Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πόσο ζηλεύω την πρώην συνυφάδα μου που από αύριο δεν θα τους ξέρει!!!

Κορίτσια μιλάμε για ΤΗΝ οικογένεια, δεν είμαι υπερβολική, έκανα υπομονή και τον μακάκα για 10 χρόνια, ανέχτηκα προσβολές, χοντράδες στην μούρη, ψέμματα, ανακατέματα μιλάμε για μεγάλη κατάντια, ατάκες που και στην τηλεόραση να τις άκουγες θα τις θεωρούσες τραβηγμένες... Πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι αν είχα χωρίσει ίσως να ήμουν καλύτερα παρότι ο Τάκης με λατρεύει, είναι φίλος, γκόμενος, αδερφός τα πάντα μου... Δεν μπορούσα να διαννοηθώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πριν τους γνωρίσω πόσο μάλλον να γίνουμε και "οικογένεια"....

Επεξεργάστηκαν by eleni_k

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Η δική μου πάντως η ησυχία δεν ήταν για καλό!....................
Χριστινάκι ο κουνιάδος μου αν ήταν γυναίκα θα είχα θέμα με πεθεροκουνιάδα. Είναι τόσο ίδιος με την πεθερά μου............................. μπορούσα να διαννοηθώ ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι πριν τους γνωρίσω πόσο μάλλον να γίνουμε και "οικογένεια"....

Μηπως εσυ ειμαι εγω????:confused::confused::confused:Αντε κοριτσι,υπομονη,και ποσο να εχει κανεις δηλαδη.....

Να καλωσορίσω με τη σειρά μου την roxy την love-σουβλάκι!!!

και love σουβλακι,και love πιτσα,κρεπες,σοκολατες.....αντε μου εβγαλες και παρατσουκλι:lol::lol::lol:

δεν ξέρω πως να το χειριστώ, την κοιτάω καμιά ώρα που είμαστε στο γραφείο και δεν ξέρω πως να της μιλήσω....και να της πω ότι το έχω καταλάβει... αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι...κάτι πρέπει να κάνω

Υπαρχει και το ενδεχομενο να βρεις και το μπελα σου.....ειτε με αυτην ειτε με τον ιδιο της τον αντρα αν του πει κατι,παντως το σωστο ειναι οντως να βοηθαμε σε αυτες τις καταστασεις οταν υπαρχουν,αλλα φοβασαι ρε γαμωτι μου κιολας...

Πωπω ...ειμαι πολυ γαιδουρα!!!

Δεν καλοσωρισα το νεο μελος...Ντροπη και αισχος!!

Καλοσηρθες φιλη roxy!

Ευχαριστω μις twinky!!!:wink:Και γενικα ολες σας εισαστε ευγενεστατες.:rolleyes:

Roxy μας καλώς ήρθες στην παρέα μας και όσο για σουβλάκια αν ήσουν κοντά θα σου έπερνα κάθε μέρα καθώς ο πεθερός μου έχει σουβλατζίδικο.Εμένα πάλι δεν τρελλαίνομαι...ΑΝ θα φάω 1 και αυτό σε πολύ λάιτ έκδοση γιατί σιχαίνομαι το τζατζίκι..

Tην αλλη φορα ραντεβου στον πεθερο της delllllllllll!!!!!!!αληθεια κανει ωραιο καλαμακι??????:lol::lol::lol:

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Καλως ηρθες roxy στο μαγιατικο καφε! λογω της ωρας ομως κερναμε κρασακι και οχι καφε. Πω πω τι να πρωτοπω! Σε γενικες γραμμες με καλυψατε σχετικα με το θεμα της συναδελφου της maan, τα ειπατε ολα! Εγω παντως δεν ξερω τι θα εκανα, θα ηθελα πολυ να μιλησω αλλα ρε γμτ θα κολωνα. Το θεμα ειναι πολυ λεπτο.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Και για να το γυρισω στα μωρα, εχω να προτεινω το πολυ καλο αφρολουτρο Aveeno που ειναι απο βρωμη. Κανει βελουδινη επιδερμιδα, εκτος απο το μωρο το χρησιμοποιω κι εγω. Και απο γαλακτωμα το Atoprel της Frezyderm ειναι επισης πολυ καλο.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Καλημέρα...πωπω Ελενάκι...εγώ σε καταλαβαίνω...αν μου λέγανε εμένα ότι θα ερχόταν από εδώ και πέρα σπίτι δεν ξέρω τι θα έκανα...μια τρελα θα με έπιανε είναι η αλήθεια..

Κρίμα για το γάμο που τελείωσε βέβαια, αλλά αν ήταν μέσα στη μιζέρια και στη δυστυχία μάλλον για καλύτερα έγινε.. Μπορεί να έρθει και καινούρια κουνιάδα και να σ'αφήσουν πάλι στην ησυχία σου!

