Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αααα, περαστικα στο Λιτσακι! Γμτ αμαν με αυτες τις αρρωστιες!

Η μικρη βαρια 9:30 εχει ξεραθει. Δεν πα να προσπαθω να την κρατησω, αυτη κοιματε ορθια. Αλλα για να πω την αληθεια πολυ με βολευει που κοιματε νωρις!!!

Την προηγουμενη βδομαδα που ειχαμε παει χωριο και την κατεβασα παραλια χωρις να κανουμε μπανιο, με τις φορμες, ειχε γινει ενα με την αμμο. Καθεται πανω στην ψαθα αλλα ειχε γεμισει παντου!

Αννουλα σου εστειλα πμ το μαιλ μου. Θελω και γω φωτο μικρης Λαμπουσας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια καλησπερα!!

πολυχρονος ο μπρατζελινος! κλεινει τον κυκλο των μαγιοπαιδων!

Ρε Λιτσακι περαστικαααααα!!! παρε το αγορακι σου αγκαλιτσα να αναρρωσετε παρεα :D

Εγω σημερα το πρωι πηρα το Νικολακι μου αγκαλιτσα, αγουροξυπνημενο και με τις πυτζαμουλες του, με βλεμμα αποριας να κοιταει γυρω γυρω που τον παμε 7 το πρωι και τον πηγα στη μαμα μου! αυτη τη βδομαδα ειναι και ο αντρας μου πρωινος οποτε τον πηγαινουμε απο το πρωι στη μαμα μου.

ρε τι μνημες μου ξυπνησε το πρωινο, θυμηθηκα τη μαμα μου που με τυλιγε σε κουβερτα και με πηγαινε στη δικια μου τη γιαγια καθε πρωι.

αφου οδηγουσα και γυρναγα και τον κοιταγα και του ελεγα "συγνωμη Νικολακι μου", συγνωμη που η μαμα δεν μπορει να κατσει σπιτι να ειστε ολη μερα μαζι συγνωμη που θα σου λειπει η μαμα σου οπως μου ελειπε και εμενα η δικια μου.... αει στο καλο, συγκινηθηκα..

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ευα, πριν λιγο ειχαμε αυτην την συζητηση με την Μυρτω... Κι ενω εκεινη απο τριων μηνων ειχε συνηθισει κι ηξερε οτι καθε πρωι παμε στην γιαγια, τωρα δεν θελει ουτε να το ακουει! Εκει που συζητουσαμε σαν οικογενεια πως περασαμε την μερα μας και τι ενοχλησε τον καθενα μας απο τον αλλον, οταν της ειπα οτι αυριο θα κοιμηθουμε στην γιαγια το μεσημερι την επιασε παρακρουση! Της ειπα οτι δεν θα φυγω, απλα επειδη εχει πολυ ζεστη δεν μπορουμε να ειμαστε μεσημεριατικα στο αυτοκινητο, μαζι θα κοιμηθουμε κτλ, δεν ηθελε να ακουσει κουβεντα... Και φυσικα πιασαμε το θεμα επιστροφης μου στην δουλεια και το δακρυ πηγε κορομηλο! Αγαπες μου μωρε, δικιο εχουν κι αυτα! Δεν ξερω τι πρεπει να γινεται τελικα, πραγματικα!

Και μολις βρηκα μια ακομα κατσαριδα στο μπανιο! Ηταν ζαβλακωμενη βεβαια για αυτο και μπορεσα να την σκοτωσω... Το γεγονος ομως οτι εκανα μπανιο με μια κατσαριδα παρεα μου την εχει δωσει... Θα πρεπει να κοιμηθουμε ενα βραδυ στην μαμα μου για να ψεκασουμε το σπιτι! Αντε τωρα με τις βρωμοκατσαριδες, ευτυχως που δεν ειδα καμμια περισυ που ηταν και ο μαλλιας μωρο!!!

Τελικα τι εγινε με το νεο ποστο Ευακι? Ολα καλα?

Μαρινακι τι εγινε με τον παππου???

