Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσαρες!

Μυρτω, Τσικι και αγγελακι να χαιρεστε τα παιδακια σας! Πολυχρονα!

Παιδια ελπιζω να μην εκανα κανενα λαθος με τις ευχες γιατι εχω χασει τη μπαλα με τα γενεθλια που πεσαν ολα μαζι. Σορρυ κιολας.

Η Σοφη σημερα καλα ειναι, προχτες δεν κοιμηθηκε ολο το βραδυ το γιατι ακομα το ψαχνω. Δοντια ειναι, νευρα ειναι, τι στο καλο ειναι δεν ξερω.

..........

Δε το πιστευω ξυπνησε. Παω να την ξανακοιμησω γιατι με μιση ωρα το μεσημερι θα σαλταρω...

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου, εμένα η ιστορία μοάρχισε σαν σήμερα, οπότε...ιδού (πάρτε ποπ-κόρν!!)

Είμαι 2 βδομάδες πριν μπω στο μήνα μου όταν μου λέει η γιατρός «έχει εμπεδωθεί, είναι λίγο νωρίς, δε θέλουμε ακόμα, κάτσε για 2 βδομάδες και μην πολυκουράζεσαι». Εγώ στο μεταξύ, είχα τόση ενέργεια που δεν μπορούσα με τπτ!Κάναμε μια εσωτερική μετακόμιση στο σπίτι, καθόμουν όλη νύχτα ξάγρυπνη από τις καούρες και περίμενα...Ραγάδες ως τότε...0!!!!!Μια κοιλίτσα τέλεια!!!!!!!!Με το που μπήκα στον ένατο, μέσα ένα βράδυ, γέμισα ραγάδες με μία περίεργη φαγούρα. Μια βδομάδα μετά, γέμισε όοολο το σώμα σημάδια, έγινα σαν ροζ χάρτης! Είχε τρελές ζέστες, όπως όλες ξέρετε, και δεν μπορούσα να ανεχτώ τίποτα πάνω μου, καθόμουν με ένα σεντόνι κάτω από το air – condition! Ολοι απορούσαν τί έπαθα, η αδερφή μου να έχει φρικάρει και να θέλει να πάρω ένα αντισταμινικό, κάτι, για να με ηρεμήσει κι εγώ τπτ! Ωσπου μια μέρα λέω...και αν γεννήσω σε 15 μέρες;;;;Πώς θα αντέξω;;;;;;;;;Και πάω στη δερματολόγο η οποία με κοιτούσε με απορία...άνοιξε επιτόπου τα βιβλία της και μου είπε αυτό που μου είχε πει και η sister!Ενα σοκ ορμονικό λόγω γέννας και αύξησης κιλών κτλ. που συμβαίνει σε πρωτότοκες!!!!!!!!!!!Ντόινγκ!!!!!!!!!!

Ετσι λοιπόν η τρίχα στο πόδι παρακαλώ ήταν 10 μέρες αξύριστη, όχι αποτρίχωση και τέτοια...ντροπήηη....Anyway, βλέπαμε Λαζόπουλο, όταν είδα στο σεντονάκι που λέγαμε μια κηλίδα..αχ λέω...τί είναι αυτό;;;Με έπεισαν πως ήταν ιδέα μου. Εγώ να έχω πέσει σε κατάθλιψη...είχε αλλάξει η φωνή μου...φόβος....καθόμουν στο μπαλκόνι και σκεφτόμουν...

