Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Cafe Μάϊος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι ναι! να μην ξεχνιομαστε:D

αν κ εγω αργω για την αφηγηση :tongue:

πρεπει να κατεβασω καλοκαιρινα κ τα χερια μου ειναι δεμενα...

σας χαιρομαι που εχετε καποιον να κρατησει τα παιδια σας για να κανετε μια δουλεια.:)

εγω πρεπει να περιμενω το γιωργη μου να ερθει κ μετα να κανω το οτιδηποτε.

εχει τα καλα του να μεγαλωνεις μονος σου το παιδακι σου αλλα κατι τετοιες ωρες παρακαλαω να ερθει ενα χερι να κρατησει τον μικρο κ να κανω τρεχοντας τη γενικη μου:-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 15,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

2501

• DEL

2352

• mirtoula

2002

• nathael

1354

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• eleni_k

eleni_k 2.501 δημοσιεύσεις

• DEL

DEL 2.352 δημοσιεύσεις

• mirtoula

mirtoula 2.002 δημοσιεύσεις

• nathael

nathael 1.354 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααα!!!

Τι κανετε κορες?

Η μικρη μου τελειωσε με διαροιες και τα τοιαυτα λαλαλαλαλα!!!!!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!:D:D:D

Μυρτω, δυστυχως οταν ειναι τα παιδακια μας αδιαθετα, μας εχουν πιο πολυ αναγκη, κι εγω 2 μερες την εχω στο κρεββατι, σημερα ομως που ειναι καλα, θα την αφησω στην κουνια της.

Οχι τπτ αλλο, δλδ αλλα απλωνεται σαν το χταποδι και σηκωνομαστε πιασμενοι.

ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ ΝΑΙ? ΝΑΙ!:rolleyes:

Εφουλα, καλοκαιρι!!!!!!

Τι ωραια, φετος θα κανουν μπανακι και τα καμαρια μας!!!!!!!!!!!!

Θα βγουν οι κορμαρες!!!!!

κατι ξερεις , κατι ξερεις:rolleyes:

θα αγορασω ολοσωμο ρε!!!!!!!:rolleyes:

Ρε Αννα αν σου πω οτι τωρα εψαξα κ την βρηκα απο εκει που την ειχε ποσταρει η Τζενη κ τα περασα στην ατζεντα μου μην κ ξεχασω καμια!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Πλακα μας κανεις?

Ποιος κραταει το παιδι?

Τα καλοκαιρινα εκανα 4 μερες να τα τελειωσω!!!

Τα δικα της μονο ενταξει? ειχε κι ενα σκασμο ρουχα!!!!!!!!

Τα δικα μας, βλεπουμε!!!!!!!

Ισως του χρονου, τα κατεβασω........χαχαχα!!!!!!

Διαφημίσεις

Ρε Αννα αν σου πω οτι τωρα εψαξα κ την βρηκα απο εκει που την ειχε ποσταρει η Τζενη κ τα περασα στην ατζεντα μου μην κ ξεχασω καμια!!!

Κοπελια, εσυ εισαι πολυ οργανωμενη!!!!

Αντζεντα??

Μπραβο!!!!!

Εγω το πολυ πολυ κανα χαρτακι να εχω μεσα στη τσαντα πεταμενο!!!!!

Η οργανωση είναι ενα απο τα δυνατα μου σημεια...

Βεβαια η ιδια ατζεντα εχει μεσα προσωπικα κ γραφειο αλλα δεν με πειραζει, ετσι βγαζω ακρη....

εκει που βλεπεις γενεθλια ταδε βλεπεις κ τηλ ταδε για εισπραξη....χχαχαχαχαχα

ΡΟυχα??? σκεφτομαι αυριο, αν αναλαβει ο Χρηστος την μικρη....

ευτυχως η μπεμπα δεν εχει πολλα, εως τπτ, κ δεν παιρνω τπτ μεχρι την βαφτιση, μετα αν κ οτι χρειαζεται....τα περσινα τα πιο πολλα δεν της κανουν, κατι λιγα μονο....

παμε για φρουτοκρεμα (της πηρα πεπονι, για να δουμε) κ μετα θα φυγουμε βολτα γλυφαδα κ για φαι στον νονο μας πατησια, το βραδυ θα ερθει η νονα μας για ταινια (οι αντρες) κ μπομπο (οι γυναικες)

αν προλαβω ισως μπω το απογευμα

φιλακια σε όλες!!!!!

eNortjK1UrIwNDIwVLIGXDASlAKY26.png

Ένα σου χαμόγελο φτάνει για κάνει τον κόσμο καταπληκτικό!!!

Πλακα μας κανεις?

Ποιος κραταει το παιδι?

Τα καλοκαιρινα εκανα 4 μερες να τα τελειωσω!!!

Τα δικα της μονο ενταξει? ειχε κι ενα σκασμο ρουχα!!!!!!!!

Τα δικα μας, βλεπουμε!!!!!!!

Ισως του χρονου, τα κατεβασω........χαχαχα!!!!!!

κι εσυ δικια μου?:confused:

τι θα κανουμε ρε φιλε?

τον εβαλα στο καρεκλακι του κ κατεβασα τα κιβωτια απο το παταρι, αδειασα τη συρταριερα μου κ εκανα τραμπα.

