Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι, δεν είμαι νέα υπάλληλος. Τις 8 ημέρες αναρρωτικη τις έχω ήδη τελειώσει και για τις 3 υπόλοιπες ημέρες θα μου γράψει αναρρωτικη, όχι κύησης γιατί δε θέλω να το ανακοινώσω. Όταν ξεπερνάμε τις ημέρες που έχουμε αναρρωτικης, πηγαίνουμε επιτροπή από την οποία βέβαια δε με έχουν καλέσει ποτέ. Το μετά σκέφτομαι πώς θα συνεχίσω? Θα μου γράψει δηλαδή άδεια κύησης ο ιδιώτης και πόσες ημέρες ή πρέπει να πάω σε γιατρό δημοσίου? Καλή τύχη στην αυχενική διαφάνεια!!! 

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πωπω ρε Ελενακι ελα στα συγκαλα σου.....

Λοιπον το "προγραμμα" δεν ειναι το παν, οπως ειπες κ μονη σου προσπαθησε να ζεις την στιγμη (ακουγεται κουλο αλλα με τις χειροτεχνιες ξερεις ποσο "εζησα" την βαφτιση? δεν ηταν μονο θεμα οικονομιας) μονη σου ειπες οτι ειναι στιγμες που δεν ξαναρχονται, μην σκας με τα μικρα καθημερινα, μην δινεις σημασια σε "κακους" ανθρωπους

κ γνωμη μου....γυρνα στην δουλεια...καπως ετσι ενιωθα κ εγω οταν ηταν να γυρισω μεχρι που πηρα την ξαφνικη αποφαση κ μεσα σε μια βδομαδα οργανωθηκα κ γυρισα νωριτερα. Μου εκανε καλο. Εχεις κλειστει στο σπιτι κ η ζωη σου ειναι το σπιτι, το μαγειρεμα, η λογοθεραπεια κ το προγραμμα των παιδιων.

Στα λεω με πολλυ αγαπη εεε, μην με παρεξηγησεις!

ΥΓ1. εγω πλενω ακομα με προδερμ. λετε να το κοψω? ειναι που εχει κ ευασθητο δερμα η Μελινα (να το λεω για να το συνηθιζω γιατι μπεμπα την ανεβαζω, μικρη την κατεβαζω)

ΥΓ2. οικονομικη διαχειριση του στυλ τι παει που την εχει αναλαβει ο Χρηστος γιατι το "εχει" εγω με τπτ....η που θα ηταν ολα πληρωμενα κ εμεις ταπι ή που θα ειχαμε λεφτα κ ολα απληρωτα, ο Χρηστος τα καταφερνει ολα παραλληλα.... αλλα την "πληρωμη" την εχω αναλαβει εγω, βεβαια τα κανουμε οοοολα ηλεκτρονικα οποτε δεν τρεχω πουθενα.....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννουλα εχεις μεγαλο δίκιο σε αυτο....

εγω δεν λεω εκανα αυτο κ εκεινο γιατι πριν το πω σκεφτομαι τι εκανε εκεινος, βεβαια για εμενα παλι ανισα ειναι αλλα οκ....

γιατι εγω ξυπναω, ετοιμαζομαι, ετοιμαζω την μικρη, την δινω στο σχολικο, γραφειο μετα παω σπιτι κ η βγαινουμε ολοι μαζι για δουλειες η παιζω με την μικρη η κανω σπιτι καμια δουλεια, μαγειρευω, μαζευω κουζινα, μαζευω σπιτι κλπ κλπ κλπ

ο χρηστος απο την αλλη ξυπναει ναι μεν πολυ πιο πρωι κ κανει ενα 2ωρο κ βαλε με συγκοινωνια να παει σαλαμινα αλλα στις 11-12 φευγει κ βαρια 2 ειναι σπιτι, καθεται ξεκουραζεται παιζει στο ps3, παει γυμναστηριο (οτι θελει δλδ) παραλαμβανει την μικρη αλλα μολις γυρισω εγω νιωθει οτι μου "την παραδιδει" κ ξανασχολειται μαζι της το βραδυ για να την κανουμε μπανιο κ να την βαλουμε για υπνο, μπορει στο ενδιαμεσο να παιξουν κλπ αλλα αν πχ χεστει κ του πω παρτη να την αλλαξει μια ψιλογκρινια μπορει να την ριξει

χαζοπαραπονακια ειναι αυτα, δεν εχουμε κανενα ουσιαστικο θεμα κ τρωγομαστε με τα ρουχα μας.....