Πάμε για ύπνο. Στις 1.10 νιώθω μέσα μου να σπάει μια χορδή...Νταν!!!!!Και πετάγομαι επάνω...πλημμύρα...έτρεξα στο μπάνιο λέγοντας «σπάσανε τα νερά!ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ!!!» σηκώνονται όλοι πάνω και τους ακούω καθώς πηγαίνανε όλοι πάνω-κάτω «αμάν!Σπάσανε τα νερά!!!!!!!!» Κάνω ντουζ και πάω να πάρω τη μαία μου στην οποία είχα στείλει μήνυμα αποβραδίς να τσεκάρω ότι είναι εντός πόλης, γιατί είχα δει την κηλίδα. Μου πέφτει το κιν.Μετά πάω να πάρω τη γιατρό...ξαναπέφτει το κιν!Ετρεμαν τα χέρια μου...Και ξεκινάμε....Η πόλη πανέμορφη, ησυχία, ένα όμορφο ζεστό βράδυ και εκεί ηρέμησα...πήγαμε στο Διαβαλκανικό, η μαία μου, ένα κοριτσάκι στην ηλικία μου και λίγο παρακάτω, με περίμενε χαμογελαστή. Ολα τα εκανε αυτή και σε λίγο μου λέει διάλεξε ποια αίθουσα θες...δικές μας όλες!!!!!!!Καμιά άλλη δε γεννάει απόψε...(σε λίγο ψάχνανε αίθουσες!γουρλού!!!!!!). Μέσα ο άντρας μου και σε λίγο κατέφθασε και η αδερφή μου...οι πόνοι ανεκτοί, έκανα τις αναπνοές που είχα μάθει, ευδιάθετη, όλα πάρα πολύ καλά!Κάποια στιγμή λέω...άντε...πότε θα κάνουμε επισκληρίδειο;;;;Αντρας και αδερφή να πίνουνε φραπεδάκι μπροστά μου κι εγώ για να αποδείξω ότι είμαι καλά τραγουδούσα το «I’m in love with a fairytale» του Νορβηγού που είχε κερδίσει 1-2 μέρες πριν!Η μάνα μου που της τα έλεγαν τους έλεγε «αχχχχ...τί έδωσαν στο παιδάκι μου και λέει τέτοιες βλακείες...» Ολα κύλησαν ομαλά, η διαστολή προχώρησε αμέσως αλλά καθυστερήσαμε λίγο στο 10 γιατί δεν έβγαινε το κεφαλάκι και είχα κουραστεί!Οταν ήρθε η ώρα να σπρώξω ξανά, κρατούσα από τη μια τη μαία και από την άλλη τον άντρα μου.Κάποια στιγμή ακούω τον άντρα μου «βγήκε!βγήκε Μαγδούλα μου!» και γυρνάω και τον βλέπω άσπρο και όμορφο με πολλά πυκνα μαλλάκια!Και άρχισα να κλαίω με φωνή...ααααα......και μετά τους ζάλισα μεσα στα αναφιλητά «μα δεν είναι πολύ όμορφος;;;;εεε;;»;Φυσικά όλες οι μαίες συμφωνούσαν μαζί μου (τι να πούμε στην τρελή θα έλεγαν!). Τον έβαλε η μαία μου κατευθείαν στο στήθος μου και προσπαθούσε να θηλάσει..Τον έβγαλαν να τον δούνε και έκλαιγαν οι αλλοι.Τους κοιτούσε μεσα στα μάτια! Η μάνα μου μόλις με είδε έκλαψε..κι εγώ το ίδιο..από ευτυχία...

Στο μαιευτήριο περάσαμε τέλεια!Σηκώθηκα αμέσως και την άλλη μέρα ήπια και καφεδάκι με τους φίλους μου. Γενικά και με τα κορίτσια στο δωμάτιο ήμασταν σαν 5ήμερη, αλλά με μωρά!!!!!!!!Καμάρωνα το μωρό μου και δεν χόρταινα να τον βλέπω...μέχρι να τον φέρουν έβγαζα το κινητό και χάζευα τις 1-2 φωτογραφίες που είχα βγάλει!!!!!!!Μου αφιερώνω το τραγούδι που μου έβαλε η αδερφή μου να ακούσω μόλις με πήγαν στο δωμάτιο "αν θες να μάθεις δηλαδήηηη τί θα πει πρώτο παιδίιιιι, δεν ξέρω αν με πιάνεις, τέλειωνε με τους έρωτες, έρωτας είναι ο Γιάννης!!!!!!!!!!!" του Γιάννη Ζουγανέλη. Ακούστε το στο you tube!

Εζησα την τέλεια γέννα και θέλω να την ζήσω ξανά!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

_"ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

_Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!" (χαχαχα κατα διαστηματα κολλαω με αυτο το τραγουδι, γουσταρω τρελλα!!!)

Μαγδουλα μου, κοριτσαρα μου, αχ να ειναι παντα γερο το μωρακι σου!!! Αυριο ομως οι επισημες ευχες! Σε ζηλευω, στο εχω πει τοσες φορες αλλωστε, εισαι παντα μεσα στο θεμα...

