Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι μιλαμε αυριο!!! Κι εγω θελω να ερθω, αν ειναι ετσι μπορει να την ξεγελασω και να ερθω μονο με τον μικρο... Μακαρι να ξημερωθουμε καλυτερα, να ειναι κατι αλλεργικο!!!

Καληνυχτα κορες, καλο ξημερωμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια.

Ελενη τι κανει η Μυρτω; εμενα ο Νικολας φτερνιζοταν στην αρχη της εβδομαδας και ειχε λιγο μυξουλες αλλα τωρα ειναι μια χαρα. μπορει να ειναι κανενα συναχακι - αφου ηθελε και εξωπλατο το κοριτσι!!

ελπιζω να σε δουμε το απογευμα! αλλωστε με τοσα μωρα που θα εχει εκει που να ξερεις αν καποιο αλλο ειναι αρρωστουλι.

Καλημερες κοριτσακια!!!

Μαυρο βραδυ περασαμε, δηλαδη εγω και η Μυρτω οι αλλοι δυο μια χαρα κοιμηθηκαν! Το φτερνισμα συνεχιστηκε ολο το βραδυ και εκεινη ηθελε συνεχως να σκουπιζουμε την μυτη η οποια φυσικα τωρα ξεκιναει το συναχι και δεν ειχε τιποτα να βγαλουμε (σορι γκερλς πρωι πρωι!)... Τελικα το απογευμα θα ερθω μονο με τον μικρο, εφοσον φυσικα η κατασταση της Μυρτως παραμεινει ως εχει... Ε, ναι, δεν πειραζει, με τον μικρο δεν εχουμε κανει τιποτα οι δυο μας, ας μεινει κι εκεινη ενα απογευμα με τον μπαμπα της σπιτι... Λιτσακι, ξερω οτι θα εχεις θεμα με το Μαριαννακι γμτ τωρα...

Σημερα πηγα επιτελους στο ΙΚΑ... Αφου ξενυχτησα που ξενυχτησα, με ξυπνησε η μικρη απο τις 7 το πρωι, ε τι αλλο ηθελα? Διπλα στο ΙΚΑ εχει εναν παιδικο σταθμο και εκεινη την ωρα πηγαιναν τα μικρα... Ηταν ενα παιδακι που εκλαιγε απαρηγορητο, φωναζε "μαμα" συνεχως το μαναρακι μου και ρε παιδια με επιασαν τα κλαματα... Φορουσα και μαυρα, το δακρυ κορομηλο, η ταμιας η κακομοιρα θα νομιζε οτι κατι κακο μου εχει συμβει!!! Πωπω το εχω χασει εντελως, να με δω τι θα κανω με την Μυρτω....

Καλημέρα!!

Ελπιζω ολα τα μαγιοπαιδα να ειναι καλα σημερα και να μην απουσιασει κανενα...

Ακουστε τι παθαμε χθες, και παλι καλα ζουμε ολοι οικογενειακως...Παρκαρουμε εκει που παρκαρουμε παντα, ακριβως απεναντι απο το σπιτι (δεν εχουμε παρκινγκ). Με το που παρκαρουμε και ειμαστε ετοιμοι να κατεβουμε μας λεει ο γειτονας "δεν το παιρνεις απο εδω γιατι αλλαζω τις τεντες μην πεσει τιποτα"...ε, δεν προλαβε να το πει και σκαει το σιδερο της τεντας στο αυτοκινητο. Ευτυχως δεν ειχαμε βγει γιατι θα εσκαγε στα κεφαλια μας!!!Η ζημια ευτυχως ειναι μονο στο καπω του αυτοκινητου, και εννοειται οτι θα μας την πληρωσει!!

παω ν ακανω καφε και τα λεμε!!!

Διαφημίσεις

γμτ το κοριτσακι σου ρε Ελένη! Αν και δεν φανταζομαι οτι ειναι τιποτα το ιδιαιτερο. Ενα απλό κρυωματακι θα ειναι. Μπορει και αργοτερα να ειναι καλυτερα!!

