Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Συμπεθερες!!!!! να μην ξεχναμε και τον μορτη τον μπεμπινιο που έχει τα ίδια γούστα με την Εβελίνα ( μασημα παντοφλας) και έχει και 3 δοντια παρακαλω!!!

Για την συζητηση περι ζωδιων ειμαι Σκορπιος, ελπίζω οχι η μονη εδω μεσα...

περαστικα σας Λιτσακι , και εμείς περάσαμε ξωφαλτσα ιωση απυρετοι μονο με αερολιν 7 μέρες.

ρε κόρες πολλα μλ βλεπω να κατεβαζουν τα βλασταρια σας. απορω ο δικος μου με τον θηλασμο ποσο να πινει αραγε? συνηθως θηλαζει κανα 20λεπτο πρωι και αλλο τοσο το βραδυ αλλα το στηθος μου δεν το βλεπω γεματο οπως παλια που επινε μονο γαλα.ο δοκτωρ ειναι ανενδοτος " αφου έχεις θα θηλασεις αλλους 4 μηνες.. " υποθετω οτι αφου χρονισει θα αρχισει να πινει φρεσκο???

τελικα ποτε θα βρεθουμε? να ξερετε πρεπει μεχρι τισ 8 και μιση το βραδυ να ειμαι σπιτι για να θηλασω...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Καλέ τι υψοι είναι αυτα;;; Φτου φτου φτου...Μονο η δικια μου ειναι κοντοχοντρη;;; Αν διανοηθω οτι θα παρει το σωματοτυπο της πεθερας μου (κοντοχοντρη), θα αυτοκτονησω !!!!!!

Χαχαχαχαχαα! Να σαι καλα με εκανες και γελασα πολυ! Καλα, μη μιλατε για κιλα γιατι το θεμα ποναει μανα-κορη. Για εντελως αντιθετους λογους βεβαιως! Την τελευταια φορα που πηγαμε για εμβολιο, η γιατρος λεει στην Σοφουλα "εισαι σαν λουκανικο" γιατι ειναι ψηλολιγνο. Ακου κει λουκανικο!

Παντως το μετανιωσα που την βαφτισα τοσο μικρη, ειχε πλανταξει στο κλαμα. Εκανα και τραπεζι στα συμπαθεστατα σογια. Νεξτ ταιμ δεν εχει.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Συμπεθερες!!!!! να μην ξεχναμε και τον μορτη τον μπεμπινιο που έχει τα ίδια γούστα με την Εβελίνα ( μασημα παντοφλας) και έχει και 3 δοντια παρακαλω!!!

Για την συζητηση περι ζωδιων ειμαι Σκορπιος, ελπίζω οχι η μονη εδω μεσα...

περαστικα σας Λιτσακι , και εμείς περάσαμε ξωφαλτσα ιωση απυρετοι μονο με αερολιν 7 μέρες.

ρε κόρες πολλα μλ βλεπω να κατεβαζουν τα βλασταρια σας. απορω ο δικος μου με τον θηλασμο ποσο να πινει αραγε? συνηθως θηλαζει κανα 20λεπτο πρωι και αλλο τοσο το βραδυ αλλα το στηθος μου δεν το βλεπω γεματο οπως παλια που επινε μονο γαλα.ο δοκτωρ ειναι ανενδοτος " αφου έχεις θα θηλασεις αλλους 4 μηνες.. " υποθετω οτι αφου χρονισει θα αρχισει να πινει φρεσκο???

τελικα ποτε θα βρεθουμε? να ξερετε πρεπει μεχρι τισ 8 και μιση το βραδυ να ειμαι σπιτι για να θηλασω...

20λεπτο? Μπραβο, μπραβο! Η δικια μου μαξιμουμ 5λεπτο. Αμ γι αυτο ειναι τσιλιβιθρα.

πωπω τώρα μπήκα και είδα τα συμπεθέρια!!!

Χριστινάκι...sorry κούκλα αλλα ο Mr V.!! είναι πολύ μάγκας και αλάνι και μαλλιάς!!! έχει κάτι πόντους παραπάνω!! βέβαια εσείς είστε διασημότητες...δεν ξέρω δεν ξέρω παντως μας εντυπωσίασε ο αλανιάρης. Είμαστε βεβαια Ελενάκι ψωνάρες εμείς...αυτό είναι η αλήθεια...

