Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δευτερο? Απο τωρα? Νωρις για μενα. Δεν μπορω παλι ενεσεις τοσο συντομα. Και τα κιλα που τα πας? (Α, δεν εχει, ραψιμο στο δευτερο, οταν και αν με το καλο). Ασε που με δυο μικρα θα τα παιξω. Καλα και οικονομικα δεν παιρνει.

Πηγαμε για μια γρηγορη επισκεψη στην παιδιατρο το πρωι. Η Σοφουλα εβγαλε ιδρωτηρια στο στερνο, αν ειναι δυνατον δηλαδη ακομα δεν πιασαν οι ζεστες και πισω στον σβερκο της τα σπυρακια ειναι φουντωμενα. Αντε ξανα μανα ατοπικη δερματιτιδα. Στο τσεπακι την εχουμε. Και πανω που ελεγα μεγαλωνωντας θα ηρεμησει. Και αυριο γμτ πρεπει να την αφησω στα πεθερικα γιατι εχουμε να παμε καπου.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

2ο??????????? να σαλτάρω τώρα ή μετά;;;;;;

λινάκι κ εμένα έβγαλε κάτι ιδρωτήρια στο στέρνο και πίσω στην πλάτη, αλλά δεν έδωσα κ πολύ σημασία..τι σας είπε ο ντοκ; σου έδωσε καμμιά αλοιφη;τελικά ήταν ιδρωτήρια ή από την ατοπική;

Ελένη έπεσε αυτό που είναι πίσω από το κουρτινόξυλο κ κρεμιέται η κουρτίνα; δεν ξερω πώς το λένε ή αν το λένε κουρτινόβεργα που λέει η άννα...είμαι του ασχέτου...γιατί κ η δικιά μου όλη μέρα στην κουρτίνα, κ όταν κάνει κακά μπαίνει από πίσω. Ετσι την καταλαβαίνω:)

κορίτσια ήρθαν....κ τώρα ξεκουράζονται...από την κούραση.... τα νεύρα μου....

Mo09p3.png

Είναι όντως δύσκολα τα πράγματα κορίτσια έξω.Εγώ είμαι 50-50 για τρίτο για οικονομικούς αλλά και ψυχολογικούς λόγους.Αυτή τη στιγμή κουράζομαι πάρα πολύ για να σκέφτομαι πάλι τη φάση εγκυμοσύνης αλλά και μωρού μετά.

καλα εσυ εισαι τρελλη, δεν θα σου απαντησω καν!!!

Κορες, εσεις ειστε μικρες, εχετε καιρο ακομα για δευτερο παιδακι, μην τρελλαινεστε απο τωρα... Χαρειτε το μικρακι σας προς το παρον...

Λινακι γιατι ενεσεις?

το ματι της Μυρτως μαλλον εβγαλε κι αλλο κριθαρακι, το μεσημερι ηρθε και πρηστηκε και με επιασε πανικος... Την εβλεπα κι εκλαιγα!!! Πηρα τηλεφωνο την οφθαλμιατρο η οποια ειχε μηνυμα στον τηλεφωνητη οτι ειναι σε συνεδριο μεχρι την Δευτερα και παρεπεμπε σε μια αλλη συναδελφο της για περιπτωσεις αναγκης... Τηλεφωνησα λοιπον στον αριθμο κινητου που ακουσα και μιλησα με μια κυρια που μου ειπε οτι δεν σημαινει τιποτα αυτο, δεν μπορουμε να δωσουμε ή να κανουμε κατι αλλο τωρα, αν το να την επισκεφτω με κανει να νιωσω καλυτερα ευχαριστως να με δει (στο Π. Φαληρο βεβαια η κυρια) αλλα ετσι κι αλλιως αυτα που βαζω τωρα ειναι η θεραπεια... Το μονο νιου ηταν να της βαζω ζεστες κομπρεσσες με νερο... Διαβασα και στο ιντερνετ, αυτα ειναι ολα κι ολα!!! Πηρα τον Τακη τηλ. μεσα στον πανικο, εκλαιγα απαρηγορητη (και πανω που ελεγα "μα τι καλα που το εχω παρει!!!") και ειπαμε οτι αναλογως πως θα ειναι το απογευμα θα την παμε στο νοσοκομειο... Δεν θελω ρε γμτ να φανω υπερβολικη, τι να κανω???