Αλήθεια στα μικρουλια σας κανετε ακομα ορο καθε βραδυ; Ή μονο οταν ειναι αρρωστουλια;

Τέσπα τα νέα μας είναι ότι πήγα εχθές στο σχολείο μου είπαν τα καλύτερα,η μικρή μου είναι πολύ ώριμη για την ηλικία της και ότι το μυαλό της και ο λόγος της είναι για ένα παιδί 7 χρονών.

Μπραβο στο Μαριαννακι,!!!!!!!!!!!

Καλησπερες κουκλες!!!

Αννουλα το ξερω, την βορεια Ευβοια την πιανει κατι (τωρα ο βοριας ειναι, ο νοτιας ειναι θα σας γελασω) και εχει συχνα πυκνα αγριεμενη θαλασσα, για αυτον τον λογο δεν την πολυθελω κιολας αλλα τι να γινει?

Ευααααααα ποτε με το καλο λετε για διακοπες? Βρε λετε να βρεθουμε εκει? Αννουλα καλυπτει κι εσενα, με το καμπινγκ ή με κατι αλλα δωματια που δεν καταλαβα απο τι ειναι το υλικο τους κι ανοιγει η σκεπη και καλα για να βλεπεις τα αστερια! Ναι να βλεπεις τα αστερια και να σου κουβαλιουνται κουνουπια, κουκουβαγιες, νυχτεριδες, εντομα, φιδια!!! Απαπα, δεν ειμαι εγω για τετοια, εγω μαλλον θελω να παω σε ενα μερος που να εχει θαλασσα χωρις ψαρια και χελωνες, αμμο χωρις μυρμηγκια και σκορπιους, πρασινο χωρις ζωυφια... Ζηταω πολλα? Μαλλον θα πρεπει να παω καπου και να εχω ενα σκηνικο απο πισω με ταπετσαρια πανω του την φυση!

Οπως καταλαβατε γυρισα, αλλα δεν βλεπω πολυ κινηση!

Αννουλα, ποσες μερες η μικρη ειναι ετσι? Ρε γμτ, κριμα να μην ερθεις! Μηπως ειναι δοντακια και τσαμπα το χασεις?

Ελενακι μου, σε ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες.

Ρε κοπελια, αν 1 στο 100000000 ειναι ιωση και σας κολλησουμε, πως θα ζησω με τις τυψεις?

Ρε κοπελια, δεν υπαρχει καλυτερο απο εναν υπνο κατω απ τα αστρα!!!!

Βεβαια, το ξημερωμα ειναι το ζορι, θες δεν θες ξυπνας απο τον ηλιο και την ζεστη!!!

Αλλα το καμπινγκ δεν το αλλαζω!!! Οι τελειες διακοπες!!!!

Λιτσακι υπομονη με την δουλεια! Δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο, για ολους μας ειναι δυσκολη η κατασταση και μεσα στην αβεβαιοτητα!

Μπραβο στο Μαριαννακι, μπραβο το κοριτσακι μας, παντα τα καλυτερα να ακους για αυτην!

Πηγα και εγραψα την Μυρτω στον παιδικο, την αιτηση με το χαρτομανι πηγα δηλαδη και θα τους παρω τηλεφωνο στο τελος Ιουλιου για να μου πουν αν την πηραν! Αυτην την λογικη δεν την καταλαβαινω αλλα τελος παντων... Σε ολα τα χαρτια φαινεται οτι μενουμε στην περιοχη που πραγματικα μενουμε, αλλα αυτοι θελουν απλα εναν λογαριασμο ΔΕΗ για επιβεβαιωση της διευθυνσης... Εεεε, πηγα κι εγω εναν λογαριασμο της ξαδερφης μου που εχει ακριβως το ιδιο ονομα και μενει διπλα απο την μαμα μου! Μαλιστα στην πρωτη σελιδα φαινοταν το ΑΦΜ της οποτε τους πηγα την δευτερη! Δεν ειμαι εγω για τετοια, λιγο ακομα να μου μιλουσαν θα τα ξερνουσα ολα! Της μικρης δεν της αρεσε το σχολειο, ειναι απαισιο οπως μου ειπε, ηθελε να παει στο νηπιαγωγειο που της εδειχνα εγω το ζωον οτι θα παει απο Σεπτεμβρη (μετα εμαθα οτι προνηπια παιρνουν με κληρωση και μονο αν υπαρχουν κενες θεσεις απο νηπια οποτε δεν μπηκα καν στην διαδικασια!)... Αρχισα λοιπον να της λεω οτι αυτο το σχολειο ειναι για παιδακια που ειναι μεγαλυτερα, πρεπει φετος να παει στο σχολειο που πηγαμε και του χρονου θα παει στο μεγαλο σχολειο!!! Και γυριζει και μου λεει: "οχι μαμα, αυτο το σχολειο ειναι για την ηλικια μου, γραφει 4 απο εξω, εγω ειμαι τεσσαρων (ειναι το 4ο Δημοτικο οπως καταλαβατε), το αλλο γραφει 2 ειναι για παιδια 2 χρονων!!!" Επεσα κατω απο τα γελια και την πηγα στο 1ο Δημοτικο που πηγαινει ο ανιψιος μου για να την πεισω οτι και ο Αλεξανδρος που παει στο 1ο δεν ειναι ενος ετους!!!