Λες βρε Μυρτουλα? Λες αν παω στην δουλεια να συνελθω? Αυτην την στιγμη αυτη η σκεψη με εχει αγχωσει ακομα περισσοτερο, ειναι και περιοδος αναμπουμπουλας εκει, μα γαμω την γκαντεμια μου μεσα, 15 μηνες λειπω απο 1/6 θα γινουν ολες οι δραστικες αλλαγες!!! Συν η μετακομιση στο νεο κτηριο!!! Πηρα τηλ, αλλα ελειπε η προϊσταμενη μου, θα παρω παλι σε λιγο... Ουφφφφφφφφφφφφφφ...

Αννουλα δεν το ειχα δει ποτε ετσι, εχεις απολυτο δικιο, ουτε εγω μπαινω ποτε στην θεση του Τακη... Ασε που εχει μια απιστευτη ενεργεια εκεινος και δειχνει να μην κουραζεται ποτε...

Και τωρα ξυπνησαν τα παιδια νωρις νωρις... Οοοοχι, δεν θα με πιασει υστερια γιατι να ξυπνησουν ενω το πρωτοκολλο λεει "απογευματινο ξυπνημα: 17:00 - 17:30"... Θα ειμαι ψυχραιμη λοιπον...

Φιλια κορες παω να προσπαθησω να ζησω την στιγμη με τα παιδια μου...

Α καλα αν περιμενα εγω να τηρηθει το απογευματινο πρωτοκολλο θα ειχα φρικαρει

που ποτε ξυπναει 4 ποτε 5 ποτε την τραβαω στις 6.30......βεβαια με το σχολειο χανουμε λιγο την μεσημεριανη ρουτινα γιατι πανω που κοιμαται την ξυπναν για να φυγει με το σχολικο οποτε μεσημερι κ προγραμμα δεν πανε πακετο....

κ που ξυπνησαν τι εγινε? το πολυ πολυ να νυσταξουν κανα μισαωρο το νωριτερα το βραδυ....ε βαλτα για υπνο λιγο νωριτερα...σιγα τα ωα

κ μην ξανακουσω κουλα για θερινη κ χειμερινη ωρα τωρα που το θυμηθηκα

Ελενη (γνωμη μου παντα) ειδικα αφου απο 1/06 θα γινουν δραστικες αλλαγες γυρνα, ωστε να μπορεις να εχεις αποψη κ να εχεις πιθανοτητα να ακουστει...κατι πηρα πρεφα που ελεγες με 2 κυριουλες προχτες αλλα κ σημασια ιδιαιτερη δεν εδωσα κ τπτ δεν καταλαβα περα απο το οτι προκειται για την δουλεια....που κανατε κατι σχεδιαγραμματα στην χαρτοπετσετα

Διαφημίσεις

χαχαχαχ τα σχεδιαγραμματα ηταν η κατοψη του νεου γραφειου που ισχυριζονται οτι μου εχουν στειλει αλλα εγω δεν ξερω αν εχω λαβει μιας κι εχω πανω απο 300 αδιαβαστα... ΟΚ, οι απειλες μου επιασαν τοπο, το νεο γραφειο μου ειναι αν μη τι αλλο βολικο... Για τα υπολοιπα ομως δυστυχως κανεις δεν ξερει στην πραξη τι σημαινουν οι αλλαγες, θα τις δουμε οταν συμβουν... Και δυστυχως δεν ειναι χωροταξιακο το θεμα... Βρε Μυρτω, σταματα να λες συνεχεια οτι λες την γνωμη σου, ποιανου θα έλεγες δηλαδή? Ελευθερα κοριτσακι μου, για αυτο σκεφτομαι δυνατα μαζι σας, ολες με εχετε βοηθησει αρκετες φορες, τοσες που ουτε καν το ξερετε...

Την κανω τωρα...