Το αλλο καλο σημερα ειναι οτι την ζυγισα κι επιτελους, επιτελους ηταν 15.600! Αντε μπας και δουμε το 16!!! Σε λιγο θα την φτασει ο μαλλιας στα κιλα!

Λιτσακι σου στελνω πμ...

ιιιιιιιι κι άλλο κριθαράκι; την ενοχλεί;

αμαν μωρέ το καημένο...κ εμένα θυμαμαι όταν είχα βγάλει μου είχαν πει κομπρέσσες με νερό αλλά μόνο να το ακουμπώ κάπως...να μην το τρίβω καθόλου, μήπως υπάρχει μόλυνση κ πάει κ σε άλλο μέρος...

Mo09p3.png

Μαρινακι δεν την ενοχλει καθολου, και τωρα που την ξαναειδα εχει υποχωρησει παλι, αλλα ετσι οπως την ειδα το μεσημερι μου ηρθε ο θανατος...

Αυτο που λεω εγω, ειναι η βεργα που κρεμας την κουρτινα (εμεις μονο αυτο εχουμε στο δωματιο τους, η κουρτινα τους ειναι με υφασματινα λωριδες και αυτη η βεργα ειναι περασμενη μεσα σε αυτες τις λωριδες υφασματος)... Το κατεβασε απο την μια μερια η γαϊδουρα, βγηκε και σοβας απο τον τοιχο!!! Τα μωρα δεν μπορουν να το κανουν αυτο, οσο αγαρμπα και να τραβανε την κουρτινα, η Μυρτω πρεπει να κρεμαστηκε πανω της!!!

Αυτο που κανει η Εβελινα το εκανε κι η Μυρτω... Μεχρι και κατω απο το τραπεζι κρυβοταν οταν εκανε κακα της... Να δεις που το Εβελινι θα κοψει γρηγορα τις πανες!!! Μα τι παιδι ειναι αυτο! Φτου φτου!!!

Καλως τα δεχτηκες μωρο μου, με το καλο να επιστρεψουν σπιτι τους!!! (Δεν σε κοροϊδευω ξανα για την πεθερα σου, καθε φορα που σου κανω πλακα, κατι γινεται με την δικη μου!!!)

Διαφημίσεις

εσενα βρε μαρινα πως σου εφυγε το κριθαρακι? Σε πονουσε? γιατι απο οτι καταλαβα το κριθαρακι ποναει ενω το χαλαζιο οχι... Το κριθαρακι ειναι κατι σαν φλεγμονη ενω το χαλαζιο ειναι κλειστος πορος (δακρυικος ή καπως ετσι), πορος που εχει μαζεψει σμιγμα και δεν εχει σε πρωτη φαση μικροβια ή βακτηρια...

ξυπνησε.... σας αφήνω...αν αργήσω πολύ να ξαναμπώ πάρε κανα τλφ...μπορεί να ετοιμάζομαι για τα καγκελα...

περαστικά σας μωρέ..κ αγύριστα...

Ευχαριστουμε για τις ευχες κι ανταποδιδουμε!!! Αγυριστα, αγυριστα κοριτσακι μου!!!!

Και ναι, θα περιμενω ως το βραδυ, αλλιως θα δω ειδησεις και μετα θα σου στειλω μηνυμα...

Κορες χαιρετω κ εγω!

ισως μπω το βραδυ αλλιως ισως κυριακη βραδυ αλλιως τα λεμε απο βδομαδα.....ειδατε πληρη αναλυση σας κανω ποτε παιζει να μπω κ ποτε οχι.....χαχχαχαχα

καλο σκ αν δεν σας δω κ τα λεμε

Μαρινακι οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμ γιογκα.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Αδιαθετω σιγα σιγα!!!!!!! Με εχει πεθανει η κοιλια μου αλλα προς το παρον μονο ροζ εχω... Αντε να δουμε... Φεβρουαριος με σημερα εχω αδιαθετησει μονο μια φορα (κι αυτη αν τελικα κατσει)... Τα νευρα μου!!!

Μαρινα??? Κοριτσακι??? Ολοι σωοι και αβλαβεις???

Διαφημίσεις

κ εγω περιμενω σημερα αλλα ακομα δεν....

