Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες!!!

Τζενακι να χαίρεσαι το Ζετάκι!!! Να την καμαρώσετε γερή κ δυνατή κ ευτυχισμενη!!!!

Σιδερωσα 2.5 μπεμποπλυντηρια.....τα νευρα μου, στον σταθμο με κατι λερωνονται τα ρουχα της (μαλλον φρουτοκρεμα) το οποιο ομως δεν γευφει ουτε με το πλυσιμο. Εχω ηδη πεταξει 4-5 σαλιαρες...κ εγω το ζωον προχτες σκεφτηκα να της βαλω πλαστικες σαλιαρες για το φαγητο...

Χτες καναμε ενα σκασμο δουλειες αλλα ευτυχως εφυγαν αρκετες εκκρεμοτητες...κατι ψιλα εχουμε....

Εχω βεβαια ενα θεματακι με τον στολισμο. Ειχα αποφασισει να βαλω γλαστρακι με μινι τριανταφυλλια. Τελικα απο διαφορα φυτωρια μου ειπαν οτι πλεον οι μινι τριανταφυλλιες οι εισαγωμενες που θελω δεν ερχονται κ οι ελληνικες ειναι σε πολυ μεγαλες για την περισταση γλαστρες. Στραφηκα σε ζερμπερες αλλα το δειγμα που μου εφεραν ηταν πολυ μικρο σαν γλαστρακι. Σκεφτομουν να παω Βαρκιζα σημερα στην εκθεση αλλα κ ψιλοβαρεθηκα κ σκεφτηκα οτι αν τα παρω απο σημερα διακυνδυνευω να ψιλοχαλασουν. Θα παω αυριο σε ενα ακομα φυτωριο που εχω κατα νου να δω κ εκει τι παιζει...

Εστειλα στα μελια σας φωτο απο μπομπονιερες κ ευχαριστηρια, τελειωσα κ με τα δυο. Οι οργατζες στις μπομπο ειναι λαχανι (κ οχι κιτρινες οπως ισως φαινονται) κ φουξια απλα επειδη το φοντο ειναι κιτρινο χανουν λιγο τα χρωματα.....αυταααα

Δεν εχω αντρα σημερις οποτε μπορει να μπω κ το βραδυ αν εχω παρεα....

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Τζενακι να χαιρεσαι την κορουλα σου, να την καμαρωσετε οπως εκεινη επιθυμει!!! Ζετακι μας, Χρονια Πολλα, Χρονια Καλα, πάντα γερη και ευτυχισμενη!!! Περιμενουμε το στορυ της γεννησης...

Καλημερες!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα!

τζενακο μου, μπηκα να σου ευχηθω, τα καλυτερα να ζησεις με την κορακλα σου, γιατι τα καλυτερα ερχονται!!!!

το ζετακι σου να χαμογελα παντα κ να ειναι γεματη η αγκαλια της ανθρωπους!!!!!:)

σου το ευχομαι ολοψυχα αυτο!:D

(ναι αλλα περιγραφη γεννας δεν ειδα:cool:....)

Φου...φου...το έσβησε το κεράκι η κούκλα μας;;;;;Ο Γιαννάκης είναι πολύ περήφανος για το κορίτσι του!!!!!!!!!!!!χιχιχιχι!!!!!!!Φωτό από γεννέθλια ακόμα δεν είδαμε!!!!!!!!!!!!!!!Χρόοοοοοοοοοονια πολλάαααααα και να ζήσει στη ζωή της τις πιο ευτυχισμένες μέρες, να ξημερώσει τις πιο όμορφες νύχτες, να γευτεί όλες τις χαρές της ζωής και να να κάνει τους γονείς της να σκάνεαπό ευτυχία!!!!!!!Φιλιά πολλά Τζενάκι μου!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...