για να δούμε θα μας στρώσει ο V ή θα τον βάλουμε στο club?

Jennoula τπτ δεν τους έταξα...αλλά πεθερές με αγόρια τι περιμένεις...μην τ'αφήσουν να σηκώσουν κεφάλι σε όλα να έχουν γνώμη και άποψη...ενώ εμείς οι κοριτσομάνες δημοκρατικές παιδί μου...

Ρε Μαρίνα αυτό με αγρίεψε λίγο!!! Πω πω λές να κάνω όλα αυτά που κοροϊδεύω?

Μάλλον θα τον βάλετε στο club τον V με τ' όνομα! Να λέει το Εβελινάκι "εμένα ο μπαμπας μου με είχε στα Μπέρμπερις" και "περασμένα μεγαλεία"??? Αχ, πάει ο γιος μου θα δουλεύει σαν το σκυλί για να ντύνει το Εβελινάκι, αλλά χαλάλι της!

(ξαναδιαβάζοντάς το σκιάζομαι πάλι!! Τι πεθερά θα γινω....)

Βρε τσίκι αν βρεθούμε 6μιση θα πρέπει να κάτσεις μόνο για μια ώρα για να είσαι σπίτι ον τάιμ... Γιατί δεν αντλείς γάλα για τον μικρό, να είσαι κι εσύ η μάνα πιο χαλαρή?

3 δόντια έ? Αυτό είναι ένα θέμα... Θα πρέπει όμως να τα βγάλουμε να τα μετρήσουμε γιατί οι πόντοι μας ευνοούν... Τα μωρά εννοώ!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως την κόρη μου από μικρή έχω ξεκινήσει και τις λέω για τους άντρες.Βέβαια ο πατέρας της τσαντίζεται όταν τα ακούει αλλά εγώ...Της λέω να μην βάλει κανένα μ........α πάνω από το κεφάλι της και να κάνει πάντα αυτό που γουστάρει.Να τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα.Και εκείνη λέει "ναι μαμά".Τι να πεί το άμοιρο,ούτε 5 χρονών δεν είναι ακόμα.

Μπραβο ετσι σε θελω!!!!

Για την συζητηση περι ζωδιων ειμαι Σκορπιος,

Αντε μπραβο, πεσαν ολες οι αιγοκερινες, να μας φανε.

Μαρινακι ριξε μια στροφη και για μας τις δολιες μανες, αν και Βανδη δεν γουσταρω με τπτ!!!

Μου αρεσει το ματς με τις πεθερες της Εβελινας!!!

Ετσι να σφαζονται τα παλληκαρια στην ποδια της!!!!

Πωπω καλημέρα!!! όλα το βραδυ τα λέτε πια που εμεις κοιμόμαστε!!!τι να πω..;;;

ρε bouki λεω κ εγώ πού είσαι; στο καινούριο καφέ πρώτη φορά γράφεις ε; τι κάνει το μπεμπάκι;;!! το τρώει τελικά το φαγάκι του;

αντε del τώρα τουλάχιστον με την αντιβίωση θα στρώσει.

Eλένηηηηη!!! πήγες γιατρό; γυρισατε ή μείνατε εκεί;;; άντε πες μας τι έγινε!!

Χριστινάκι!!! ναι εσύ του Μπραντ!!! σίγουρα ΕΣΥ θα έφταιγες για τη φίλη σου!! θα της ζήτησες κανα 10χίλιαρο για να την ακούσεις και να την υποστηρίξεις, εεεεε;;;;

Εγώ είμαι Καρκίνος δεν ξέρω τίποτα από ζώδια όμως, οπότε δεν μπορώ να πάρω μέρος στη συζήτηση αν ξέρει καμιά τίποτα για μένα ας μου πει..!!

Μάγδα τι έγινε με τη βάφτιση δε μας είπες λεπτομέρειες. αποφάσισες κέντρο τελικά και γενικά πες μας τι μπομπονιέρες θα έχεις στολισμό κλπ.

εμείς τα ίδια..!! η μικρή κάνει τις βόλτες της και βρήκε τις παντόφλες μου και της έτρωγε!!! έλεος 1 δευτερόλεπτο γύρισα τα μάτια μου!!!