Γιατί η πεθερά σου σταμάτησε να σου μιλάει μετά τη βάφτιση; ήθελε να δώσεις το όνομά της στη Μυρτώ;

Ρωτάω επειδή εμείς είχαμε ανακοινώσει από την αρχή ότι το μωρό θα το πούμε Εβελίνα, και τώρα άρχισε το μπιρι μπιρι ότι και καλά το είπα μόνο στη μαμά μου (Ελένη) και από αυτήν (Ευα) έχει μόνο 2 γράμματα!!! και όλα τα άλλα από της μαμάς...(άκουσον ακουσον!!) Κάνω ότι δεν άκούω, αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι: λές μετά τη βάφτιση να κόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις;;;;;!!!!

Πάντως δε μου άρεσε αυτό που είπες για τον άντρα σου ότι ίσως καλύτερα να μην ήσουν μαζί του εξαιτίας του σογιού του..όχι ρε φιλενάδα... αν αυτός είναι αλλιώς...τους άλλους τους γράφεις...μην σκέφτεσαι αρνητικά..

Εγώ δεν είπα τίποτα να ξέρετε..ο Αντώνης λέει να της πω να πάμε για καφέ, και να της πω χωρίς να πω τιποτα για την κόρη της (για να μην ξεσπάσει κανείς στο μικρό), ότι έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω τι και ότι θα είμαι δίπλα της αν χρειαστεί κάτι και άλλα τέτοια...ίσως ανοιχτεί..

'Αλλο θέμα: Αγλαϊτσα διάβασα ότι δίνεις στη μικρή φακές. Επειδή θέλω να της δώσω κ εγώ πες μου πως τις μαγειρεύεις..στο μηχανηματακι μας ή κατσαρόλα; πόση ώρα βράζεις τι βάζεις μέσα; επειδή μια φορά που έβαλα λίγες στα λαχανικά της δεν έφαγε. για πες μηπως έχεις κανενα κολπάκι!

Εμείς αφρόλουτρα, κρέμες, για τον πωπο όλα A-Derma πέρνουμε και μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανενα κρούσμα από τίποτα ξηροδερμίες κλπ

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Πωπω..ολες κατι εχουμε να πουμε για τις πεθερές και τα σογια του αντρα μας. Και γω κοριτσια με το σοι του δεν την παλευω με ΤΙΠΟΤΑ ομως!!! Ευτυχως δεν τους εχω στα ποδια μου, αλλα μια φορα στο τοσο (σε καμια γιορτη κλπ) αρκει για να μας κανει σκατα.

Και γω της frezyderm πέρνω και τωρα ψαχνομαι για να παραγγειλω απο το ινερνετ γιατι ειναι πανακριβα!

Η μικρουλα μου εχει λιγη καταροη. Αγχωθηκα λιγο....Χθες της εκανα και με το otrisalin και εβγαλε λιγη μυξουλα. Ελπιζω να μην ειναι κατι!

Αυτα προς το παρον...Δεν εχω και πολυ ορεξη, και εχω και πολυ δουλεια!!! :(

Καλημερα κοριτσακια!

Λοιπον να τα πιασω ενα ενα!

Δερμα μπεμπας. Με προδερμ την κανω μπανιο, με προδερμ πλενω τα ρουχα της κ μονα τους εννοειται. Το exomega aderma της το εβαλα αλλα δεν εκανε τιποτα ιδιαιτερο τελικα. Θα το ξαναβαλω κ βλεπουμε. Αλλα δεν μας βλεπω να γλιτωνουμε δερματολογο.

Καφές. Λίγο ζορικο το βρισκω. Μην βρισετε αλλά.......σαββατο βραδυ εχουν κανανισει reunion απο το φροντιστηριο κ αν ειναι μια φορα να αφησω μονο του τον αντρα μου προτιμω να παω εκει, εχουμε να βρεθουμε κοντα 10 χρονια....εμεις θα ξαναπαμε για καφεδακι εεεεεεεε? εεεεεεεεε???????? εεεεεεεε/???????