Παρολα αυτα με κλαματα ηρθαμε σπιτι γιατι δεν της αρεσει καθολου ο παιδικος!

Αχου, μωρε το κοριτσακι μου!!!!!

Δεν γινεται ομως διαφορετικα, θα συνιθισει, οπως κι ολοι μας!!!!

καλημερες!

Ελενακι μπορει να συνερθει η Μυρτω μεχρι το απογευμα, το βλεπεις...

Ορο εμεις μονο αν ειναι αρρωστουλα (βασικα ποτε δεν της εκανα καθε βραδυ)

Τζενακι ησασταν πολυ τυχεροι μεσα στην ατυχια σας! κ ευτυχως που η ζημια ειναι επιφανειακη κ φτιαχνεται κ την αναλαμβανει αυτος

Εγω ελπιζω να καταφερω να φυγω λιγο νωρις απο το γραφειο γιατι πρεπει να πεταχτω σμ κ να μην αργησω να παω σπιτι - ταισω - αλλαξω μικρη - φυγω - φτασω....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

ααααα κ επειδη βρεθηκα χτες με πεθερο κ το συζηταγα.....ακομα κ απο Αρκιτσα αν πατε για Αγια Αννα εχει στροφες μετα (ειναι αναποδα απο εκει που νομιζα, εγω κ η γεωγραφια ποτε δεν γιναμε φιλες) κ τον Αυγουστο γενικα εχει εχει πολυ αερα......αυτα....

εμενα αυτα τα δωματια με την ανοιγομενη οροφη πολυ θα μου αρεσαν!!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

το πιο ωραίο πράγμα που συνέβη μέχρι τώρα στο μωρό είναι ότι κόψαμε το μπλέντερ!!

σήμερα είχα πει να πάμε θαλασσα, αλλά δεν είχα αυτοκίνητο, ο αντώνης είχε φύγει για δουλειά η μαμά στην καβάλα, με το σμαρτ δεν την κυκλοφορώ εκτός ναούσης, οπότε ξεμείναμε, δεν είχαμε κ παρέα, όλες οι φίλες μου δουλεύουν τέτοιες ώρες...αλλά δεν πτοηθήκαμε!

πήγαμε στον α.νικόλα, ένα άλσος εδώ δίπλα κάναμε τη βόλτα μας, παιξαμε με τα παπάκια, κουνηθήκαμε στις κούνιες, κ μετά καθήσαμε σε ταβερνάκι τα 2 μας!!

πρώτη φορά αυτό κ πολύ το ευχαριστήθηκα!!

παρήγγειλα γλώσσες ψαράκια με πατατούλες, η μικρή τσάκισε 10 κομμάτια πατάτες φούρνου κ 1 ολόκληρη μεγάλη γλώσσα, κ 3-4 ντομάτες από τη σαλάτα!!

καλά πολύ ωραία περάσαμε!! αχχχ πότε θα μεγαλώσει να μιλάμε κιόλας...σήμερα μόνη μου μιλούσα, αυτή μόνο γελούσε κ έλεγε αα και οοο..και μαμα..και φυσικά άτα!!!

Πολυ ωραια εικονα!!!!!

Ειδες οσο μεγαλωνουν ολο και πιο ευκολα γινονται καποια πραγματα!!!!!