αυτό το δαχτυλάκι της ρε κοριτσια φωτιά έχει πάρει!! ειδικά το βραδάκι πριν κοιμηθεί του δίνει και καταλαβαίνει!! εσάς τρώνε τον αντίχειρα; πιπίλα με τίποτα δεν θέλει την γυρνάει και τρώει τον κρίκο!!φφφφφφφφφφ πώς θα το κόψουμε;

ευτυχως τωρα τα τρωμε ολα..μου φυγε ενα ανχος και ηρθε αυτο της δουλειας..το σκεφτομαι συνεχεια..τι θα κανω και ο αντρασ μου δ θελει να το μεγαλωσει μια ξενη και εγω δηλαδη και ειπαμε να προσπαθησουμε μονοι μας οσο μπορεσουμε..μακαρι να τα καταφερουμε..αχ αχ..ολο ανχοσς θα μαστε εμεις οι μανουλες...

Χριστινάκι...sorry κούκλα αλλα ο Mr V.!! είναι πολύ μάγκας και αλάνι και μαλλιάς!!! έχει κάτι πόντους παραπάνω!! βέβαια εσείς είστε διασημότητες...δεν ξέρω δεν ξέρω παντως μας εντυπωσίασε ο αλανιάρης
Κοπελιά, απορρίπτεσαι, δεν είσαι σταθερή, το ματάκι σου παίζει! Είσαι και νινί ακόμα, δεν ξέρεις από χαδιά κι από φιλιά στο στόμα. Αν κάποτε γίνουμε ακόμα πιο διάσημοι, θα κάνουμε ότι δεν σας ξέρουμε μάνα και κόρη :cool: (καλά που έχω καβατζώσει στο άλλο γκρουπ εγώ 2-3 κορίτσια...)
Βρε τσίκι αν βρεθούμε 6μιση θα πρέπει να κάτσεις μόνο για μια ώρα για να είσαι σπίτι ον τάιμ... Γιατί δεν αντλείς γάλα για τον μικρό, να είσαι κι εσύ η μάνα πιο χαλαρή?
Δεν παίρνει μπιμπερό ο φίλος μας δυστυχώς

WN6Op3.png

Άντε κάντε όλοι στην μπάντα, να ΄ρθει να χορέψει ο Σαλονικιός...σσσσσ....άκου εκεί!!!Καταρχήν κυρίες μου, εμείς πιανόμαστε από το πάρκο και σηκωνόμαστε στα γόνατα!!!Ποιος άλλος κάνει τέτοια κόλπα;;;Καλά..δε θα αναφέρω ότι έχουμε γράμμωση και κορμί απίστευτο!!!Και χθες φορέσαμε και πουκάμισο με γυρισμένα τα μανίκια...Και όσο για μαλλί είπαμε...αλέν ντελόν!!!(ούτε πουτον ξέρω!Ελπίζω να μην είναι φαλακρός!!!)

Άντε κάντε όλοι στην μπάντα, να ΄ρθει να χορέψει ο Σαλονικιός...σσσσσ....άκου εκεί!!!Καταρχήν κυρίες μου, εμείς πιανόμαστε από το πάρκο και σηκωνόμαστε στα γόνατα!!!Ποιος άλλος κάνει τέτοια κόλπα;;;Καλά..δε θα αναφέρω ότι έχουμε γράμμωση και κορμί απίστευτο!!!Και χθες φορέσαμε και πουκάμισο με γυρισμένα τα μανίκια...Και όσο για μαλλί είπαμε...αλέν ντελόν!!!(ούτε πουτον ξέρω!Ελπίζω να μην είναι φαλακρός!!!)

Εσεις παιδι μου ειστε κελεπουρι! Δεν ξερεις Αλεν Ντελον? Αααα, γοητευτικοτατος και ναι! εχει μαλλια! :P