Μωρε εσυ δικιο εχεις αλλα εχω δει πολλες παρεξηγησεις να γινονται επειδη απλα καποιος ειπε την γνωμη του....κ δεν μιλαω για εδω κ μου εχει μεινει συνηθεια να τονιζω οτι αυτο που λεω ειναι καθαρα η αποψη μου κ οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να την ασπαστει η να την ακολουθησει...

θα προσπαθησω να το κοψω χαχαχαχαα

Λοιπον, μολις ηρεμησα απο μια υστερια που επαθα και η μικρη αντι να παιζει οπως κανει τωρα, για να ξεσπασω με την ησυχια μου, ηταν μες την γκρινια.

Δεν μπορω να βρω τον αντρα μου, τον παιρνω τηλ απο τις 3 και τπτ, πηρα και στο τηλ του παληκαριου που ειναι μαζι κι αυτος τπτ.

Δεν ανησυχω ακομα, δεν ανυσηχω ακομα... Ισως να μην πιανει το τηλ εκει!!

Μυρτω, τωρα πια μπορουμε να καταλαβουμε πώς το λεει ο καθεις το μακρυ του και το κοντο του.

Παρεξηγησεις σιγουρα μπορουν να υπαρξουν, με λιγη καλη θεληση ομως ολα φτιαχνουν.

Ελεν, μπερδυηκες περισσοτερο τωρα?

Τι θα κανεις?

Αποφασισες?

κι εγω αυριο επιστρεφω για δουλεια.

μετα απο 13 μηνες.

και το κουλο ειναι πως παω σε νεα δουλεια, δεν θα ξερω κανενα, δεν ξερω τι θα κανω εκει, πως θα ειναι οι ανθρωποι και το περιβαλλον. ενα αγχος το εχω. αλλα νομιζω θα μου κανει καλο. 13 μηνες κλεισουρα στο σπιτι ειχε και τα αρνητικα της.

ΥΓ1. εγω πλενω ακομα με προδερμ. λετε να το κοψω? ειναι που εχει κ ευασθητο δερμα η Μελινα (να το λεω για να το συνηθιζω γιατι μπεμπα την ανεβαζω, μικρη την κατεβαζω)

ΥΓ2. οικονομικη διαχειριση του στυλ τι παει που την εχει αναλαβει ο Χρηστος γιατι το "εχει" εγω με τπτ....η που θα ηταν ολα πληρωμενα κ εμεις ταπι ή που θα ειχαμε λεφτα κ ολα απληρωτα, ο Χρηστος τα καταφερνει ολα παραλληλα.... αλλα την "πληρωμη" την εχω αναλαβει εγω, βεβαια τα κανουμε οοοολα ηλεκτρονικα οποτε δεν τρεχω πουθενα.....

Εγω σταματησα να παιρνω παιδικο αππορυπαντικο, βεβαια, η μικρη δεν εχει προβλημα.

Πλυνε στο χερι κανα δυο ρουχαλακια να δεις αντιδραση κι αν δεν πεταξει κανα σπυρι κτλ σταματα το.

Εμεις με το οικονομικο, ειμαστε λιγο περιεργα.Εγω ειμαι αυτη "που το εχει", αλλα σχεδον ταπι, γιατι παντα πληρωνουν τον Θαναση.

Και τωρα ξυπνησαν τα παιδια νωρις νωρις... Οοοοχι, δεν θα με πιασει υστερια γιατι να ξυπνησουν ενω το πρωτοκολλο λεει "απογευματινο ξυπνημα: 17:00 - 17:30"... Θα ειμαι ψυχραιμη λοιπον...

Φιλια κορες παω να προσπαθησω να ζησω την στιγμη με τα παιδια μου...

Μαρη, εσυ επρεπε να εχεις την κορη μου, που εοιναι τσακωμενη με τον Μορφεα.

Απο την ωρα που γυρναω απο το μαγαζι, κοιμαται το βραδυ.

Τα νευρα μου!!!!!!!!!

κι εγω αυριο επιστρεφω για δουλεια.

μετα απο 13 μηνες.

και το κουλο ειναι πως παω σε νεα δουλεια, δεν θα ξερω κανενα, δεν ξερω τι θα κανω εκει, πως θα ειναι οι ανθρωποι και το περιβαλλον. ενα αγχος το εχω. αλλα νομιζω θα μου κανει καλο. 13 μηνες κλεισουρα στο σπιτι ειχε και τα αρνητικα της.