Τονιζω το καποια!!!

αυτο το δωματιο που περιγραφεις παραπανω - yurts δεν τα ελεγε το σαιτ; - εδειχναν πολυ ωραια στις φωτο αλλα προβλεπω και στενες επαφες τριτου τυπου με ολα τα ζωυφια. και ουτε εγω ειμαι για τετοια.

Ελα ρε παιδια, δεν ειναι στανταρ αυτο, αλλα εσεις μονο και μονο που το σκεφτεστε ετσι, τελειωσε, θα βλεπετε φαντασματα απο σαυρες και φιδια!!

Χαχαχα!!!!

Ρε κοριτσια, αν ειναι ετσι εγω δεν εχω προβλημα να παω οπουδηποτε, το θεμα ειναι μηπως ειναι καμμια ιωση, αρρωστησει κανενα παιδι και μετα μου ερθει ο θανατος!!!

Με καταλαβαινεις τωρα?

Σημερα πηγα επιτελους στο ΙΚΑ... Αφου ξενυχτησα που ξενυχτησα, με ξυπνησε η μικρη απο τις 7 το πρωι, ε τι αλλο ηθελα? Διπλα στο ΙΚΑ εχει εναν παιδικο σταθμο και εκεινη την ωρα πηγαιναν τα μικρα... Ηταν ενα παιδακι που εκλαιγε απαρηγορητο, φωναζε "μαμα" συνεχως το μαναρακι μου και ρε παιδια με επιασαν τα κλαματα... Φορουσα και μαυρα, το δακρυ κορομηλο, η ταμιας η κακομοιρα θα νομιζε οτι κατι κακο μου εχει συμβει!!! Πωπω το εχω χασει εντελως, να με δω τι θα κανω με την Μυρτω....

Καλα, προβλεπω εσυ να κλαις πιο πολυ απο την Μυρτω!!!!!

Καλημέρα!!

Ελπιζω ολα τα μαγιοπαιδα να ειναι καλα σημερα και να μην απουσιασει κανενα...

Ακουστε τι παθαμε χθες, και παλι καλα ζουμε ολοι οικογενειακως...Παρκαρουμε εκει που παρκαρουμε παντα, ακριβως απεναντι απο το σπιτι (δεν εχουμε παρκινγκ). Με το που παρκαρουμε και ειμαστε ετοιμοι να κατεβουμε μας λεει ο γειτονας "δεν το παιρνεις απο εδω γιατι αλλαζω τις τεντες μην πεσει τιποτα"...ε, δεν προλαβε να το πει και σκαει το σιδερο της τεντας στο αυτοκινητο. Ευτυχως δεν ειχαμε βγει γιατι θα εσκαγε στα κεφαλια μας!!!Η ζημια ευτυχως ειναι μονο στο καπω του αυτοκινητου, και εννοειται οτι θα μας την πληρωσει!!

παω ν ακανω καφε και τα λεμε!!!

Πω πω Αγιο ειχατε!!!!!

μονο οταν ειναι αρρωστουλης του βαζω -

Κι εγω το ιδιο!!!!!!!

Καλημερες!!!!!

Ελα ρε παιδια, δεν ειναι στανταρ αυτο, αλλα εσεις μονο και μονο που το σκεφτεστε ετσι, τελειωσε, θα βλεπετε φαντασματα απο σαυρες και φιδια!!

Χαχαχα!!!!

!

και απο κουνουπια, κατσαριδες, σαρανταποδαρουσες, ακριδες, βατραχια και χελωνες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :P

και απο κουνουπια, κατσαριδες, σαρανταποδαρουσες, ακριδες, βατραχια και χελωνες χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :P

Αντε ολα τα αλλα, βρε αθεοφοβη, ακομα και τις χελωνες φοβασαι???????????

Χαχαχα!!!!!!

και γω ολα αυτα τα ζουζουνια δεν τα μπορω καθολου...και ολα καλα και ρομαντικα, και πειτε πως προσπερναμε ολα τα ζουζουνια (που δεν προσπερνιουνται, αλλα λεμε τωρα), αμα ερθει κανα πουλι και σε κουτσουλησει;;; μπλιαχ μπλιαχ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...