Διαφημίσεις

Με τη βάφτιση είμαστε σε καλό δρόμο.Κλείσαμε Εκκλησία και αίθουσα!!!Ενα φοβερό εστιατόριο με απίστευτη κουζίνα, σαν κυριλέ μεζεδοπωλείο, δίπλα στη θάλασσα και πολύ καλό φαγητό. Περίπου 25 ευρώ το άτομο θα βγει.100 άτομα θα έχουμε, οπότε ψιλοκαλά. Απλά συνέβη κάτι και...λίγο άλλαξε η εικόνα!χθες βράδυ πήγαν τα πεθερικά μου με τους θείους του άντρα μου για φαγητό στο μεζεδοπωλείο. Και δώστου τα λαζάνια, και να οι σαλάτες με τις κάπαρες και τα ανθότυρα, και να οι πίτες ταυλάνδης και οι σπαλομπριζόλες, ε..και λίγο κρασάκι...και καπάκι τα μήλα με το παγωτό, καταευχαριστήθηκαν, τους άρεσαν όλα, και πριν καν φτάσουν σπίτι τους παίρνει η θεία και τους λέει ότι πάνε στο νοσοκομείο, γιατί πονάει ο θείος. Να μην τα πολυλογώ, ο άνθρωπος 50 χρονών έπαθε έμφραγμα και είναι όλοι Αθήνα τώρα.Ευτυχώς ελαφρύ ήταν, σαν προειδοποιητικό.Τους αγαπάμε πολύ αυτούς τους θείους, (μαζί διαλέγαμε το μενού!!!) και με το γιο τους είμαστε κολλητοί και σκέφτομαι πως να είναι καλά ο άνθρωπος, πώς θα ξαναμπούν εκεί;;;Οσο να ΄ναι θα νιώθει άσχημα. Βλακείες σκέφτομαι και μακάρι να είναι καλά και ας μην έρθει, αλλά πάνω που θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε, έγινε αυτό!Τι να πεις!

Να θίξω και ένα δεύτερο θέμα.Οταν ήμασταν εκεί μας επισκέφθηκε ο νονός, φίλος του άντρα μου κυρίως. Πρώτη φορά το έβλεπε το παιδί και δεν του έφερε κάτι ρε κορίτσια. Εφερε μια τούρτα στα πεθερικά.Του είχε στείλει όταν γεννήθηκε και πριν του κάνουμε πρόταση, αλλά τώρα μου φάνηκε κάπως αυτό.Και μάλλον τον έκανα να νιώσει άσχημα γιατί του είχα πάρει πουκάμισο και γραβάτα πολύ ακριβά και το κατάλαβε και ένιωσε αμήχανα. Αλλά ένα παιχνιδάκι μπορούσε να του φέρει.Δεν μπορούσε;;;Και γενικά, τον πήρε λίγο αγκαλιά, αλλά όχι και πολλά-πολλά!Ουφ!!!

Πρώτη φορά το έβλεπε το παιδί και δεν του έφερε κάτι ρε κορίτσια. Εφερε μια τούρτα στα πεθερικά.Του είχε στείλει όταν γεννήθηκε και πριν του κάνουμε πρόταση, αλλά τώρα μου φάνηκε κάπως αυτό.Και μάλλον τον έκανα να νιώσει άσχημα γιατί του είχα πάρει πουκάμισο και γραβάτα πολύ ακριβά και το κατάλαβε και ένιωσε αμήχανα. Αλλά ένα παιχνιδάκι μπορούσε να του φέρει.Δεν μπορούσε;;;Και γενικά, τον πήρε λίγο αγκαλιά, αλλά όχι και πολλά-πολλά!Ουφ!!!
E ναι είναι άκομψο εκ μέρους του. Εμένα θα τον βαφτίσουν η αδερφή μου κι η πιο παλιά μου φίλη (από νηπιαγωγείο μαζί). Η φίλη λοιπόν είναι ψυχούλα, πολύ καλή κοπέλα. Πέρασε δύσκολα τα τελευταία 2 χρόνια γιατί δεν πήγε καλά ο γάμος της κι είχε ένα ψυχοφθόρο διαζύγιο. Μέχρι εδώ καλά. Τον μικρό τον είδε μια φορά το καλοκαίρι που ήρθε για επίσκεψη και κάτσαμε αρκετές ώρες, τον ευχαριστήθηκε τον μικρό και τον κράταγε συνέχεια αγκαλιά. Από τότε πήρε μετάθεση κι έφυγε από Αθήνα. Ξέρω ότι ανεβαίνει σαββατοκύριακα. Μου είχε πει ότι ένα από τα επόμενα (εδώ και μήνες) θα έρθει να δει και το παιδί. Προς το παρόν είναι άφαντη. Αρχικά έπαιρνα τηλ εγώ να μαθαίνω νέα της, πως εγκλιματίζεται στη νέα πόλη, να μη νιώθει και μόνη, της έκανα και update για το παιδί. Μετά σκέφτηκα ας με πάρει κι αυτή καμιά φορά... Τελικά με πήρε μετά κάνα... δίμηνο; Περίπου τόσο, τα χριστούγεννα, να ευχηθεί για την γιορτή μου, ήταν εξωτερικό. Ακόμα την περιμένω. Δεν είναι ότι δεν τον αγαπάει, αλλά με μια φορά που τον είδε; Κάπως μου έχει κάτσει...

