακι με λαχανικα κ ειπα τα λαχανικα αντι να τα αλεσω να τα πατησω....ε το φαι που νορμαλ θα ηταν ενα γευμα, το εκανε 2 γευματα κ εμεινε κιολας....αλεσμενα κ οποτε θελει ας το κοψει, δεν θα σκασω

Μαρω εγω δεν εχω προβλημα που ανοιξε η ορεξη της, στο τελευταιο ζυγισμα ηταν 7 κιλα....εεεεεελος πρεπει να παρει λιγο τα πανω της, για αυτο ΧΩΡΙΣ ποτε να την πιεζω την μπουκωνω ολιγον...

καλά μελινάκι τρέλλα!!! του άνοιξε κ η όρεξη!!! τη φαντάζομαι να κλαίνε τα άλλα παιδιά κ αυτή από δίπλα να βαράει παλαμάκια κ να γελάει!!

χαχα μιλαμε ελιωσα στα γελιο...καλα που ειμαι μονη στο γραφειο!!!!

κ στο σχολειο, το μεσημεριανο το θελει αλοιφη, αυτο μου ειπε κ η δασκαλα....ενω ψωμι μασαει, με το φαι πνιγεται ...το προηγουμενο σκ της ειχα κανει κρεατακι με λαχανικα κ ειπα τα λαχανικα αντι να τα αλεσω να τα πατησω....ε το φαι που νορμαλ θα ηταν ενα γευμα, το εκανε 2 γευματα κ εμεινε κιολας....αλεσμενα κ οποτε θελει ας το κοψει, δεν θα σκασω

!!!!

σιγα μη σκασεις για τα αλεσμενα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω γιατι αν τα κοψω θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα. οποτε αλεθω κανονικα και μετα του δινω καμια μπουκιτσα απο το δικο μας ετσι να συνηθιζει. θα μασησουν οταν θα ειναι ετοιμα.

σιγα μη σκασεις για τα αλεσμενα. εμενα ο γιατρος μου ειπε να τα συνεχισω γιατι αν τα κοψω θα τρωει λιγοτερη ποσοτητα. οποτε αλεθω κανονικα και μετα του δινω καμια μπουκιτσα απο το δικο μας ετσι να συνηθιζει. θα μασησουν οταν θα ειναι ετοιμα.

συμφωνω κ επαυξανω

μα κ εμενα που της τα πατησα εφαγε πολυ λιγοτερο

ειπαμε μεριδα μιας μερας την εκανε 2 μερες κ εμεινε κιολας

απο φρουτα τωρα τι τρωτε

της εχω δωσει κ καρπουζι-πεπονι-νεκταρινι

η βανιλια με τι παει???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...