καλησπερα!!

πολυχρονα ολα τα μωρακια και καλοριζικα τα νεα σπιτια!!

εμεις πηγαμε στο γιατρο χτες για "σερβις" που λεει κι εκεινος.

ο Νικολας ειναι 82 ποντους και 10.550 κιλα. μια χαρα μας βρηκε!

μου ειπε πως μπορω να αλλαξω γαλα και να δωσω εβαπορε, να δωσω χοιρινο, οσπρια με μετρο, να συνεχισω να δινω αλεσμενα με εμφαση στο κρεας ε και αν κανα μεσημερι λιγουρευτει το φαγητο μας να του δωσω πχ μακαρονακια που κοβονται ευκολα.

μου ειπε οχι ακομα μελι - λογω της αλλαντιασης -

φυσικα οχι γλυκο γιατι μου λεει δεν του προσφερει τιποτα και τον μαθαινει απο νωρις στα παχυντικα - και δικιο εχει ο ανθρωπος. οποτε τουρτα δεν θα φαει :tongue:

σημερα ειχε γενικη. κατεβασαμε και πλυναμε κουρτινες, ολες μεχρι και του μπανιου, σηκωσαμε οσα χαλια ειχαν μεινει, αλλαξαμε καλυμματα στους καναπεδες και φυσικα καθαρισμα ολο το σπιτι.

γιατι απο βδομαδα καποιος επιστρεφει στη δουλεια :rolleyes:

ρε Μυρτουλα σε σκεφτομαι - βλεπω τον καιρο και ξενερωνω. γινομαι νονα την κυριακη και δεν θελω να εχει κρυο. ελπιζω να εχει ζεστη ρε γμτ να μην κρυωνει και το Μελινακι!! :P

ολα καλα με τον αντρουλη; ελπιζω ναι!!

μαρω τελεια η περιγραφη γεννας! ανυπομονω να πω και τη δικια μου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Μυρτουλα, τσικομαμα και αγγελακι να χαιρεστε τα ζουζουνακια σας!! Πολυχρονα να ειναι και να τα καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!

Μαγδουλα πολυ συγκινητικη η ιστορια σου, μες στη γλυκα... Εχεις ομως κι εσυ τροπο να τα γραφεις, φιλολογος γαρ... Αντε θα σου ευχηθουμε κι εσενα αυριο!

Θα μπω αυριο να τα πουμε, φιλια τσουπρες!!

MQyUp3.pngd1GIp3.png

Xρονια πολλα στο aggelaki που την ξεχασα το πρωι.Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!!

Μαγδα καλοριζικο το καινουργιο σπιτι και η περιγραφη της γεννας τελεια!!!

Πηγαμε και εμεις σημερα στο γιατρο,καναμε και εμβολιο,μας βρηκε 11,850 και 85 ποντους!!!Πολυ καλα μας ειπε.Για γαλα μου ειπε για φρεσκο και γενικα να της δινω απο τα δικα μας φαγητα εκτος απο χοιρινο,σοκολατα,συκωτι και αλλαντικα.Σημερα της εδωσα γιαουρτι παραδοσιακο δεν ξετρελαθηκε αφου εβαλα λιγη μπανανα μεσα το εφαγε.Οσπρια εχετε δωσει;

Εχετε βγαλει τη φλουδα;

UiVSp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας και σας μερσω για τας ευχας!

θα σας πω και εγω την ιστορια μου

στις 6 το πρωι ειχα ραντεβου με την γυναικολογο οπου μετα το καθιερωμενο χερι ( ξερετε εσεις μην μπω σε λεπτομερειες...) μου λεει ο μπεμπης ειναι πολυ ψηλα ακομη αν και εχει παρει θεση με το κεφαλι προς τα κατω.. παρε ενα μπουσκοπαν και ερχεσαι παλι αυριο και κακομοιρα μου... αρχισε να κανεις χιλιομετρα!!!!