WN6Op3.png

:shock:ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ?????????ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΦΑΓΑΤΕ?

Πήγε σε μία γαστεντερολόγο και τις σύστησε την αλόη.Σώθηκε με αυτό.Επίσης της είπε ότι η βασικότερη αιτία είναι η ψυχολογία.Οσο δεν είσαι καλά τόσο σε επισκέπετε.Μήπως πρέπει λίγο να ηρεμήσεις?Σε καταλαβαίνω ότι είναι πολλά τα προβλήματα.

Εχω πιει και απο αυτη αρκετα μπουκαλια,αλλα τις τελευταιες φορες που την επινα μου δημιουργουσε ζαλαδες και αναγουλες.Ξερω οτι φταιει καθαρα η ψυχολογια μου αλλα πραγματικα υπαρχουν καποια πραγματα που εχουν συμβει στην ζωη μου και δεν μπορω να τα ξεπερασω,οπως και πραγματα που συμβαινουν καθημερινα που δεν μπορω να τα παλεψω.Ευτυχως με τον αντρα μου ειμαστε μια χαρα και αυτο ειναι μια παρηγορια.Οπως ομως εγραψα και πιο πανω αρχισα σιγα σιγα να ειμαι λιγο ψυχρη και αυτο πραγματικα βοηθαει.

Χριστινάκι!!! ναι εσύ του Μπραντ!!! σίγουρα ΕΣΥ θα έφταιγες για τη φίλη σου!! θα της ζήτησες κανα 10χίλιαρο για να την ακούσεις και να την υποστηρίξεις, εεεεε;;;;

Που το καταλαβες και εσυ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Ειδατε εχω δικιο........:lol::lol::lol:

(κατι πρεπει να ξερεις εσυ για την φαση ε?)

Εγώ είμαι Καρκίνος δεν ξέρω τίποτα από ζώδια όμως, οπότε δεν μπορώ να πάρω μέρος στη συζήτηση αν ξέρει καμιά τίποτα για μένα ας μου πει

Χμμμ καλη εισαι,αλλα και εσυ εισαι της αναλυσης, οπως και οι ιχθυες, εισαι απολυτη σε πολλα θεματα,εισαι ηθικη(παιδι της εκκλησιας ενα πραμα),σου αρεσει το τελειο,εισαι καλογουστη,σιγουρα μπορεις να κανεις ευκολα παρεες εισαι ανετη στις δημοσιες σχεσεις ,εχεις πολλους φιλους,δεν κλαις ευκολα,εκνευριζεσαι ευκολα αλλα εχεις και γαιδουρινη υπομονη οταν το θελεις δεν αγαπας ευκολα παρα μονο συμπαθεις.Λατρευεις την οικογενεια,λατρευεις τους δικους σου ,γονεις κ.τ.λ.και προσεχεις πολυ το πως θα συμπεριφερθεις στους ανθρωπους που σε περιτριγυριζουν και ειδικα στους πιο ξενους. .Η καλυτερη φιλη μου ειναι καρκινος και γι'αυτο ξερω τοσα πολλα!!!!Εισαι ετσι οπως τα περιεγραψα?????????την εχω φαει με το κουταλι μεσω φοουν γιατι μενει και αυτη μακρια.

Οπου λαθος διορθωσε..

Εγω εχω ωροσκοπο ιχθυ...Και ναι ειμαι πολυ ευαισθητη...

Τους καρκινους τους λατρευω!!!!!

