Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μια μεγάλη χοριακη εύχομαι και όλα ν πάνε τέλεια !! Υπομονή τώρα

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου να σαι καλα! Κι εσύ ότι καλύτερο!🙂

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Εγώ γενικά είμαι άνθρωπος που δεν πιστεύει στα συμπτώματα πλέον.. θεωρώ πως ότι κι αν έχουμε (αν νιωσουμε κάτι διαφορετικό) είναι από τα φάρμακα και πως αν δεν νιώσουμε τίποτα δεν σημαίνει αρνητικό αποτέλεσμα! Είδα πως ήμουν όταν έψαχνα για συμπτώματα και στις 2 μου φορές στο παρελθόν και είχα τρελαθεί οπότε αποφάσισα να μην το ξανά δω έτσι! Μόνο από ανυπομονησία θα θελα να κάνω τεστ νωρίτερα! Συγχαρητήρια για το παιδάκι σας κορίτσι μου! Υπομονή σε όλες μας και όλα τα καλά θα έρθουν 🩷

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οποτε εχω βαλει αλεσμενο στο ψυγειο, ή΄όταν βγάζω τα βρασμένα μη αλεσμενα την δευτερη μερα δεν τα ζεσταινω καθολου. Απλα τα βγαζω απο το ψυγειο απο τις 11 περιπου ετσι ωστε μεχρι τις 2 που τρωει εχουν ερθει σε θερμοκρασια δωματιου. Το μπεν μαρι ειναι η αληθεια οτι δεν το ειχα σκεφτει.

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα! Κουτουλάω απο τη νυστα αλλα εχω βαλει φαι στο φουρνο...

Χμμμμ..απο που να προτοξεκινησω....

Ααααα, ναι καταρχας, η εκθεση στη Θεσσαλονικη ειναι σε 2 (ή 3 δεν θυμαμαι) βδομαδες. Οποτε ειμαι οκ για την Παρασκευη για καφε αν καποια θελει. Οποια ειναι μεσα ας μου στειλει πμ.

Μυρτουλα, να δωσεις πολλά φιλια στην Κατερινα!! Αντε και αυτη η τρελοπαρεα πρεπει να κανονισει για καφε. Με την Κελλυ μιλαω πολυ συχνα!

Αγλαιτσα μην αγχωνεσαι για τα κιλα. Και μενα τον προηγουμενο μηνα πηρε περισσοτερα απο το κανονικο και τωρα πολυ λιγοτερα, και ξαναεπεσε στη καμπυλη της.

Χαχα...Μυρτούλα και γω δεν ηθελα με τιποτα να βγει διδυμος. Δεν ξερω γιατι;;; Και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω κανεναν διδυμο...

Τζενακι ηρθαν ετσι τα πραγματα κ τελικα η Κελλυ θα βαφτισει τον Μιλουπομπεμπη!!! Ειδες τι κανουν τα φορουμ κ τα τσατ???

Κ η αληθεια ειναι οτι κ για μενα η ιδανικη νονα θα ηταν μια κοπελα που γνωρισα απο το τσατ (δεν την προλαβες) αλλα ας οψονται οι κουμπαροι που ανεφερα παραπανω...κολλητες εχουμε γινει κ με την μπεμπα αλληλολατρευονται!!!

Επισης αν υποψιαστω οτι οταν γυρισω στην δουλεια θα βαζω φαι στο φουρνο στις 12 την νυχτα θα αυτοκτονησω.....

Τζενακι ηρθαν ετσι τα πραγματα κ τελικα η Κελλυ θα βαφτισει τον Μιλουπομπεμπη!!! Ειδες τι κανουν τα φορουμ κ τα τσατ???

Κ η αληθεια ειναι οτι κ για μενα η ιδανικη νονα θα ηταν μια κοπελα που γνωρισα απο το τσατ (δεν την προλαβες) αλλα ας οψονται οι κουμπαροι που ανεφερα παραπανω...κολλητες εχουμε γινει κ με την μπεμπα αλληλολατρευονται!!!

Επισης αν υποψιαστω οτι οταν γυρισω στην δουλεια θα βαζω φαι στο φουρνο στις 12 την νυχτα θα αυτοκτονησω.....

Αααα...το τρελοκομειο, δεν μου ειπε τιποτα. Εφυγα και απο την γειτονια και χαθηκαμε. (πρωτα τα γραφεια μας ηταν πολυ κοντα).

Οντως παντως εχουν γινει πολυ καλες παρεες απο το ιντερνετ. Καλε η Κελλυ που νομιζεις γνωρισε τον συζυξ;;;!!!

Δυστηχως ολες οι δουλειες για μενα ειναι μεταμεσονυχτιες. Θα μπορουσα να τις κανω οταν γυριζω αλλα προτιμω να παιξω με την μικρη!!

Διαφημίσεις

Μωρε καλά κάνεις κ δινεις χρόνο στην μπουμπου σου!

Οταν μιλησετε μην της πεις οτι στο πα.....μπορει να εχει λόγο ή να θελει να στο πει εκεινη. Ντατσει???

