Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χμ, λατρεμενη ρουλα (ρε δεν πα να λες, καλα θα κανεις να μαζεψεις την κορη σου απο τον γειτονα, στον μαλλια θα καταληξει) δεν ειμαι σιγουρη οτι μου αρεσει ο τροπος σου σημερα, σαν να θελεις κατι να μου πεις, σαν να εισαι λιγο αποτομη μαζι μου, φυσικα δεν ειναι κατι που μπορω να αποδειξω!!!

Θα ηθελα ομως να σου τονισω οτι ειμαι ευαλωτη σημερα μιας και ξεκινησα διαιτα οπως ανεφερα κι εχτες και θα ηθελα λιγη στοργη τουλαχιστον για εναν χρονο!!! ΟΚ λατρεμενη μου???

Θα σου στειλω την γεννοιστορια σου, να την ποσταρεις εσυ, αντε μπραβο...

Ο παππους πως παει???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

εσυ δεν μου πες χθες να σε βριζω απο σήμερα να παρεξηγηθείς; για σένα το κάνω!!!

τι αναποδη που είσαι ρε κοπελια!!! ουτε αν θες να σε βρίζουμε δεν εχεις καταλήξει!!!

φευγω, πάω δικαστηριο κ μετα νοσοκομειο... να δουμε τι θα γίνει κ εκει...αντε τα λεμε μετα

φιλια

Mo09p3.png

ααααα πες μου ετσι, ναι ναι βρισε με, οχι ομως συνεχεια, ξερεις εγω οταν στεναχωριεμαι το ριχνω στο φαγητο (κι οταν χαιρομαι, κι οταν βαριεμαι, και σχεδον παντα τωρα που το σκεφτομαι) και φοβαμαι μηπως τελικα αυτη η αντιμετωπιση εκ μερους σου εχει αντιθετα αποτελεσματα στην διαιτα μου!!! (χαχαχαχαχα περιμενω πραγματικο βρισιμο στο τελος!!!)

Καλη ημερα να εχεις ρουλιτσα, ελπιζω να εχεις καλα νεα να μας πεις μετα...

Καλημερες!!!!!!!!!!!!

Χριστινάκι να χαίρεσαι το Μπραντι! Να τον καμαρώσετε μεγάλο, τρανό κ ευτυχισμένο!

Μαρινάκι περαστικά στον παππου, ελπίζω όλα να πάνε καλά

Λιτσακι πως ειναι ο μικρός? ελπίζω καλύτερα!

Δέσποινα εύχομαι γρήγορα να βρεις κάτι καλό!

Μαγδούλα κ καλή αρχή κ μακάρι τα πράγματα να πανε όπως τα θες!

Αννουλα σας ζηλευω....εμεις λεγαμε να παμε το σαββατο αλλα τελικα δεν ξεκουνηθηκαμε για μπανιο κ χτες δεν μπορουσαμε. Το αλλο σκ εγω θα ειμαι αδιαθετη, το παραλο εχουμε βαφτιση......σκ@τουλες....

Το Σαββατο κατεβηκαμε Γλυφαδα το πρωι κ τελειωσαμε με ενα κυμα αλλαγων...ευτυχως βρηκα ωραια πραγματακια χωρις μεγαλες διαφορες, μονο στην lapin εδωσα 15? παραπανω (γενικα προσπαθω στις αλλαγες να μην δινω πανω απο 5-6? καθε φορα) αλλα βρηκαμε ενα φουστανακι ralph lauren που το λατρεψαμε κ οι δυο κ ειπαμε αντε οκ....πηραμε κ πεδιλακια χαχαχα πολυ γελιο τα δαχτυλακια που φαινονται!!! μετα μαζευαμε στο σπιτι τα απομειναρια της βαφτισης που υπηρχαν παντου σκορπια....

Χτες πηγαμε κ κοινωνησαμε...κιουρια για μια ακομα φορα η Μελινα....ανοιξε στομα, ηπιε κοινωνια εκανε κ μιαμ μιαμ την σκουπισε ο παπας κ φυγαμε....το μπροστινο μας πλανταζε λες κ το εσφαζαν....

μετα πηγαμε Μαλακασσα στο κτημα που εχει η μαμα μου κ ειχε τραπεζι φιλους τους για την γιορτη της κ την βαφτιση...καλα ηταν, πηραμε κ λιγο καθαρο αερα.....

αυταααααααα σημερα εχω πολυ βαρετο προγραμμα ουφ.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

Μυρτουλα καλημερα!!!!!!!!!!!

Ειδες πλακα στην κοινωνια?

Και η δικια μου, ανοιγε την στοματαρα, και μετα εκανε με το χερακι μμμ!!!

Χαχαχα!!!