πωπω πηρα μια τρομαρα το απογευμα....ειμαι στην μαμα μου κ χτπαει το τηλ κ ζηταν εμενα (!) ηταν η ιδιοκτητρια του σπιτιου η οποια εχει το τηλ του πατρικου απο τοτε που κλεισαμε το σπιτι κ πριν μετακομισουμε κ το εδω τηλ δεν το ειχε

τεσπα μου λεει οτι ειναι στηνα δερφη της (διπλα πολυκατοικια) κ να ερθει να μας δει - εδω να σημειωσω οτι ειμαστε 4 χρονια στο σπιτι κ δεν εχει ερθει ποτε να μας δει κ δεν εχει ζητησει ποτε αυξηση!!! οποτε εγω τα χρειαστηκα...παει λεω αυξηση θελει....παιρνω το χρηστο το κ το του λεω...μου λεει αν σου πει τπτ πες θα το συζητησω με τον αντρα μου, πες οτι λογω δημοσιου μου εκοψαν μισθο, πες οτι παμε την μικρη σταθμο κλπ κ οτι θα δουμε αν βγαινει (αναλογα με το υψος της αυξησης που θα ζητουσε)

τελικα η γυναικα ηρθε κατα τις 9 (εγω της ειπα τοτε γιατι τοτε θα γυρναγα) ειχε φερει κ δωραι για την μικρη, καθισε 10 λεπτα, ηπιε ενα χυμο, ειπαμε κ 2 βλακειες για την οικ. κριση κ εφυγε, με ρωτησε αν εχουμε κανενα προβλημα κ της λεω οχι ολα καλα, θελετε να παμε μεσα να δειτε το υπολοιπο σπιτι? οχι κοριτσι μου λεει βλεπω οτι ειστε νοικοκυρεμενοι κ μου φτανε, δεν χρειαζεται...ευτυχως δεν λετε που ειχα κ την καλη κυρια σημερα κ μας ξεβρωμσε λιγο...αλλιως δεν το ελεγες κ φουλ νοικυρεμενο το σπιτι μας......ουφ.....χεστηκα ολιγον αλλα επανηλθα.....

Μαρινακι....σε βλεπω ονλαιν...ζεις κ εσυ κ ολοι οι αλλοι?

μαγειρευω κιμα για τορτελινια....

καλα ειμαι να σκασω...

ποσο πολυ μου την εχει δωσει ο αντωνης δε λεγεται...

ειπε μπροστα στη μανα του οτι ειμαι υπερβολικη με το μωρο..κ βρηκε αυτη πατημα κ αρχισε να λεει 100 ωρες....

μιλαμε μου ρχεται να τον πλακωσω...τον... αντε μην τον χαρακτηρισω...

Mo09p3.png

εσενα βρε μαρινα πως σου εφυγε το κριθαρακι? Σε πονουσε? γιατι απο οτι καταλαβα το κριθαρακι ποναει ενω το χαλαζιο οχι... Το κριθαρακι ειναι κατι σαν φλεγμονη ενω το χαλαζιο ειναι κλειστος πορος (δακρυικος ή καπως ετσι), πορος που εχει μαζεψει σμιγμα και δεν εχει σε πρωτη φαση μικροβια ή βακτηρια...

τώρα είδα την ερώτηση...

ασε εγώ είχα πάθει μόλυνση εξαιτιας από κατι γιατροσοφια που μου εκαναν για να φύγει, ήμουν 15 χρονών, μπήκα νοσοκομείο, δεν έβλεπα από το ένα μάτι, κ μου έκανα μικροεπεμβαση σαν καθαρισμό 2 φορές κ απο τότε τίποτα

Mo09p3.png

ειναι ωρες ωρες αυτοι οι αντρες ρε παιδακι μου....παρε τον ενα κ βαρα τον στο αλλον...

το ανοιγουν κ δεν σκεφτονται τι λενε κ που...

Ρε συ Μαρινα και ποιος ενδιαφερεται για το τι εχει να πει η πεθερα? Πετα της κι ενα "εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερετε ολοι", ή ενα "εγω δεν ειμαι μαμα μονο στα χαρτια σαν κατι γιαγιαδες που ξερω" και αστην να βραζει!

Και ασε τον Αντωνη, ετσι τους μπερδευουν τους βιοληδες κι αυτους, αλλο θελουν να πουν κι αλλο λενε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...