ε, ως εκει!

τον επιασε γκρινια-κ με το δικιο του-ηρθαμε στο σαλονι , εκλεισα πισω μου την πορτα της κρεββατοκαμαρης να μην τη βλεπω κ βλεπουμε!:-(

Και σημερα εχει γενεθλια η μπεμπα της γκρινιαρας........

Αν μπεις καθολου, να σου ζησει και να την χαιρεσαι!!!!!!

κι απο μενα!:)

ενας mod ειναι παντα της οργανωσης:cool:

Διαφημίσεις

ΡΟυχα??? σκεφτομαι αυριο, αν αναλαβει ο Χρηστος την μικρη....

κι αλλη δικια μας....:cool:

παμε για φρουτοκρεμα (της πηρα πεπονι, για να δουμε) κ μετα θα φυγουμε βολτα γλυφαδα κ για φαι στον νονο μας πατησια, το βραδυ θα ερθει η νονα μας για ταινια (οι αντρες) κ μπομπο (οι γυναικες)

αν προλαβω ισως μπω το απογευμα

φιλακια σε όλες!!!!!

ωραιο το πεπονακι :D

θελω κι εγω βολτα , αλλα εχει πεσει η ψυχολογια με τις δουλειες....

καλη βολτα μυρτωω!

κι εσυ δικια μου?:confused:

τι θα κανουμε ρε φιλε?

τον εβαλα στο καρεκλακι του κ κατεβασα τα κιβωτια απο το παταρι, αδειασα τη συρταριερα μου κ εκανα τραμπα.

ε, ως εκει!

τον επιασε γκρινια-κ με το δικιο του-ηρθαμε στο σαλονι , εκλεισα πισω μου την πορτα της κρεββατοκαμαρης να μην τη βλεπω κ βλεπουμε!:-(

Οταν πιανω να σιδερωσω να δεις πλακες!!!!!!!

! σιδερωνω 3 πιανει στα χερια της και φτου κι απ την αρχη!!

α!

σιδερο γιωργης!

εγγυηση:cool::cool::cool:

αν κ μου κανει κατι νερα τελευταιως:rolleyes:

που θα παει θα τονε στρωσω παλι:rolleyes:

ειδικα τωρα που θα δει τη στοιβα με τα καλοκαιρινα στο κρεββατι , που θελουν ολα σιδερο!

χαχαχαχα!

τουλαχιστον το μικρο μου με αφηνει να μεγειρεψω...

νομιζει πως οτι μπαιναι στην κατσαρολα προοριζεται γι αυτον οποτε κ κοιτα με ενδιαφερον! χεχε!

αννουλα που εισαι?

Ω, τι κανετε? Εμεις καλα λεμε. Μιλαμε ειμαι κομματια, αδιαθετησα κιολας αλλα δεν κοιμαμαι. Μια και καλη το βραδυ. Πρεπει να κοψω τα χαζοξενυχτια. Η Σοφη καλα φαινεται σημερα, αλλα το καημενο μου, μετανιωσα που δεν την ταισα ενα γιαουρτακι το απογευμα, ακουσα την γιατρο. Ξυπνησε στις 3 και τσιριζε, φουλ ξελιγωμενη. Παρατηρησα και κατι μικρα κοκκινα σπυρακια στα χερια της, με τσιμπηματα μοιαζουν...Αλλα μονο αυτην τσιμπανε? Περιεργα πραματα. Κομμενο το ψαρι και βλεπουμε...

Καλα μη μιλατε για δουλειες. Κι εμενα δεν μου την κραταει κανεις. Το μαγειρεμα με την ψυχη στο στομα το κανω γιατι γκρινιαζει στο καροτσι. Το σιδερο...Μεχρι πριν λιγο καιρο την κρατουσε ο Γιωργος για να σιδερωσω γιατι το φοβοταν αλλα τωρα αλλαξα συστημα και την εχω στο καροτσι. Της τραγουδαω, κανω κουκου τζα, παιχνιδια, ο,τι χαζομαρα φανταζεστε για να μην γκρινιαζει και παραλληλα κανω την δουλεια μου. Περσι για να στρωσω τα χαλια κουβαλησα την μανα μου απο το χωριο. Φετος δεν θα τα ξεστρωσω αλλα ενα φρεσκαρισμα εξω στο μπαλκονι χρειαζεται οποτε μαλλον θα ξανααγγαρεψω μαμα. Η πεθερα μενει κοντα και λογικα δεν θα ειχε προβλημα αλλα δισταζω γιατι εχει πολλα στο κεφαλι της. Αλλα στελνω απο κει την Σοφη με τον μπαμπα της για να κανω δουλειες. Εμ κι αυτο το μπουμπουκι μου, κοιμαται μονο μεσημερι μιαμιση ωρα μαξιμουμ και στο παρκο δεν καθεται. Θυμαμαι κατι 12ωρα που χτυπουσα στην δουλεια και στο τελος τετοια κουραση δεν ενοιωθα οπως τωρα που στην τελικη δεν κανω και τιποτα...Σας θαυμαζω εσας που συνδυαζετε παιδι-δουλεια-σπιτι.

eNortjKzUjIyNDY3NFKyBlwwFWkCzQ,,72.png

eNortjKzUjIyNDY3NFayBlwwFWwCzg,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...