Θα σε παρει και θα σε σηκωσει και εσενα,θα σε βαλει στο ματι η χριστινα:lol::lol:

Διάβασε και τα δύο παραπάνω για να δεις γιατί χρήζουν ψυχολόγου μερικές φορές οι ιχθύες! Και πες μου μετά, χωρίς να ξέρεις την περιπτωσάρα μου, αν έφταιγα εγώ ή εκείνη :lol:

Tι λες βρε μανιτσα θα μας βγαλεις και τρελες τωρα,ειπαμε παθαινουμε κατι αλλα ωρες ωρες,εσεις οι αιγοκερινες που ειστε πειραγμενες ολο το χρονο????Ας μιλησει καποια...πληζζζζζζ.....:lol::lol::lol:

Αληθεια τι εγινε με δαυτη? :?:

Τζίζους, μέχρι να απαντήσω, ανάμεσα σε πάνες και κρέμες, γράψατε ολόκληρη σελίδα! Στάκα τώρα να σας διαβάσω για να ματαπαντήσω

:lol::lol::lol::lol: Παντως εισαι χιουμοριστρα(:shock:)

Ναι, καθόσαστε και κλαίτε παρέα :cool:

Twinky τι σε ειπα εγω....Σε εβαλε στο ματι η κακουργα:lol::lol:

Ρε άει μαζώξου λέμε! Δικό μας το γκομενάκι

Εσεις οι αιγοκερινες ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ??????:lol:Εσκαψες το λακκο σου......... :lol::lol:Εγω ντεν ξερει εσυ εγραψες τα παραπανω....

Αν κρινω απο οσα ψαρακια ξερω ειστε μια χαρα. Απο τα καλυτερα παιδια. Εγω ειμαι αιγωκερινα ζωδιο και ωροσκοπο.

Μερσι......

Εγώ πάντως την κόρη μου από μικρή έχω ξεκινήσει και τις λέω για τους άντρες.Βέβαια ο πατέρας της τσαντίζεται όταν τα ακούει αλλά εγώ...Της λέω να μην βάλει κανένα μ........α πάνω από το κεφάλι της και να κάνει πάντα αυτό που γουστάρει.Να τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα.Και εκείνη λέει "ναι μαμά".Τι να πεί το άμοιρο,ούτε 5 χρονών δεν είναι ακόμα.

Καλα καμνεις...και αστο να τα παιρνει, ιτς οκ....:rolleyes:ποιος του δινει βαση?

Πρώτη φορά το έβλεπε το παιδί και δεν του έφερε κάτι ρε κορίτσια. Εφερε μια τούρτα στα πεθερικά.Του είχε στείλει όταν γεννήθηκε και πριν του κάνουμε πρόταση, αλλά τώρα μου φάνηκε κάπως αυτό.Και μάλλον τον έκανα να νιώσει άσχημα γιατί του είχα πάρει πουκάμισο και γραβάτα πολύ ακριβά και το κατάλαβε και ένιωσε αμήχανα. Αλλά ένα παιχνιδάκι μπορούσε να του φέρει.Δεν μπορούσε;;;Και γενικά, τον πήρε λίγο αγκαλιά, αλλά όχι και πολλά-πολλά!Ουφ!!!

Ωχ ,και αυτος θα γινει νονος????????Περαστικα στον θειο σου.

[U][COLOR=#f4003f][SIGPIC][/SIGPIC] Η ΔΑΦΝΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ[/COLOR][/U]

Καλημέρες!!

κουτουλάωωωωωωωωωω γύρισα στις 5κ30 και η μικρή τώρα ξύπνησε κ εγώ κουτουλάωωω αλλά έβαλα τα φρούτα να γίνουν και είπα να σας γράψω σύντομα τα νέα μου επειδή έτυχε επαγγελματικό meeting του συζύγου και με θέλει για γλάστρα οπότε εντός ώρας φεύγουμε για Θεσσαλονίκη μέχρι το απογευματάκι..

Κορίτσια πέρασα πολύ καλά...είχα να βγώ από...ούτε και εγώ ξέρω, μάλλον πριν μείνω έγκυος ήταν...θυμήθηκα παλιές ¨"καλές" εποχές, από ξενύχτια κλπ... αλλά ρε κορίτσια κάτι άλλαξε πια...ή εγώ γέρασα, ή η μικρή έχει τελικά πολύ "δύναμη"...ούτε δευτερόλεπτο δεν έφυγε το μυαλό μου από εκεί... και όλο σκεφτόμουν, τώρα άφησα το παιδί μου να ερθω εδώ...αχ.... αλλά δεν είπα τίποτα στα κορίτσια...άλλωστε δεν θα καταλάβαιναν ε? και τσάμπα θα τους χαλούσα και τη βραδυά....πέρασα καλά όμως δεν παραπονιέμαι...