Καλως σας βρηκα:PΔεν θα σας πω τιποτε για εμενα που να σκασετε:rolleyes:και οχι δεν θα ερθω για καφε μαζι σας την Παρασκευη,μενω στη Θηβα...:shock: και μου πεφτετε λιγο μακρια:lol::lol::lol:

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Σε ποιες δεν έστειλα πμ για κόφιον; Τσικουίτα θα σε ενημερώσω τηλ εσένα. Αγλαϊα είπα; Ποια άλλη καλέ; Πετεμούτε!

Μόλις λέω "παίζει να πάω καφέ την Παρασκευή" τσουπ πετάγεται κι ο άντρας "α ωραία, θα πάω τον μικρό στη μαμά μου κι εγώ για βόλτα". Αμ ο μαμάκιας μη χάσει, αμ να μου πάρει και το αυτοκίνητο! Πριτς!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλως σας βρηκα:PΔεν θα σας πω τιποτε για εμενα που να σκασετε:rolleyes:και οχι δεν θα ερθω για καφε μαζι σας την Παρασκευη,μενω στη Θηβα...:shock: και μου πεφτετε λιγο μακρια:lol::lol::lol:
΄Οχι αν πιούμε τον καφέ Λειβαδιά χαχαχα

Δεν το κάνουμε σουβλάκια, να λιγδώσει και το (μεγάλο μου) αντεράκι μας;:lol:

WN6Op3.png

΄Οχι αν πιούμε τον καφέ Λειβαδιά χαχαχα

Δεν το κάνουμε σουβλάκια, να λιγδώσει και το (μεγάλο μου) αντεράκι μας;:lol:

Αχ σουβλακια ειπες τωρα ε???????Μεσα.Μην με παρεξηγησετε οταν θα το κανονισουμε αλλα τρωω πολλα απο δαυτα και πιτες και πατατες και τζατζικια και φετες και μια.......κοκα λαιτ στο τελος:lol::lol::lol::lol:

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Καλημερα!

Και μενα μου εστειλες πμ Χριστινακι. Αντε επιτελους κανονιστηκε!

Χαχαχαχα....ναι η κοκα κολα λαιτ επιβαλλεται μετα το φαγοποτι.

Μυρτω μην αγχωνεσαι, δεν θα της πω τιποτα.

Και γω λεω για φορεμα για την βαφτιση να παω τωρα στις εκπτωσεις, μπας και γλιτωσω κανα φραγκακι. Για πες μας για μπομπο τι ειδες στο κεντρο Μυρτουλα. Εχει τιποτα ενδιαφερον;;

Εγώ πμ ΔΕΝ πήρα!!! για τον καφέ!! και όχι τίποτα δεν θα ξερω τι κανονίζετε να επεμβαίνω!!! εσυ εσυ σιγανοπαπαδιά γι αυτό το έκανες!!! Στην Αγλαϊα δλδ που μένει και πιο μακριά από εμένα γιατί έστειλες;εεεε; αλλά σε κατάλαβα μουλωχτή!!

Να καλωσορίσω με τη σειρά μου την roxy την love-σουβλάκι!!!

Εγώ φαί δεν έχω κρατήσει αλεσμένο, αλλα η ξαδέρφη μου το αλέθει κάθε βράδυ και το αφήνει στη μαμά της για την επόμενη μέρα και το δίνει στο μωρό (η μαμά της ούτε το μπλεντερ δεν μπορεί να λειτουργήσει!) και αυτό γίνεται για τον τελευταίο χρόνο. Το ζεσταίνει σε μπεν μαρί. Τίποτα δεν έπαθε αντιθέτως είναι μπουλούκος φαγανός (μαμά μου, αδειάζει το μπωλακι του 400ml!! σε 2'') προσφάτως του κάνανε εξετάσεις αίματος για κάτι αλλεργικά που είχε στο παρελθόν και ο σίδηρος και όλα στα ύψη...τώρα τι να πω...

Μόλις ανακάλυψα ότι μια συνάδελφό μου την δέρνει ο άντρας της..

δεν ξέρω πως να το χειριστώ, την κοιτάω καμιά ώρα που είμαστε στο γραφείο και δεν ξέρω πως να της μιλήσω....και να της πω ότι το έχω καταλάβει... αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι...κάτι πρέπει να κάνω...

Mo09p3.png

Χαχαχα...οχι δεν σου λεμε τιποτα! Εκει να σκασεις!!!

400ml;;;; Υπάρχουν αυτες οι ποσοτητες;; Μπραβο! Βεβαια προτιμω που η μικρη τρωει απο ολα και λιγο (γυρω στα 200 ml). Κρεμα το απογευμα τρωει στα 150 ( και μου την ειπε η παιδιατρος οτι τρωει λιγο). Βλεπω ομως οτι το παιδι προς το τελος στουμπωνει. Γιατι να φτιαξω κι αλλο, και να μην το φαει ή να το κανει εμετο;;

Μαρινακι ειναι πολυ λεπτο το ζητημα. Στη αρχη θα σου το αρνηθει σιγουρα. Κανε μια πρωτη κουβεντα μαζι της και μετα συμβουλεψου καποιο απο τα κεντρα υποστηριξης κακοποιημενων γυναικων.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...