Φαι μπεμπας. Χτες την ειχα αφησει στην πεθερα μου κ αντι για κοτοπουλο με λαχανικα που της ειχα παει της αλεσε κοτοπουλο, ρυζακι κ καροτο κ απο οσο μου ειπε το τσακισε!!! Γαλα πρωι βραδυ πινει απο 200-240 κ κρεμα πρωι απογευμα απο 150 (καμια φορα το απογευμα της εκανα 200 αν εβλεπα οτι τα 150 τα ετρωγε κ ανοιγε ακομα το στομα τωρα που δεν ετρωγε μεσημεριανο)

Μπομπο. Κατεβηκα αθηνα εχτες οπως ειχα πει. Εχει πολλα κ ωραια πραγματακια αλλα ολοι μας ειπαν να παμε παλι σε ενα μηνα γιατι τελος του μηνα εχει εκθεση για εμπορους κ θα εχουν κ νεα σχεδια. Εγω βρηκα βεβαια αυτο που θελω κ τωρα δεν κρατιεμαι αλλα λεω να κανω λιγη υπομονη κ ελπιζω να μου βγει σε καλο. Γενικα αν βρω αυτο που θελω το κλεινω κ τελος αλλα τωρα σκεφτομαι για πρωτη φορα να κανω υπομονη.

Θα επανερθω με νεο ποστ μεσα στην ημερα με λεπτομερειες κ φωτο απο οτι μου αρεσε.

Roxy καλως μας ηρθες! Σουβλακιμανιακ κ εγω!!!! Με μπολικο τζατζικι!!! Κ σε κοτοπουλακι σε σως δεν λεω οχι αλλα το τζακικι ειναι το οριτζιναλ οσο κ να το κανεις!!!

Μαρινακι η θεση σου ειναι πολυ λεπτη οντως. Θα ελεγα να προσπαθουσες να βολιδοσκοπησεις την κατασταση ή αν μπορεις να ανοιξεις μια σχετικη κουβεντα στο γραφειο για μια φιλη σου κ καλα που την δερνει ο αντρας της κ να κοψεις αντιδραση.

Τζενακι εχεις χαιρετισματα απο Κατερινα!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημέρα...πωπω Ελενάκι...εγώ σε καταλαβαίνω...αν μου λέγανε εμένα ότι θα ερχόταν από εδώ και πέρα σπίτι δεν ξέρω τι θα έκανα...μια τρελα θα με έπιανε είναι η αλήθεια..

:(:(:(:( Αχ Μαρινάκι, αχχχχχ!!!

Κρίμα για το γάμο που τελείωσε βέβαια, αλλά αν ήταν μέσα στη μιζέρια και στη δυστυχία μάλλον για καλύτερα έγινε..

Η κοπέλα θα ηρεμήσει βρε... Πόσο την ζηλεύω....

Μπορεί να έρθει και καινούρια κουνιάδα και να σ'αφήσουν πάλι στην ησυχία σου!

Πόσα θύματα μπορούν να υπάρχουν???

Γιατί η πεθερά σου σταμάτησε να σου μιλάει μετά τη βάφτιση; ήθελε να δώσεις το όνομά της στη Μυρτώ;

Ναι.

Ρωτάω επειδή εμείς είχαμε ανακοινώσει από την αρχή ότι το μωρό θα το πούμε Εβελίνα, και τώρα άρχισε το μπιρι μπιρι ότι και καλά το είπα μόνο στη μαμά μου (Ελένη) και από αυτήν (Ευα) έχει μόνο 2 γράμματα!!! και όλα τα άλλα από της μαμάς...(άκουσον ακουσον!!)

Χαχαχαχαχα, καλά ρε είναι απίστευτες, τι μπορεί να σκεφτεί αυτό το χαζομυαλό που έχουν! Πες της "μητερούλα μπορεί να έχει μόνο δύο γράμματα από το όνομά σου αλλά έχει τα 2 βασικότερα... Την αρχή και το τέλος!!! Άσε που έχει και το επίθετο!"

Κάνω ότι δεν άκούω, αλλά δεν μπορώ να μη σκέφτομαι: λές μετά τη βάφτιση να κόψουμε τις διπλωματικές σχέσεις;;;;;!!!!

Βάσει εμπειρίας σου λέω να παρακαλάς να γίνει αυτό... Αν το ήξερα θα την βάφτιζα πολύ νωρίτερα... Δεν ξέρει τι καλό μου έχει κάνει που μου κρατάει μούτρα...

Πάντως δε μου άρεσε αυτό που είπες για τον άντρα σου ότι ίσως καλύτερα να μην ήσουν μαζί του εξαιτίας του σογιού του..όχι ρε φιλενάδα... αν αυτός είναι αλλιώς...τους άλλους τους γράφεις...μην σκέφτεσαι αρνητικά..

Μαρινάκι μου σκέψου.... Είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό που έχω περάσει έχω φτάσει στον παρελθόν και στην κατάθλιψη.

Εγώ δεν είπα τίποτα να ξέρετε..ο Αντώνης λέει να της πω να πάμε για καφέ, και να της πω χωρίς να πω τιποτα για την κόρη της (για να μην ξεσπάσει κανείς στο μικρό), ότι έχω καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά δεν ξέρω τι και ότι θα είμαι δίπλα της αν χρειαστεί κάτι και άλλα τέτοια...ίσως ανοιχτεί..