παω και εγω σπιτι, τρωω μια τυροπιτα μην με θερισει το μπουσκοπαν και κατα τις 10 το παιρνω.. στη 1 αρχιζουν κατι φτερουγισματα... μπα, λεω, ιδεα μου ειναι.. στη 1 και μιση τα φτερουγισματα γινονται μικρα πονακια..παιρνω το ρολοι ανα χειρας και αρχιζω να χρονομετρω.. σχεδον καθε 2 με 2,5 λεπτα εντονα αλλα οχι σε σημειο αφορητο πονακια.. παιρνω τηλ τον Χαρη που ηταν στην δουλεια να ερθει και την γιατρο να μου πει τι να κανω.. μου λεει " παρακολουθησε ποσο συχνα πονας και ξεκινηστε για το Αλεξανδρα". η ωρα εχει παει 5 και κατι. Ερχεται ο Χαρης, παιρνω βαλιτσα και παμε στο Αλεξανδρα. καθοδον κανω ενα αχχχχχ.. τρομαζει ο Χαρης με ρωταει τι εγινε, πονας? οχι του λεω.. ξεχασα το ipod!!!! με παραλαμβανουν στις επιτοκες, ολες να αγκομαχανε και εγω κιουρια. ερχεται μια μαια και με ρωταει γιατι ειμαι εκει.. της λεω " εχω καθε 2 λεπτα πονους" η απαντηση της: ελα καλε!!! σιγα μην γεννησεις... ετσι πονανε οι ετοιμογενες?? οι αλλες εντωμεταξυ ολο φου φου και ωχ ωχ εγω ουτε κιχ.

με πανε για εξεταση , ερχεται και η γιατρος μου, με τσεκαρει διαστολη 4 μου λεει γεννας.. περναει η απιστη μαια και της λεω" ειδες?? στα λεγα εγω οτι γενναω και δεν με πιστευες.." ακολουθουν τα διαδικαστικα χαρτια κλυσματα και λοιπες αηδιες και με ανεβαζουν στην αιθουσα οδυνων. ειναι και η μαια μου εκει, μου βαζει καρδιοτοκογραφους κτλ ο μπεμπης ανεμπεδωτος και η διαστολη 4. αρχιζω να αυτοσυγκεντρωνομαι καθε φορα που ποναγα κοιτωντας την ψευδοοροφη και τα φωτα και μετρωντας πλακες ανα δυαδες . σε καποια φαση που με ελεγχει η μαια μου ( ΘΕΑ!!!!) σπανε τα νερα και το αμνιακο υγρο ειναι κεχρωσμενο. καθε φορα που ειχα συσπασεις επεφταν οι σφυγμοι του μικρου στο 85-80.. μια δυο τρεις, βλεπουν και το κεχρωσμενο αμνιακο .." εχει καποια περιδεση πρεπει να παμε για καισαρικη.." ενημερωνει η γιατρος μου τον Χαρη , ο οποιος ηταν ολομοναχος να περιμενει, ερχεται και σε μενα τελειως ξενερωμενη " θα ειχαμε ενα τελειο φυσιολογικο τοκετο αλλα πρεπει να παμε για καισαρικη γιατι ο μπεμπης το και το" αντε παμε της λεω και εγω.. η διαστολη εντωμεταξυ ακομα 4. με φορτωνουν στο φορειο, περναω και μπροστα απο τον Χαρη ο οποιος ηταν χεσμενος απο τον φοβο του.. παει να μου χαιδεψει τα μαλλια τρωει ενα μικρο μπινελικι γιατι εκεινη την ωρα με πετυχε σε συσπαση, με πανε στο χειρουργειο.ξαπλωνω στο ομορφο στριμοκωλο χειρουργικο τραπεζι μου αναβουν τον πολυελαιο στα μουτρα και μου λενε απλωσε το χερι σου να σου βαλουμε ορο.. ( σ.σ επισκληριδιο δεν ειχα κανει ακομα). εκει που απλωνω το χερακι μου νιωθω μια σουβλια λες και εκανα χαρακιρι. " Περμα ποναω πολυ!!" με τσεκαρει η μαια και την ακουω να λεει στην γυναικολογο " ΑΝΘΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ τρεχα γενναει !!!!" ερχεται η γιατρος μενει καγκελο γιατι πριν απο 2 λεπτα ειχα διαστολη 4 και μου λεει η διαστολη σου ειναι 10 κουραγιο γεννας!!! πως να γεννησω φυσιολογικα σε τραπεζι χειρουργειου??? εβαζα κοντρα στον τραυματιοφορεα και στην μαια και εσπρωχνα.. λες και με εσκιζες κομματια!!! μια δυο τρεις... βριζω και μια μαια που μου εσπρωχνε το κεφαλι στο πηγουνι και μου εκοβε την ανασα , πεταω και το θεικο " ελα παμε παμεεεε" λες και ημουν κοουτσ σε ομαδα μπασκετ και ακουω την γιατρο να μου λεει μην σπρωχνεις αλλο βγαινει... και βλεπω ενα μικρο μπλεμωβ πλασματακι καλυμενο με κατι λευκο με την συνοδεια ενος πραγματος σαν λουκανικο ( ο ομφαλιος λωρος αλλα με μια τυροπιτα ολη μερα τι να κανω...) μεχρι να παρω γραμμη τι και πως.. τσουπ μου τον δινουν αγκαλιτσα.. δεν περιγραφεται το συναισθημα..του λεω " γεια σου αγαπη μου, σαν γεροντακι εισαι ζαρωμενος" εχουν σκασει ολοι στα γελια μου βαζει και η μαια το χοτελ καλιφορνια για να χαλαρωσω και εγω αλλα και αυτοι γιατι πρωτοτοκη με οξυ τοκετο ειναι 1 στις 1000 περιπτωσεις. μου λεει η γιατρος οτι εχω ενδοκολπικο σκισιμο 1.5 εκατοστο προ του τραχηλου γιατι ο μικρος βγηκε σφαιρατος με το χερι. " κανε οτι θες, της λεω, εγω τον ειδα...!!!"