Εμεις εχουμε το σαββατο γενεθλια και κυριακη βαφτιση και μαλιστα ειναι και μεσημερι.

Τα νευρα μου!!!

Α!!! Ρε κοριτσια το εχετε ξαναδει εσεις, σε βαφτιση να μπαινει τραπεζικος λογαριασμος?

Εμενα ειναι πρωτη μου φορα και δεν ξερω και ποσα λεφτα να βαλω. Ουφφφφ!!!!!

Σε βαφτιση τραπεζικος λογαριασμος??? πρωτη φορα το ακουω. Σε γαμο ναι αλλα σε βαφτιση??? κ να πω την αληθεια μου κανει "καπως"....

ΕΓω παντως σε βαφτισεις απο εδω κ περα θα παιρνω αυτη την ταμπελα που σας ειχα δειξει οτι πηρα στην Μελινα. Ηδη την εχω παραγγειλει για την επερχομενη βαφτιση....πολυ μου αρεσε, νορμαλ τιμη (35Ε...οκ αν εχω πιο μεγαλη υποχρεωση εννοειται οτι θα παρω κατι αλλο) κ πρωτοτυπο δωρακι!

Ελενακι ξεχασα να σου ευχηθω καλη αρχη κ καλη δυναμ η στην διατα!!!

Εγω τα εχω παρει γιατι ενω δεν εχω παρει κιλα εχω ενα πρηξιμο στην κοιλια αλλο πραγμα...λες κ ειμαι 4 μηνων εγγυος.....ελεος.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Μυρτουλα τεσσαρων μηνων ειναι καλα, εγω που μοιαζω με ετοιμογεννη? Ελεος δηλαδη!

Αννουλα, μεγαλη ξεφτιλα αυτη με τον τραπεζικο λογαριασμο, αν δεν εχεις υποχρεωση να την αγνοησεις και να παρεις κανονικα το δωρακι που ειχες σκοπο! Αντε τωρα!

Μαρη ρουλα, βγαλε την φωτο γιατι θα ερθουμε και θα στο παρουμε απο τωρα το Εβελινι!!! Ε, οχι να κυλιεται απο τωρα στα πατωματα, ποσο τα στραβα ματια να κανω η πεθερα???

Ειδα και την Λαμπουσιτσα να παιζει στην αμμουδια!!! Μαρη Αννα, τι κουκλι ειναι αυτο! Ασε που ειναι για δαγκωμα!!! Επειδη μας φτυνει η Ναουσαια, μαλλον θα την πεσουμε σε εσας! Θα ξυπνησει ο γιοκας μου και θα τον ρωτησω, ξερεις τι διακριτικη που ειμαι!!! Και μην βαζεις την μικρη απ' ευθειας πανω στην αμμο, τοσα μικροβια εχει...

(το βιντεακι δεν μπορω να το ανοιξω, εχω ενα θεματακι με το πισι οσον αφορα τα βιντεος!!!)

Μυρτω, εδω καμια εβδομαδα καθε με καθε βραδυ πρηζομαι.

Ολη μερα ειμαι μια χαρα και το βραδυ τουμπανο.

Τι ειναι παλι αυτο, δεν μπορω να καταλαβω!!

Για την βαφιση, τελειωσε, θα παω να παρω κανα ρουχαλακι , αντε με τους ξεφτιλες!!

Διαφημίσεις

Ειδα και την Λαμπουσιτσα να παιζει στην αμμουδια!!! Μαρη Αννα, τι κουκλι ειναι αυτο! Ασε που ειναι για δαγκωμα!!! Επειδη μας φτυνει η Ναουσαια, μαλλον θα την πεσουμε σε εσας! Θα ξυπνησει ο γιοκας μου και θα τον ρωτησω, ξερεις τι διακριτικη που ειμαι!!! Και μην βαζεις την μικρη απ' ευθειας πανω στην αμμο, τοσα μικροβια εχει...

(το βιντεακι δεν μπορω να το ανοιξω, εχω ενα θεματακι με το πισι οσον αφορα τα βιντεος!!!)

Αγαπη μου, καταρχην, ειχα βαλει 4 ψαθες στην σειρα, απο πανω πετσετες και η σκατουλα πηγαινε στην αμμο. Της βγαζω το μαγιο, της βαζω παμπερς, παλι η αμμος εμπαινε μεσα.

Ως πιο παλια μανουλα, δωσε κανα τιπ.

Κατα δευτερις, αν ο μαλλιας δεν γινει θρυλαρα δεν εχει Λαμπουσα.

Κατα τριτης (καλα το παω ε?) ΛΙΤΣΑ!!!!! Τι γινεται κοριτσακι μου?