Παω για υπνο μαλλον, ελεγα οτι θα περιμενα την Μαγδα, αλλα δεν αντεχω αλλο, σημερα ολο το απογευμα ξεσκιστηκα στις δουλειες!

Καλο ξημερωμα λοιπον, τα λεμε αυριο!!!

Καλημερα!

Όσες δεν τα είδατε πηγαιντε στα μελια σας να δειτε φωτο απο γενέθλια Μελίνας!

Εχτες γυρισα στις 7.45 κατι να μαγειρεψω, κατι να παιξω με την μικρη κατι να φαμε κ να την κανουμε μπανιο εφτασα 10.30 να βγω εγω απο το μπανιο κ να κουτουλαω......

Σημερα εχει βάρδια ο Χρηστος, θα πάω να παρω την μικρη απο το σταθμο κ βλέπουμε...για μαγειρεμα με κοβω....θελω να κανω μπριαμ κ κανελλονια....δεν ξερω τι απο τα δυο αλλα κατι θα το κανω σημερα....μπορει την προετοιμασια κ για τα δυο....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Καλημερα, καλο μηνα να εχουμε!!!!!!!!

Λιτσακι ο μικρος πως παει?

Μαρινα ο παππους?

Εχτες εκει που δουλευε ο αντρας μου, ακουει ξαφνικα κατι φωνες..το παιδι μου, το παιδι μου, τα παραταει ολα ανεβαινει στον πανω οροφο, ολη η οικογενεια σε μια παρακρουση, το παιδι 2 χρονων ειχε σπασμους και ξαφνικα του κοβεται η ανασα.

Παιρνει τηλ το 166 ο Θανασης, γιατι οπως καταλαβαινετε κανενας εκεινη την ωρα δεν μπορουσε να σκεφτει, ευτυχως το παιδακι τωρα ειναι καλα.

Οταν γυρισε στο σπιτι, πηρε την μικρη και επαιζε κανα δυωρο, να την φιλαει, αυτη να του γελαει και να του κανει ναζια!!

Μου λεει τι χανω με αυτη την δουλεια, που ειμαι ολη μερα στον δρομο!!

Κατα τα αλλα, η μικρη μου εχει κανει ενα προγραμμα χαλι μαυρο.

Εχτες κοιμηθηκε στις 7 πινοντας νερο και ξυπνησε στις 8, τα νευρα μου!!!!!

Αντε καλημερα, παω να δω μειλ!!!!!!!

Διαφημίσεις

τλχ ειναι καλα το παιδακι τωρα, αυτό μετράει!!!

τι δουλειά κάνει ο άντρας σου Αννούλα?

ρε παιδια γιατι εγω ειχα την εντύπωση οτι καποια απο εδώ είναι φαρμακοποιός.....

Μυρτω, ειναι μαραγκος, εχουμε και το μαγαζι και τρεχει ολη μερα σαν τον Βεγγο.

Φαρμακοποιος?

Καλα θα ηταν κουκλα μου!!!!!!

Μην μιλας για κοιλια, εχω χασει απο παντου, το βυζι κοντευει να γινει ενα με τον θωρακα, αλλα η κοιλια εκει!!!!!

Και το ασχημο ειναι οτι γεματη ραγαδες!!

Οχι δεν ελεγα οτι ο αντρας σου ηταν φαρμακοποιος. Αλλα καποια απο εδω....μαλλον ιδεα μου θα ηταν εκτος αν ηταν καποια απο τις αποχωρησασες.....χαχαχα

Καλα μην φατναστεις οτι αν ηταν φαρμακοποιος θα ηταν μια χαρα, εχω μια πολυ καλη φιλη φαρμακοποιο κ δεν ειναι κ στα καλυτερα τους κ αυτοι τωρα με τις μειωσεις....

Ευτυχως τις ραγαδες τις γλυτωσα, καποιες λιγες εκανα κ αυτες στα πλαγια της κοιλιας προς τα πλευρα.....αλλα η κοιλια εκει τουμπανο, κ απορω γιατι ειχε πεσει γενικως κ κιλα δεν εχω παρει αλλα η κοιλια τουμπανο......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...