Καλη αρχη κοπελα μου!!!!!!!

Ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι, θα γνωριστεις και θα μαθεις και την δουλεια!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγω σου κανω;;;

μαγειρευω για αυριο και μεθαυριο, για να κανω αυριο το σιδερο και τωρα λεω να σηκωθω να απλωσω ενα ακομη πλυντηριο.

ο αντρας μου βλεπει μπασκετ.

Απορυπαντικο ακομα το προδερμ. Επειδη ειναι αρκετα ευαισθητη (ολο κοκκινιλες εχει) λεω να μην της το αλλαξω ακομη.

Οικονομικα κυριως ο συζυγος ασχολειτε. Εγω ειμαι πιο σπαταλη :rolleyes: και δεν θα εμενε τιποτα!!

Αννουλα ντιαρ, εγω ειμαι εδω η Λαμπουσα!!!

Εγω παλι μια σκουπα μονο εβαλα, απλωσα επιτελους το πλυντηριο που ειχε τελειωσει απο το πρωι, εδιωξα Τακη και παιδια που πηγαν λεει στην θαλασσα και πεταγαν βοτσαλακια (ουτε που ξερω που, αλλα θα ξαναπαμε αυριο γιατι εχει ωραιο καφε διπλα), προσπαθησα να ξεκουραστω αλλα πανω που τον επαιρνα τον υπνο χτυπησε τηλεφωνο απο την Wind λεει για ενημερωση... Τα νευρα μου...

Στα πόσα ευχαριστώ άραγε αν πω θα ανταποδώσω τις ευχές σας, την συμπαράστασή σας και την αγάπη που μου δείξατε όλες...;

αλήθεια...την καθε μια διαφορετικά...αλλά όλες...σας είχα σήμερα κοντά μου...

όπως σας είπε κ η Ελένη...τα γενέθλια ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά για εμένα..τα έζησα όλα ξανά κ ξανά...

η βάφτιση μην ρωτάτε...ένα δράμα...η μικρή πλάνταξε..μου ήρθε να δείρω τον παππά που καθυστερούσε...καλά με τον αντώνη με το ζόρι μιλιόμασταν..η πεθερά με κοιτούσε με ύφος οίκτου..-πώς κατάντησα έτσι το παιδί απ'τα πολλά χάδια-.τέλος πάντων τελείωσε αυτό... στο τραπέζι η μικρή κοιμήθηκε..ευτυχώς κ ηρέμησε..ξύπνησε μεσημεράκι έφαγε κ έκανε μια απόπειρα να σβήσει το κεράκι δεν τα κατάφερε-το έσβησε ο μπαμπάς - κ έχωσε το χέρι της μέσα στην τούρτα κ την έκανε μαντάρα!!! αλλά είχε πολύ πλάκα..μετά ξεκαρδίστηκε..

αχχχ αυτά πάνω κάτω...

Να ευχηθώ με τη σειρά μου στο Λιτσάκι μας, να χαίρεται τον Γιωργάκη μας, και στην Ευα τον Νικόλα της..

κ εφόσον ο λόγος που δεν παρουσιαζόμουν στο καφέ έπαψε να υφίσταται...λέω να επιστρέφω σιγά σιγά - γιατί μου το κάνατε αμέρικαν μπαρ!- με τη σύμφωνη γνώμη σας βεβαίως βεβαίως!!!

Mo09p3.png

K εγω εδω....μολις τσακισα 2 σουβλακια

Πηγαμε παιδιατρο ολα οκ, μονο λιγο το αυτακι της εχει ακομα αλλα οκ ειμαστε. θα ξαναπαμε τελος ιουνιου για εμβολιο, μας εγραψε κ ενα πακετο εξετασεων που κανουν λεει στον χρονο για να δουν πως ειναι το παιδι

ηρθε κ η νονα μας κ καναμε μπανακι...ριξαμε λιγο νερο στις γλαστρες κ το υπολοιπο το χυσαμε...εεε θα τις σαπιζα με τοσο νερό τις καημενες

παω να κανω ενα μπανιο κ ισως επανερθω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...