Το σκεφτόμουν χτες... Αν της έπιανες κουβέντα στο άσχετο ότι διάβασες μια έρευνα για την ενδοοικογενειακή βία και τι αντίκτυπο έχει όλο αυτό ειδικά στις κόρες του θύματος? Ξέρεις κάποια που το ανέχεται ίσως να μην την νοιάζει τόσο για τον εαυτό της αλλά σίγουρα καίγεται για το παιδί της. Αν της τονίσεις πόσο λάθος μηνύματα περνάει η ανοχή της μητέρας στην κόρη για το μέλλον? Στην ουσία δεν θέλεις να την κάνεις να σου πει με το ζόρι (έχετε κλειστή κοινωνία εκεί, είναι δυσκολότερο να ανοιχτεί), θέλεις να πάρει το μήνυμα σωστά?

Αυτά!!!!

Επεξεργάστηκαν by eleni_k

Χτες πήγα στο Mothercare (στο ποτάμι) για φανελάκια και πιζάμες των παιδιών. Του μπέμπη του πήρα 2 πιζάμες και ένα σετ 7 φανελάκια για ηλικία 12-18μηνών. Τα 12αρια που έχει που είναι ίσα ίσα του σκατούλη.

Μετά πήγα δίπλα στην Puma και πήρα της Μυρτώς αθλητικά... Είχε μικρά για τα μωρά με 28€! Δεν ξέρω τι νούμερο φοράει αυτός, αλλά μάλλον θα τον πάρω μαζί μου για να του πάρω και σε αυτόν. Όταν η Μυρτώ ήταν στην ηλικία του της είχα ήδη πάρει... Καημένα δεύτερα παιδάκια!:tongue:

Τέτοια διαβάζω και λέω δόξα σοι ο Θεός...Ελένη.. και η δικιά μου σκύλα είναι αλλά όχι και τόσο... πάλι καλά να λέω δλδ... η δικιά μου έχει πρόβλημα που πήρα το μοναχογιό της και τον έφερα στη Νάουσα... (Καβαλιώτης γαρ)... τι μεγάλο ατόπημα!!λες και κακοπερνάει...

Ποτε δε θα μου το συγχωρήσει και δεν χάνει ευκαιρία να πετάει ταβανόπροκες σε κάθε συζήτηση...

Πάντως το μωρό το λαχταράει...νομίζω...ένα εγγόνι έχει.. και όλο στέλνει δωράκια, λεφτά και τέτοια, αλλά εγώ δεν κάνω τπτ σωστα...

Σήμερα της είπα της συναδέλφου να πάμε για καφέ, και τελικά θα έρθει σπίτι επειδή δεν έχει που να αφήσει τη μικρή της.. πιστέυω θα μπορέσω να της μιλήσω απ'έξω απ'έξω διακριτικά και θα δούμε.

Τα 2α είναι αδικημένα ε;;; καλά εγώ στη μικρή ας μην πω τι έχω πάρει...άσε καλύτερα.. θα μας ξαναπεις ψωνάρες και άδικο δεν θα έχεις!!!

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερουδια! Ειμαι πολυ χαρουμενη, η μπουμπου παιρνει τα πανω της σιγα σιγα. Χτες εφαγε φασολαδα παρακαλω και μαλιστα μουγκριζε!! Ποιος να μου το λεγε και να το πιστευα!

Μαρινακι τις φακες θα τις φαει και η μικρη σου σιγουρα γιατι γλυκιζουν. Εγω μαγειρευω για μας, απλα δεν βαζω αλατι, λαδι μπαχαρικα. Βαζω στη χυτρα τις φακες μαζι με καροτακι, πατατουλα, κρεμμυδακι, σκορδο και μπολικο χυμο ντοματας (ολα αυτα ψιλοκομμενα) και 2 φυλλα δαφνη. Βραζω στη χυτρα για λιγα λεπτα και ετοιμο! Μετα τα βαζω στο μπλεντερ και τα πολτοποιω. Απλα κραταω και λιγο ζουμακι παραπανω μηπως και χρειαστει. Στο τελος βαζω και λαδακι και ετοιμο. Ετσι κανω και αρακα και φασολαδα που εκανα χτες. Δοκιμασε και πες μας εντυπωσεις!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Βρε κοριτσια ολο για καφεδες ακουω! Με εμας τις βορειες τι θα γινει;; οεο;;

Από που είσαι Αγλαϊτσα θυμησέ μου, νομίζω κάπου στον Εβρο είχες πει ή κάνω λάθος; Εγώ ταξιδεύω συχνά σίγουρα θα βρεθώ και στην πόλη σου κπ στιγμή. Να σου τλφ.

Οι Νότιες δεν πίνουν καφέ άς τες...μόνο λένε...

Mo09p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...