Κοιτα, εγω στην Μυρτω, εβαζα δυο τεραστιες ψαθες η μια διπλα στην αλλην, πετσετες πανω στην ψαθα, δυο ομπρελες ή μια της παραλιας και μια δικη μας και διαφορα παιχνιδακια... Με το που την εβγαζα απο την θαλασσα την σκουπιζα και της εβαζα παμπερς και την αφηνα εκει πανω με παιχνιδακια... βεβαια η μυρτω δεν μπουσουλησε ποτε, οποτε δεν πολυκουνιοταν, μετα την πηγαινοφερναμε βολτα στην παραλια αλλα ηταν ορθια...

Αυτο που θελετε τον μαλλια υπο προυποθεσεις πολυ μου την δινει!!! Θα βρω αλλη νυφη ρε, καποια που να εκτιμαει τον μαλλια μου απο μονο του, σας βαρεθηκα εσας!!! Εσεις θα χασετε την βαρβατιλα του παιδιου μου, ασε που κυκλοφορει με το στομα μισανοιχτο στυλ Βανα Μπαρμπα και ειναι για ρουφηγμα!!!

Μιλησα με τον αντρα της Λιτσας, κι εκεινη δεν ειναι πολυ καλα σημερα, μαλλον την κολλησε ο μικρος, η νυχτα ηταν δυσκολη και τωρα ξεκουραζονταν μαμα και γιος...

Αυτο το παιδι μου σημερα δεν λεει να ξυπνησει! Τον πειραζω, τον ενοχλω, κανουμε φασαρια αλλα αυτος αλλαζει πλευρο... Τελικα κακως τον κοιμιζω αργοτερα αυτες τις μερες, θα πρεπει να επαναφερω το 8μιση...

Κοιτα, εγω στην Μυρτω, εβαζα δυο τεραστιες ψαθες η μια διπλα στην αλλην, πετσετες πανω στην ψαθα, δυο ομπρελες ή μια της παραλιας και μια δικη μας και διαφορα παιχνιδακια... Με το που την εβγαζα απο την θαλασσα την σκουπιζα και της εβαζα παμπερς και την αφηνα εκει πανω με παιχνιδακια... βεβαια η μυρτω δεν μπουσουλησε ποτε, οποτε δεν πολυκουνιοταν, μετα την πηγαινοφερναμε βολτα στην παραλια αλλα ηταν ορθια...

ΜΜΜΜΜΜΜΜ... Να η διαφορα, η Ελενα πηγαινοερχοταν ολη την ωρα, δεν την ενοχλησε καθολου η αμμος.

Αυτο που θελετε τον μαλλια υπο προυποθεσεις πολυ μου την δινει!!! Θα βρω αλλη νυφη ρε, καποια που να εκτιμαει τον μαλλια μου απο μονο του, σας βαρεθηκα εσας!!! Εσεις θα χασετε την βαρβατιλα του παιδιου μου, ασε που κυκλοφορει με το στομα μισανοιχτο στυλ Βανα Μπαρμπα και ειναι για ρουφηγμα!!!

Οριστε??????

Εμεις τι να πουμε δλδ? Που ειμαστε νυφες 2ης μοιρας?

Δεν πρεπει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να θεσουμε καποιες προυποθεσεις?

Μιλησα με τον αντρα της Λιτσας, κι εκεινη δεν ειναι πολυ καλα σημερα, μαλλον την κολλησε ο μικρος, η νυχτα ηταν δυσκολη και τωρα ξεκουραζονταν μαμα και γιος...

Αυτο το παιδι μου σημερα δεν λεει να ξυπνησει! Τον πειραζω, τον ενοχλω, κανουμε φασαρια αλλα αυτος αλλαζει πλευρο... Τελικα κακως τον κοιμιζω αργοτερα αυτες τις μερες, θα πρεπει να επαναφερω το 8μιση...

Αν ξαναμιλησεις με Λιτσακι, πες της περαστικα, γμτ, νομιζα οτι τωρα που ζεσταινει ο καιρος θα σταματησουμε με τις αρρωστιες!!!

Κατα τι ωρα τον κοιμιζεις τωρα?

Η Λαμπουσα μου τα εχει κανει αχταρμα. Πεφτει για υπνο στις 5 και μου ξυπναει στις 7, μετα πως θα την βαλω για υπνο στις 9?

Απαξιω, τελος οι Μαγιονυφες του 2009 μαλλον θα επιλεξω απο μαγιονυφες του 2010!

Παρασκευοσαββατοκυριακο τον εβαλα για υπνο μετα τις 10 και μιση... Ειπαμε να το ριξουμε λιγο εξω αλλα τελικα αυτος σερνεται το πρωι... Δεν ειναι ακομα η εποχη για τετοια, ειπαμε αυτο το καλοκαιρι θα ειναι λιγο ζορικο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...