Μάγδά ένα ρουφηχτο φιλί στον Σαλονικιό που σηκώνεται κιόλας και φοράει και πουκαμισιά μόρτικη!!

Χριστινάκι: είμαι της ανάλυσης σωστά, ηθική μάλλον...:) παιδί της εκκλησίας με τίποτα αφού δεν έχω πάει σχεδόν ποτέ... τελειομανής ναι δυστυχώς και γι αυτο πολλές φορές δυστυχισμενη... καλόγουστη....μμμμ τι να πω...ψωνάρα σίγουρα πάντως... (ε Ελένη;), παρέες-φίλους ναι, κλαίω με τη μία, ακόμα και με ελληνικές ταινίες...ω ναι μια ζωή ρεζίλι στους κινηματογράφους, στα υπόλοιπα πάνω κάτω μέσα πέφτεις...

αυτά κόρες!! τα λέμε βραδάκι αν έχω το κουράγιο αλλιώς άυριο..!!

σας φιλώ ρουφηχτά μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμααααααααααατσσσσσσσσσσσσσ

Mo09p3.png

Καλημέρες και καλό Σ/Κ κόρες!

Ο μικρός μας έκανε την χάρη και κοιμήθηκε όλο το βράδυ σήμερα. Βέβαια τον έβαλα για ύπνο μετά τις 11, μέχρι και παραμύθι άκουσε...

Θέμα "νονός" τώρα...

Μάγδα οι άντρες είναι λίγο πιο ψυχροί από τις γυναίκες στο θέμα μωρό. Δεν πρέπει να παρεξηγήσεις τον μέλλοντα κουμπάρο σου, απλά δεν σκέφτεται σαν γυναίκα και είναι φυσικό. Δεν είναι των "τύπων" και των τυπικών πραγμάτων, το πιθανότερο είναι να μην σκέφτηκε ότι πρέπει κάτι να πάρει στο μωρό.

ΧριστίναGRZ η φίλη σου τώρα είναι σε άλλη φάση. Χώρισε, πέρασε άσχημα στο διαζύγιο όπως είπες και τώρα είναι απλά "αλλού"... Βάλε λίγο τον ευατό σου στην θέση της, δεν είναι λογικό να θέλει να συναναστρέφεται ελεύθερες κοπέλες με τις οποίες δεν θα μιλάει για πάνες (ίσως την στεναχωρεί η φάση που εσύ είσαι τώρα γιατί της θυμίζει την φάση που αυτή δεν είναι, λέω τώρα εγώ)?

Πάντως το θέμα νονός είναι δύσκολο. Την Μυρτώ την βάφτισε πολύ καλή μου φίλη (η οποία με πάντρεψε κιόλας) αλλά ήταν σε άλλη φάση στην αρχή οπότε και εξαφανισμένη, το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκε (ένα πολύ καλό παιδί που ταιριάξαμε ευτυχώς) και είναι οι επαφές μας συχνότερες... Βέβαια κάνω τον μακάκα και προσπαθώ κι εγώ πολύ για αυτό, τους καλώ για φαγητό, παίρνω εγώ σχεδόν πάντα τηλέφωνο κτλ...

Μαρινάκι κι εγώ δεν αντέχω πλέον τον θόρυβο και την βαβούρα. Τελευταία φορά που βγήκα με φίλες μπαρότσαρκα, βαρέθηκα στην ώρα πάνω. Αντιθέτως γουστάρω ήσυχα πράγματα πλέον, έξω για φαγητό, καλή παρέα και νορμάλ ώρες... Εγώ που πάντα έκανα την νύχτα μέρα...

Την προηγούμενη εβδομάδα κανονίσαμε με τις συναδέλφους μου να πάμε στο σπίτι της διευθύντριάς μας. Είχα τέτοια χαρά αρχικά μιας και από τότε που γέννησα είμαι συνέχεια με τα παιδιά... Μόλις έφτασα στην εταιρία και τις περίμενα στο πάρκινγκ να κατέβουν, πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου σχεδόν κλαίγοντας να ρωτήσω τι κάνουν τα παιδιά γιατί ήδη μου έλειπαν...

Τι να πει κανείς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...