Ο χαρης σε κατασταση σοκ!!! 9 και πεντε του λενε παμε για καισαρικη 9 και 20 συγχαρητηρια γιος!!!

και το θεικο ολων?? με πανε για αναρωση διπλα στο γραφειο των γιατρων, εγω με την περιβοητη τυροπιτα απο το πρωι και ερχεται ντελιβερι με σουβλακια...!!!! και τα ανοιγουν μεσα στα μουτρα μου!!! τους σκοτωνεις η οχι κυριε προεδρε?!?!?

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ελενακι δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα!!! Ρε εισαι φοβερη, μου αρεσει που μεσα στον πανικο πετυχες την μαια για να της την πεις... χχαχαχα και η τυροπιτα...

Κι αυτο με τα πλακακια στις ωδινες νομιζα οτι μονο εγω το εκανα, ολα τα πλακακια ζευγαρακια και ξανα μετρημα απο την αρχη! Αλλα νομιζα οτι μονο εγω με τον Τζακ Νικολσον εχουμε τετοια κολληματα με τα πλακακια...

Να ειναι παντα γερος ο Σπυρακος σου, με το καλο η γαμοβαφτιση, ολα με το καλο...

Και χωρις επισκληριδιο βρε θηριο? Να μου πεις, που να σε προλαβουν! χαχαχαχα, τωρα θυμηθηκα ενα βραδυ πριν κανα διμηνο που με επιασε η νοσταλγια μου και μπηκα στις μανουλες Μαιου 2010 και αρχισα να τους ευχομαι καλο τοκετο κτλ... Επιασα λοιπον κουβεντα με μια κοπελα, ξεκινησα εγω τα μη φοβασαι, τιποτα δεν ειναι κτλ, αρχισε εκεινη να μου λεει, "επισκληριδιο? α, οχι δεν θα κανω, θα γεννησω σε πισινα, ουτε τεχνητους πονους ουτε τιποτα, οταν με πιασουν οι πονοι, αν με πιασουν κτλ" και αλλα τετοια και στο τελος μου εδινε εκεινη κουραγιο, οτι δεν ειναι τιποτα η γεννα και αλλα τετοια... Οταν μου ειπε δε οτι βλεπει φυσιολογικο τοκετο και καισαρικη σε DVD τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα, ενιωσα να λιποθυμω... οι σημερινες εγκυες ειναι απιστευτες, κι εγω επεσα στην πιο ψυχραιμη ολων!!! Μου αρεσει που πηγα για να δωσω κουραγιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...